bakim canim sagolasin ben daha su sisesi falan susluycem esim izne cikinca beraber tasarliycan bakalim :)Kusum bak sen resimlimagnet.com dan ben hep magnetti suydu buydu ordan yaptiriyorum stickerler uvuz baya 50 li bastiriyosun tanesi 20 kurus ama boyuna gore degisiyo
bizde cuma günü 20 hafta olacak bir kaç defa vuruyor gibi üst üste bakalım doktora sorarım cuma günüiste bende gaz varsa o gazi cikaramazsam cok rahatsiz ediyo beni sıkıstırıyo. Ama bebek oyle degil bi vuruyo gidiyo herhangi bi rahatszlik vermiyo. Ben ordan anlayabiliyorum. ben 21+2 deyim daha surda 4-5 gündür ayirt edebiliyorum. zaten bebegimde cok hareketli degil bi kere vurup kayboluyo :)
evet canim cok degisik seyler var yaa biz zeynep lina koyucaz o yuzden brn kucuk paketlere bide hurma koyucam ikiser tane :) linanin anlami hurma demk diye :)Ayy kizin mi o fistikcok guzelmis hepsi balonlara bayildim canim
Buda cok guzelmis canim renkleride hos duruyor hem cok begendim
Ayy buda cok sekermis cok guzel olur eminim
Cok guzel seyler paylasmissiniz yaa dusunuyorum gercekten yapmayi. Nette gunes ile ilgili keceli guzel seyler var. Gunes ismini koyarsaniz kiziniza sanslisiniz bu noktadakardesime gosterdim oda cok begendi. Denicem valla sinavim bi gecsin de ne tv seyrediyorum ne dizi bari yararli isler yapam
Kesme biçme işlerine çok yabancı değilim aslında. Mimarım ben, öğrenciliğimde elime geçen malzeme ile maket yapmışlığım çokama dikme işini bilmiyorum işte. Kes biç yapıştır deseydin tamamdı deneyeceğiz bakalım
Keçenin öyle çeşitleri de mi var
Daha öğreneceğim çok şey var sanırım
Mimarsan elinden kurtulmaz canım, her şekilde yaparsınKesme biçme işlerine çok yabancı değilim aslında. Mimarım ben, öğrenciliğimde elime geçen malzeme ile maket yapmışlığım çokama dikme işini bilmiyorum işte. Kes biç yapıştır deseydin tamamdı deneyeceğiz bakalım
Keçenin öyle çeşitleri de mi var
Daha öğreneceğim çok şey var sanırım
Çok güzel yaevet canim cok guzel oluyor yaa biz dugunumuzdede nikah sekerini beraber yapmistik insaallah bu seferde kizimizin kapi susunu kullanmak nasip olur :)
Bide boyle sise buldun 20 li satiliyo bunlarada kolonya doldururum dedim :)
evet canim cok degisik seyler var yaa biz zeynep lina koyucaz o yuzden brn kucuk paketlere bide hurma koyucam ikiser tane :) linanin anlami hurma demk diye :)
Bende oyle yaptim kizimin dogumunda deli deli ne ugrastim herkes atti gitti...o yuzden ugrasilcak bisey yapmiycam poset icinde uyduruk lavanta keseleri vardi bi lavanta 1 seker hamuru kurabiye bide ucuz bir magnet....1 2 guzel seyde yaptircam onlari en yakinlarima sadecedugunde dugunde dagittim canim ben boylee icindeki kolonya bitince herkes atiyor yaa benim kv bile atmis sanirjn ortalikta yok ne ugrasmistim bide yapmak icin etiketinden tut susu kurdelasi heraeyi esimle kendimiz yapmistik
sagol canim vallllaguzel telaslar simdi konusunca farkettimde nasil yetistiririm kendim bilmemCok ince dusunuyosun annesi masallah sana. Guzel telaslar valla
aynenn canim kesinlikle cok ciymetli oluyor neyseki kendimiz kullanicaz ama o yuzden atilma ihtimalide yok :)Mimarsan elinden kurtulmaz canım, her şekilde yaparsın
Ben de deneme yanılma öğrendim, yaşayarak
Çok güzel yayaparken sevginizi de katarsınız içine her yaptığım figürü severim ben de yaparken, çok kıymetli oluyorlar
sagol canim vallllaguzel telaslar simdi konusunca farkettimde nasil yetistiririm kendim bilmem
bende bunlari en yakinlarima vericem zaten canim :) ki onlardan baska burdada tanidgim yok kendi ailemize dagiticam sadece ama esimin tarafi biraz kalabalik :) o yuzden fazla fazla yaptirmam lazimBende oyle yaptim kizimin dogumunda deli deli ne ugrastim herkes atti gitti...o yuzden ugrasilcak bisey yapmiycam poset icinde uyduruk lavanta keseleri vardi bi lavanta 1 seker hamuru kurabiye bide ucuz bir magnet....1 2 guzel seyde yaptircam onlari en yakinlarima sadece
yaaa ben 2 tane battaniye yapmistim cincinsiyet belli olmadan once simdi diyorumbide soyle pemveli seyler seyler yapayim diyee hic hlim gitmiyor valla hep yatasim var :) onlari oaparsan buyuk is basarirsin zaten kizz amigurumi yapaman ben zor geliyor o bana :)Yetisir yaa telas yapma. Sahsen ben magnet kapi susu amigurumi ve battaniyeye niyetliyim. Yeter
Amigurumi bende yapicam inşallah cnm hatta şunları arkadaşımin bebisimde yapmıştım yeni yeni yapmaya basladimYetisir yaa telas yapma. Sahsen ben magnet kapi susu amigurumi ve battaniyeye niyetliyim. Yeter
Battaniye nasıl düşünüyorsun cnm tığ ile mi örnek var mı mesela?Yetisir yaa telas yapma. Sahsen ben magnet kapi susu amigurumi ve battaniyeye niyetliyim. Yeter
yaaa ben 2 tane battaniye yapmistim cincinsiyet belli olmadan once simdi diyorumbide soyle pemveli seyler seyler yapayim diyee hic hlim gitmiyor valla hep yatasim var :) onlari oaparsan buyuk is basarirsin zaten kizz amigurumi yapaman ben zor geliyor o bana :)
Amigurumi bende yapicam inşallah cnm hatta şunları arkadaşımin bebisimde yapmıştım yeni yeni yapmaya basladimEki Görüntüle 2159160
hahahha esim gibisin benim esimd einsaat muhendisi oda cizme kesme bicme isinde ustaa :)) bende dikicem artik :)
Önce bı kaç defa dene başka yerde dikmeyi cnm geliştirirsin deneyerek.ben öğretmenim lisedeki iğne tutmayı bilmeyen öğrencilerime bile ne keçeler diktirip neler yaptirdimonlar bile yaptıysa herkes yapar
Orgu dantel el isi dukkanlarina bir gitsen neler neler var. Annem meraklidir tel kirma kirk yama fln ondan goruyorum da ne ise yaradigini bilmedigim cok sey var. Sora sora ogreniriz artik
Mimarsan elinden kurtulmaz canım, her şekilde yaparsın
Ben de deneme yanılma öğrendim, yaşayarak
Çok güzel yayaparken sevginizi de katarsınız içine her yaptığım figürü severim ben de yaparken, çok kıymetli oluyorlar
Battaniye nasıl düşünüyorsun cnm tığ ile mi örnek var mı mesela?
bizim burda bi abla yapiyor bende onda alicam :) daha dogru kv gormus yaptiralim dedi iyi yaptir dedim :)Banada zor geliyor aslinda ama bi akrabamiz netten satiyor ve cok ozenerejte yapiyor. Annem o yapiyosa sen haydi haydi yaparsin diyor. Denicem bakalim yapamazsam birakirim
Cok zor mu ogrenmesi?? Nette video var yapimiyla ilgili ama bilemedim
evet yari meslektas sayilirainiz :)bende beceremezsem yardim istiycem ama elde dikim olunca yapilir yaa kapi susu dusunuyorhm ben ama benim kizin ismi uzun nasil olur bilemedim :)Eşinle yarı meslektaş sayılırmışız
Dikme konusunu deneyecem olmazsa ananesi yardım eder artık, yapacak bişey yok
Beceremezsem yardımını isterim artık
Annem bu konulara çok meraklıdır, dikiş, nakış, kırkyama vs bir sürü şeyle de ilgilenir, o yüzden o dükkanlara çok uğrarız ama hiç alıcı gözle incelememiştim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım demek ki o tür dükkanlarda
Kesme biçme çok yaptım, dikme işim ancak çorap ve düğme dikmekten ibaretgeliştiririm inşallah kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?