2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kusum bak sen resimlimagnet.com dan ben hep magnetti suydu buydu ordan yaptiriyorum stickerler uvuz baya 50 li bastiriyosun tanesi 20 kurus ama boyuna gore degisiyo
bakim canim sagolasin ben daha su sisesi falan susluycem esim izne cikinca beraber tasarliycan bakalim :)

bizde cuma günü 20 hafta olacak bir kaç defa vuruyor gibi üst üste bakalım doktora sorarım cuma günü

evet canim cok degisik seyler var yaa biz zeynep lina koyucaz o yuzden brn kucuk paketlere bide hurma koyucam ikiser tane :) linanin anlami hurma demk diye :)

Orgu dantel el isi dukkanlarina bir gitsen neler neler var. Annem meraklidir tel kirma kirk yama fln ondan goruyorum da ne ise yaradigini bilmedigim cok sey var. Sora sora ogreniriz artik

Mimarsan elinden kurtulmaz canım, her şekilde yaparsın
Ben de deneme yanılma öğrendim, yaşayarak

evet canim cok guzel oluyor yaa biz dugunumuzdede nikah sekerini beraber yapmistik insaallah bu seferde kizimizin kapi susunu kullanmak nasip olur :)
Çok güzel ya yaparken sevginizi de katarsınız içine her yaptığım figürü severim ben de yaparken, çok kıymetli oluyorlar

dugunde dugunde dagittim canim ben boylee icindeki kolonya bitince herkes atiyor yaa benim kv bile atmis sanirjn ortalikta yok ne ugrasmistim bide yapmak icin etiketinden tut susu kurdelasi heraeyi esimle kendimiz yapmistik
Bende oyle yaptim kizimin dogumunda deli deli ne ugrastim herkes atti gitti...o yuzden ugrasilcak bisey yapmiycam poset icinde uyduruk lavanta keseleri vardi bi lavanta 1 seker hamuru kurabiye bide ucuz bir magnet....1 2 guzel seyde yaptircam onlari en yakinlarima sadece

aynenn canim kesinlikle cok ciymetli oluyor neyseki kendimiz kullanicaz ama o yuzden atilma ihtimalide yok :)

bende bunlari en yakinlarima vericem zaten canim :) ki onlardan baska burdada tanidgim yok kendi ailemize dagiticam sadece ama esimin tarafi biraz kalabalik :) o yuzden fazla fazla yaptirmam lazim

Yetisir yaa telas yapma. Sahsen ben magnet kapi susu amigurumi ve battaniyeye niyetliyim. Yeter
yaaa ben 2 tane battaniye yapmistim cincinsiyet belli olmadan once simdi diyorumbide soyle pemveli seyler seyler yapayim diyee hic hlim gitmiyor valla hep yatasim var :) onlari oaparsan buyuk is basarirsin zaten kizz amigurumi yapaman ben zor geliyor o bana :)

Banada zor geliyor aslinda ama bi akrabamiz netten satiyor ve cok ozenerejte yapiyor. Annem o yapiyosa sen haydi haydi yaparsin diyor. Denicem bakalim yapamazsam birakirim
Amigurumi bende yapicam inşallah cnm hatta şunları arkadaşımin bebisimde yapmıştım yeni yeni yapmaya basladimEki Görüntüle 2159160

Cok zor mu ogrenmesi?? Nette video var yapimiyla ilgili ama bilemedim

hahahha esim gibisin benim esimd einsaat muhendisi oda cizme kesme bicme isinde ustaa :)) bende dikicem artik :)

Eşinle yarı meslektaş sayılırmışız
Dikme konusunu deneyecem olmazsa ananesi yardım eder artık, yapacak bişey yok

Önce bı kaç defa dene başka yerde dikmeyi cnm geliştirirsin deneyerek.ben öğretmenim lisedeki iğne tutmayı bilmeyen öğrencilerime bile ne keçeler diktirip neler yaptirdimonlar bile yaptıysa herkes yapar

Beceremezsem yardımını isterim artık

Orgu dantel el isi dukkanlarina bir gitsen neler neler var. Annem meraklidir tel kirma kirk yama fln ondan goruyorum da ne ise yaradigini bilmedigim cok sey var. Sora sora ogreniriz artik

Annem bu konulara çok meraklıdır, dikiş, nakış, kırkyama vs bir sürü şeyle de ilgilenir, o yüzden o dükkanlara çok uğrarız ama hiç alıcı gözle incelememiştim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım demek ki o tür dükkanlarda

Kesme biçme çok yaptım, dikme işim ancak çorap ve düğme dikmekten ibaret geliştiririm inşallah kendimi

Banada zor geliyor aslinda ama bi akrabamiz netten satiyor ve cok ozenerejte yapiyor. Annem o yapiyosa sen haydi haydi yaparsin diyor. Denicem bakalim yapamazsam birakirim

Cok zor mu ogrenmesi?? Nette video var yapimiyla ilgili ama bilemedim
bizim burda bi abla yapiyor bende onda alicam :) daha dogru kv gormus yaptiralim dedi iyi yaptir dedim :)

evet yari meslektas sayilirainiz :)bende beceremezsem yardim istiycem ama elde dikim olunca yapilir yaa kapi susu dusunuyorhm ben ama benim kizin ismi uzun nasil olur bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…