2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ozaman bir tansiyon aleti edin. Evde sık sık ölç. Başındaki zonklama ensene vuruyor mu dikkat et tansiyon yüksekliği enseye vurur. Limon sıkıp iç geçiyor mu dene mesela. Aklıma bunlar geldi

Tarif ettigin sekilde ayni agri ayni yerde bende de olmustu, 4 gun surdu ama agri kesici almadim resmen. Alsam belki o kadar cekmezdim.
Tansiyon olarak bisey cikmadi bende, stress ve sicak kaynakli oluyor herhalde

Ben ilk gebeliğimde buzdolabı magnetleri yapmıştım kendim. Başlarken çok heyecanlıydım ama sonraları çok yorulmaya sıkılmaya başlamıştım :) zor bitirmiştim. 1 yaş doğumgünündede emzik ve minik ayakkabı şeklinde tek tek kutularında anahtarlık dağıtmıştık oda güzeldi. Hala kullanan arkadaşlarım var.

Banada zor geliyor aslinda ama bi akrabamiz netten satiyor ve cok ozenerejte yapiyor. Annem o yapiyosa sen haydi haydi yaparsin diyor. Denicem bakalim yapamazsam birakirim

Cok zor mu ogrenmesi?? Nette video var yapimiyla ilgili ama bilemedim
Tığ tutmayı biliosan hiç zor değil cnm ben kendim videodan izleyerek öğrendim

Yardım ederim cnm inşallah

Valla kızlar benim de 3 4 kez şiddetli başağrılarım oldu. Ama hiç ilaç almak istemedim zaten ilaç içmek hiç aklıma gelmez eskiden beri. Hemen birini kıstırırım bana bi oku diye. Annem eşim babaannem kim denk gelire artık.Ne yalan söyleyeyim çok rahatlıyorum o şekilde. Ben zaten nazara çok inanırım.

Himm benimki baska biseydi o zaman daha gobegim bile yok gerci hissetmeme cok var sanirim
Ben ilk defa geçen hafta hissettim şuan 21. Haftadayım hatta bebiş 1 hafta 2 gün falan önden gidiyo ona rağmen anca 21. Haftada hissetmiş oldum herkeste farklı olur heralde zamanı ama geç olsa da tedirgin olmamak lazım.

Dogrudur canim. Iste insanoglu sabirsiz hissetmek istiyo hemen

Eki Görüntüle 2159147 Canım bu ikisini verdi ama resmini paylaştığım yer için değil tam bacak aralarım yanık gibi oldu derisi renk değiştirdi kaşımaktan onun için verdi
Benimkide kadidikca kahve rengiye donmustu banada fucicort diye bi antibiyotik krem yazdi doktor 12 saatte bir aksam duzeldim cok kasiniyordu kolumdan artik bacak larima gecmisti ama bitti iyi gelmezse benimkinden alabilirsin

Bana verdiği fitilin içinde 2 tane vardı. Gece yatmadan en son tuvaletini yapınca koy, diğerini de aynı şekilde kullan ama 3 gün sonra kullan dedi. Durması lazım yani içeride.

Aynı fitil o zaman bana da aynısı dendi. Bugün yap bir de 3 gün sonra yap dedi doktor. Zaten fitilin üzerinde de aynısı yazıyor. Krem ne verdi acaba ilaç ismi yasak mı?

Aynı fitil o zaman bana da aynısı dendi. Bugün yap bir de 3 gün sonra yap dedi doktor. Zaten fitilin üzerinde de aynısı yazıyor. Krem ne verdi acaba ilaç ismi yasak mı?

Kremin ismi travazol. Fitil bitene kadar kullandım bir daha kullanmadım kremi. Fitil kullanırken akıntım iyice arttı ama fitil bitince baya azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…