bizim burda bi abla yapiyor bende onda alicam :) daha dogru kv gormus yaptiralim dedi iyi yaptir dedim :)
Ozaman bir tansiyon aleti edin. Evde sık sık ölç. Başındaki zonklama ensene vuruyor mu dikkat et tansiyon yüksekliği enseye vurur. Limon sıkıp iç geçiyor mu dene mesela. Aklıma bunlar geldiCanım bende aslında şöyle oluyor. Otururken yatarken bir ağrı yok ama ani hareket te yada ayağa kalkınca 3-5 saniye başım şiddetli zonkluyor. Özellikle sağ şakağımın üstü. Damar sanki basınçla atıyor. Gözlerimi kapayıp 5 snye bekleyince yavaş yavaş geçiyor. Doktorum tansiyon la alakalı olabilir yada nörolojik muayene gerekebilir dedi. Dün biraz ağır stres yaşadım ondan sonra oldu gibi hissediyorum bugün parol aldım ama zonklamaya etkisi olmadı.
Canım bende aslında şöyle oluyor. Otururken yatarken bir ağrı yok ama ani hareket te yada ayağa kalkınca 3-5 saniye başım şiddetli zonkluyor. Özellikle sağ şakağımın üstü. Damar sanki basınçla atıyor. Gözlerimi kapayıp 5 snye bekleyince yavaş yavaş geçiyor. Doktorum tansiyon la alakalı olabilir yada nörolojik muayene gerekebilir dedi. Dün biraz ağır stres yaşadım ondan sonra oldu gibi hissediyorum bugün parol aldım ama zonklamaya etkisi olmadı.
Tığ tutmayı biliosan hiç zor değil cnm ben kendim videodan izleyerek öğrendimBanada zor geliyor aslinda ama bi akrabamiz netten satiyor ve cok ozenerejte yapiyor. Annem o yapiyosa sen haydi haydi yaparsin diyor. Denicem bakalim yapamazsam birakirim
Cok zor mu ogrenmesi?? Nette video var yapimiyla ilgili ama bilemedim
Yardım ederim cnm inşallahEşinle yarı meslektaş sayılırmışız
Dikme konusunu deneyecem olmazsa ananesi yardım eder artık, yapacak bişey yok
Beceremezsem yardımını isterim artık
Annem bu konulara çok meraklıdır, dikiş, nakış, kırkyama vs bir sürü şeyle de ilgilenir, o yüzden o dükkanlara çok uğrarız ama hiç alıcı gözle incelememiştim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım demek ki o tür dükkanlarda
Kesme biçme çok yaptım, dikme işim ancak çorap ve düğme dikmekten ibaretgeliştiririm inşallah kendimi
He şimdi bende ınstagramda baktım.cnm aynı bunlardan gördüm güzelmiş yapımı videolu varsa yaparım bende inşallahBu tarz dusunuyorum canim tig isi
evet baya emekli bisey ondan pahali sanirim :)Guzel yapiyosa yaptir kafana gore bisey. Pahali yaa cok emek istiyo sanirim duzgun yapmak gerek
Ben ilk defa geçen hafta hissettim şuan 21. Haftadayım hatta bebiş 1 hafta 2 gün falan önden gidiyo ona rağmen anca 21. Haftada hissetmiş oldum herkeste farklı olur heralde zamanı ama geç olsa da tedirgin olmamak lazım.Himm benimki baska biseydi o zamandaha gobegim bile yok gerci hissetmeme cok var sanirim
Ozaman bir tansiyon aleti edin. Evde sık sık ölç. Başındaki zonklama ensene vuruyor mu dikkat et tansiyon yüksekliği enseye vurur. Limon sıkıp iç geçiyor mu dene mesela. Aklıma bunlar geldi[/QUOTE
Canım enseme vurmuyor. Tansiyon yüksekliği pek yok bende ama sıcaklar beni çok etkiliyor. Yine de ölçeceğim tansiyonu. Bir ölçer almak lazım.
Tarif ettigin sekilde ayni agri ayni yerde bende de olmustu, 4 gun surdu ama agri kesici almadim resmen. Alsam belki o kadar cekmezdim.
Tansiyon olarak bisey cikmadi bende, stress ve sicak kaynakli oluyor herhalde[/QUO
Aynen canım bende öyle düşünüyorm. Tansiyon değil de dün baya bir stres yaşadım ondan sonra başladı. Birde dediğin gibi beni sıcaklar çok etkiliyor. Sabah akşa m evden işe 30dk yürüyorum. Akşam sıcakta kötü oluyor istese klima yok.yazları sevemedim bir türlü. İnşallah geçer benim de bu zonklama
He şimdi bende ınstagramda baktım.cnm aynı bunlardan gördüm güzelmiş yapımı videolu varsa yaparım bende inşallah
Ben ilk defa geçen hafta hissettim şuan 21. Haftadayım hatta bebiş 1 hafta 2 gün falan önden gidiyo ona rağmen anca 21. Haftada hissetmiş oldum herkeste farklı olur heralde zamanı ama geç olsa da tedirgin olmamak lazım.
Benimkide kadidikca kahve rengiye donmustu banada fucicort diye bi antibiyotik krem yazdi doktor 12 saatte bir aksam duzeldim cok kasiniyordu kolumdan artik bacak larima gecmisti ama bitti iyi gelmezse benimkinden alabilirsinEki Görüntüle 2159147 Canım bu ikisini verdi ama resmini paylaştığım yer için değil tam bacak aralarım yanık gibi oldu derisi renk değiştirdi kaşımaktan onun için verdi
Bana verdiği fitilin içinde 2 tane vardı. Gece yatmadan en son tuvaletini yapınca koy, diğerini de aynı şekilde kullan ama 3 gün sonra kullan dedi. Durması lazım yani içeride.
Aynı fitil o zaman bana da aynısı dendi. Bugün yap bir de 3 gün sonra yap dedi doktor. Zaten fitilin üzerinde de aynısı yazıyor. Krem ne verdi acaba ilaç ismi yasak mı?
Kremin ismi travazol. Fitil bitene kadar kullandım bir daha kullanmadım kremi. Fitil kullanırken akıntım iyice arttı ama fitil bitince baya azaldı.
Kremin ismi travazol. Fitil bitene kadar kullandım bir daha kullanmadım kremi. Fitil kullanırken akıntım iyice arttı ama fitil bitince baya azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?