2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bana doktorum vitamin başladı.bugün ilk dozu kullandım midem bulandı.sonra geçti fakat idrarım çok kötü kokmaya başladı.az önceki idrara çıkışımda da yanma oldu.sistit olucam diye çok korkuyorum.çok acılı bişi daha önce sürekli yaşadığım için biliyorum.ama gebeyken sistit olan var mı??
gebe değilken pyolaseptil kullanıyordum.gebeyken ne verdi doktorunuz antibiyotik dışında.

Benimkide kadidikca kahve rengiye donmustu banada fucicort diye bi antibiyotik krem yazdi doktor 12 saatte bir aksam duzeldim cok kasiniyordu kolumdan artik bacak larima gecmisti ama bitti iyi gelmezse benimkinden alabilirsin
Tamam canım çok sağol sanada geçmiş olsun

Gözün aydin olsun canim darisi başıma
Günaydın hanımlar.
Bugün kontrolüm var ve amniyosentezin tam sonucunu alacağım. Ön rapor temiz çıktığı için gönlüm ferah neyse ki.
Inşallah kalani da temiz olacak. Bakalım bu 20. Hafta icin doktorun söz ettigi ekou fetal eko mu yoksa bana mı. Bugün sanırım o da yapılacak.
İyi şanslar mutlu sevincli haberler dileyin bana!

Canim insallah iyi sonuclar gelecek. Ön rapor temizmis cok şükür. Bizi de hemen haberdar et. Su süreçleri bir atlaksak da hamileyim ben deyip gezebilsek asla isyanim yok ama endise icinde olmak her insani yıpratıyor. Hadi insallah sen de iyi haberle dön tadını cikar artık

günaydın kızlar

rabbim ikinize de ve hatta hepimize de hayırlı haberler duymayı nasip etsin. İnşallah korktuklarımızdan çok şükür kurtulduk diyebiliriz. İnşallah gönlünüz ferah mutlu mesut dönersiniz kontrollerden

Bulantıdan bezenler klubu kurcam yakinda sikayet etmiym diyorum ama valla bezdim ya daha 22 hafta var dogurmama
benmde midem tuttu çok kötü ağırıyo. ilacı aç karnına sabahları içmeye devam ettim alışır diye ama ne tetikliyosa arada bi dayanılmayacak kadar çok kötü ağırıyo

Hanımlar günaydın. Dün gece 1:30 a kadar hastanedeydim yine. Allah bu migreni düşmanıma vermesin. Tuttu beni yine kaç gündür. Allahtan çaresi var. Doktorum bile alıştı. Migren yine dimi dedi adam.
Bide gündüzden sağkık ocağına gitmiştim kalp hızım fazla çıktı. Ama bu ara farkediyorum. Dün markete gitmiştim, bi anda kalbim hızlı atmaya başladı. Durdu sonra halsiz bıraktı. Eve zor attım kendimi. Onu bi kardiyolog görsün mutlaka dedi.
Cinsiyete de kız oğlan kız dedi:) kız yani kesin.

Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinizi desteklemek için %40-50 daha fazla çalışacaktır. Genellikle bu fazla iş yükü sorun teşkil etmez. Sağlıklı bir kalp artan bu ihtiyaç ile baş edebilir. Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir.
bu yazı yazıyo benm alttaki çizelgede bundan kaynaklı olabilirmi canım kalp hızın.
bide cidden migren zor Allah kolaylık versin

benmde midem tuttu çok kötü ağırıyo. ilacı aç karnına sabahları içmeye devam ettim alışır diye ama ne tetikliyosa arada bi dayanılmayacak kadar çok kötü ağırıyo
Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim

Hediyelikler konuşulmuş. Ben kendim kokulutaş işi yapıyorum normalde. Kızımdada kokulutaş ve çikolata dağıtmıştım hastanede. Ama mevlidde Yasin-i Şerif dağıtmıştım. Bakalım bu sefer napcam.
Birde akşam kuzumun elleri kolları çok oynaktı:) el parmaklarını gördüm minicik ama baya belli. Ayağının ultrason resmini verdi doktor. 320 gr civarı dedi. Dağlığı yerndeymiş şükür ama detaylı ultrasondan bahsetmedi. Bende sorcaktım unuttum. Bidaha şu zaman gel de demedi.

Cok gecmis olsun ya...bitmiyo valla hep bir hastalik halindeyiz...

LezzetliCipetpet canım sen göğüs pompası almistin. Gelince yazarım demistin. Yazdiysan da kaçırmış olabilirim nasıl istediğin gibi mi :)
Geldi canım, yazmıştım konu ana ara gözden kaçması çok normal. Çok güzel, ben çok beğendim. Borusuydu, iç kapakçığı vs yedekleri de var. Gayet güzel gücü, tabi daha süt sağmadım ama elimle denedim markası Kraft Solo'ydu

Gunaydin kizlaar bende sabah kendimi bi sayfada bebek kiyafeti bakarken buldum galiba cildirdimayy bikac tanesine bayildim. Alsammi ki diye dusunuyorum
Fiyatlarda coook uygun yani en pahalisi tulum o bile uygun

Eklentiler

• Screenshot_20180621-095758~3.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20180621-095823~3.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20180621-100459~3.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20180621-100555~3.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20180621-095845~2.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…