Kremde aynı :) aynı doktora mı gittik acaba :))))
Travocort Muş pardon :)
Aynı doktor değilmiş, kremde ufak bi değişiklik var
Tamam canım çok sağol sanada geçmiş olsunBenimkide kadidikca kahve rengiye donmustu banada fucicort diye bi antibiyotik krem yazdi doktor 12 saatte bir aksam duzeldim cok kasiniyordu kolumdan artik bacak larima gecmisti ama bitti iyi gelmezse benimkinden alabilirsin
Gözün aydin olsun canim darisi başımaarkadaslar nifty test yaptirmistim hatirlayan vardir cok sukur sonucum temiz geldi darisi bekleyenlere insallah cok rahatladim
Günaydın hanımlar.Gözün aydin olsun canim darisi başıma
Canim insallah iyi sonuclar gelecek. Ön rapor temizmis cok şükür. Bizi de hemen haberdar et. Su süreçleri bir atlaksak da hamileyim ben deyip gezebilsek asla isyanim yok ama endise icinde olmak her insani yıpratıyor. Hadi insallah sen de iyi haberle dön tadını cikar artıkGünaydın hanımlar.
Bugün kontrolüm var ve amniyosentezin tam sonucunu alacağım. Ön rapor temiz çıktığı için gönlüm ferah neyse ki.
Inşallah kalani da temiz olacak. Bakalım bu 20. Hafta icin doktorun söz ettigi ekou fetal eko mu yoksa bana mı. Bugün sanırım o da yapılacak.
İyi şanslar mutlu sevincli haberler dileyin bana!
Günaydın hanımlar.
Bugün kontrolüm var ve amniyosentezin tam sonucunu alacağım. Ön rapor temiz çıktığı için gönlüm ferah neyse ki.
Inşallah kalani da temiz olacak. Bakalım bu 20. Hafta icin doktorun söz ettigi ekou fetal eko mu yoksa bana mı. Bugün sanırım o da yapılacak.
İyi şanslar mutlu sevincli haberler dileyin bana!
rabbim ikinize de ve hatta hepimize de hayırlı haberler duymayı nasip etsin. İnşallah korktuklarımızdan çok şükür kurtulduk diyebiliriz. İnşallah gönlünüz ferah mutlu mesut dönersiniz kontrollerdenCanim insallah iyi sonuclar gelecek. Ön rapor temizmis cok şükür. Bizi de hemen haberdar et. Su süreçleri bir atlaksak da hamileyim ben deyip gezebilsek asla isyanim yok ama endise icinde olmak her insani yıpratıyor. Hadi insallah sen de iyi haberle dön tadını cikar artık
benmde midem tuttu çok kötü ağırıyo. ilacı aç karnına sabahları içmeye devam ettim alışır diye ama ne tetikliyosa arada bi dayanılmayacak kadar çok kötü ağırıyoBulantıdan bezenler klubu kurcam yakinda sikayet etmiym diyorum ama valla bezdim ya daha 22 hafta var dogurmama
Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinizi desteklemek için %40-50 daha fazla çalışacaktır. Genellikle bu fazla iş yükü sorun teşkil etmez. Sağlıklı bir kalp artan bu ihtiyaç ile baş edebilir. Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir.Hanımlar günaydın. Dün gece 1:30 a kadar hastanedeydim yine. Allah bu migreni düşmanıma vermesin. Tuttu beni yine kaç gündür. Allahtan çaresi var. Doktorum bile alıştı. Migren yine dimi dedi adam.
Bide gündüzden sağkık ocağına gitmiştim kalp hızım fazla çıktı. Ama bu ara farkediyorum. Dün markete gitmiştim, bi anda kalbim hızlı atmaya başladı. Durdu sonra halsiz bıraktı. Eve zor attım kendimi. Onu bi kardiyolog görsün mutlaka dedi.
Cinsiyete de kız oğlan kız dedi:) kız yani kesin.
Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirimbenmde midem tuttu çok kötü ağırıyo. ilacı aç karnına sabahları içmeye devam ettim alışır diye ama ne tetikliyosa arada bi dayanılmayacak kadar çok kötü ağırıyo
Cok gecmis olsun ya...bitmiyo valla hep bir hastalik halindeyiz...Hanımlar günaydın. Dün gece 1:30 a kadar hastanedeydim yine. Allah bu migreni düşmanıma vermesin. Tuttu beni yine kaç gündür. Allahtan çaresi var. Doktorum bile alıştı. Migren yine dimi dedi adam.
Bide gündüzden sağkık ocağına gitmiştim kalp hızım fazla çıktı. Ama bu ara farkediyorum. Dün markete gitmiştim, bi anda kalbim hızlı atmaya başladı. Durdu sonra halsiz bıraktı. Eve zor attım kendimi. Onu bi kardiyolog görsün mutlaka dedi.
Cinsiyete de kız oğlan kız dedi:) kız yani kesin.
Geldi canım, yazmıştım konu ana ara gözden kaçması çok normal. Çok güzel, ben çok beğendim. Borusuydu, iç kapakçığı vs yedekleri de var. Gayet güzel gücü, tabi daha süt sağmadım ama elimle denedimLezzetliCipetpet canım sen göğüs pompası almistin. Gelince yazarım demistin. Yazdiysan da kaçırmış olabilirim nasıl istediğin gibi mi :)
Benim 11 de kontrlum var nolur ama nolir artik açsın bacaklarini tosbag ya... bi turlu kesin kız demedi desin artik :) kocamda geliyo pipi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?