Benim 11 de kontrlum var nolur ama nolir artik açsın bacaklarini tosbag ya... bi turlu kesin kız demedi desin artik :) kocamda geliyo pipi görmeye
Seni kesinlikle isten çıkartamazlar sayet olur ya bi kilıfını bulurlarsa bile mahkemede cik ağır tazminatlar ödetirler..Benim eşimi pozisyonunu kapattılar o bile istese hamile esim var diye mahkemede yuklü tazminat alabilir ama eşim zaten ayrılmak istedigi ve haklarını verdikleri icin kabul etti..Varsa topigimizde avukat arkadas yada baska yerden konu acarsan yardımcı olurlarcanım onu biliyorum ama şuan bile beni işten çıkartma durumları var işyeri ufalmaya gitti 8 9 kişi çıkarttı. ve şuan ilk gözden çıkaracakları benm. şimdi bile neler duydum kolumu kıpırdatacak halim yok insanlar çok çok kötü.
yöneticilik yapmışsın bilirsin belki, işveren işçisini küçülme sebebiyle haklı sebep göstererek çıkarabilir mi hamile iken. eğer öyle bişey yaparlarsa dava etmeyi düşünüyorum artık hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum
kur kesinliklr katilacagim o klube uyaninca tuvalete hgitmeye korkar oldum kusucam diye yaa zaten gecede uyuyamadim her bi taraflarim tutulmusBulantıdan bezenler klubu kurcam yakinda sikayet etmiym diyorum ama valla bezdim ya daha 22 hafta var dogurmama
Gecmis olsunMigren icin ne yapabiliyorlarki paroldan baskaHanımlar günaydın. Dün gece 1:30 a kadar hastanedeydim yine. Allah bu migreni düşmanıma vermesin. Tuttu beni yine kaç gündür. Allahtan çaresi var. Doktorum bile alıştı. Migren yine dimi dedi adam.
Bide gündüzden sağkık ocağına gitmiştim kalp hızım fazla çıktı. Ama bu ara farkediyorum. Dün markete gitmiştim, bi anda kalbim hızlı atmaya başladı. Durdu sonra halsiz bıraktı. Eve zor attım kendimi. Onu bi kardiyolog görsün mutlaka dedi.
Cinsiyete de kız oğlan kız dedi:) kız yani kesin.
Geldi canım, yazmıştım konu ana ara gözden kaçması çok normal. Çok güzel, ben çok beğendim. Borusuydu, iç kapakçığı vs yedekleri de var. Gayet güzel gücü, tabi daha süt sağmadım ama elimle denedimmarkası Kraft Solo'ydu
basin hafif agridiginda parol icmiyormusun canim bide magnezyum oil kullaniyorum ben hissettigim an son ana kadar beklersengecmiyor migren klp hizimi oncekinden daha fazla artik ben sorun oldugunu dusunmuyorum dikkat et genede senHanımlar günaydın. Dün gece 1:30 a kadar hastanedeydim yine. Allah bu migreni düşmanıma vermesin. Tuttu beni yine kaç gündür. Allahtan çaresi var. Doktorum bile alıştı. Migren yine dimi dedi adam.
Bide gündüzden sağkık ocağına gitmiştim kalp hızım fazla çıktı. Ama bu ara farkediyorum. Dün markete gitmiştim, bi anda kalbim hızlı atmaya başladı. Durdu sonra halsiz bıraktı. Eve zor attım kendimi. Onu bi kardiyolog görsün mutlaka dedi.
O daha kötü ya bende kilo aldıkça alıyorum. kusma vs olmadı hiç çok şükür. hele doğuma kadarsa Allah sabır versin çok kötü yaBen hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim
canım bazılarında çikolata işe yaramıyo. mesela benm sıpada, mıh gibi duruyoduÇikolata ye tatlı harekete geçiriyor :)
Bizim 13. Haftada bacaklarını ayırdı gösterdi pipiyi:)
evet aslında öyle bi konu açmak mantıklı canım, ama şimdi ortada bişey yokken durduk yere konu açmıyım diyorumSeni kesinlikle isten çıkartamazlar sayet olur ya bi kilıfını bulurlarsa bile mahkemede cik ağır tazminatlar ödetirler..Benim eşimi pozisyonunu kapattılar o bile istese hamile esim var diye mahkemede yuklü tazminat alabilir ama eşim zaten ayrılmak istedigi ve haklarını verdikleri icin kabul etti..Varsa topigimizde avukat arkadas yada baska yerden konu acarsan yardımcı olurlar
bebek kiyafetlerinde dokunup almaktan yanayim yaa :) kumasi hissetmem lazim :) gecen burda bi magazaya girdim 5 li hastane seti vardi fiyatini sordum 25 lira dedi ama pamukluydu guzeldi yaniii :)Gunaydin kizlaar bende sabah kendimi bi sayfada bebek kiyafeti bakarken buldum galiba cildirdimayy bikac tanesine bayildim. Alsammi ki diye dusunuyorum
Fiyatlarda coook uygun yani en pahalisi tulum o bile uygun
Bu gun kesin belli olur bence size gostersin dötünüBenim 11 de kontrlum var nolur ama nolir artik açsın bacaklarini tosbag ya... bi turlu kesin kız demedi desin artik :) kocamda geliyo pipi görmeye
bebek kiyafetlerinde dokunup almaktan yanayim yaa :) kumasi hissetmem lazim :) gecen burda bi magazaya girdim 5 li hastane seti vardi fiyatini sordum 25 lira dedi ama pamukluydu guzeldi yaniii :)
Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim
Çok geçmiş olsun. Hastalık çocuklarla hiç çekilmiyor.Hanımlar günaydın. Dün gece 1:30 a kadar hastanedeydim yine. Allah bu migreni düşmanıma vermesin. Tuttu beni yine kaç gündür. Allahtan çaresi var. Doktorum bile alıştı. Migren yine dimi dedi adam.
Hele ardından o boğaz yanması da kötü oluyor. Umarım geçer ümitsiz olmayalım.Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim
Kızlarınki hep daha mı güzel ne .Gunaydin kizlaar bende sabah kendimi bi sayfada bebek kiyafeti bakarken buldum galiba cildirdimayy bikac tanesine bayildim. Alsammi ki diye dusunuyorum
Fiyatlarda coook uygun yani en pahalisi tulum o bile uygun
Çok geçmiş olsun. Hastalık çocuklarla hiç çekilmiyor.
Hele ardından o boğaz yanması da kötü oluyor. Umarım geçer ümitsiz olmayalım.
Kızlarınki hep daha mı güzel ne .
sen bi al bakalim :) begenirsen bizde alirizz :)))Bunda da urun bilgileri yazmis canim. Battaniye yunlu ve polarmis. Digerleride yuzde yuz pamuk yaziyor. Yumusak flnda yaziyor
Hediyelikler konuşulmuş. Ben kendim kokulutaş işi yapıyorum normalde. Kızımdada kokulutaş ve çikolata dağıtmıştım hastanede. Ama mevlidde Yasin-i Şerif dağıtmıştım. Bakalım bu sefer napcam.
Birde akşam kuzumun elleri kolları çok oynaktı:) el parmaklarını gördüm minicik ama baya belli. Ayağının ultrason resmini verdi doktor. 320 gr civarı dedi. Dağlığı yerndeymiş şükür ama detaylı ultrasondan bahsetmedi. Bende sorcaktım unuttum. Bidaha şu zaman gel de demedi.
Canim insallah iyi sonuclar gelecek. Ön rapor temizmis cok şükür. Bizi de hemen haberdar et. Su süreçleri bir atlaksak da hamileyim ben deyip gezebilsek asla isyanim yok ama endise icinde olmak her insani yıpratıyor. Hadi insallah sen de iyi haberle dön tadını cikar artık
hayirli olsun canim benimm :)Valla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
Hayırlı olsun :) Sağlıkla gelsin inşallah!Valla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?