2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Seni kesinlikle isten çıkartamazlar sayet olur ya bi kilıfını bulurlarsa bile mahkemede cik ağır tazminatlar ödetirler..Benim eşimi pozisyonunu kapattılar o bile istese hamile esim var diye mahkemede yuklü tazminat alabilir ama eşim zaten ayrılmak istedigi ve haklarını verdikleri icin kabul etti..Varsa topigimizde avukat arkadas yada baska yerden konu acarsan yardımcı olurlar

Bulantıdan bezenler klubu kurcam yakinda sikayet etmiym diyorum ama valla bezdim ya daha 22 hafta var dogurmama
kur kesinliklr katilacagim o klube uyaninca tuvalete hgitmeye korkar oldum kusucam diye yaa zaten gecede uyuyamadim her bi taraflarim tutulmus

Gecmis olsunMigren icin ne yapabiliyorlarki paroldan baska

Güle güle kullanın canım o zaman alsam mı acaba ya

basin hafif agridiginda parol icmiyormusun canim bide magnezyum oil kullaniyorum ben hissettigim an son ana kadar beklersengecmiyor migren klp hizimi oncekinden daha fazla artik ben sorun oldugunu dusunmuyorum dikkat et genede sen

Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim
O daha kötü ya bende kilo aldıkça alıyorum. kusma vs olmadı hiç çok şükür. hele doğuma kadarsa Allah sabır versin çok kötü ya
Çikolata ye tatlı harekete geçiriyor :)
Bizim 13. Haftada bacaklarını ayırdı gösterdi pipiyi:)
canım bazılarında çikolata işe yaramıyo. mesela benm sıpada, mıh gibi duruyodu
evet aslında öyle bi konu açmak mantıklı canım, ama şimdi ortada bişey yokken durduk yere konu açmıyım diyorum

Gunaydin kizlaar bende sabah kendimi bi sayfada bebek kiyafeti bakarken buldum galiba cildirdimayy bikac tanesine bayildim. Alsammi ki diye dusunuyorum
Fiyatlarda coook uygun yani en pahalisi tulum o bile uygun
bebek kiyafetlerinde dokunup almaktan yanayim yaa :) kumasi hissetmem lazim :) gecen burda bi magazaya girdim 5 li hastane seti vardi fiyatini sordum 25 lira dedi ama pamukluydu guzeldi yaniii :)

bebek kiyafetlerinde dokunup almaktan yanayim yaa :) kumasi hissetmem lazim :) gecen burda bi magazaya girdim 5 li hastane seti vardi fiyatini sordum 25 lira dedi ama pamukluydu guzeldi yaniii :)

Bunda da urun bilgileri yazmis canim. Battaniye yunlu ve polarmis. Digerleride yuzde yuz pamuk yaziyor. Yumusak flnda yaziyor

Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim

Bide bunun aksam bulantisi var canim. 3ayda ben onu cektim. 6 kilo gitti daha alamadim. Ama bundan sonra alirim gibi geliyoaz kaldi sende almaya baslarsin

Çok geçmiş olsun. Hastalık çocuklarla hiç çekilmiyor.

Hele ardından o boğaz yanması da kötü oluyor. Umarım geçer ümitsiz olmayalım.

Gunaydin kizlaar bende sabah kendimi bi sayfada bebek kiyafeti bakarken buldum galiba cildirdimayy bikac tanesine bayildim. Alsammi ki diye dusunuyorum
Fiyatlarda coook uygun yani en pahalisi tulum o bile uygun
Kızlarınki hep daha mı güzel ne .

Çok geçmiş olsun. Hastalık çocuklarla hiç çekilmiyor.

Hele ardından o boğaz yanması da kötü oluyor. Umarım geçer ümitsiz olmayalım.

Kızlarınki hep daha mı güzel ne .

Ikisininde havasi farkli bence bende erkeklerinkini daha cok begeniyorum kizlarda hep pudra renk hakim erkeklerde renk daha fazla

Canım senınle aynı sat tarihindeyız. benım kontroldede 311 gr dedı doktor. bizde 5 gün önden gidiyoruz... çok şükür sağlıklı olsunlar da. sen detasylı ultrason için gün aldın mı.. ben 23. haftada gideceğim inşallah.

Ogleden snr genetige ugramama gerek var mi yoksa tel.de mi soyleyecekler diye aradım hastaneyi.
Telefondaki kız testiniz temiz çıkmamış dedi.
Anında kollarım uyuştu.
Ama ön rapor temiz çıktı demislerdiiiii deyişim var ki duymanız lazım.
Meğer henüz çıkmamış .
Ay ellerim kollarım uyuştu 1 saniyede! dedim, kız da üzüldü ay kıyamam diyor.Pazartesi arayacakmışım halen çalışılıyormuş.
Iyi ki ısrar ettim yoksa o yanlış anlamayla delirirdim pazartesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…