2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ayy ne büyük bir stres!Neyseki sadece yanlış anlaşılmaymış, dediğin gibi iyiki sormuşsun tekrar.

Merhaba arkadaşlar.18 +1 günlük benim hamileliğim gün içinde ara ara karnımın sol tarafı sertleşiyor daha belirgin bi tümsek olarak gözüküyor daha önce burada konışmuştuk bazı arkadaşlardada oluyordu ve bebek oraya toplanıyor diye yorum yapmıştık.şimdi burada okudum onun bebek değilde rahim kasılması olabileceğini ve tedirgin oldum.bu durumu yaşayan ve doktoruna soran var mı.bu arada iki haftadır net bir şekilde bebeğin hareketlerini hissediyorum hatta bazen karnıma bakınca bile hareketi çok belli oluyor dışarıdan.

Ben biraz once sordum kusum bebegin oynuyo ayaklarini karnina topluyo dedi.rahim kasilmasinda sertlikle beraber agri da olur dedi.korkma hemen annesi oyin yapiyo kuzun :)

Ayy benim bile elim ayağım uyuştu, insan o stresle kelimeleri dahi yanlış anlayabiliyo, ben o şokla telefonu direkt kapatır ağlar ağlar dururdum. rahatladım şuan sonucu doğru anlamışsın çok şükür
Valla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
ayyy canım sana yazıcaktım biraz önce unuttum, sizinki pipiyi göstericek erkekleri eşitle dicektim içime bian doğdu
çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
fotosunu gördüm oy onun tipini yerim, bizim son ultrasonda sadece boy boy pipimiz gözüküyor

Aa goxun aydin cnm hayirlisi olsun biz dsha isim bulsmadik yuz tane isim saydik yok begenmiyo beyimiz bi yavuz selimtuttirdu bakalim onuda saka olarak soylemistim bi gun hala onu soyluyor
Tesekkurederiz :) yavuz selim guzel guclu isim ya kızıma dogana kadar zeberced dedi babasi....şaka bile olsa güzel isim koymus

Kaynana olcaz ya biz :) iki çizgiyi gordugumden beri kız bekliyodum valla pipiyi gorunce hic dert etmedim aa önder alp geliyomus dedim :) saglikli mutlu bebek olsunlar yeter :)

Kaynana olcaz ya biz :) iki çizgiyi gordugumden beri kız bekliyodum valla pipiyi gorunce hic dert etmedim aa önder alp geliyomus dedim :) saglikli mutlu bebek olsunlar yeter :)
ay tabi kaynana olcaz valla ben hep kararsızdım hala bile kız olsa eşim dahamı çok sevinirdi falan diyorum. ama rabbim gönlümdekini nasip eyleyecek inşallah hoş kızım olsa bana arkadaş can dost olsa daha iyiydi ama önce abi olsun yaşı büyüyünce zaten elde avuçta durmuyolar kızım olursa minnoş minnoş büyütürüm inşallah

Ben biraz once sordum kusum bebegin oynuyo ayaklarini karnina topluyo dedi.rahim kasilmasinda sertlikle beraber agri da olur dedi.korkma hemen annesi oyin yapiyo kuzun :)
Teşekkürler canım daha önce kaybım var o yüzden çok tedirgin oldum acaba kasılma diye.içimi rahatlattın:)

izmirie canım kasılma ne yaparsan yap gecmez ama bebek hareketiyse sağından soluna dönsen o his gider. Yine yaşarsan dene bakalim dediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…