Ogleden snr genetige ugramama gerek var mi yoksa tel.de mi soyleyecekler diye aradım hastaneyi.
Telefondaki kız testiniz temiz çıkmamış dedi.
Anında kollarım uyuştu.
Ama ön rapor temiz çıktı demislerdiiiii deyişim var ki duymanız lazım.
Meğer henüz çıkmamış .
Ay ellerim kollarım uyuştu 1 saniyede! dedim, kız da üzüldü ay kıyamam diyor.Pazartesi arayacakmışım halen çalışılıyormuş.
Iyi ki ısrar ettim yoksa o yanlış anlamayla delirirdim pazartesiye kadar
Teswkkurederiz :)hayirli olsun canim benimm :)
Hayırlı olsun :) Sağlıkla gelsin inşallah![/QUOTE
Ben biraz once sordum kusum bebegin oynuyo ayaklarini karnina topluyo dedi.rahim kasilmasinda sertlikle beraber agri da olur dedi.korkma hemen annesi oyin yapiyo kuzun :)Merhaba arkadaşlar.18 +1 günlük benim hamileliğim gün içinde ara ara karnımın sol tarafı sertleşiyor daha belirgin bi tümsek olarak gözüküyor daha önce burada konışmuştuk bazı arkadaşlardada oluyordu ve bebek oraya toplanıyor diye yorum yapmıştık.şimdi burada okudum onun bebek değilde rahim kasılması olabileceğini ve tedirgin oldum.bu durumu yaşayan ve doktoruna soran var mı.bu arada iki haftadır net bir şekilde bebeğin hareketlerini hissediyorum hatta bazen karnıma bakınca bile hareketi çok belli oluyor dışarıdan.
Aa goxun aydin cnm hayirlisi olsun biz dsha isim bulsmadik yuz tane isim saydik yok begenmiyo beyimiz bi yavuz selimtuttirdu bakalim onuda saka olarak soylemistim bi gun hala onu soyluyorValla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
Ayy benim bile elim ayağım uyuştu, insan o stresle kelimeleri dahi yanlış anlayabiliyo, ben o şokla telefonu direkt kapatır ağlar ağlar dururdum. rahatladım şuan sonucu doğru anlamışsın çok şükürOgleden snr genetige ugramama gerek var mi yoksa tel.de mi soyleyecekler diye aradım hastaneyi.
Telefondaki kız testiniz temiz çıkmamış dedi.
Anında kollarım uyuştu.
Ama ön rapor temiz çıktı demislerdiiiii deyişim var ki duymanız lazım.
Meğer henüz çıkmamış .
Ay ellerim kollarım uyuştu 1 saniyede! dedim, kız da üzüldü ay kıyamam diyor.Pazartesi arayacakmışım halen çalışılıyormuş.
Iyi ki ısrar ettim yoksa o yanlış anlamayla delirirdim pazartesiye kadar
ayyy canım sana yazıcaktım biraz önce unuttum, sizinki pipiyi göstericek erkekleri eşitle dicektim içime bian doğduValla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
Tesekkurederiz :) yavuz selim guzel guclu isim ya kızıma dogana kadar zeberced dedi babasi....şaka bile olsa güzel isim koymusAa goxun aydin cnm hayirlisi olsun biz dsha isim bulsmadik yuz tane isim saydik yok begenmiyo beyimiz bi yavuz selimtuttirdu bakalim onuda saka olarak soylemistim bi gun hala onu soyluyor
Kaynana olcaz ya biz :) iki çizgiyi gordugumden beri kız bekliyodum valla pipiyi gorunce hic dert etmedim aa önder alp geliyomus dedim :) saglikli mutlu bebek olsunlar yeter :)Ayy benim bile elim ayağım uyuştu, insan o stresle kelimeleri dahi yanlış anlayabiliyo, ben o şokla telefonu direkt kapatır ağlar ağlar dururdum. rahatladım şuan sonucu doğru anlamışsın çok şükür
ayyy canım sana yazıcaktım biraz önce unuttum, sizinki pipiyi göstericek erkekleri eşitle dicektim içime bian doğdu
çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
fotosunu gördüm oy onun tipini yerim, bizim son ultrasonda sadece boy boy pipimiz gözüküyor
ay tabi kaynana olcazKaynana olcaz ya biz :) iki çizgiyi gordugumden beri kız bekliyodum valla pipiyi gorunce hic dert etmedim aa önder alp geliyomus dedim :) saglikli mutlu bebek olsunlar yeter :)
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin kaynanalar kervanına hoş geldinValla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
Tesekkurederim :) ohh ne kaynana olurumhayırlı olsun canım Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin kaynanalar kervanına hoş geldin
Teşekkürler canım daha önce kaybım var o yüzden çok tedirgin oldum acaba kasılma diye.içimi rahatlattın:)Ben biraz once sordum kusum bebegin oynuyo ayaklarini karnina topluyo dedi.rahim kasilmasinda sertlikle beraber agri da olur dedi.korkma hemen annesi oyin yapiyo kuzun :)
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah.Valla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
inşallah canım hele bi sağlıkla gelsinler de o günleri de görmemiz nasip olsun hayırlısıylaTesekkurederim :) ohh ne kaynana oluruminsallah ya o güzel gunlerini gorup yaninda olabilelim evlatlarimizin
Kaynana olcaz ya biz :) iki çizgiyi gordugumden beri kız bekliyodum valla pipiyi gorunce hic dert etmedim aa önder alp geliyomus dedim :) saglikli mutlu bebek olsunlar yeter :)
Tesekkurederiz :)Gözünüz aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah.
Amin cümlemizinkiHayirli ugurlu olsun canim. Ismiyle yasar insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?