Maliyeti ne kadar arkadaşımBen elde yapıyorum canım, ablamın ilk oğluna, Salih'e yapmıştım ilk. Şimdi bizimkiler için yine başladım yapmaya. Bugün hatta ilk örnekleri çıkarttım
Yıldız ablamın oğlu, kuş benim kızım için hediyelik verilmeye buzdolabı magneti. Kapı süsleri filan da uyumlu olacak inşallah
Ona dikkatetmedim canım ama bebekte hep sol tarafımda zaten hareketini hep solda hissediyorum.dışarıdan bakınca hareketli olan yer ve şişen yer hep aynı yer.inşallah bebeğin durduğu yerdir.birde bu şişme olayı 14. Haftadan beri oluyor.izmirie canım kasılma ne yaparsan yap gecmez ama bebek hareketiyse sağından soluna dönsen o his gider. Yine yaşarsan dene bakalim dediğimi
Amin cümlemizinki
Hemen 1500 tane alinacak şey seçtim bileEki Görüntüle 2159325 Eki Görüntüle 2159326
Arkadaşlar sabahtan beri benim göğüslerdeki şişlik hafif indi sanki uçları daha büyüktü şimdi ise inik gibi. Bir arkadaş böyle olunca bebeğini kaybetmişti. Korktum yaa. Doktora gitsem mi
Canım Allah korusun birşey yoktur inşallah ama hemen hemen hepimizin oldu şişlik geçti söndü küçüldü ama ertesi güne eski haline döndü stres yapma ama istersen git. Dr.Arkadaşlar sabahtan beri benim göğüslerdeki şişlik hafif indi sanki uçları daha büyüktü şimdi ise inik gibi. Bir arkadaş böyle olunca bebeğini kaybetmişti. Korktum yaa. Doktora gitsem mi
Arkadaşlar sabahtan beri benim göğüslerdeki şişlik hafif indi sanki uçları daha büyüktü şimdi ise inik gibi. Bir arkadaş böyle olunca bebeğini kaybetmişti. Korktum yaa. Doktora gitsem mi
Çok sağol canım. İlk hamilelil işte bir şey bilmediğimden tedirgin oluyorum. Neyse ki burdaki arkadaşlar hemen yardımcı oluyorCanım hiç kendini strese sokma. Bizde de bazen öyle oluyor. bir bakmışsın göğüslerim kocaman şiş ve sert uçları büyük bir bakıyorum yumuşamış uçları küçülmüş. bu bazen giydiğimiz kıyafet kullandığımız iç çamaşırının etkisinden de olabiliyor. bunlar normal. benimde bazen karnım çok şiş olurdu bazen tamamen inerdi.. ama bende alıştım bu durumlara. kontrollerde herşey yolunda. sende kendi kendine evham yapıp üzülme. :)
R ruyam28Canım hiç kendini strese sokma. Bizde de bazen öyle oluyor. bir bakmışsın göğüslerim kocaman şiş ve sert uçları büyük bir bakıyorum yumuşamış uçları küçülmüş. bu bazen giydiğimiz kıyafet kullandığımız iç çamaşırının etkisinden de olabiliyor. bunlar normal. benimde bazen karnım çok şiş olurdu bazen tamamen inerdi.. ama bende alıştım bu durumlara. kontrollerde herşey yolunda. sende kendi kendine evham yapıp üzülme. :)
Amin cümlemizinki
Hemen 1500 tane alinacak şey seçtim bileEki Görüntüle 2159325 Eki Görüntüle 2159326
Baktim cok guzeller ama cok pahali.kizima 3 lu ayakli tulumlarindan almistim 3-6 ay kalitesi cok guzel ne kadar cok giydirdim anlatamam 100 kere yikandilar hala saglam...ama dogumdan sonra almistim cunku kizim hep %50 persentilde gitti kiyafetlerin ayı tam tutuyodu.simdi erkek geliyo erkekler ilk 6 ay hem hizli uzuyo hem hizli kilo aliyo o yuzden dogmadan bisey alamam.demin kalin tulumu aldim cok lazim olcal tepe tepe kullaniriz diyeBugun trendyolda carters'da 3 al 2 öde var ama fiyatlar yine de yüksek. Sen baktın mı o butiğe canım ? Şunu almaya değer dediğin şeyler var mı?
Aslinda oda işine daha çok sardim şu anda.kendim ahsap boyama yaptim cevrem genis.oglusuma uzay temali oda yapiyorum 2 tane uzay roketi 12 tane gezegen 4 tane ucan daire ve kapisina ahsap isimlik siparisi verdim.bide köşe rafi olcak bor rocket :) Semih bey var kurstan tanidigim atolyesi var adam diyoki nolur baska cocuk dogurma kızına kac tane ev raf mutfak oyuncak dolabi isimlik aydinlatma yaptim sayisini unuttum ikinciye ne patlaticaksin diye bekliyodum ama ters kose yaptin yineCinsiyet kesinlesince hemen kiyafetlere sariliyo
hmm benimki de erkek ben de almıyım ayaklılardan o zaman. Güzelmiş tulum, güle güle giysin Önder Alp :)Baktim cok guzeller ama cok pahali.kizima 3 lu ayakli tulumlarindan almistim 3-6 ay kalitesi cok guzel ne kadar cok giydirdim anlatamam 100 kere yikandilar hala saglam...ama dogumdan sonra almistim cunku kizim hep %50 persentilde gitti kiyafetlerin ayı tam tutuyodu.simdi erkek geliyo erkekler ilk 6 ay hem hizli uzuyo hem hizli kilo aliyo o yuzden dogmadan bisey alamam.demin kalin tulumu aldim cok lazim olcal tepe tepe kullaniriz diyeEki Görüntüle 2159351
Çok güzeller! ve gözlemlediğim kadarıyla çocuklar uzay ve gezegenler konusunda inanılmaz meraklı oluyorlar.Aslinda oda işine daha çok sardim şu anda.kendim ahsap boyama yaptim cevrem genis.oglusuma uzay temali oda yapiyorum 2 tane uzay roketi 12 tane gezegen 4 tane ucan daire ve kapisina ahsap isimlik siparisi verdim.bide köşe rafi olcak bor rocket :) Semih bey var kurstan tanidigim atolyesi var adam diyoki nolur baska cocuk dogurma kızına kac tane ev raf mutfak oyuncak dolabi isimlik aydinlatma yaptim sayisini unuttum ikinciye ne patlaticaksin diye bekliyodum ama ters kose yaptin yinecok guzel uzay temali 3 boyuntlu kumasta gormustum oda tamamen canlandi kafamda Eki Görüntüle 2159358 Eki Görüntüle 2159359 Eki Görüntüle 2159361 Eki Görüntüle 2159362 Eki Görüntüle 2159363 Eki Görüntüle 2159364 Eki Görüntüle 2159366
Ayy maşallah ne kadar değişik fikirler, bende bakınıyorum ama daha hiç öyle ayrıntılı bi şekilde araştırıp kafamda canlandırmadım. yine herkesn dediği gibi çok yavaştan alıyorum herşeyi sanırımAslinda oda işine daha çok sardim şu anda.kendim ahsap boyama yaptim cevrem genis.oglusuma uzay temali oda yapiyorum 2 tane uzay roketi 12 tane gezegen 4 tane ucan daire ve kapisina ahsap isimlik siparisi verdim.bide köşe rafi olcak bor rocket :) Semih bey var kurstan tanidigim atolyesi var adam diyoki nolur baska cocuk dogurma kızına kac tane ev raf mutfak oyuncak dolabi isimlik aydinlatma yaptim sayisini unuttum ikinciye ne patlaticaksin diye bekliyodum ama ters kose yaptin yinecok guzel uzay temali 3 boyuntlu kumasta gormustum oda tamamen canlandi kafamda Eki Görüntüle 2159358 Eki Görüntüle 2159359 Eki Görüntüle 2159361 Eki Görüntüle 2159362 Eki Görüntüle 2159363 Eki Görüntüle 2159364 Eki Görüntüle 2159366
erkek canım benimki. valla bende şaşırıyorum öyle kıpır kıpır gördüğünüz bebişlerinize, benimki zoraki sadece el sallamıştı videoya çekerken sonrasında hep kıpırdamadan duruyocanım bazılarında çikolata işe yaramıyo. mesela benm sıpada, mıh gibi duruyodu
Yaaa biz tatlıyı çok seviyoruz demek ki :)
Çok hareketli diyor doktor da hiç yerinde durmuyordu maşallah
Senin cinsiyet ne canım?
duvar kağıdını bebek odaları için önermiyolar canım, hava almıyomuş bebeklerde astıma bile yol açıyomuş diye bi yazı okumuştum. bende duvar kağıdı düşünüyodum ama onları okuyunca tedirgin oldum açıkcasıÇok güzeller! ve gözlemlediğim kadarıyla çocuklar uzay ve gezegenler konusunda inanılmaz meraklı oluyorlar.
Ben de bu tarz bir duvar kağıdı yaptırmak istiyorum.
Tesekkurederiz teyzesi :) duvar kagidina bayildim bu aradahmm benimki de erkek ben de almıyım ayaklılardan o zaman. Güzelmiş tulum, güle güle giysin Önder Alp :)
ayyy cok guzel yaaa ne tatli heyecanlar masaallah saglikla uyusun insaallah icinxe :)Aslinda oda işine daha çok sardim şu anda.kendim ahsap boyama yaptim cevrem genis.oglusuma uzay temali oda yapiyorum 2 tane uzay roketi 12 tane gezegen 4 tane ucan daire ve kapisina ahsap isimlik siparisi verdim.bide köşe rafi olcak bor rocket :) Semih bey var kurstan tanidigim atolyesi var adam diyoki nolur baska cocuk dogurma kızına kac tane ev raf mutfak oyuncak dolabi isimlik aydinlatma yaptim sayisini unuttum ikinciye ne patlaticaksin diye bekliyodum ama ters kose yaptin yinecok guzel uzay temali 3 boyuntlu kumasta gormustum oda tamamen canlandi kafamda Eki Görüntüle 2159358 Eki Görüntüle 2159359 Eki Görüntüle 2159361 Eki Görüntüle 2159362 Eki Görüntüle 2159363 Eki Görüntüle 2159364 Eki Görüntüle 2159366
Aslinda oda işine daha çok sardim şu anda.kendim ahsap boyama yaptim cevrem genis.oglusuma uzay temali oda yapiyorum 2 tane uzay roketi 12 tane gezegen 4 tane ucan daire ve kapisina ahsap isimlik siparisi verdim.bide köşe rafi olcak bor rocket :) Semih bey var kurstan tanidigim atolyesi var adam diyoki nolur baska cocuk dogurma kızına kac tane ev raf mutfak oyuncak dolabi isimlik aydinlatma yaptim sayisini unuttum ikinciye ne patlaticaksin diye bekliyodum ama ters kose yaptin yinecok guzel uzay temali 3 boyuntlu kumasta gormustum oda tamamen canlandi kafamda Eki Görüntüle 2159358 Eki Görüntüle 2159359 Eki Görüntüle 2159361 Eki Görüntüle 2159362 Eki Görüntüle 2159363 Eki Görüntüle 2159364 Eki Görüntüle 2159366
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?