2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
nekadar güzel bi düşünce aslında, bizim hatamız bu erkek çocuklar spider man sevsin kızlar elisa sevsin bilmem ne sevsin. büyüyünce premses olcam desinler
roket güzel fikir aslında ama akvaryum dediğinde hoşuma kaçmadı değil..
aslında ben çok basit düşünüyomuşum ben odasını gri boyayıp üstüne güzel renkler katmayı ve kendi yapabileceğim ya da ufak tefek duvar kağıdı ile süslemeyi düşünüyodum ama bunlardan sonra ufkum genişliyoor, bizim için başka bikaç fikir paylaşırmısın yada nereden buldun bu fotoğrafları bari bende bakıyımda Egoşum sıradan bi odaya sahip olmasın bari

Yok yavastan almiyosun ben manyak hevesliyim sadece :) eger baba futbola baskete yada balik tutmaya filan duskunse o tarz temalarda dusunebilirsin...yani tek soyleyecegim odayi bebek odasi yaparsan 3 yasina gelmeden tekrar masraf cikar ama boyle 8 10 yasina kadar seni idare edecek bir tema bulursan haliydi perdeydi aydinlatmaydi hic degismez.bir sifonyer işini gorur.sadece yatak degisir ve odaya uygun bir gardrop eklenir o kadar.babanin hobilerine gore bir oda olursa oglanida o hobiye yonlendirmis olur odayi baya uzun kullanirsin

Pinterestten buldum tabiki :) doktordan ciktik arabaya bindik size bi msj atip hemen uzay temasi arastirmasina koyuldum ben kendimde uzaya hevesliyim de ondan... yoksa uçan balonlu odalar filan yapmislar onlarada bayildim neler var ya hemen bak boys room yaz yeter

Ne güzel ya...Çocuklar işlenmemiş maden gibiler , evde ne verirsen onu alıyorlar. Bu ülkenin bilinçli anne babaların böyle doğru yönlendireceği çocuklara ihtiyacı var.

Benim de bir arkadaşımın 3,5 yaşındaki oğlunun en sevdiği oyun uzay yolculuğu. Ne zaman bir araya gelsek hadi zuay gemisiyle gezegen gezegen dolaşalım diyor. Her gezegenin de özelliklerini bildiği için ona göre bir oyun kuruyor. Mesela diyorki orda buzullar var üzerimizi kalın giyinelim, ya da orda oksijen seviyesi çok düşük gemiden çıkmayalım ya da oksijen maskesi takalım. İnanamamıştım ilk duyduğumda :)

aramızda kalsın da babasının bi hobisi yok, Tekirdağ R...sı fotoğrafını assam belki ilgi alanına girer tövbe tövbe (akşam kavga ettikte azıcık arkdaşlarıyla takıldı söylediği saatte gelmedi beni evde yalnız bıraktı diye)
o yüzden babasını hiç hesaba katmayalım lütfen
ama 2.çocuğuda düşünüyorum ben rabbim izin verirse ve aynı odayı kullanmak zorunda kalacaklar, unisex bi oda yapsam daha karlı benim için sanırım

hemmen bakıyorum, senide seviyorum bu arada teşekkür ederim

Benim bi arkadasimda oglunu kucuklukten beri mutfaga fln sokar bide merakli bir cocuk. Daha 4 yasinda gecen diyomus ki anne bu kadinlarin isi je kadar zor hep hizmet ediyosunuz herkese :) nasil yetistirirsen oyle gidiyor gercekten

O zaman orman temasi kamp temasi su alti ucan balon...yani kizlarinda cok ilgisini cekebilecek seyler orman yapsan kizin tarafina daha renkli cicekli agaclar eklersin kamp ortami yapsan kiz gelirse onun yatagi pembe cadirin icinde olur...gibi gibi

ay çok beğendim o duvarda gökyüzü gibi olanı çok teşekkür ederim canımm

Evet canım yaa bende bazen uyanıp bakıyorum göbeğime küçülmüş mü diye
Napim yaaa çok bekledik bu bebeği tüp bebkle sonunda oldu çok şükür ki. Hala inanamıyorum. Çok mutluyum. Bulutların üzerindeyim hep

ay bende kapı süsü canlandırdım kafamda şu kuzuları daha farklı şekilde yapıp YUSUF EGE yazmak çok hoşuma gitti :)
ya da ayıcık ta çok hoş renkleri falan

Eklentiler

• 2feef4232318748864f35c962908235e.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 58
  • ce62bb32ba5b043627f8477fc15bc1e5.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar gebelik okuluna giden var mı? Her hastanede olmuyormuş herhalde. İzmirde vardı. Ama Didimdeyim ben şu an burada yok sanırım.

Maliyeti ne kadar arkadaşım
Henüz bu senenin fiyatlarını bilmiyorum onun için bir tablo çıkarmadım canım.

2 sene önce Salihe yaptığım zaman yaklaşık 150liralık bir malzeme almıştım, o aldığım malzemelerle kapı süsü, takı yastığı, anı defteri ve kalemi, kapıya tüller, yatak ayakucuna tül, bebek beşiğine tülden etek ve üzerine süsler yapmıştım. Ayrıca 50lira gibi bir maliyetle de hediyelik sabun ve kutusu (silikon tabancasıyla kudela yapıştırdım filan süsledim onu da birazcık ve her sabunu tül ve kurdeleyle süsledim birer de uğur böceği kondurdum) Salihten artan malzemelerim hala duruyor koca bir poşette, hepsini kullanmadım. Hatta artan malzemelerle bir arkadaşıma bebeği için kapı süsü yapıp hediye ettim ama hala malzemem var

Şimdi hem ablama hem bana kapı süsü, hediyelik magnet ve anne bebek yatağı süsleri yapacağım inşallah. Fakat tabi elimdekiler bu kadar çok şeye yetmeyeceği için eksik malzemeleri almaya gideceğim önümüzdeki hafta. Onları alınca yeni fiyatları görmüş olacağım

Sadece bir kapı süsü 150 den başlıyor satın almak istesek, güzelleri iyice pahalı. Magnetlerdeyse kuş figürünün tanesi 8,5 yıldızın 6,5tu. 50şer tane yaptırsak 425biri 325diğeri toplam 750ye gelir. Benim yaptığım magnetlerinse hem anısı olacak hem de hepsi 50-60lira bile tutmayacaktır.

Hep böyle devam et, edelim inşallah.
Doktordan yeni çıktım, şu test sonucunu yanlis anlama hikayesini anlattim sonra reflü beni mahvetti ama gecti dedim. Hep azarı yedim hem şaka yollu fiskesini.
Gebelikte eeeen onemli şey pozitif olmak demiyor muyum sana dedi.
Şaka olsun diye hayır. Yok mu bir serumu hapı, mizaç meselesi olamiyorum dedim. (Aslında bayağı kakara kikiri yapıyorum hocaya ama Allah var yukarıda, tanıdıgım en kolay sinirlenen uzuuuun uzuuuuun üzülen kisiyim. 0'dan 100'km'ye 1 saniyede atıyor tepem, yine aynı hızla di e çöküyor moralim)
Neyse, var dedi, gülümse. Icinden felmese de dön ve gülümse dedi.

Pimpirik yok artık hanımlar yeter, her şey güzel her şey umut dolu!
HEPİMİZ BİRER BÜYÜLÜ BAHÇEYİZ, BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOR MAHSULUMUZ GUZEL OLACAK.
(Doktor sözü dinlerim ben )

Kızlar gebelik okuluna giden var mı? Her hastanede olmuyormuş herhalde. İzmirde vardı. Ama Didimdeyim ben şu an burada yok sanırım.

Gittiğim 3 devlet hastanesinde de vardı canım. İstanbul Anadoluda. ben zeynep kamilinkini beyendim. 20. haftada başlanıyormuş 6 hafta eğitim haftada 1 gün 13.00 ile 16.30 du sanırım saati.. egzersizden, beslenmeye doğumu kolaylaştırıcı şeylerden doğum sonrası emzirme, bebek bakımına kadar detaylı her şey vardı. içinde bebek acil müdahale falan da vardı. yani gitmekte yarar var. bazı hastanelerde hemşireler bire bir yapıyor. bazıları toplu. Daha önceki hastanede hemşire bana randevu verdi 1 saat karşılıklı yapacaktık sanırım çünkü o saate tek beni yazmıştı. sonra işi çıkmıştı bende gidemedim oraya.

Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim

Valla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
Canım oğluşun hayırlı olsun inşallah
Benim merak ettiğim bu bulantı için hiç ilaç kullanmıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…