- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
nekadar güzel bi düşünce aslında, bizim hatamız bu erkek çocuklar spider man sevsin kızlar elisa sevsin bilmem ne sevsin. büyüyünce premses olcam desinlerTesekkurederiz teyzesi :) duvar kagidina bayildim bu aradaya 2 tane kuzenim var biri 13 digeri 8 oldu simdi babalari ucak.muhendisi ve inanilmaz heveslidir boyle konularda buyuk oglanin odasini kirmizi ucak temali yapmisti ama ne süsler anlatamam...kucugun odasinida su alti yapmisti resmen odaya girince akvaryumun icine girmis gibi oluyodun tavana eski bir kayık alti bile monte etmisti...sanki suyun altindasin tependen kayik geçiyo...ve cocuklarin ikiside yok spider mandir yok super mandir manyagi olmadi hep boyle uzaydir kamptır su sporlaridir hep boyle hobileri oldu aile tabi cok onemli bos beles cizgi film izletmek yerine babalari alip kamp yapmaya yok sapancaya kürek yarislari izlemeye goturuyodu...simdi buyuk olan avrupa turnesinde bu hafta kurek yarislari var :) yani enistem bana muthis bir ornek erkek cocuklarini bu tarz seylere yonlendirirsen boş beleş adamlar olmuyolar.kocaminda erkek yegeni var simdi 6 oldu 3 yasindan beri donuna kadar spiderman giyiyo buyuyince orumcek adam olcam diyo...buyuk kuzenim onun yasindayken bilim teknik cocuk aldirip babasiyla gezegen inceliyodu tabi daha okumasi yoktu enistemle butun pazari belgesel izleyip maket filan yaparak geciriyolardi... bide bebek mavisi ayicikli filan olmadigi icin odalari sonradan sadece yataklari degisti ve odaya uygun bir gardrop eklendi boylece masrafta cikmamis oldu
Yok yavastan almiyosun ben manyak hevesliyim sadece :) eger baba futbola baskete yada balik tutmaya filan duskunse o tarz temalarda dusunebilirsin...yani tek soyleyecegim odayi bebek odasi yaparsan 3 yasina gelmeden tekrar masraf cikar ama boyle 8 10 yasina kadar seni idare edecek bir tema bulursan haliydi perdeydi aydinlatmaydi hic degismez.bir sifonyer işini gorur.sadece yatak degisir ve odaya uygun bir gardrop eklenir o kadar.babanin hobilerine gore bir oda olursa oglanida o hobiye yonlendirmis olur odayi baya uzun kullanirsinAyy maşallah ne kadar değişik fikirler, bende bakınıyorum ama daha hiç öyle ayrıntılı bi şekilde araştırıp kafamda canlandırmadım. yine herkesn dediği gibi çok yavaştan alıyorum herşeyi sanırım
erkek canım benimki. valla bende şaşırıyorum öyle kıpır kıpır gördüğünüz bebişlerinize, benimki zoraki sadece el sallamıştı videoya çekerken sonrasında hep kıpırdamadan duruyo
duvar kağıdını bebek odaları için önermiyolar canım, hava almıyomuş bebeklerde astıma bile yol açıyomuş diye bi yazı okumuştum. bende duvar kağıdı düşünüyodum ama onları okuyunca tedirgin oldum açıkcasıaraştırmakta fayda var
Pinterestten buldum tabiki :) doktordan ciktik arabaya bindik size bi msj atip hemen uzay temasi arastirmasina koyuldumnekadar güzel bi düşünce aslında, bizim hatamız bu erkek çocuklar spider man sevsin kızlar elisa sevsin bilmem ne sevsin. büyüyünce premses olcam desinler
roket güzel fikir aslında ama akvaryum dediğinde hoşuma kaçmadı değil..
aslında ben çok basit düşünüyomuşum ben odasını gri boyayıp üstüne güzel renkler katmayı ve kendi yapabileceğim ya da ufak tefek duvar kağıdı ile süslemeyi düşünüyodum amabunlardan sonra ufkum genişliyoor, bizim için başka bikaç fikir paylaşırmısın yada nereden buldun bu fotoğrafları bari bende bakıyımda Egoşum sıradan bi odaya sahip olmasın bari
Ne güzel ya...Çocuklar işlenmemiş maden gibiler , evde ne verirsen onu alıyorlar. Bu ülkenin bilinçli anne babaların böyle doğru yönlendireceği çocuklara ihtiyacı var.Tesekkurederiz teyzesi :) duvar kagidina bayildim bu aradaya 2 tane kuzenim var biri 13 digeri 8 oldu simdi babalari ucak.muhendisi ve inanilmaz heveslidir boyle konularda buyuk oglanin odasini kirmizi ucak temali yapmisti ama ne süsler anlatamam...kucugun odasinida su alti yapmisti resmen odaya girince akvaryumun icine girmis gibi oluyodun tavana eski bir kayık alti bile monte etmisti...sanki suyun altindasin tependen kayik geçiyo...ve cocuklarin ikiside yok spider mandir yok super mandir manyagi olmadi hep boyle uzaydir kamptır su sporlaridir hep boyle hobileri oldu aile tabi cok onemli bos beles cizgi film izletmek yerine babalari alip kamp yapmaya yok sapancaya kürek yarislari izlemeye goturuyodu...simdi buyuk olan avrupa turnesinde bu hafta kurek yarislari var :) yani enistem bana muthis bir ornek erkek cocuklarini bu tarz seylere yonlendirirsen boş beleş adamlar olmuyolar.kocaminda erkek yegeni var simdi 6 oldu 3 yasindan beri donuna kadar spiderman giyiyo buyuyince orumcek adam olcam diyo...buyuk kuzenim onun yasindayken bilim teknik cocuk aldirip babasiyla gezegen inceliyodu tabi daha okumasi yoktu enistemle butun pazari belgesel izleyip maket filan yaparak geciriyolardi... bide bebek mavisi ayicikli filan olmadigi icin odalari sonradan sadece yataklari degisti ve odaya uygun bir gardrop eklendi boylece masrafta cikmamis oldu
aramızda kalsın da babasının bi hobisi yok, Tekirdağ R...sı fotoğrafını assam belki ilgi alanına girer tövbe tövbe (akşam kavga ettikte azıcık arkdaşlarıyla takıldı söylediği saatte gelmedi beni evde yalnız bıraktı diye)Yok yavastan almiyosun ben manyak hevesliyim sadece :) eger baba futbola baskete yada balik tutmaya filan duskunse o tarz temalarda dusunebilirsin...yani tek soyleyecegim odayi bebek odasi yaparsan 3 yasina gelmeden tekrar masraf cikar ama boyle 8 10 yasina kadar seni idare edecek bir tema bulursan haliydi perdeydi aydinlatmaydi hic degismez.bir sifonyer işini gorur.sadece yatak degisir ve odaya uygun bir gardrop eklenir o kadar.babanin hobilerine gore bir oda olursa oglanida o hobiye yonlendirmis olur odayi baya uzun kullanirsin
hemmen bakıyorum, senide seviyorum bu arada teşekkür ederimPinterestten buldum tabiki :) doktordan ciktik arabaya bindik size bi msj atip hemen uzay temasi arastirmasina koyuldumben kendimde uzaya hevesliyim de ondan... yoksa uçan balonlu odalar filan yapmislar onlarada bayildim neler var ya hemen bak boys room yaz yeter
Tesekkurederiz teyzesi :) duvar kagidina bayildim bu aradaya 2 tane kuzenim var biri 13 digeri 8 oldu simdi babalari ucak.muhendisi ve inanilmaz heveslidir boyle konularda buyuk oglanin odasini kirmizi ucak temali yapmisti ama ne süsler anlatamam...kucugun odasinida su alti yapmisti resmen odaya girince akvaryumun icine girmis gibi oluyodun tavana eski bir kayık alti bile monte etmisti...sanki suyun altindasin tependen kayik geçiyo...ve cocuklarin ikiside yok spider mandir yok super mandir manyagi olmadi hep boyle uzaydir kamptır su sporlaridir hep boyle hobileri oldu aile tabi cok onemli bos beles cizgi film izletmek yerine babalari alip kamp yapmaya yok sapancaya kürek yarislari izlemeye goturuyodu...simdi buyuk olan avrupa turnesinde bu hafta kurek yarislari var :) yani enistem bana muthis bir ornek erkek cocuklarini bu tarz seylere yonlendirirsen boş beleş adamlar olmuyolar.kocaminda erkek yegeni var simdi 6 oldu 3 yasindan beri donuna kadar spiderman giyiyo buyuyince orumcek adam olcam diyo...buyuk kuzenim onun yasindayken bilim teknik cocuk aldirip babasiyla gezegen inceliyodu tabi daha okumasi yoktu enistemle butun pazari belgesel izleyip maket filan yaparak geciriyolardi... bide bebek mavisi ayicikli filan olmadigi icin odalari sonradan sadece yataklari degisti ve odaya uygun bir gardrop eklendi boylece masrafta cikmamis oldu
O zaman orman temasi kamp temasi su alti ucan balon...yani kizlarinda cok ilgisini cekebilecek seyler orman yapsan kizin tarafina daha renkli cicekli agaclar eklersin kamp ortami yapsan kiz gelirse onun yatagi pembe cadirin icinde olur...gibi gibiaramızda kalsın da babasının bi hobisi yok, Tekirdağ R...sı fotoğrafını assam belki ilgi alanına girer tövbe tövbe (akşam kavga ettikte azıcık arkdaşlarıyla takıldı söylediği saatte gelmedi beni evde yalnız bıraktı diye)
o yüzden babasını hiç hesaba katmayalım lütfen
ama 2.çocuğuda düşünüyorum ben rabbim izin verirse ve aynı odayı kullanmak zorunda kalacaklar, unisex bi oda yapsam daha karlı benim için sanırım
ay çok beğendim o duvarda gökyüzü gibi olanı çok teşekkür ederim canımmO zaman orman temasi kamp temasi su alti ucan balon...yani kizlarinda cok ilgisini cekebilecek seyler orman yapsan kizin tarafina daha renkli cicekli agaclar eklersin kamp ortami yapsan kiz gelirse onun yatagi pembe cadirin icinde olur...gibi gibiEki Görüntüle 2159453 Eki Görüntüle 2159454 Eki Görüntüle 2159455 Eki Görüntüle 2159456 Eki Görüntüle 2159457 Eki Görüntüle 2159458 Eki Görüntüle 2159459 Eki Görüntüle 2159460 Eki Görüntüle 2159461
Yaaa bakk boyle orman yapsan oglanin tarafina boyle kapmcilik sporlari filan eklenir kizada cicek bocek eklersin bayildim bunaay çok beğendim o duvarda gökyüzü gibi olanı çok teşekkür ederim canımm
Evet canım yaa bende bazen uyanıp bakıyorum göbeğime küçülmüş mü diyeR ruyam28mavila Ben de bu sabah tam uyanmadan önce rüyamda göbeğimin aslında olması gerektiği kadar büyük olmadığını çünkü bebeğin yeteri kadar iyi büyümediği gördüm. Hiç de kafama taktığım bir şey değil ama bilinçaltım evhamlı demek ki. Uyanınca baktım göbeğime acaba gerçekten öyle olabilir mi diye. Dert edecek bir şey yok çok şükür hiç birimizde, boşuna evham yapıyoruz.
ay evet bide ona gökyüzü ekleyince kendimi kampta hissettim yaa :)) bana lazımmış böyle şeylerYaaa bakk boyle orman yapsan oglanin tarafina boyle kapmcilik sporlari filan eklenir kizada cicek bocek eklersin bayildim bunaEki Görüntüle 2159467 Eki Görüntüle 2159468 Eki Görüntüle 2159469
Perde süsüde olur bunlar :)ay bende kapı süsü canlandırdım kafamda şu kuzuları daha farklı şekilde yapıp YUSUF EGE yazmak çok hoşuma gitti :)
ya da ayıcık ta çok hoş renkleri falan
aa evet öylede kullanılabilir :)Perde süsüde olur bunlar :)
Henüz bu senenin fiyatlarını bilmiyorum onun için bir tablo çıkarmadım canım.Maliyeti ne kadar arkadaşım
Hep böyle devam et, edelim inşallah.Evet canım yaa bende bazen uyanıp bakıyorum göbeğime küçülmüş mü diye
Napim yaaa çok bekledik bu bebeği tüp bebkle sonunda oldu çok şükür ki. Hala inanamıyorum. Çok mutluyum. Bulutların üzerindeyim hep
Kızlar gebelik okuluna giden var mı? Her hastanede olmuyormuş herhalde. İzmirde vardı. Ama Didimdeyim ben şu an burada yok sanırım.
Ben hala 100 gr bile alamadim aylardir kusuyorum kusucak bisey bulamazsam icerde bos midemi kusuyorum...ilkide boyle gecti doguma girerken hala kusuyodum ikinciden umutluydum ama umudum 3.ye kaldi sanirim
Canım oğluşun hayırlı olsun inşallahValla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?