- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Teswkkuredeeim :) emedur verdi ama hic bir faydasi yok..kizimda zofran 8mg aliyodum her gun iki tane o zamanda zerre kadar faydasini gormedim -11kiloyla dogum yaptim amlyta girerken hala kap vardi elimde...bunyem bu o yuzden bu sefer bosuna ilac kullanmiym dedim doktora ama yinede arada zofran zofer emedur deniyorum hafifletmiyo bile.Canım oğluşun hayırlı olsun inşallah
Benim merak ettiğim bu bulantı için hiç ilaç kullanmıyomusun
İnşallah arkadaşımHep böyle devam et, edelim inşallah.
Doktordan yeni çıktım, şu test sonucunu yanlis anlama hikayesini anlattim sonra reflü beni mahvetti ama gecti dedim. Hep azarı yedim hem şaka yollu fiskesini.
Gebelikte eeeen onemli şey pozitif olmak demiyor muyum sana dedi.
Şaka olsun diye hayır. Yok mu bir serumu hapı, mizaç meselesi olamiyorum dedim. (Aslında bayağı kakara kikiri yapıyorum hocaya ama Allah var yukarıda, tanıdıgım en kolay sinirlenen uzuuuun uzuuuuun üzülen kisiyim. 0'dan 100'km'ye 1 saniyede atıyor tepem, yine aynı hızla di e çöküyor moralim)
Neyse, var dedi, gülümse. Icinden felmese de dön ve gülümse dedi.
Pimpirik yok artık hanımlar yeter, her şey güzel her şey umut dolu!
HEPİMİZ BİRER BÜYÜLÜ BAHÇEYİZ, BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOR MAHSULUMUZ GUZEL OLACAK.
(Doktor sözü dinlerim ben)
Canım ben araştırdım hamilelik bulantısı vücuttaki B6 B12 calsiyum ve folik asit eksikliğinden olurmuş bunları karşılayan PREMESİS diye vitamin var ben kullanıyorum sabah bulantım yok ama yinede kalkınca alıyorum öğlen ZOFER 4mg yarım alıyorum bazen akşamda PREMESİS alıyorum kusmalarım baya azaldı bazen haftada bir iki anca bi dene istersen çünkü vitamin sonuçta zararı yok özel zaten 49 tl 30 tane var içinde bu vitamini doktorum önerdi eczacımda onayladı yakın arkadaşumdır bi zararı olsa uyarırdı beniTeswkkuredeeim :) emedur verdi ama hic bir faydasi yok..kizimda zofran 8mg aliyodum her gun iki tane o zamanda zerre kadar faydasini gormedim -11kiloyla dogum yaptim amlyta girerken hala kap vardi elimde...bunyem bu o yuzden bu sefer bosuna ilac kullanmiym dedim doktora ama yinede arada zofran zofer emedur deniyorum hafifletmiyo bile.
Benim degerlerim cok cok iyi hatta b12 712 cikmisti ilk defa bu kadar yuksek goruyorum demisti doktorum.1 sene once tup mide amlyti oldugum icin 1 senedie multi vitamin takviseyi aliyorum ayroca inanilmaz saglikli besleniyorum degerlerim o kadar iyiki bugun demir takviyesine baslasakmi diye kan verdim gerek yok ortalamanin ustunde cikmis dedi yani depolarim saglam ve hap seklinde degil jelibon seklinde vitamin kullanabiloyorum. hic degerleeimle alakasi yok benimki tamamen bunye meselesi annemde bana hamileyken surunmus ananemde boyleymis...Canım ben araştırdım hamilelik bulantısı vücuttaki B6 B12 calsiyum ve folik asit eksikliğinden olurmuş bunları karşılayan PREMESİS diye vitamin var ben kullanıyorum sabah bulantım yok ama yinede kalkınca alıyorum öğlen ZOFER 4mg yarım alıyorum bazen akşamda PREMESİS alıyorum kusmalarım baya azaldı bazen haftada bir iki anca bi dene istersen çünkü vitamin sonuçta zararı yok özel zaten 49 tl 30 tane var içinde bu vitamini doktorum önerdi eczacımda onayladı yakın arkadaşumdır bi zararı olsa uyarırdı beni
Anladım canım seninli çok farklı bi durum muş keşke bi çözümü çaresi olaydı gerçekten zor yaaBenim degerlerim cok cok iyi hatta b12 712 cikmisti ilk defa bu kadar yuksek goruyorum demisti doktorum.1 sene once tup mide amlyti oldugum icin 1 senedie multi vitamin takviseyi aliyorum ayroca inanilmaz saglikli besleniyorum degerlerim o kadar iyiki bugun demir takviyesine baslasakmi diye kan verdim gerek yok ortalamanin ustunde cikmis dedi yani depolarim saglam ve hap seklinde degil jelibon seklinde vitamin kullanabiloyorum. hic degerleeimle alakasi yok benimki tamamen bunye meselesi annemde bana hamileyken surunmus ananemde boyleymis...
Halime bin sukur kizimdaki kadar kotu degil.tesekkurederimAnladım canım seninli çok farklı bi durum muş keşke bi çözümü çaresi olaydı gerçekten zor yaa
Tesekkurederiz :)Eki Görüntüle 2159302
Hep böyle devam et, edelim inşallah.
Doktordan yeni çıktım, şu test sonucunu yanlis anlama hikayesini anlattim sonra reflü beni mahvetti ama gecti dedim. Hep azarı yedim hem şaka yollu fiskesini.
Gebelikte eeeen onemli şey pozitif olmak demiyor muyum sana dedi.
Şaka olsun diye hayır. Yok mu bir serumu hapı, mizaç meselesi olamiyorum dedim. (Aslında bayağı kakara kikiri yapıyorum hocaya ama Allah var yukarıda, tanıdıgım en kolay sinirlenen uzuuuun uzuuuuun üzülen kisiyim. 0'dan 100'km'ye 1 saniyede atıyor tepem, yine aynı hızla di e çöküyor moralim)
Neyse, var dedi, gülümse. Icinden felmese de dön ve gülümse dedi.
Pimpirik yok artık hanımlar yeter, her şey güzel her şey umut dolu!
HEPİMİZ BİRER BÜYÜLÜ BAHÇEYİZ, BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOR MAHSULUMUZ GUZEL OLACAK.
(Doktor sözü dinlerim ben)
Hayırlı olsun nerde çektirdin ultrasonu cok net.Valla babasi hakli çıktı pipiyi gösterdi tosbag bugun :) Önder Alpimiz geliyo :)
Tesekkurederim :) medikal parka gidiyorum benHayırlı olsun nerde çektirdin ultrasonu cok net.
Tesekkurederim :) Amin cumlemizinkiAy maşallah maşallah hayırlı evlat olsun inşallah :)
Yaaa ne kadar güzel odalar bak yine sinirlendim herife bi 2+1 den 3+1 e tasinmiyo diyeO zaman orman temasi kamp temasi su alti ucan balon...yani kizlarinda cok ilgisini cekebilecek seyler orman yapsan kizin tarafina daha renkli cicekli agaclar eklersin kamp ortami yapsan kiz gelirse onun yatagi pembe cadirin icinde olur...gibi gibiEki Görüntüle 2159453 Eki Görüntüle 2159454 Eki Görüntüle 2159455 Eki Görüntüle 2159456 Eki Görüntüle 2159457 Eki Görüntüle 2159458 Eki Görüntüle 2159459 Eki Görüntüle 2159460 Eki Görüntüle 2159461
benimde 1+1 canim aslinda 2+1 ama mutfak ve oturma odasi birlesik olunca bence 1+1 :) bende esimi cikartamadim burdan bide kendi evimiz olunca bende dusunuyorhm ne yapilabilir diye ama besim falan olunca karmasik olur diye dusundum bende yaaYaaa ne kadar güzel odalar bak yine sinirlendim herife bi 2+1 den 3+1 e tasinmiyo diyeya sizde güzel fikirler oluyo bayanlar annesiyle babasiyla ayni odayi paylaşan bebisler icin nasil bi susleme olabilir var mi onerileriniz ben besigin uzerine gelecek sekilde tavana aydinlatmali yildizlar falan yapistirmayi düşünebildim sadece
Kusum biz simdi boyle konusuyoruz ama 3 4 yasina gelince yeni oda yapmamak icin.yoksa aydinlatmali susleri yataginin yanina asmiycam ilk 6 ay icin yataginin hemen yaninda etrafi ve kendini kesfedebilmesi icin bir ayna ve algisini artirmak icin siyah beyaz kartlar asabilirsin.tavana isikli susler asmak icin erken dikkati dagilirsa algisini gelistiremez yani ben okuduklarimdan oyle biliyorum.Yaaa ne kadar güzel odalar bak yine sinirlendim herife bi 2+1 den 3+1 e tasinmiyo diyeya sizde güzel fikirler oluyo bayanlar annesiyle babasiyla ayni odayi paylaşan bebisler icin nasil bi susleme olabilir var mi onerileriniz ben besigin uzerine gelecek sekilde tavana aydinlatmali yildizlar falan yapistirmayi düşünebildim sadece
Ayy ben cok acemi bi anneymisim yaKusum biz simdi boyle konusuyoruz ama 3 4 yasina gelince yeni oda yapmamak icin.yoksa aydinlatmali susleri yataginin yanina asmiycam ilk 6 ay icin yataginin hemen yaninda etrafi ve kendini kesfedebilmesi icin bir ayna ve algisini artirmak icin siyah beyaz kartlar asabilirsin.tavana isikli susler asmak icin erken dikkati dagilirsa algisini gelistiremez yani ben okuduklarimdan oyle biliyorum.Eki Görüntüle 2159529 Eki Görüntüle 2159530
Bizimde kendi evimiz olduğu icin bebek küçükken zaten ayri oda olmaz yanimizda olsun 9 ay gün sayiyoruz gelsin diye gelir gelmez baska odaya mi koycaz once bi doyasiya sevelim diyip kandırıyo benibenimde 1+1 canim aslinda 2+1 ama mutfak ve oturma odasi birlesik olunca bence 1+1 :) bende esimi cikartamadim burdan bide kendi evimiz olunca bende dusunuyorhm ne yapilabilir diye ama besim falan olunca karmasik olur diye dusundum bende yaa
ahhh bu kocalar:) benimde buyuk allahtan yatak odam yaa yatak ortada benim duvar kenarina cekip besigide oraya koyup duvara biseyler yapabilirmiyim diye dusundum bende ama uatak odasinin icinde kiicinde karisik dururmu diye dusundumBizimde kendi evimiz olduğu icin bebek küçükken zaten ayri oda olmaz yanimizda olsun 9 ay gün sayiyoruz gelsin diye gelir gelmez baska odaya mi koycaz once bi doyasiya sevelim diyip kandırıyo beniama en azindan yatak odam buyuk ordan en azindan bi köşe ayirabilirmiyim ne yapabilirim diye düşünüp duruyorum pek biseyde bulamiyorum
Ayy ben cok acemi bi anneymisim yaayna fikrini cok sevdim hem ondan daha güzel ne gösterebilirim ki ona iyiki uyardınız her zamanki gibi sizden ögrencegim ne cok sey var Emira SY ay iyiki boyle bi topic kurmussun valla cok tesekkurler
Buda fikir verir :)Ayy ben cok acemi bi anneymisim yaayna fikrini cok sevdim hem ondan daha güzel ne gösterebilirim ki ona iyiki uyardınız her zamanki gibi sizden ögrencegim ne cok sey var Emira SY ay iyiki boyle bi topic kurmussun valla cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?