Bende ayni seyi düşünüyorumahhh bu kocalar:) benimde buyuk allahtan yatak odam yaa yatak ortada benim duvar kenarina cekip besigide oraya koyup duvara biseyler yapabilirmiyim diye dusundum bende ama uatak odasinin icinde kiicinde karisik dururmu diye dusundum
Ay yavrum yaaa beni bile korkuttun okurken biraz daha bekleyeceksin o zaman hadi bakalim sana 4 gun bana 7 günOgleden snr genetige ugramama gerek var mi yoksa tel.de mi soyleyecekler diye aradım hastaneyi.
Telefondaki kız testiniz temiz çıkmamış dedi.
Anında kollarım uyuştu.
Ama ön rapor temiz çıktı demislerdiiiii deyişim var ki duymanız lazım.
Meğer henüz çıkmamış .
Ay ellerim kollarım uyuştu 1 saniyede! dedim, kız da üzüldü ay kıyamam diyor.Pazartesi arayacakmışım halen çalışılıyormuş.
Iyi ki ısrar ettim yoksa o yanlış anlamayla delirirdim pazartesiye kadar
ahhh cok zor bakalim napicaz :)Bende ayni seyi düşünüyorumyani yatagim ortada oldugu icin ya pencere yanina koycam ki oraya koymam kış olcagi icin ruzgar falan belki gelir diye diger duvarda kapiya yakin duvar oluyo orayada biseyler koyunca karisik olur sanirim
Aklina gelen fikirleri benimle de paylasirsan cok sevinirim fikir alisverisleriyle icimize sinen bi oda olmasada köse yapabiliriz belkiahhh cok zor bakalim napicaz :)
Yaaa ne kadar güzel odalar bak yine sinirlendim herife bi 2+1 den 3+1 e tasinmiyo diyeya sizde güzel fikirler oluyo bayanlar annesiyle babasiyla ayni odayi paylaşan bebisler icin nasil bi susleme olabilir var mi onerileriniz ben besigin uzerine gelecek sekilde tavana aydinlatmali yildizlar falan yapistirmayi düşünebildim sadece
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Eşim fazla çalışıyor geç geliyor kızım var yanımda ama yinede çok yalnız hissediyorum. Bebeğim olacak mutluluğunu bile yaşayamıyorum. Sizce ben depresyonda mıyım. Genelde stresli ve gergin bir yapım vardır zaten yani öyle diyorlar ailem. Çok üzgünüm gerginim diyorum şimdi sen hep öylesin diyorlar. Herkese çok kızıyorum.
Sakayla isim secerken ben bu olurmu dedim atladi hrmen ya basrsn ilk ultrason fotosunu slfigimizda esimin ufak yegeni var ona resmi attim osman yolda diye ondan beri bizimkide osman kaldi zatenTesekkurederiz :) yavuz selim guzel guclu isim ya kızıma dogana kadar zeberced dedi babasi....şaka bile olsa güzel isim koymus
tamam canim yapicak olursam bisey soylerim :)Aklina gelen fikirleri benimle de paylasirsan cok sevinirim fikir alisverisleriyle icimize sinen bi oda olmasada köse yapabiliriz belki
Yaaa maşalah ne güzel ellerine sağlık..Şunlar için biraz hevesim olsa neler yapardım neler..Bende niye yok boyle hevesler yaHenüz bu senenin fiyatlarını bilmiyorum onun için bir tablo çıkarmadım canım.
2 sene önce Salihe yaptığım zaman yaklaşık 150liralık bir malzeme almıştım, o aldığım malzemelerle kapı süsü, takı yastığı, anı defteri ve kalemi, kapıya tüller, yatak ayakucuna tül, bebek beşiğine tülden etek ve üzerine süsler yapmıştım. Ayrıca 50lira gibi bir maliyetle de hediyelik sabun ve kutusu (silikon tabancasıyla kudela yapıştırdım filan süsledim onu da birazcık ve her sabunu tül ve kurdeleyle süsledim birer de uğur böceği kondurdum) Salihten artan malzemelerim hala duruyor koca bir poşette, hepsini kullanmadım. Hatta artan malzemelerle bir arkadaşıma bebeği için kapı süsü yapıp hediye ettim ama hala malzemem var
Şimdi hem ablama hem bana kapı süsü, hediyelik magnet ve anne bebek yatağı süsleri yapacağım inşallah. Fakat tabi elimdekiler bu kadar çok şeye yetmeyeceği için eksik malzemeleri almaya gideceğim önümüzdeki hafta. Onları alınca yeni fiyatları görmüş olacağım
Sadece bir kapı süsü 150 den başlıyor satın almak istesek, güzelleri iyice pahalı. Magnetlerdeyse kuş figürünün tanesi 8,5 yıldızın 6,5tu. 50şer tane yaptırsak 425biri 325diğeri toplam 750ye gelir. Benim yaptığım magnetlerinse hem anısı olacak hem de hepsi 50-60lira bile tutmayacaktır.
Bu ultrason gerçekmiiiiii? Ay maşallahhh sanki melek dua ediyor..Duasını bilmemde melek gercekten meleeekTesekkurederiz :)Eki Görüntüle 2159302
İnternetten fotoğraflarına baksan belki sen de heveslenirsin canım. Bilmiyorum senin ilk çocuğun mu değil mi ama ben 2yıllık tedaviden sonra ilk defa hamile kaldım. O süreçte sanırım insanın içinde birikiyor bu tarz hevesler.Yaaa maşalah ne güzel ellerine sağlık..Şunlar için biraz hevesim olsa neler yapardım neler..Bende niye yok boyle hevesler ya
Yok canım prospectus çıkmıyor vitamin olduğu için heralde herhangi bi yan etkisi yok galiba bide ne kadara aldın ben eczaneden 48 TL ye almıştımEylumt merhaba regenesis max aldım internetteki bir siteden daha uygun geldi . Ama aklıma bisey takıldı size sormak istedim sizde kullandığınız için.ilac Kutusunun içinde prospektüs çıkıyor mu
Yaaa maşalah ne güzel ellerine sağlık..Şunlar için biraz hevesim olsa neler yapardım neler..Bende niye yok boyle hevesler ya
İnternetten fotoğraflarına baksan belki sen de heveslenirsin canım. Bilmiyorum senin ilk çocuğun mu değil mi ama ben 2yıllık tedaviden sonra ilk defa hamile kaldım. O süreçte sanırım insanın içinde birikiyor bu tarz hevesler.
Kızlar kendi yaptığımız her iş daha ucuza geliyo. O isim yazan etiket oluyo. Ben bu işi yaptığım için dilerseniz size eriket örnekleri yollayabilirim. Yada isterseniz pinterestte çok güzel etiketler var, bende çoğu zaman ordan kullanıyorm. Mutlaka gözatın. Ayrıca süslemeyle ilgi sorularınız olursa yardımcı olabilirim. İnstagramda @miskokuluatolyem diye sayfam var. Çalışmalarımı görebilirsiniz. Belki fikir olur.Bende netten buna baktim. Yapilisi cok basit. Malzemelerinede baktim netten de aliniyo sanirim. Satan yerler var. Toptan alinca cok uyguna gelicek gibi. 1 balonu 7 8tl sanirim. Ama kendin yapinca yari fiyatindan ucuza gelir diye dusundum. Tulde bulunur da su isim yazan karti nasil yaptiriyolar hic bilmiyorum. Doldurmadan daha basitmis bu ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?