2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ne guzel yaa ugrasiyorsaniz. Bakin bunu sordum 90 tl dedi. Ama isimli isterseniz 100tl olur dedi. Bide eylul sonrasi icin aliyomus oncesinde doluymus. Bu kapi susunu cok begendim ama ayrintisi cok fazla

Eklentiler

• Screenshot_20180621-232612.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 75
aydingelini kamp temali yapcksanEki Görüntüle 2159552 cok guzel kumaslar var :)
Ay bayıldım canım ya, heveslenmeye başladım artık :))
Valla bende nikah şekerlerimi yapmıştım hemde yarısından da ucuza gelmişti. İsim yazan etiketleride kırtasiyede çıkartmıştım çokta güzel olmuştu. Bende 2 hafta sonra falan çarşıya gidicem o zamana kadar akljmda toparlamam lazım bişeyler ona göre alışveriş yaparım keçeler vs. Falan diye düşünüyorum:))

Etiketleri kırtasiyede bile yaptırabilirsin. Hem benim söz ve nişanımda hem de kardeşiminkinde hediyelikleri kendimiz yaptık. Etiketleri de hep kırtasiywden çıkarttık. Masrafı da çok az oluyor öyle yapınca.

Hemen şimdi bakıyorum sayfana
Takip de ederim hatta, nrd... diye başlayan isim benim ki olacak

Canım o etiketleri internette kargoyla çıkaran siteler var ama özalit varsa çok çok ucuza gelir kendin yaparsan çıktı alırsın, kırtasiyede de olur.

Bu balonları yapmak çok çok kolay ve aşırı yüksek fiyatlardan satılıyorlar. Sadece kes ve yapıştır, o kadar. Gerekirse isimsiz yap, yine kendin yap derim canım. Hazır almaya kalksan sadece bu balonlar en aşağı 350-400 tutar. Kendi yaptığın 60-70bile tutmaz

Ya ne guzel seyler yapiyorsunuz kizlar imrendim size.benim el becerim hic yok.yapmaya kalksamda yapamam herhalde.ilk bebegimde bi battaniye yapmaya kalktim hevesle bitiremedim.ikincidede bitmedi.bu ucuncu bebek bakalim bitecekmi.bjtmezse torunlara kalir artik

Tutmuyor gercekten kecelere baktim onlar bile rengi 5tl silikon 10 tl fln nette cok uygun. Belki disarda da fiyatlari oyledir. Ama balon isi bayagi kolay oluyor. Ben bizimkilere renk renk kestirirm. Ay sinavim bi geceydi de boyle seylere sarsaydim cok eglenceli gozuktu gozume

Çok eğlenceli canım gerçekten, sınavdan sonra iyi bi stres atarsın
Ben Ümraniye'den alıyorum, daha da uyguna geliyor yazmıştım iki sene önce neler neler yaptım 150liralık malzemeyle ki ondan da ne kadar daha arttı yani

Kızlar şimdi doktordan geldik moralim çok bozuldu iç camasirimda kahve rengi bi leke gördüm hemen hastaneye gittik bebeğim çok şükür iyi ama eşi aşağıda dediler 1 hafta tuvalet harici kalkmicaksin diyip rapor verdiler bide fitil gibi vajinadan kullanacağım Protestan bide 3 günde bir proluton iğne verdi çok korkuyorum inşallah bişey olmaz dualarınizi eksik etmeyin

Allah şifa versin inşallah
Sorunsuz bir şekilde atlatırsınız inşallah canım bu süreci.

Çok geçmiş olsun neyden kaynaklı olduğunu söyledi mi dr .. cinsel birliktelik olmadı değil mi .. iyice dinlenin geçmiş olsun

Ay valla öyle ne kadar huzurlu guzel görünüyo yesiller bende sanirim ancak besigi susleyip kapiya oda süsü asabilcem ama resmen aserme hakkimi kullanip 3+1 eve gecmek istiyorum bu odalarin resimlerinden sonra

Çok geçmiş olsun neyden kaynaklı olduğunu söyledi mi dr .. cinsel birliktelik olmadı değil mi .. iyice dinlenin geçmiş olsun
Yok canım nedenini söylemedi yoruldun mu dedi bende çalışıyorum yoruluyorum dedim bugün dosya indirip kaldırdım çünkü ondan olabilir cinsel birliktelik olmadı zaten korktuğumuz için bişey olur diye yaklasamiyiruz birbirimize çok saol Allah razı olsun canım insallah geçer

Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. İnşallah yukarı çıkar eşi.

Ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum hamilelik başınfan beri 600mg. Başka arkadaşlar da var burafa kullanan. Tuvalet dışında ayağa kalkma doktorunun dediği gibi. Yat, bir güzel dinlen. İnşallah geçecektir

Gecmis olsun canim. Artik agir kaldirmamaya calis bol bol dinlen. Duzelir insallah

A
Aminn tatlım inşallah Rabbim her şifa bekleyene şifa versin bende bugün ilk kullandım bakalim inşallah çıkar yukarı anlamadım yoktu böyle bişey birden oldu aptal gibi oldum bi anda olunca bebeğime bile bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…