- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Yorulunca oldu belki de. Benimkinin de eşi öndeymiş, farkı ney tam bilmiyorum ama bebeklerimizi etkilemediği sürece biz elimizden geleni yaparız. Bol bol yatarız :)A
Aminn tatlım inşallah Rabbim her şifa bekleyene şifa versin bende bugün ilk kullandım bakalim inşallah çıkar yukarı anlamadım yoktu böyle bişey birden oldu aptal gibi oldum bi anda olunca bebeğime bile bakamadım
Farkı ne bende bilmiyirum ama sende kendini yorma canım bebeklerimiz şu an bize muhtaç ne kdr iyi bakarsak o kdr sağlıklı olurlar inşallah sağlıkla sihatle kucağımiza alırız artık ben bundan sonra yormam kebdimi dosya mi alıncak gelin alın alamıyorum ben Dicem bebeğim daha önemliYorulunca oldu belki de. Benimkinin de eşi öndeymiş, farkı ney tam bilmiyorum ama bebeklerimizi etkilemediği sürece biz elimizden geleni yaparız. Bol bol yatarız :)
Bizim şimdi ev taşıma işimiz var, gündüzleri kolaylardan oturduğum yerde bir iki koli toplarım diyorum. Akşam eşim geldiğinde de büyük işleri yapar artık. Bir şekilde kendimize uyduracağız işleri de napalım :) sen de raporun bittikten sonra kendini hiç yormamaya bak. Dosya filan da hiçbir şeyi taşıma... Allah yardımcın olsun şimdiden
En güzelini yaparsın. İş yerlerinde kimse kimseyi düşünmez genelde, o yüzden sen bebeğini ve kendini düşüneceksin tabi canımFarkı ne bende bilmiyirum ama sende kendini yorma canım bebeklerimiz şu an bize muhtaç ne kdr iyi bakarsak o kdr sağlıklı olurlar inşallah sağlıkla sihatle kucağımiza alırız artık ben bundan sonra yormam kebdimi dosya mi alıncak gelin alın alamıyorum ben Dicem bebeğim daha önemli
Canım çok geçmiş olsun benim ilk kızımda 17.haftada sabah tuvalete gitmemle parlak kırmızı kan gördüm sonra soluğu acilde aldık ben kaybettim diye düşünüp bayılmışım falan evde. sıkıntı yoktu plasenta previa dedi sonrasında dinlendim ama ayakta kalınca kahverengi leke geldi ama yukarıya çıktı ve daha sonra sıkıntı olmadı dinlen bol bol bişey olmaz Allahın izniyle.Yok canım nedenini söylemedi yoruldun mu dedi bende çalışıyorum yoruluyorum dedim bugün dosya indirip kaldırdım çünkü ondan olabilir cinsel birliktelik olmadı zaten korktuğumuz için bişey olur diye yaklasamiyiruz birbirimize çok saol Allah razı olsun canım insallah geçer
Ayy benide bezdirmisti eşim kızımın ismini koyarken 2 gun sonra dogurucam hala ben karar vermedim diyodu kimligini ben cikarcam belli olmaz filan diyodu delirrti beni yine kiz olsa yine ayni seyleri yasiycaktik....ne karisiyolar bu kadar anlamiyorumBebeklerinizin isimleri hazır mı kızlar ben hala bi isim bulamadım daha doğrusu eşime beğendiremiyorum
Aynen dün diyorum bi isim bulalım artık bebeği ismiyle çağırıp konuşmak istiyorum beğendiremedim konu kapandı yine ...Ayy benide bezdirmisti eşim kızımın ismini koyarken 2 gun sonra dogurucam hala ben karar vermedim diyodu kimligini ben cikarcam belli olmaz filan diyodu delirrti beni yine kiz olsa yine ayni seyleri yasiycaktik....ne karisiyolar bu kadar anlamiyorum
Banada aşağı yukarı o fiyatlar söylendi eczanelerden. Ama o siteden ben 27.25 e aldım. Korktum açıkçası şikayetleri vardı bazı ürünlerle alakalı ama sorunsuz ulaştı şükürYok canım prospectus çıkmıyor vitamin olduğu için heralde herhangi bi yan etkisi yok galiba bide ne kadara aldın ben eczaneden 48 TL ye almıştım
Günaydın bebişin arkası mı dönük göstermiyor mu yoksa kontrol günü mü gelmedi dahagünaydın kızlar ben daha cinsiyet öğrenmedim siz isimlere geçmişsiniz hepsine masallah
Gunaydin Bende öğrenemedim p.tesi inşallah tekrar deneyeceğizgünaydın kızlar ben daha cinsiyet öğrenmedim siz isimlere geçmişsiniz hepsine masallah
Kızlar kendi yaptığımız her iş daha ucuza geliyo. O isim yazan etiket oluyo. Ben bu işi yaptığım için dilerseniz size eriket örnekleri yollayabilirim. Yada isterseniz pinterestte çok güzel etiketler var, bende çoğu zaman ordan kullanıyorm. Mutlaka gözatın. Ayrıca süslemeyle ilgi sorularınız olursa yardımcı olabilirim. İnstagramda @miskokuluatolyem diye sayfam var. Çalışmalarımı görebilirsiniz. Belki fikir olur.
A
Aminn tatlım inşallah Rabbim her şifa bekleyene şifa versin bende bugün ilk kullandım bakalim inşallah çıkar yukarı anlamadım yoktu böyle bişey birden oldu aptal gibi oldum bi anda olunca bebeğime bile bakamadım
Bebeklerinizin isimleri hazır mı kızlar ben hala bi isim bulamadım daha doğrusu eşime beğendiremiyorum
günaydın kızlar ben daha cinsiyet öğrenmedim siz isimlere geçmişsiniz hepsine masallah
Gunaydin Bende öğrenemedim p.tesi inşallah tekrar deneyeceğizgöstermedi bizimki geçen hafta
Maaşallah :))) Allah analı babalı büyütsün bütün bebekleri.insallah bizimki de gösterir p.tesi çok heyecanlanıyorum18+3 te ögrendik biz kızlar
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın bidaha da yaşamazsın inşallah öyle korkularA
Öyle canım iyi düşünmek morali yüksek tutmak gerek bende sadece kahverengi lekekenme gibi oldu o bile elimi ayağımı titretti korktum yani ondan sonra bi daha olmadı kanamaya dönmesinde yatip geçmesini beklocez bol bol dua elden de başka bişey gelmezEn güzelini yaparsın. İş yerlerinde kimse kimseyi düşünmez genelde, o yüzden sen bebeğini ve kendini düşüneceksin tabi canım
Plasenta farklı konumlarda olunca kanama çok olası karşılanırmış okuduğum kadarıyla. Hatta adetten bile fazla kanama görenler olabiliyormuş doğuma kadar (ben sadece bir kere adet gibi parlak kırmızı kanama yaşadım) Bebekler de gayet sağlıklı şekilde dünyaya geliyormuş. İnşallah o konumda kalmaz eşleri ama kalsalar bile bir şey olmaz... Biz içimizi rahat tutalım, Rabbimize emanet kuzularımız
Inşallah benimde çıkar canım çok saol kırmızı kan gelmedi kahverengiydi ama o bile yetti elim ayağım titriyordu hastanedeCanım çok geçmiş olsun benim ilk kızımda 17.haftada sabah tuvalete gitmemle parlak kırmızı kan gördüm sonra soluğu acilde aldık ben kaybettim diye düşünüp bayılmışım falan evde. sıkıntı yoktu plasenta previa dedi sonrasında dinlendim ama ayakta kalınca kahverengi leke geldi ama yukarıya çıktı ve daha sonra sıkıntı olmadı dinlen bol bol bişey olmaz Allahın izniyle.
Çok iyi fiyata almışsın canım nerdeyse 2 kutu fiyatı eczanede bende bakimBanada aşağı yukarı o fiyatlar söylendi eczanelerden. Ama o siteden ben 27.25 e aldım. Korktum açıkçası şikayetleri vardı bazı ürünlerle alakalı ama sorunsuz ulaştı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?