Teşekkür ederim canım Allah razı olsunTakipledim
Canım geçmiş olsun dikkatli ol kendine ve bebise iyi bak
Malesef canım bizde de henüz isim yok. Akşam elimi karnıma koydum kızım senin adın bu mu olsun şu mu olsun diye siraladim
Canım 4luyu ya da ayrintiliyi sen mi sormuştun? Ben yaptırdım ikisini de canım
Maaşallah :))) Allah analı babalı büyütsün bütün bebekleri.insallah bizimki de gösterir p.tesi çok heyecanlanıyorum
Inşallah cNim benim hiç birimiz yaşamayalım öyle korktum ki çok saolçok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın bidaha da yaşamazsın inşallah öyle korkular
Severim o ayakları ... Canım boy için FL/AC yazmalı. O boy değil. Hem senin bebiş daha uzundur şimdi.Eki Görüntüle 2159661
Kızlar şu üst kısımda yazan 11.7 boyumu oluyo? Önceki ultrasonlarda yazıyodu boyu fln, daha uzundu diye hatırlıyorum. Bu arada kızımın ayağına merhaba diyin
Be güzel önlemi alınmış hemen. Allah’a emanet olun dinlenin bol bol. Birşeycik olmaz inşallah.Kızlar şimdi doktordan geldik moralim çok bozuldu iç camasirimda kahve rengi bi leke gördüm hemen hastaneye gittik bebeğim çok şükür iyi ama eşi aşağıda dediler 1 hafta tuvalet harici kalkmicaksin diyip rapor verdiler bide fitil gibi vajinadan kullanacağım Protestan bide 3 günde bir proluton iğne verdi çok korkuyorum inşallah bişey olmaz dualarınizi eksik etmeyin
Biz Emir diye karar verdik. 3. Cü belki kız olur diye ümit ediyordum çok da seviyorum kızları. Bebeğimiz erkekmiş. Olmayınca Allah’ın emri böyleymiş, dedim. Ordan Emir ismini istedim.Bebeklerinizin isimleri hazır mı kızlar ben hala bi isim bulamadım daha doğrusu eşime beğendiremiyorum
Ben aynısını yapmıştım cnm kartı organizasyoncular renkli çıktı veriyo istediğin gibiBende netten buna baktim. Yapilisi cok basit. Malzemelerinede baktim netten de aliniyo sanirim. Satan yerler var. Toptan alinca cok uyguna gelicek gibi. 1 balonu 7 8tl sanirim. Ama kendin yapinca yari fiyatindan ucuza gelir diye dusundum. Tulde bulunur da su isim yazan karti nasil yaptiriyolar hic bilmiyorum. Doldurmadan daha basitmis bu ayrica
Evet canım arastirmakta fayda var :))Çok iyi fiyata almışsın canım nerdeyse 2 kutu fiyatı eczanede bende bakim
Amin canımm :) göstermeye niyeti yoktu da başka yola başvurdu doktor
Allah yardımcın olsun dinlen bol bol içini ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey olmaz düzelir.Kızlar şimdi doktordan geldik moralim çok bozuldu iç camasirimda kahve rengi bi leke gördüm hemen hastaneye gittik bebeğim çok şükür iyi ama eşi aşağıda dediler 1 hafta tuvalet harici kalkmicaksin diyip rapor verdiler bide fitil gibi vajinadan kullanacağım Protestan bide 3 günde bir proluton iğne verdi çok korkuyorum inşallah bişey olmaz dualarınizi eksik etmeyin
KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
Bende salı günü vuruldum ama öyle aşırı bi ağrı olmadı. sadece kolumu kaldırırken geri esnerken falan ağrı oluyo yoksa unuttum bile hiç ağrımadıCanım carsamba vurdurdum.agri var iğne yerinde hala ama dayanılmayacak kadar değil
Canim cok gecmis olsun. Ama moralini yuksek tut Allah in izniyle duzeliyo o durum ayni seyi gorumcem yasadi iki gun once oglusunu sag salim kucagina aldi bile. Sende agir kaldırma kolunu yukseklere fazla kaldirma cok fazla yurume bi haftaya atlatirsin insallah.Kızlar şimdi doktordan geldik moralim çok bozuldu iç camasirimda kahve rengi bi leke gördüm hemen hastaneye gittik bebeğim çok şükür iyi ama eşi aşağıda dediler 1 hafta tuvalet harici kalkmicaksin diyip rapor verdiler bide fitil gibi vajinadan kullanacağım Protestan bide 3 günde bir proluton iğne verdi çok korkuyorum inşallah bişey olmaz dualarınizi eksik etmeyin
benim yapti canim agrii ama oyle ilac alinacak bi agri olmuyorki boyle kas agrizi gibi spor yaomissinda hamlamizsin gibi bir agri oluyorKıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
benim yapti canim agrii ama oyle ilac alinacak bi agri olmuyorki boyle kas agrizi gibi spor yaomissinda hamlamizsin gibi bir agri oluyor
Bende olmamıştı canım.KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
Kızlar şimdi doktordan geldik moralim çok bozuldu iç camasirimda kahve rengi bi leke gördüm hemen hastaneye gittik bebeğim çok şükür iyi ama eşi aşağıda dediler 1 hafta tuvalet harici kalkmicaksin diyip rapor verdiler bide fitil gibi vajinadan kullanacağım Protestan bide 3 günde bir proluton iğne verdi çok korkuyorum inşallah bişey olmaz dualarınizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?