2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Te
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Eki Görüntüle 2159661
Kızlar şu üst kısımda yazan 11.7 boyumu oluyo? Önceki ultrasonlarda yazıyodu boyu fln, daha uzundu diye hatırlıyorum. Bu arada kızımın ayağına merhaba diyin
Severim o ayakları ... Canım boy için FL/AC yazmalı. O boy değil. Hem senin bebiş daha uzundur şimdi.
Be güzel önlemi alınmış hemen. Allah’a emanet olun dinlenin bol bol. Birşeycik olmaz inşallah.

Bebeklerinizin isimleri hazır mı kızlar ben hala bi isim bulamadım daha doğrusu eşime beğendiremiyorum
Biz Emir diye karar verdik. 3. Cü belki kız olur diye ümit ediyordum çok da seviyorum kızları. Bebeğimiz erkekmiş. Olmayınca Allah’ın emri böyleymiş, dedim. Ordan Emir ismini istedim.

Kizlar cok faydali bilgiler paylasilan bir sayfa.zaten ozge selcuk bozkurtun bebegimle evdeyim kitabi ilk bebegimde elim ayagim olmustu.cunku ay ay hazirlanmis 1.ay bunlar 2.ay bunlar gelisiyor artik sunu yapabilir su motor gelisimini desteklemek icin bu ay bu oyunu oynayin gibi cok guzel bir kitap kesinlikle tavsiye ederim

Ben aynısını yapmıştım cnm kartı organizasyoncular renkli çıktı veriyo istediğin gibi

Eylumt geçmiş olsun canı. Protestan fitil olarak gün de 3 tane bende hamilelik başından beri kullanıyorum. Çok yağlı ilaç. Yarım saat yatıyorum koyduktan sonra bazende dahada fazla yatıyorum. Geri akıyor azda olsa korkma sakın. Sabah 8 öğlen 4 gece 12 saatlerim gece alınca yatma kısmı dahada uzuyor iyi oluyor

Allah yardımcın olsun dinlen bol bol içini ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey olmaz düzelir.

KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?

Canım carsamba vurdurdum.agri var iğne yerinde hala ama dayanılmayacak kadar değil

KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?

2 sene önce işe başlarken olmuştum tetanoz aşısı, baya bi ağrım olmuştu. Ama dayanılmayacak gibi değildi. Sadece aşı yapılan yer kızardı, şişti ve biraz ağrıdı.

Canım carsamba vurdurdum.agri var iğne yerinde hala ama dayanılmayacak kadar değil
Bende salı günü vuruldum ama öyle aşırı bi ağrı olmadı. sadece kolumu kaldırırken geri esnerken falan ağrı oluyo yoksa unuttum bile hiç ağrımadı hemşirede hiç öyle bişey demedi bana ne bi şişlik ne bi kızarıklık yaşamadım. sadece 1 2 saat sonra iğne olan yer kaşındı okadar

Canim cok gecmis olsun. Ama moralini yuksek tut Allah in izniyle duzeliyo o durum ayni seyi gorumcem yasadi iki gun once oglusunu sag salim kucagina aldi bile. Sende agir kaldırma kolunu yukseklere fazla kaldirma cok fazla yurume bi haftaya atlatirsin insallah.

benim yapti canim agrii ama oyle ilac alinacak bi agri olmuyorki boyle kas agrizi gibi spor yaomissinda hamlamizsin gibi bir agri oluyor

Çok geçmiş olsun hala devam ediyor mu akıntı leke ? Eylumt

RagnarLodbrok bende bugün oldum sıcaklanma(yanma) etkisi oluştu gibi sanki ama hafif kalp atışını da dinledi elinde aletle.. 155-159 mu çıktı kalp atışı ne eve git dinlen dedi (yürüyerek inmiştim sağlık ocağına) 1 ay sonrasına ikinci dozu vuracakmış geri kalanlar hamilelik sonrası falan dedi...

Ayrıntılı ultrasona da Temmuz’un ilk haftası gircem sanırım, görüntüleme merkezi tercih etcem - hastanelerin saatleri çok absürt biri sabahın köründe bakıyor diğeri akşam 7 den sonra... eşim gece vardiyasında çalışabilir o nedenle gündüz onunla gidebileceğim bir yer baktım kocaelinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…