2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım ya insanin içinden gelecek..Aynen bende 2 yıllık tedaviyle hamile kaldım tüp bebek benimki ama fotograflara baksamda bende yok böyle şeyler..Yapabilenlenleri tebrik ediyorum

Ben ki cinselliğe hiç düşkün birisi değilimdir..Öyle canım çekti falan yoktur ama dün gece kocama tecavüz edecektim..Gitti salonda yattı adam normal olsa kaçırmazmış bu fırsatıda bu çococuga bi ton para döktük diyo yapamam diyo Ah normal zamanda böyle olsaymışım yaaa..

KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
Ben çarşamba günü yaptırdım. Kolum hala ağrıyor. Ağrı çok şiddetli değil ama hareket edince rahatsız edecek kadar bi ağrı var. Ama 2 gündür çok sıcak basıyor aşıdan diye düşünüyorum inşallah geçer biran önce.

KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?

Aşıdan sonra 3. günüm hala ağrıyor
Vurulduktan sonra ki gün çok ağrıdı ilaç almadım ama. Bugün daha hafif ağrım.

Allah korusun canım birşey olmayacak inşallah bende de aynı duum var eşi rahim ağzında kanaman olabilir dedi Dr. Ama korkma çıkar yukarı dedi 20. Haftadan sonra netlesirmis inşallah düzelir

Ayy bende tam tersiydim adam kaçardı benden banyoda kapı kitlerdi şimdi o geliyo ben istemiyorum, zaten adım atsam ateş basıyo bide kalk banyo yap sabah işe gel zor geliyo, dün duş alıcam terledim diye anladı kaçamadım ama

Haha cok komik bende gecende kocama asiliyodum sisst yavrum diye. Bana ne ayaksin dedi bizim normal oldu hatta ben cok sukur simdiye kadar dusuk tehlikeside yasamadim ama yine de adam korkuyo bisey olursa fln diye

Benim kızçenin ismi de belli gibi inşallah
Daha çocuk için de erken derken bile konuşuyorduk eşimle isim ne koyarız diye. Kız olursa Ece Nisa, erkek olursa Cenk olur dediydik. Kısmet Ece Nisa’ya imiş.

Ben rüyamda gördüm oğlumun ismini
Sanırım onu koyucaz

Ben rüyamda gördüm oğlumun ismini
Sanırım onu koyucaz

Benim ismimi de babam rüyamda görmüş
33 yaşındayım, o zaman ultrason yaygın olmadığı için cinsiyeti önceden öğrenemiyorlarmış da. Babam rüyasında görmüş “kızın olacak ismini ..... koy” diye. Hiç akıllarında yokken bu ismi koymaya karar vermişler.
Belki eşim ya da ben rüya görürüz diye isim için kesin de demiyorum. Şu an gönlümüzden geçen Ece Nisa ama hayırlısı inşallah. Güzel çocuklarımıza yakışan isimleri olsun inşallah

Haha cok komik bende gecende kocama asiliyodum sisst yavrum diye. Bana ne ayaksin dedi bizim normal oldu hatta ben cok sukur simdiye kadar dusuk tehlikeside yasamadim ama yine de adam korkuyo bisey olursa fln diye
Normalmiş 2. Trimaster da libodalar tavan yapıyormuş..Evet aslında bende düşuk tehlikesi yasamadım he dese olacaktı da kocam yüz vermedi

Hep özendigim seydi valla benim az şöyle civelek olayım ama tık yoktu..Neyse ben sabretcem size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…