2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kız erkekte busuru isim var kıza 2.isim bulamiyoz biz Allahtan 1 yıl önce embrio iken koymuşum ilk ismi yoksa kızım isimsiz kalacaktı.
İste bana da sanki secenek daha cok gibi..Klasik erkek isimlerinin dışında doruk, demir, çınar, aras,bulut bunlarda şu devirde herkeste var ben daha cok kız ismi bulmuştum mesela

Te
Teşekkür ederim canım sizlerde Allaha emanet olun

Saol cNım zaten nerdeyse kullanmayan yok progestani inşallah en yakın zamanda atlatırız hepimiz

In
Inşallah canım Allah hepinizden razı olsun moralim sayenizde yüksek herkes çok güzel moral veriyor dinleniyorum bol bol yatıyorum geçicek inşallah

Ahahaha gözümde canlandı da benimkide istemezdi doğru
valla rüyamı şimdi hatırladım adam rüyamda hep pijamayla geziyosun cinsellikten soğudum diyodu bu bana bi işaret heralde Allahım sen koru
ayrintilidan ciktim kizlarr ben cok cabuk bitti ama bi sorun yokmuss kizimdaa kiz olduguda kesinlesti artik :) 10 ggun onden gidiyormus uzun boylr olucak dedi bide guluyordu gozleri acikti yaa :) 23 ekim gibi dogum bekliyoruz dedi
maşallah gözün aydın canım darısı bize artık inşallah

Teşekkür ederim Canim yok o kdr oldu akıntı şu anda hiç bişeyim yok çok şükür

Normalmiş 2. Trimaster da libodalar tavan yapıyormuş..Evet aslında bende düşuk tehlikesi yasamadım he dese olacaktı da kocam yüz vermedi

Seninki pahali bebek ya ondandir bana simdiye kadar yasak bile koymadi. Ama doktorda hep dinlen bolbol uzan su ic fln diyince adamin gozu korktu

In
Allah korusun canım birşey olmayacak inşallah bende de aynı duum var eşi rahim ağzında kanaman olabilir dedi Dr. Ama korkma çıkar yukarı dedi 20. Haftadan sonra netlesirmis inşallah düzelir
Inşallah canım yaaa hepimiz güzel haberlerle geliriz de mutlu oluruz çok teşekkür ederim

Kizlar dun bebegimin erkek oldugunu ogrendim 18. Haftada yanilma payi olabilir mi baska bi dr.a daha gitsem mi diyorum. Bircok konu gordum erkek dediler kiz oldu kiz dediler erkek oldu diye kafam karisti

Ben de hiç begenemiyorum Erkek isim secenegi cok az..Eşim Aras diyor banada sıcak geliyor bakalım
Aynen ya erkege hic isim yok erkeklerde her konuda secenek az bu yuzden demekki her konuda düz mantıklar bizde bulamadik en son arasa karar verdik ama arasında anlami pek icime sinmedi

Kizlar size yetişemiyorum valla baya dır hep üstten üstten okuyorum takip edemiyorum yazamiyorum herkesler iyi dimi ben ikili testinin sonucunu aldıgımdan beri doktora gitmedim 1 ayı geçti nerdeyse bebişimi çok özledim ama cesaretim yok sanki gitmeye pazartesiye randevu aldım drumdan bakalım gidebilicekmiyim bugünde devletten randevu almıstım ayagım gitmedi hep aklıma kötü kötü seyler geliyor sanırim bu depresyon belirtisi gidesim gelmiyor geceleri uykusuzum gunduzleri yorgun eşim anormal bi adam beni her gecen gun depresyona sürüklüyo nebilim böle işte ayrıntılı usg icinde 10 temmuza gün verdiler cok sukur bakalım ne cikicak sonuclardan

Ay canım zaten esi normal olan cok az sayida sansli bayan var bu yuzden sıkma canını ayrica korkma icini ferah tut biz korkarsak bebislerde etkilenir psikolojimizden artik onlarda büyüdü simdiden duygularimiza dikkat etmeliyiz git pazartesi gör minnagini bak ne depresyon kalcak ne korku Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…