- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
İste bana da sanki secenek daha cok gibi..Klasik erkek isimlerinin dışında doruk, demir, çınar, aras,bulut bunlarda şu devirde herkeste var ben daha cok kız ismi bulmuştum meselaKız erkekte busuru isim var kıza 2.isim bulamiyoz biz Allahtan 1 yıl önce embrio iken koymuşum ilk ismi yoksa kızım isimsiz kalacaktı.
Teşekkür ederim canım sizlerde Allaha emanet olunSeverim o ayakları ... Canım boy için FL/AC yazmalı. O boy değil. Hem senin bebiş daha uzundur şimdi.
Be güzel önlemi alınmış hemen. Allah’a emanet olun dinlenin bol bol. Birşeycik olmaz inşallah.
Biz Emir diye karar verdik. 3. Cü belki kız olur diye ümit ediyordum çok da seviyorum kızları. Bebeğimiz erkekmiş. Olmayınca Allah’ın emri böyleymiş, dedim. Ordan Emir ismini istedim.
AhahahaAy civelek değilim öyle olsam adam kaçmaz zaten, kamyon şoförü gibi koşunca peşinden adam istemiyo
Saol cNım zaten nerdeyse kullanmayan yok progestani inşallah en yakın zamanda atlatırız hepimizEylumt geçmiş olsun canı. Protestan fitil olarak gün de 3 tane bende hamilelik başından beri kullanıyorum. Çok yağlı ilaç. Yarım saat yatıyorum koyduktan sonra bazende dahada fazla yatıyorum. Geri akıyor azda olsa korkma sakın. Sabah 8 öğlen 4 gece 12 saatlerim gece alınca yatma kısmı dahada uzuyor iyi oluyor
Çok teşekkür ederim canım inşallahAllah yardımcın olsun dinlen bol bol içini ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey olmaz düzelir.
Inşallah canım Allah hepinizden razı olsun moralim sayenizde yüksek herkes çok güzel moral veriyor dinleniyorum bol bol yatıyorum geçicek inşallahCanim cok gecmis olsun. Ama moralini yuksek tut Allah in izniyle duzeliyo o durum ayni seyi gorumcem yasadi iki gun once oglusunu sag salim kucagina aldi bile. Sende agir kaldırma kolunu yukseklere fazla kaldirma cok fazla yurume bi haftaya atlatirsin insallah.
valla rüyamı şimdi hatırladım adam rüyamda hep pijamayla geziyosun cinsellikten soğudum diyoduAhahahagözümde canlandı da benimkide istemezdi doğru
maşallah gözün aydın canım darısı bize artık inşallahayrintilidan ciktim kizlarr ben cok cabuk bitti ama bi sorun yokmuss kizimdaa kiz olduguda kesinlesti artik :) 10 ggun onden gidiyormus uzun boylr olucak dedi bide guluyordu gozleri acikti yaa :) 23 ekim gibi dogum bekliyoruz dedi
Teşekkür ederim Canim yok o kdr oldu akıntı şu anda hiç bişeyim yok çok şükürÇok geçmiş olsun hala devam ediyor mu akıntı leke ?Eylumt
@Emilyslittlepeanut bende bugün oldum sıcaklanma(yanma) etkisi oluştu gibi sanki ama hafif kalp atışını da dinledi elinde aletle.. 155-159 mu çıktı kalp atışı ne eve git dinlen dedi (yürüyerek inmiştim sağlık ocağına) 1 ay sonrasına ikinci dozu vuracakmış geri kalanlar hamilelik sonrası falan dedi...
Ayrıntılı ultrasona da Temmuz’un ilk haftası gircem sanırım, görüntüleme merkezi tercih etcem - hastanelerin saatleri çok absürt biri sabahın köründe bakıyor diğeri akşam 7 den sonra... eşim gece vardiyasında çalışabilir o nedenle gündüz onunla gidebileceğim bir yer baktım kocaelinde
Normalmiş 2. Trimaster da libodalar tavan yapıyormuş..Evet aslında bende düşuk tehlikesi yasamadım he dese olacaktı da kocam yüz vermedi
Çok teşekkürler canım inşallahEylumt canım com gecmiş olsun, bozma moralini stres yapma..Eminim biraz dinlenince gececek
Inşallah canım yaaa hepimiz güzel haberlerle geliriz de mutlu oluruz çok teşekkür ederimAllah korusun canım birşey olmayacak inşallah bende de aynı duum var eşi rahim ağzında kanaman olabilir dedi Dr. Ama korkma çıkar yukarı dedi 20. Haftadan sonra netlesirmis inşallah düzelir
canim senin ayrintili renklimiydii
kizmi istiyordun senKizlar dun bebegimin erkek oldugunu ogrendim 18. Haftada yanilma payi olabilir mi baska bi dr.a daha gitsem mi diyorum. Bircok konu gordum erkek dediler kiz oldu kiz dediler erkek oldu diye kafam karisti
Aynen ya erkege hic isim yok erkeklerde her konuda secenek az bu yuzden demekki her konuda düz mantıklarBen de hiç begenemiyorum Erkek isim secenegi cok az..Eşim Aras diyor banada sıcak geliyor bakalım
ben erkek olsaydi ahmet ruzgar koyucaktin canimmAynen ya erkege hic isim yok erkeklerde her konuda secenek az bu yuzden demekki her konuda düz mantıklarbizde bulamadik en son arasa karar verdik ama arasında anlami pek icime sinmedi
Ay canım zaten esi normal olan cok az sayida sansli bayan var bu yuzden sıkma canınıKizlar size yetişemiyorum valla baya dır hep üstten üstten okuyorum takip edemiyorum yazamiyorum herkesler iyi dimi ben ikili testinin sonucunu aldıgımdan beri doktora gitmedim 1 ayı geçti nerdeyse bebişimi çok özledim ama cesaretim yok sanki gitmeye pazartesiye randevu aldım drumdan bakalım gidebilicekmiyim bugünde devletten randevu almıstım ayagım gitmedi hep aklıma kötü kötü seyler geliyor sanırim bu depresyon belirtisi gidesim gelmiyor geceleri uykusuzum gunduzleri yorgun eşim anormal bi adam beni her gecen gun depresyona sürüklüyo nebilim böle işte ayrıntılı usg icinde 10 temmuza gün verdiler cok sukur bakalım ne cikicak sonuclardan
canim senin ayrintili renklimiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?