2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben erkek olsaydi ahmet ruzgar koyucaktin canimm
Bu sene bizim sulale masallah hepsi erkek cocuk getirdi bu yuzden bu tarz isimler hep kullanildi ahmet ruzgar ahmet eren ali asaf ömer asaf eymen çınar göktug bunlar sadece son 5 ayda dogan kuzenlerimin cocuklarina koyduğu isim bari aras kapilmadan gelseydi dunyaya bizimki

Seninki pahali bebek ya ondandir bana simdiye kadar yasak bile koymadi. Ama doktorda hep dinlen bolbol uzan su ic fln diyince adamin gozu korktu
bizim doktorda kanama alanı olunca 2 aya yakın yasak koydu, adam 1 ay dayandı tamam dedi sonrasında vazgeçti. ki şok oldum ben yanaşmadan yanaşmazdı adam. yasakları çiğnemek o konuda bile cazip geldi ama Allahtan kanama alanı o zamanlar yok denecek kadar azalmıştı
canım her zaman korkularımın üstüne gitmeye çalışırım, yoksa kafayı yerim ben kafamda kura kura. git bebişini gör için rahatlasın boşuna kuruntu yaptığını göreceksin inşallah

Kıs bebeklerinin sevimli anneleri. Bu tulum bugun e bebekte indirimdeymis 80 tl den 56 ya inmis bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20180622-130745.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20180622-130738.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20180622-130749.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 42
Canım ben tıp fakültesinde yaptırdım. Ayrintilida da her zamanki hiç göstermediler o yüzden bilmiyorum sen ne güzel izlemissin
yaa banada 2 boyutlu gosterdiler kilosunuda soylemedi esim pek tatmin olmadi baska yere gidelim diyr tutturdu unv gitmistim bende

aras koyucam dersen kimse koymaz canimm :) bizde kimsede yok ahmette ruzgarda :)

Canım carsamba vurdurdum.agri var iğne yerinde hala ama dayanılmayacak kadar değil
Geçmiş olsun canım bi de soluma vurdu sol tarafa nasıl yatacağım of
2 sene önce işe başlarken olmuştum tetanoz aşısı, baya bi ağrım olmuştu. Ama dayanılmayacak gibi değildi. Sadece aşı yapılan yer kızardı, şişti ve biraz ağrıdı.
inşallah benim çok ağrım olmaz iğneden sonra iki kez kusturdu zaten
Benim de 3 saat oluyor ama öyle bi ağrı kaşınma yok sadece kustum iğneden 15 dk sonra.
benim yapti canim agrii ama oyle ilac alinacak bi agri olmuyorki boyle kas agrizi gibi spor yaomissinda hamlamizsin gibi bir agri oluyor
O da öyle dedi. Teşekkürler canım.
Bende olmamıştı canım.
Maşallah inşallah bende de olmaz canım.

Benim nabız da 140a çıktı kustum hatta 2 kez ama şu an bariz bi ağrım yok.
Aşıdan sonra 3. günüm hala ağrıyor
Vurulduktan sonra ki gün çok ağrıdı ilaç almadım ama. Bugün daha hafif ağrım.
ilk gün agrın olmadı yani? Eyvah yarın mı başlayacak yoksa agrı

aras koyucam dersen kimse koymaz canimm :) bizde kimsede yok ahmette ruzgarda :)
Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum

Amin canım inşallah
Hep derlerdi rüyamda gördüm koyduk falan diye çok ilginç gelirdi nasıl görüyorlar diye :)))
Kendim görünce çok etkilendim kaç gün etkisinde kaldım :)
BiZimde aklımızda olan bir isim değildi hatta iki isim birden gördüm içimize sindi çok beğendik :)

Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina alda en onemlisi bu bakma boyle dediğime bende hep kiz kız diyodum hatta oyle odaklanmistim ki kiza doktor 13. Haftada erkek diyince 16 da tekrar gittim belki degismistir umuduyla ama degismedi oglan fikrine alıştım cokda sevdim

Sagol canim sende saglikla kucagina al insallah oglusunu:) bende zamanla alisirim herhalde

ilk gün agrın olmadı yani? Eyvah yarın mı başlayacak yoksa agrı [/QUOTE]

Gece yatarken biraz olmuştu ama ertesi gün kolumu geri atamıyordum üstüne yatamıyordum ama 3.gün Hafifledi.
Senin ilk aşın mı canım bünyeden bünyeye de değişir benim bu ikinci gebelik 3. Aşım. İlk aşımda şişmişti arı sokmuş gibi kızarmıştı hatta bir haftada geçmişti. Bu daha çabuk geçti sanki.
Dediğim gibi biraz da bünyeyle alakalı galiba.

Bende erkek diyodum ama doktor kiz dedi. Uzulme sen ilk bebeginse ikisi de yok zaten. Ikinciye olur insallah kizin. Saglikli hayirli evlatlar olsunlarda gercekten cinsiyetin onemi yok
İnsallah cok tesekkur ederim tabi onemli olan hayirli saglikli evlat olmasi:)

Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum

Klasik isimlere yonel. Erkeklerde suan aras aren yagiz eymen cok yaygin

İnsallah cok tesekkur ederim tabi onemli olan hayirli saglikli evlat olmasi:)

Aynen oyle canim. Inan cinsiyet hiic onemli degil. Kizlar daha sevimli ve suslu oldugu icin insanin ilgisni cekiyor ama erkeklerde cok yakisikli oluyor. Hepsinin ayri guzelligi var. Vatana millete anaya babaya hayirli saglikli olsunda diyorum hiic onemli degil artik

yaa banada 2 boyutlu gosterdiler kilosunuda soylemedi esim pek tatmin olmadi baska yere gidelim diyr tutturdu unv gitmistim bende

Sana yine kilosunu söylemiş bana hiç bir şey bitince şimdilik bir şey yok kız bebek dedi. Tekrar çağırdı 5 temmuzda yine gidicem.18+5 te yapıldı küçük diye tekrar çağırdığını dusunuyorum.insaAllah doğru dusunuyorumdur

yuhh oylede denirmi yaa bu insanlar ne kadar dusuncesiz kendi bulsun ismini allaallaah sibirlendim bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…