Bu sene bizim sulale masallah hepsi erkek cocuk getirdi bu yuzden bu tarz isimler hep kullanildi ahmet ruzgar ahmet eren ali asaf ömer asaf eymen çınar göktug bunlar sadece son 5 ayda dogan kuzenlerimin cocuklarina koyduğu isim bari aras kapilmadan gelseydi dunyaya bizimkiben erkek olsaydi ahmet ruzgar koyucaktin canimm
bizim doktorda kanama alanı olunca 2 aya yakın yasak koydu, adam 1 ay dayandı tamam dedi sonrasında vazgeçti. ki şok oldum ben yanaşmadan yanaşmazdı adam. yasakları çiğnemek o konuda bile cazip geldiSeninki pahali bebek ya ondandirbana simdiye kadar yasak bile koymadi. Ama doktorda hep dinlen bolbol uzan su ic fln diyince adamin gozu korktu
canım her zaman korkularımın üstüne gitmeye çalışırım, yoksa kafayı yerim ben kafamda kura kura. git bebişini gör için rahatlasın boşuna kuruntu yaptığını göreceksin inşallahKizlar size yetişemiyorum valla baya dır hep üstten üstten okuyorum takip edemiyorum yazamiyorum herkesler iyi dimi ben ikili testinin sonucunu aldıgımdan beri doktora gitmedim 1 ayı geçti nerdeyse bebişimi çok özledim ama cesaretim yok sanki gitmeye pazartesiye randevu aldım drumdan bakalım gidebilicekmiyim bugünde devletten randevu almıstım ayagım gitmedi hep aklıma kötü kötü seyler geliyor sanırim bu depresyon belirtisi gidesim gelmiyor geceleri uykusuzum gunduzleri yorgun eşim anormal bi adam beni her gecen gun depresyona sürüklüyo nebilim böle işte ayrıntılı usg icinde 10 temmuza gün verdiler cok sukur bakalım ne cikicak sonuclardan
yaa banada 2 boyutlu gosterdiler kilosunuda soylemedi esim pek tatmin olmadi baska yere gidelim diyr tutturdu unv gitmistim bendeCanım ben tıp fakültesinde yaptırdım. Ayrintilida da her zamanki hiç göstermediler o yüzden bilmiyorumsen ne güzel izlemissin
aras koyucam dersen kimse koymaz canimm :) bizde kimsede yok ahmette ruzgarda :)Bu sene bizim sulale masallah hepsi erkek cocuk getirdi bu yuzden bu tarz isimler hep kullanildi ahmet ruzgar ahmet eren ali asaf ömer asaf eymen çınar göktug bunlar sadece son 5 ayda dogan kuzenlerimin cocuklarina koyduğu isim bari aras kapilmadan gelseydi dunyaya bizimki
Geçmiş olsun canım bi de soluma vurdu sol tarafa nasıl yatacağım ofCanım carsamba vurdurdum.agri var iğne yerinde hala ama dayanılmayacak kadar değil
inşallah benim çok ağrım olmaz iğneden sonra iki kez kusturdu zaten2 sene önce işe başlarken olmuştum tetanoz aşısı, baya bi ağrım olmuştu. Ama dayanılmayacak gibi değildi. Sadece aşı yapılan yer kızardı, şişti ve biraz ağrıdı.
Benim de 3 saat oluyor ama öyle bi ağrı kaşınma yok sadece kustum iğneden 15 dk sonra.Bende salı günü vuruldum ama öyle aşırı bi ağrı olmadı. sadece kolumu kaldırırken geri esnerken falan ağrı oluyo yoksa unuttum bile hiç ağrımadıhemşirede hiç öyle bişey demedi bana ne bi şişlik ne bi kızarıklık yaşamadım. sadece 1 2 saat sonra iğne olan yer kaşındı okadar
O da öyle dedi. Teşekkürler canım.benim yapti canim agrii ama oyle ilac alinacak bi agri olmuyorki boyle kas agrizi gibi spor yaomissinda hamlamizsin gibi bir agri oluyor
Maşallah inşallah bende de olmaz canım.Bende olmamıştı canım.
Çok geçmiş olsun hala devam ediyor mu akıntı leke ? @Eylumt
RagnarLodbrok bende bugün oldum sıcaklanma(yanma) etkisi oluştu gibi sanki ama hafif kalp atışını da dinledi elinde aletle.. 155-159 mu çıktı kalp atışı ne eve git dinlen dedi (yürüyerek inmiştim sağlık ocağına) 1 ay sonrasına ikinci dozu vuracakmış geri kalanlar hamilelik sonrası falan dedi...
Ayrıntılı ultrasona da Temmuz’un ilk haftası gircem sanırım, görüntüleme merkezi tercih etcem - hastanelerin saatleri çok absürt biri sabahın köründe bakıyor diğeri akşam 7 den sonra... eşim gece vardiyasında çalışabilir o nedenle gündüz onunla gidebileceğim bir yer baktım kocaelinde
ilk gün agrın olmadı yani? Eyvah yarın mı başlayacak yoksa agrıAşıdan sonra 3. günüm hala ağrıyor
Vurulduktan sonra ki gün çok ağrıdı ilaç almadım ama. Bugün daha hafif ağrım.
Evet hemde cokkizmi istiyordun sen
Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldumaras koyucam dersen kimse koymaz canimm :) bizde kimsede yok ahmette ruzgarda :)
Benim ismimi de babam rüyamda görmüş
33 yaşındayım, o zaman ultrason yaygın olmadığı için cinsiyeti önceden öğrenemiyorlarmış da. Babam rüyasında görmüş “kızın olacak ismini ..... koy” diye. Hiç akıllarında yokken bu ismi koymaya karar vermişler.
Belki eşim ya da ben rüya görürüz diye isim için kesin de demiyorum. Şu an gönlümüzden geçen Ece Nisa ama hayırlısı inşallah. Güzel çocuklarımıza yakışan isimleri olsun inşallah
Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina alda en onemlisi buEvet hemde cok
Evet hemde cok
Sagol canim sende saglikla kucagina al insallah oglusunu:) bende zamanla alisirim herhaldeHayirlisi olsun canim saglikla kucagina alda en onemlisi bubakma boyle dediğime bende hep kiz kız diyodum hatta oyle odaklanmistim ki kiza doktor 13. Haftada erkek diyince 16 da tekrar gittim belki degismistir umuduyla ama degismedi oglan fikrine alıştım cokda sevdim
İnsallah cok tesekkur ederim tabi onemli olan hayirli saglikli evlat olmasi:)Bende erkek diyodum ama doktor kiz dedi. Uzulme sen ilk bebeginse ikisi de yok zaten. Ikinciye olur insallah kizin. Saglikli hayirli evlatlar olsunlarda gercekten cinsiyetin onemi yok
Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
İnsallah cok tesekkur ederim tabi onemli olan hayirli saglikli evlat olmasi:)
Ayıptır sorması ne kadara yaptırdın canım normal muayenemi :) bide şu göztepedekimiT
Tesekkurederim :) medikal parka gidiyorum ben
yaa banada 2 boyutlu gosterdiler kilosunuda soylemedi esim pek tatmin olmadi baska yere gidelim diyr tutturdu unv gitmistim bende
18 haftada pek yanilma payi yoktur canim ama genede ayrintiliyi bekle diyim sana ilk bebeginmiEvet hemde cok
yuhh oylede denirmi yaa bu insanlar ne kadar dusuncesiz kendi bulsun ismini allaallaah sibirlendim bak simdiValla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?