yok kizz bandaa kilosunu soylemedi sadcee boyunu soyledi 28 29 cm gibi bisey uzun boyle olucak dedi kalbinde bi sikinti yok dedi bak parmaklari dedi o kadar :) bunu kendi doktorumda soyluyor hatta kendi doktorum damarina kadar gostermis bana gecen hafta hic gitmesem daha iyiymiss :) renkli yuzunun fotosunu bile vermediSana yine kilosunu söylemiş bana hiç bir şeybitince şimdilik bir şey yok kız bebek dedi. Tekrar çağırdı 5 temmuzda yine gidicem.18+5 te yapıldı küçük diye tekrar çağırdığını dusunuyorum.insaAllah doğru dusunuyorumdur
Kuşum normal muayne bu her muaynede boyle cikti veriyo 125tl muayne ucreti ben izmirdeyim. Ama ilk bebegimde istanbulda ozel goztepede gülsen hanima gidiyodum o da boyle cikti veriyodu her seferinde.bide doktorundan memnun degilsen gulsen hanimi gercekten tavsiye ederim cunku kizim 14 haftalikti sol bobreginde genisleme var demisti beni uzman bilmemkime gondermisti baksin diye yanimda aramisti adami sana hastami gondericem boyle boyle durum var ona bakip bana rapor yazmani istiyorum demisti oyle bir takip ediyoduki isini....simdi buna diyorum kizimda vardi bebekte de varmi o detayli ultrasonda anlasilir simdi anlasilmaz diyo...o kadin gercekten cok cok iyi bir doktor butun kuzenlerimi o dogurttu :)Ayıptır sorması ne kadara yaptırdın canım normal muayenemi :) bide şu göztepedekimi
yok kizz bandaa kilosunu soylemedi sadcee boyunu soyledi 28 29 cm gibi bisey uzun boyle olucak dedi kalbinde bi sikinti yok dedi bak parmaklari dedi o kadar :) bunu kendi doktorumda soyluyor hatta kendi doktorum damarina kadar gostermis bana gecen hafta hic gitmesem daha iyiymiss :) renkli yuzunun fotosunu bile vermedi
bana kafasinin falan fotosunu vermis ama iki boyutlu :)He pardon işteyim yanlış okumuşumvalla devlet sırrı sanki fıs fıs yanındakine yazdırdı böyle şöyle diye hiç bir şey anlamadım.bana da vermedi.cikartip dosyaya koydular fotoyu.bidahakine dosyami bana verirlerse servise götüreyim diye anca o zaman bakarım
Ayaksiz ama ya ben almistim ayaksiz patikte giydirsem ustunden soguk giriyodu icine...yenidoganlara tulum acayip pratik oluyo ama kendilerini isitamasiklari icin ilk uc ay daha korunakli lazim bide tam ayinda doguyolar ya...Kıs bebeklerinin sevimli anneleri. Bu tulum bugun e bebekte indirimdeymis 80 tl den 56 ya inmis bilginiz olsun
bana kafasinin falan fotosunu vermis ama iki boyutlu :)
Evet canim ilk hayirlisi artik alisirim :)18 haftada pek yanilma payi yoktur canim ama genede ayrintiliyi bekle diyim sana ilk bebeginmi
Ay oylemi dedi gercekten pes ya görgüsüz olunurda bu kadar olunamazValla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
Ayy ne gorgusuz vizyonsuz zekasız kendi cocuklarina isim secmekten aciz tipler ayy pess ya....benim eşimin adı onder evli degildik daha bir arkadasimda yeni nisanliydi ona soyluyodum oglumuzda olsa onunda adini onder koycam diye.sonra ikimizde evlendik onun ilk cocugu oglan oldu gitti kocasinin adini koydu ! Dun konusurken erkek geliyo onder alpimiz geliyo dedim ne öndermi aa resmen bozuldu manyak...sanki benim fikrimi calan o degilde ben onunkini calmisim gibiay ne kadar ayıp ya... bende bebek tedavisi görürken kuzenime kızım olursa Miray ismini koyucam dedim. tabi benden önce hamile kaldı doğurdu kız 1 yaşına geldi ve bil bakalım kızının adı ne. Miray...
sıkı dur burda bitmedi benim ikinci adım Nur. hep dedim ki kısa bir isim koyup babannemin anısına Nur'da eklicem dedim. ikisini de koydu. şaka gibi gerçekten.
şimdi ben isim buldum ama kimseye demiyorum artık.
saglikli olsunda canim kiz erkek hic farketmez degisirmi diye dusunup bebeginide uzme :)Evet canim ilk hayirlisi artik alisirim :)
Ayy ne gorgusuz vizyonsuz zekasız kendi cocuklarina isim secmekten aciz tipler ayy pess ya....benim eşimin adı onder evli degildik daha bir arkadasimda yeni nisanliydi ona soyluyodum oglumuzda olsa onunda adini onder koycam diye.sonra ikimizde evlendik onun ilk cocugu oglan oldu gitti kocasinin adini koydu ! Dun konusurken erkek geliyo onder alpimiz geliyo dedim ne öndermi aa resmen bozuldu manyak...sanki benim fikrimi calan o degilde ben onunkini calmisim gibi
Benimde iki tane deli gibi sevdigim erkek kuzenim var ve ikiside elimde buyudu o kadar guzeldiki bebeklikleri cocukluklari ben kiz cocuk hayal bile edemiyodum ve ilk bebegim kiz oldu ay kiz oldugunu ogrenince resmen yikildim ya anlatamam ne kiyafet ne oda hic oyle heves etmedim...dogduktan sonra aklima bile gelmedi erkek istegim...ikinci cocuguda kiz bekliyodum bu seferde erkek duyunca bozuldum birazEvet hemde cok
Ya bizde de yok şükür :) ayri sehirlerde yasayan arkadasim bile tribe girdi bide ayni aileden olsak kavga ederdim kesinAyy sulalemizde tek bir hamile kadin yok. Tekim ve liderligimi koruyorum. Cok rahat yaa kendimle kiyaslanacak kimsenin olmamasi
canım ben ptesi vuruldum ilk iki gün hiç bişey olmadı bana iki günün sonunda gece kaç kez üzeri yattığımda acı içinde uyandım ama gündüz çalışırken öyle ağrı sızı olmaıd bndeKıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
Bak bunu soyledigin cok iyi oldu sola yatoyoruz ya sol koldan yaptirmiym soyliym hemsireye cok sagolcanım ben ptesi vuruldum ilk iki gün hiç bişey olmadı bana iki günün sonunda gece kaç kez üzeri yattığımda acı içinde uyandım ama gündüz çalışırken öyle ağrı sızı olmaıd bnde
Ya bizde de yok şükür :) ayri sehirlerde yasayan arkadasim bile tribe girdi bide ayni aileden olsak kavga ederdim kesinsimdi bakiyorumda 7 8 senelik arkadasim bu ara bi hallerde onun oglu vardi benimde oglum olmasina ayri bozuldu kocamin ismini koymama ayri bozuldu.kizimin videosunu koydum gecen kahvalti ediyo 18 aylik ama 12 ayliktan beri tamamen kendi yiyo catala takip takip dokmeden yiyo sonucta 6.aydan beri ogrenmesi icin alt yapi olusturmusum...yabancilar bile masallah diyo bu niye bebek catali kullanmiyo diyo...4 yasindaki ogluna hala sen yediriyosun kizimin neden bebek catali kullanmamasina mi takildin demedim tabi arkadasligimizi gozden gecirmem lazim sanirim
Kullanissiz oluyolar yani o zaman almim bende bugün almayi dusunuyodumAyaksiz ama ya ben almistim ayaksiz patikte giydirsem ustunden soguk giriyodu icine...yenidoganlara tulum acayip pratik oluyo ama kendilerini isitamasiklari icin ilk uc ay daha korunakli lazim bide tam ayinda doguyolar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?