2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bak bunu soyledigin cok iyi oldu sola yatoyoruz ya sol koldan yaptirmiym soyliym hemsireye cok sagol
kesinlikleeeeee ben unuttum onu kimsede bana demedi kan sulandırıcı iğne vurulduğum için göbeğim delik deşik olmuştu iki gündür bide kolumdan yapıodum kan sulandırıcı iğnemi oda üzerine binince aman allahım maf oldum o gece ağla ağla öldüm

Ay sorma valla ya ama senin durum daha sinir bozucuymus laf falan soksaydin keske en azindan yanina kalmasin özentiligisanki isim kalmamis gibi hazira konuyolar bide inatlasir gibi yapiyolar ya deli oluyorum buda kesin aras koycak ama esi biraz baskici bunun babasinin adini koymak istiyo muhtemelen iki isim koyar biri aras olur bende sinir oldugumla kalirim

aay ne gerizekalı ya. resmen hırsızlık.
bide ben ilk şaşkınlıkla neee Miray Nur mu demiştim
eveeet tatlım ben Mirayı çok istiyordum babası da Nuru ekledi dedi.

valla hiç bişey demedim... bozulduğumu kırıldığımı anladı tabi.
bide bana doğduğu güne kadar söylemedi. doğduktan sonra da ben çok önceden de bunu istiyordum falan dedi... ismi konduktan sonra söyledi bana.
bide benim ismime aşırı uyumlu bi isim. MN MN olacaktık kızımla. sağlık olsun

Ayy tam dayaklikmis valla neyse insallah senin simdi koycagin isim ondan daha güzel olurda catlasin ben bile burdan sinir oldum

Mehmet koycam diceksin millete doguma kadar bakalim kac kisi koycak :)

KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
Banada ebe cok agricak dedi abarttida abartti benim ne vurulurken ne vurulduktan sonra hic agrim olmadi. Hatta acaba yanlis asimi yapti diye bile endiselendim. Ama meger bünyeden bünyeye degisiyormus. Kimi kolunu kiprdatamiyomus kiminn benm gbi hic agrisi olmazmis insallah seninde agrisiz olur :)

bende şuan eltimle aynıyım onunda kızı bnmde kızım oalcak o soruo isim düşündünüz mü die bnde daha erken bakalım zaman çok dedim ona sordu millet babası koycak ben karışmıorum kaynımı da nasıl tembihlediler ise dio kimlikte hepiniz göreceksiniz sanki nedir yaaaa bnm ilk çocuğum onun ikinci saçma bnce kndi içlerinde fesatlık var bizden laf alsınlar onlar söylemesin saçma

Benimde kiz olcak. Ismi hazir olmasaydi Mihrinisa koycaktim. Hic kimsede duymadim bu ismi

bünyen mi zayıf acaba canım, şaşırdım şuan ağrı çekenleri okuyunca. yada benm bünye bozuk olması gereknler olmuyo
ilk gün agrın olmadı yani? Eyvah yarın mı başlayacak yoksa agrı
illa ağrı olması şartmı canım, benm olmadı hiç
Gece yatarken biraz olmuştu ama ertesi gün kolumu geri atamıyordum üstüne yatamıyordum ama 3.gün Hafifledi.
Senin ilk aşın mı canım bünyeden bünyeye de değişir benim bu ikinci gebelik 3. Aşım. İlk aşımda şişmişti arı sokmuş gibi kızarmıştı hatta bir haftada geçmişti. Bu daha çabuk geçti sanki.
Dediğim gibi biraz da bünyeyle alakalı galiba.[/QUOTE]
bence bünyeyle alakalı bende bişey olmadı hatta sol tarafıma dönüp yatıyorum ve soldan yaptı iğneyi aklıma bile gelmiyo
benmde ablam kızının adını yaren istiyodu ama ne nişanlı ne sözlüydü. herkese de derdi kızım olsun adını yaren koyucam diye. abimin kızı oldu yengem ismini yaren koydu. ablam hala bile der kalktın benm hayalimde ki ismi koydun 2 kızıma da istediğim ismi koyamadım diye, yengem çıt çıkartmaz..
ahahahah yok artık. ay insan okadar özenti olmaz ya ben hep dedim hep diyorum ismini nasipse Yusuf Ege koyucaz diye, en yakınımda adını Yusuf Ege koysa koyarım. fikir benm fikrim umurumda olmaz herkesede söylerim benden kıskandı diye ama kendi hür irademle Yusuf Ege ismini değiştirebilirim daha hiç isim araştırması yapmadım.. ki ege ismi de Yusuf ismide akrabalarımda mevcut ama benana
Ayy sulalemizde tek bir hamile kadin yok. Tekim ve liderligimi koruyorum. Cok rahat yaa kendimle kiyaslanacak kimsenin olmamasi
ooh ne güzell bizim iki taraftada genelde son dönem çocukları kız. benm abimin 1 oğlu var sdece onun isminide babam herkese o isimi söylüyomuş diye kaptılar.. bana kalmadı
Bak bunu soyledigin cok iyi oldu sola yatoyoruz ya sol koldan yaptirmiym soyliym hemsireye cok sagol
ben yaptırdım valla ne ağrı ne sızı var unuttum bile burada ağrı olması gerektiğini duyunca şok oldum ama benm bünyemlede alakalı olabilir sen yine bildiğin gibi vurdur canım

Valla madem Nur ismi senin için özel bir isim bence vazgeçme. Şunu da söyleyeyim bu ara kız bebeklere en çok verilen isimler Mira- Miray- Duru- Defne. Seninki farklı olsun. Meyra olabilir mesela
Meyra Nur (parıldayan isik)
Menâr Nur (aydınlatan isik gibi bir anlamı oluyor)
Menal Nur (nail olunan nur)

Hatta arkadaşına da ay ben de Miray istiyordum ama baktım herkes o ismi koyuyor ben de kızımın adı özel olsun istedim diye hava atarsın biraz da o çatlasın

Hep özendigim seydi valla benim az şöyle civelek olayım ama tık yoktu..Neyse ben sabretcem size kolay gelsin
Bende oyleyimdir hic canim istemez normalde. Bi de zaten vajinismus hastasiyim biraz atlattim ama 2 yillik evliyim hala zorlaniyorum kasiliyorum. Bu hamilelik benide degistirdi ama esim hic yüz vermiyo bisey olur cocuga diye. Bide karnim cikti artik o gozle bakamiyorum diyo. Cocuk doguncada ben ona o gozle bakmicam :)

Meyrayi bende istiyorum ama esim asya diyo. Iki isim mi koysa acep. Aslinda Mihrinisa isterdim ama kiz ismini esime birakmistim. O Asya diyince benimki uymuyo. Meyra guzel isim

gözler kör olacak desene ay tövbe tövbee

Meyrayi bende istiyorum ama esim asya diyo. Iki isim mi koysa acep. Aslinda Mihrinisa isterdim ama kiz ismini esime birakmistim. O Asya diyince benimki uymuyo. Meyra guzel isim

Asya da güzel isim onun yanına da yakışacak isim bulabilirsin aslında ikinci ismi sen koymak istiyorsan :)
Meyra ismini ben de çok seviyorum ama malesef eşim beğenmiyor neyse ki bebek erkek oldu da ikimizin ortak beğendiği ismi seçtik

Bu erkekler karismasa iyi olurda neyse hadi erkek olunca siz yirtmissiniz aslinda ben tek isim seviyorum ama bakalim nolcak. Ikinciye sansini denersin diyo bana

Suslen puslen o gozle bakma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…