- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
kesinlikleeeeee ben unuttum onu kimsede bana demedi kan sulandırıcı iğne vurulduğum için göbeğim delik deşik olmuştu iki gündür bide kolumdan yapıodum kan sulandırıcı iğnemi oda üzerine binince aman allahım maf oldum o gece ağla ağla öldümBak bunu soyledigin cok iyi oldu sola yatoyoruz ya sol koldan yaptirmiym soyliym hemsireye cok sagol
Canım ben doğuma kadar vurulcam ama karnımda yer kalmayınca koluma geçiyorumKızlar kan sulandırıcı iğneler ne zamana kadar karından vurulabiliyor
Ay sorma valla ya ama senin durum daha sinir bozucuymus laf falan soksaydin keske en azindan yanina kalmasin özentiligiay ne kadar ayıp ya... bende bebek tedavisi görürken kuzenime kızım olursa Miray ismini koyucam dedim. tabi benden önce hamile kaldı doğurdu kız 1 yaşına geldi ve bil bakalım kızının adı ne. Miray...
sıkı dur burda bitmedi benim ikinci adım Nur. hep dedim ki kısa bir isim koyup babannemin anısına Nur'da eklicem dedim. ikisini de koydu. şaka gibi gerçekten.
şimdi ben isim buldum ama kimseye demiyorum artık.
Ayy ne gorgusuz vizyonsuz zekasız kendi cocuklarina isim secmekten aciz tipler ayy pess ya....benim eşimin adı onder evli degildik daha bir arkadasimda yeni nisanliydi ona soyluyodum oglumuzda olsa onunda adini onder koycam diye.sonra ikimizde evlendik onun ilk cocugu oglan oldu gitti kocasinin adini koydu ! Dun konusurken erkek geliyo onder alpimiz geliyo dedim ne öndermi aa resmen bozuldu manyak...sanki benim fikrimi calan o degilde ben onunkini calmisim gibi
Ayy ilahi sen@Elam26 bak simdi okudumm zahide yetiste oglunun adini aras koymus artik herkes aras koyarsen yüreklendir esinin kuzenini sen koy mutlaka heveslendin begendin senin oglun once dogcak mutlaka aras koy de
Ay sorma valla ya ama senin durum daha sinir bozucuymus laf falan soksaydin keske en azindan yanina kalmasin özentiligisanki isim kalmamis gibi hazira konuyolar bide inatlasir gibi yapiyolar ya deli oluyorum buda kesin aras koycak ama esi biraz baskici bunun babasinin adini koymak istiyo muhtemelen iki isim koyar biri aras olur bende sinir oldugumla kalirim
Ayy tam dayaklikmis valla neyse insallah senin simdi koycagin isim ondan daha güzel olurda catlasin ben bile burdan sinir oldumvalla hiç bişey demedim... bozulduğumu kırıldığımı anladı tabi.
bide bana doğduğu güne kadar söylemedi. doğduktan sonra da ben çok önceden de bunu istiyordum falan dedi... ismi konduktan sonra söyledi bana.
bide benim ismime aşırı uyumlu bi isim. MN MN olacaktık kızımla. sağlık olsun
Ay sorma valla ya ama senin durum daha sinir bozucuymus laf falan soksaydin keske en azindan yanina kalmasin özentiligisanki isim kalmamis gibi hazira konuyolar bide inatlasir gibi yapiyolar ya deli oluyorum buda kesin aras koycak ama esi biraz baskici bunun babasinin adini koymak istiyo muhtemelen iki isim koyar biri aras olur bende sinir oldugumla kalirim
Banada ebe cok agricak dedi abarttida abartti benim ne vurulurken ne vurulduktan sonra hic agrim olmadi. Hatta acaba yanlis asimi yapti diye bile endiselendim. Ama meger bünyeden bünyeye degisiyormus. Kimi kolunu kiprdatamiyomus kiminn benm gbi hic agrisi olmazmis insallah seninde agrisiz olur :)KıZlar günaydın, tetanoz vurulanlara sorum. Ağrı yaptı mı sizde acaba? Ben yeni vuruldum hemşire hanım ağrı yapabilir çok ağrırsa ilaç al ama bence dayan dedi. Merak ettim agrısı olan oldu mu?
bende şuan eltimle aynıyım onunda kızı bnmde kızım oalcak o soruo isim düşündünüz mü die bnde daha erken bakalım zaman çok dedim ona sordu millet babası koycak ben karışmıorum kaynımı da nasıl tembihlediler ise dio kimlikte hepiniz göreceksiniz sanki nedir yaaaa bnm ilk çocuğum onun ikinci saçma bnce kndi içlerinde fesatlık var bizden laf alsınlar onlar söylemesin saçma
Kusum bosversene arasami kaldin ne kadaar guzel isimler var neler neler bulursun daha kac ay var...Ayy ilahi senben ne koycam yine kaldik mi isimsiz
bünyen mi zayıf acaba canım, şaşırdım şuan ağrı çekenleri okuyunca. yada benm bünye bozuk olması gereknler olmuyoGeçmiş olsun canım bi de soluma vurdu sol tarafa nasıl yatacağım of
inşallah benim çok ağrım olmaz iğneden sonra iki kez kusturdu zaten
Benim de 3 saat oluyor ama öyle bi ağrı kaşınma yok sadece kustum iğneden 15 dk sonra.
O da öyle dedi. Teşekkürler canım.
Maşallah inşallah bende de olmaz canım.
Benim nabız da 140a çıktı kustum hatta 2 kezama şu an bariz bi ağrım yok.
ilk gün agrın olmadı yani? Eyvah yarın mı başlayacak yoksa agrı
illa ağrı olması şartmı canım, benm olmadı hiçilk gün agrın olmadı yani? Eyvah yarın mı başlayacak yoksa agrı
benmde ablam kızının adını yaren istiyodu ama ne nişanlı ne sözlüydü. herkese de derdi kızım olsun adını yaren koyucam diye. abimin kızı oldu yengem ismini yaren koydu. ablam hala bile der kalktın benm hayalimde ki ismi koydun 2 kızıma da istediğim ismi koyamadım diye, yengem çıt çıkartmaz..ay ne kadar ayıp ya... bende bebek tedavisi görürken kuzenime kızım olursa Miray ismini koyucam dedim. tabi benden önce hamile kaldı doğurdu kız 1 yaşına geldi ve bil bakalım kızının adı ne. Miray...
sıkı dur burda bitmedi benim ikinci adım Nur. hep dedim ki kısa bir isim koyup babannemin anısına Nur'da eklicem dedim. ikisini de koydu. şaka gibi gerçekten.
şimdi ben isim buldum ama kimseye demiyorum artık.
ahahahah yok artık. ay insan okadar özenti olmaz yaAyy ne gorgusuz vizyonsuz zekasız kendi cocuklarina isim secmekten aciz tipler ayy pess ya....benim eşimin adı onder evli degildik daha bir arkadasimda yeni nisanliydi ona soyluyodum oglumuzda olsa onunda adini onder koycam diye.sonra ikimizde evlendik onun ilk cocugu oglan oldu gitti kocasinin adini koydu ! Dun konusurken erkek geliyo onder alpimiz geliyo dedim ne öndermi aa resmen bozuldu manyak...sanki benim fikrimi calan o degilde ben onunkini calmisim gibi
ooh ne güzell bizim iki taraftada genelde son dönem çocukları kız. benm abimin 1 oğlu var sdece onun isminide babam herkese o isimi söylüyomuş diye kaptılar.. bana kalmadıAyy sulalemizde tek bir hamile kadin yok. Tekim ve liderligimi koruyorum. Cok rahat yaa kendimle kiyaslanacak kimsenin olmamasi
ben yaptırdım valla ne ağrı ne sızı var unuttum bile burada ağrı olması gerektiğini duyunca şok oldumBak bunu soyledigin cok iyi oldu sola yatoyoruz ya sol koldan yaptirmiym soyliym hemsireye cok sagol
valla hiç bişey demedim... bozulduğumu kırıldığımı anladı tabi.
bide bana doğduğu güne kadar söylemedi. doğduktan sonra da ben çok önceden de bunu istiyordum falan dedi... ismi konduktan sonra söyledi bana.
bide benim ismime aşırı uyumlu bi isim. MN MN olacaktık kızımla. sağlık olsun
Bende oyleyimdir hic canim istemez normalde. Bi de zaten vajinismus hastasiyim biraz atlattim ama 2 yillik evliyim hala zorlaniyorum kasiliyorum. Bu hamilelik benide degistirdi ama esim hic yüz vermiyo bisey olur cocuga diye. Bide karnim cikti artik o gozle bakamiyorum diyo. Cocuk doguncada ben ona o gozle bakmicam :)Hep özendigim seydi valla benim az şöyle civelek olayım ama tık yoktu..Neyse ben sabretcem size kolay gelsin
Valla madem Nur ismi senin için özel bir isim bence vazgeçme. Şunu da söyleyeyim bu ara kız bebeklere en çok verilen isimler Mira- Miray- Duru- Defne. Seninki farklı olsun. Meyra olabilir mesela
Meyra Nur (parıldayan isik)
Menâr Nur (aydınlatan isik gibi bir anlamı oluyor)
Menal Nur (nail olunan nur)
Hatta arkadaşına da ay ben de Miray istiyordum ama baktım herkes o ismi koyuyor ben de kızımın adı özel olsun istedim diye hava atarsınbiraz da o çatlasın
gözler kör olacak desene ay tövbe tövbeeBende oyleyimdir hic canim istemez normalde. Bi de zaten vajinismus hastasiyim biraz atlattim ama 2 yillik evliyim hala zorlaniyorum kasiliyorum. Bu hamilelik benide degistirdi ama esim hic yüz vermiyo bisey olur cocuga diye. Bide karnim cikti artik o gozle bakamiyorum diyo. Cocuk doguncada ben ona o gozle bakmicam :)
Meyrayi bende istiyorum ama esim asya diyo. Iki isim mi koysa acep. Aslinda Mihrinisa isterdim ama kiz ismini esime birakmistim. O Asya diyince benimki uymuyo. Meyra guzel isim
Asya da güzel isim onun yanına da yakışacak isim bulabilirsin aslında ikinci ismi sen koymak istiyorsan :)
Meyra ismini ben de çok seviyorum ama malesef eşim beğenmiyorneyse ki bebek erkek oldu da ikimizin ortak beğendiği ismi seçtik
Bende oyleyimdir hic canim istemez normalde. Bi de zaten vajinismus hastasiyim biraz atlattim ama 2 yillik evliyim hala zorlaniyorum kasiliyorum. Bu hamilelik benide degistirdi ama esim hic yüz vermiyo bisey olur cocuga diye. Bide karnim cikti artik o gozle bakamiyorum diyo. Cocuk doguncada ben ona o gozle bakmicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?