- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Bu erkekler karismasa iyi olurda neyse hadi erkek olunca siz yirtmissinizaslinda ben tek isim seviyorum ama bakalim nolcak. Ikinciye sansini denersin diyo bana
aay ne gerizekalı ya. resmen hırsızlık.
bide ben ilk şaşkınlıkla neee Miray Nur mu demiştim
eveeet tatlım ben Mirayı çok istiyordum babası da Nuru ekledi dedi.
Babayı isim konusunda ikna ve tatmin edememek ne sinir bozucu... iki isim olsun ön adı babamın adı olsun diyor.. (bacısı dahil kendi tarafında bi baskı var abi erkek olursa babamın adını da koyacak mısın diye... kendi hür iradesi ve fikri yokmuş gibi... akla ve fikre muhtacız ya biz... hadi içimden ikna oldum ikinci ismi de ben buldum ama kabul ettiremiyorum..
bu gidişle inada bindirip ikimizinde babalarının isimlerini koyucaz.. hoş abim babamın adını kendi oğlunda kullandı ben dede baba ailede var olan bi isme karşıyım... ama eşim de benim istediğim isimlere karşı çıkıyor, son ana kadar kendi fikrini de söylemeyecek... muhakkak akıl danışacak ailesine
Ay yok kusum ya ne sinir olcan koysun koysun o da aras koysun aras ismi az var mis hem de sen onu iyice yureklendir o da aras koysunAy sorma valla ya ama senin durum daha sinir bozucuymus laf falan soksaydin keske en azindan yanina kalmasin özentiligisanki isim kalmamis gibi hazira konuyolar bide inatlasir gibi yapiyolar ya deli oluyorum buda kesin aras koycak ama esi biraz baskici bunun babasinin adini koymak istiyo muhtemelen iki isim koyar biri aras olur bende sinir oldugumla kalirim
isim konusunda ben çok şanslıyım o zaman çünkü Yusufu da Egeyide ben istedim :) erkeği sen kızı ben koyarım demişti ama kızda da ben koyarım ama 1 ismini o koyar
ismi ne şuan :) ben ece istiyorum aslında ama eşim begenmediBenimde kiz olcak. Ismi hazir olmasaydi Mihrinisa koycaktim. Hic kimsede duymadim bu ismi
ismi ne şuan :) ben ece istiyorum aslında ama eşim begenmedi
Asya'yı ben de çok beğeniyorum. Şu ara meva ismine göz kırpar gibiyim:) erkek ismi de kerem kerim Taha Talha yusuf Furkan begendiklerimden
Kızlar biz de ismimizi seçtikBetül koyacağız inşallah
meva ne demek pekiAsya'yı ben de çok beğeniyorum. Şu ara meva ismine göz kırpar gibiyim:) erkek ismi de kerem kerim Taha Talha yusuf Furkan begendiklerimden
isim anlamlarını dikkate alıorum ben her insanın kndi isminin anlamını taşıdığını düşünüyorum meyra ne demek? ece yi beğendiremedim bi türlü olmaz dio anlamadım bnde :)Asya canim. Ama Meyra da guzel. Ikisini de dusunebilirsin. Ece de guzel aslinda niye begenmedi ki
Maşallah benim de şu anlık sızı vs yok darısı diğer günlere :)canım ben ptesi vuruldum ilk iki gün hiç bişey olmadı bana iki günün sonunda gece kaç kez üzeri yattığımda acı içinde uyandım ama gündüz çalışırken öyle ağrı sızı olmaıd bnde
Amiiin inşallah canım. Sana da maşallah agrı eşiğin yüksek demek ki :)Banada ebe cok agricak dedi abarttida abartti benim ne vurulurken ne vurulduktan sonra hic agrim olmadi. Hatta acaba yanlis asimi yapti diye bile endiselendim. Ama meger bünyeden bünyeye degisiyormus. Kimi kolunu kiprdatamiyomus kiminn benm gbi hic agrisi olmazmis insallah seninde agrisiz olur :)
aminnn benim artık geçti ama 1 ay sonra yeniden 2.doz var inşallah onda daha az acırMaşallah benim de şu anlık sızı vs yok darısı diğer günlere :)
Kızlar biz de ismimizi seçtikBetül koyacağız inşallah
isim anlamlarını dikkate alıorum ben her insanın kndi isminin anlamını taşıdığını düşünüyorum meyra ne demek? ece yi beğendiremedim bi türlü olmaz dio anlamadım bnde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?