2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Babayı isim konusunda ikna ve tatmin edememek ne sinir bozucu... iki isim olsun ön adı babamın adı olsun diyor.. (bacısı dahil kendi tarafında bi baskı var abi erkek olursa babamın adını da koyacak mısın diye... kendi hür iradesi ve fikri yokmuş gibi... akla ve fikre muhtacız ya biz... hadi içimden ikna oldum ikinci ismi de ben buldum ama kabul ettiremiyorum..
bu gidişle inada bindirip ikimizinde babalarının isimlerini koyucaz.. hoş abim babamın adını kendi oğlunda kullandı ben dede baba ailede var olan bi isme karşıyım... ama eşim de benim istediğim isimlere karşı çıkıyor, son ana kadar kendi fikrini de söylemeyecek... muhakkak akıl danışacak ailesine

isim konusunda ben çok şanslıyım o zaman çünkü Yusufu da Egeyide ben istedim :) erkeği sen kızı ben koyarım demişti ama kızda da ben koyarım ama 1 ismini o koyar

Ailesi mi doguruyomus. Madem oyle abileri bacilari kendi cocuklarina koysun ismi. Hayret bisey bu akraba ismini diretenleri hic sevmiyorum. Tamam sen koy ismi ama kimsede olmayan bi isim koy bari. Benim esim koymaz akraba ismini baska olmayan isimler dusunur hep. Birini sen koydun ikinciyi anne koysun bari

Ay yok kusum ya ne sinir olcan koysun koysun o da aras koysun aras ismi az var mis hem de sen onu iyice yureklendir o da aras koysun

Asya canim. Ama Meyra da guzel. Ikisini de dusunebilirsin. Ece de guzel aslinda niye begenmedi ki
isim anlamlarını dikkate alıorum ben her insanın kndi isminin anlamını taşıdığını düşünüyorum meyra ne demek? ece yi beğendiremedim bi türlü olmaz dio anlamadım bnde :)

Amiiin inşallah canım. Sana da maşallah agrı eşiğin yüksek demek ki :)

isim anlamlarını dikkate alıorum ben her insanın kndi isminin anlamını taşıdığını düşünüyorum meyra ne demek? ece yi beğendiremedim bi türlü olmaz dio anlamadım bnde :)

Meyra parildayan isik demek canim. Acaba esinin kafasinda bir isim mi var ki begenmiyor. Mesela Busra ismini de severim mujde sevincli haber demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…