- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
hayır bakıorum netten isimlere hiç birini beğenmio nedense :))) meyra nın anlamı da güzelmiş meyra ece uyumlumu acaba parlayan kraliçe oo çok güzel anlam oldu :)Meyra parildayan isik demek canim. Acaba esinin kafasinda bir isim mi var ki begenmiyor. Mesela Busra ismini de severim mujde sevincli haber demek
Kiz ismi :)Adıyla buyusun insaAllahBetül de listemde
Ay ben ne isim koyacağım
hayır bakıorum netten isimlere hiç birini beğenmio nedense :))) meyra nın anlamı da güzelmiş meyra ece uyumlumu acaba parlayan kraliçe oo çok güzel anlam oldu :)
İnşallah canım sen de erken vurunmuşsun sanırım. Bugün hemşire 20. Haftan di mi dedi. 16-20 hafta arası biliyorum ama yüksek çoğunluk 20de gelin diyor.aminnn benim artık geçti ama 1 ay sonra yeniden 2.doz var inşallah onda daha az acır
meva ne demek peki
Ayni bende kendimi okudum :) aksam apandisit amlyti olup sabah ise gittiydim kirik kaburgayla calismistim hic rapor almamistim 40 derece atesle ayakta gezer baskasina bakardim :) hamile kaldim nakavt 9 ay kusmaktan icim cikti isi biraktim daha 9 haftaliktim doguma kapla girdim daha kusuyodum....ikincisi rahat gecer dediler yine perisanim...cocuguma bakamadim krese baslattik ya..dogdugundan beri bir kisiden yardim istemedim eve kimseyi sokmadim 1 saat baskasina vermedim o baksinda ben dinleniym demedim ama gel gorki 18 aylik krese gidiyo ben kendime bile bakamiyorum diye...aydingelini
Dünyanın ameliyatını operasyonunu vs geçirdim. Hep maşallah ne kadar dirayetli dediler. Hamilelik geldi tamamen yön değiştirdi bünyem :) ben de anlamadım ki bu işten bi şey hamilelik balayına bile geçemedim. 6. Aya gircem nerdeyse :) sana maşallah şanslısın :) ama erken vurunmzsun sanki iğneyi.
E yani dogumdan sonra normal halime döncem. Bugunlerinin kiymetini bilmeliydi :))gözler kör olacak desene ay tövbe tövbee
maşallah oda fazla canım içimden geçen ece ama istiyorum ama bakalımOlabilir canim. Ama ece de meyra tek basina havali isim. Ikinci isim cok guzel olmaz diye dusunuyorum ben. Ama koyarsan olur tabi. Ben Elif Gunes Ece diye uc isim duymus biriyim.
ben tam 18 haftadayım bugün doktor vuralım dedi vurdu 1 ay sonrası içinde ikinci doza çağırdı bana şu hafta gel dememiştiİnşallah canım sen de erken vurunmuşsun sanırım. Bugün hemşire 20. Haftan di mi dedi. 16-20 hafta arası biliyorum ama yüksek çoğunluk 20de gelin diyor.
maşallah oda fazla canım içimden geçen ece ama istiyorum ama bakalım
maşallah oda fazla canım içimden geçen ece ama istiyorum ama bakalım
dimi bnde aynısını diyorum hahah zora sokarsan gider ben kimliğini çıkartırım die heheheSen diret ece de bosver al dogum belgesini git koy ismini
inşallah ismiyle efendi hayırlı evlat olurlar canım, bende Yusuf isminin huzur verdiğini hissediyorum her söyleyişimdeTum Yusuflar cok seker oluyor guzel isimler canim
adıyla büyüsün inşallahKızlar biz de ismimizi seçtikBetül koyacağız inşallah
valla ben hep böyleydim çok şükür maşallah hamilelikte sadece kolay grip kaptım okadar canımaydingelini
Dünyanın ameliyatını operasyonunu vs geçirdim. Hep maşallah ne kadar dirayetli dediler. Hamilelik geldi tamamen yön değiştirdi bünyem :) ben de anlamadım ki bu işten bi şey hamilelik balayına bile geçemedim. 6. Aya gircem nerdeyse :) sana maşallah şanslısın :) ama erken vurunmzsun sanki iğneyi.
Kiz ismi :)
Nelin
Nilsu
Bade
Eylül
Lina
Ceren
Meriç
Mila
Meva
Kizimin arkadaslarinin isimlerini yaziym dedim belki fikir olur :)
E yani dogumdan sonra normal halime döncem. Bugunlerinin kiymetini bilmeliydi :))
:) yok etki etmiyo benim adama süs püs ya daha dogmadan kizina asik oldu ona bisey olmasin diye yanimda bile yatmiyo deli yatiyorum kolum carpar tekme atarim diye :)) bu libidonun kiymetini bilemedi :)Suslen puslen o gozle bakma sen
benim değişmez sebeplerim var ece için benim ismim e harfi ile başlıyor eşimin ki c harfi ile başlıyor kızımızında e ile başlar ise baş harfleri ile ECE oluyor ondan çok istiyorum aslında inşallah ikna olur saçmalama olmaz dio ama bakalım kandırmam lazımEğer bizim fikrimiz değişmez siz de eşinizi ikna ederseniz kızlarımız adaş olacak demek ki
Olabilir canim. Ama ece de meyra tek basina havali isim. Ikinci isim cok guzel olmaz diye dusunuyorum ben. Ama koyarsan olur tabi. Ben Elif Gunes Ece diye uc isim duymus biriyim.
bence bünyeyle alakalı bende bişey olmadı hatta sol tarafıma dönüp yatıyorum ve soldan yaptı iğneyi aklıma bile gelmiyobünyen mi zayıf acaba canım, şaşırdım şuan ağrı çekenleri okuyunca. yada benm bünye bozuk olması gereknler olmuyo
illa ağrı olması şartmı canım, benm olmadı hiç
Gece yatarken biraz olmuştu ama ertesi gün kolumu geri atamıyordum üstüne yatamıyordum ama 3.gün Hafifledi.
Senin ilk aşın mı canım bünyeden bünyeye de değişir benim bu ikinci gebelik 3. Aşım. İlk aşımda şişmişti arı sokmuş gibi kızarmıştı hatta bir haftada geçmişti. Bu daha çabuk geçti sanki.
Dediğim gibi biraz da bünyeyle alakalı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?