2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini
Dünyanın ameliyatını operasyonunu vs geçirdim. Hep maşallah ne kadar dirayetli dediler. Hamilelik geldi tamamen yön değiştirdi bünyem :) ben de anlamadım ki bu işten bi şey hamilelik balayına bile geçemedim. 6. Aya gircem nerdeyse :) sana maşallah şanslısın :) ama erken vurunmzsun sanki iğneyi.

Meyra parildayan isik demek canim. Acaba esinin kafasinda bir isim mi var ki begenmiyor. Mesela Busra ismini de severim mujde sevincli haber demek
hayır bakıorum netten isimlere hiç birini beğenmio nedense :))) meyra nın anlamı da güzelmiş meyra ece uyumlumu acaba parlayan kraliçe oo çok güzel anlam oldu :)

hayır bakıorum netten isimlere hiç birini beğenmio nedense :))) meyra nın anlamı da güzelmiş meyra ece uyumlumu acaba parlayan kraliçe oo çok güzel anlam oldu :)

Olabilir canim. Ama ece de meyra tek basina havali isim. Ikinci isim cok guzel olmaz diye dusunuyorum ben. Ama koyarsan olur tabi. Ben Elif Gunes Ece diye uc isim duymus biriyim.

Ayni bende kendimi okudum :) aksam apandisit amlyti olup sabah ise gittiydim kirik kaburgayla calismistim hic rapor almamistim 40 derece atesle ayakta gezer baskasina bakardim :) hamile kaldim nakavt 9 ay kusmaktan icim cikti isi biraktim daha 9 haftaliktim doguma kapla girdim daha kusuyodum....ikincisi rahat gecer dediler yine perisanim...cocuguma bakamadim krese baslattik ya..dogdugundan beri bir kisiden yardim istemedim eve kimseyi sokmadim 1 saat baskasina vermedim o baksinda ben dinleniym demedim ama gel gorki 18 aylik krese gidiyo ben kendime bile bakamiyorum diye...

İnşallah canım sen de erken vurunmuşsun sanırım. Bugün hemşire 20. Haftan di mi dedi. 16-20 hafta arası biliyorum ama yüksek çoğunluk 20de gelin diyor.
ben tam 18 haftadayım bugün doktor vuralım dedi vurdu 1 ay sonrası içinde ikinci doza çağırdı bana şu hafta gel dememişti

Tum Yusuflar cok seker oluyor guzel isimler canim
inşallah ismiyle efendi hayırlı evlat olurlar canım, bende Yusuf isminin huzur verdiğini hissediyorum her söyleyişimde
Kızlar biz de ismimizi seçtik Betül koyacağız inşallah
adıyla büyüsün inşallah
valla ben hep böyleydim çok şükür maşallah hamilelikte sadece kolay grip kaptım okadar canım
aşıyıda ebemiz sürekli izin alamadığımı biliyo, hareketlerinide ufak ufak hissetmeye başlamıştım yada öyle sanıyorum bilmiyorum, yapalım aşınıda dedi. hissettiğim şeyleri söyleyince artık 4 aylıksın hissetmen normal dedi. peki erken vurulmam bebeğe zarar verirmi dedim, hayır olmaz dedi. bende vurdurdum. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Kiz ismi :)
Nelin
Nilsu
Bade
Eylül
Lina
Ceren
Meriç
Mila
Meva

Kizimin arkadaslarinin isimlerini yaziym dedim belki fikir olur :)

Teşekkür ederim canım. Benim listemdekiler de şöyle öhömm

Büşra Betül Ruken sevde Reyyan Feyza Beyza meva Kübra efnan Zeynep Elif Aden Berra gulmira Sümeyra şimdilik bu kadar

Eğer bizim fikrimiz değişmez siz de eşinizi ikna ederseniz kızlarımız adaş olacak demek ki
benim değişmez sebeplerim var ece için benim ismim e harfi ile başlıyor eşimin ki c harfi ile başlıyor kızımızında e ile başlar ise baş harfleri ile ECE oluyor ondan çok istiyorum aslında inşallah ikna olur saçmalama olmaz dio ama bakalım kandırmam lazım

bence bünyeyle alakalı bende bişey olmadı hatta sol tarafıma dönüp yatıyorum ve soldan yaptı iğneyi aklıma bile gelmiyo

ben yaptırdım valla ne ağrı ne sızı var unuttum bile burada ağrı olması gerektiğini duyunca şok oldum ama benm bünyemlede alakalı olabilir sen yine bildiğin gibi vurdur canım [/QUOTE]

Ağrı olması gerek değil canım dediğim gibi bünyeyle alakalı. Bu benim ikinci gebeliğim bu 3. Tetanoz aşım. Hepsinde de ağrıdı hatta ilk aşıda şişti bir haftada falan geçti.
Bence ağrımaması senin için avantaj çünkü ağrısı hiç iyi bişey değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…