2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok iyiymiş fiyatı gayet uygun. Bende bi bakayım izmir kemeraltından

Teşekkür ederim canım. Benim listemdekiler de şöyle öhömm

Büşra Betül Ruken sevde Reyyan Feyza Beyza meva Kübra efnan Zeynep Elif Aden Berra gulmira Sümeyra şimdilik bu kadar
efnan ismini bende çok beğenmiştim yıllar önce duyduğumda değişik güzel isim,
sümeyra ismi de güzelmiş benim eşimde kız olursa Sümeyye istiyo, bende Yaren i düşünürdüm sanırım :)
asel ismi de güzel anlamıda hoşmuş

Çok da anlamlı bir isim oluyor aslında eşin neden istemiyor ki?

:) yok etki etmiyo benim adama süs püs ya daha dogmadan kizina asik oldu ona bisey olmasin diye yanimda bile yatmiyo deli yatiyorum kolum carpar tekme atarim diye :)) bu libidonun kiymetini bilemedi :)

Haha cok sanslisin canim. Benim kocamda yil olmus 2018 bensiz bakkala gitmez. Gitmiyor adam benle gidiyo. Kahvalti mi hazirlicam once gidip birlikte ekmek aliyoz. Sen dusun yani neler cekiyorum. Ayri yatmak istiyorum istemiyor soz dokunmicam sana diyor. Yani bunun kiymetini bil

benim kuzenin oğlu var efran adı çok güzel ilk defa duyduğum bir isim gerçekten

Asya'yı ben de çok beğeniyorum. Şu ara meva ismine göz kırpar gibiyim :) erkek ismi de kerem kerim Taha Talha yusuf Furkan begendiklerimden
Kizim olsaydi bende meva dusunuyordum.birde asel vardi dusundugum.hem soylenisi guzel hemde anlamlarida cok guzel.
Meva:cennette sadece takva sahiplerinin girdigi kapi
Asel:cennetteki bal irmagiymis

Ne guzel teselli ettin ya cok tesekkur ederim canim bendeki kiz aski unutulacak gibi degil ama insallah dedigin gibi olur

tesadüfe bak benim ismim G ile eşimin ki E ile, bebeğinde ismi EGE olursa kendi ismini oluşturuyo diye yıllar öncesinden bu ismi istiyoduk. fikirlerimiz aynıymış hatta kız olursa adını e

Ağrı olması gerek değil canım dediğim gibi bünyeyle alakalı. Bu benim ikinci gebeliğim bu 3. Tetanoz aşım. Hepsinde de ağrıdı hatta ilk aşıda şişti bir haftada falan geçti.
Bence ağrımaması senin için avantaj çünkü ağrısı hiç iyi bişey değil :)[/QUOTE]
olabilir canım, çok şükür bu da iyi bişey :)

Hangisi daha güzel bilemedim suan :) bide kardes olduk. bizimkiler uclarda yasiyolar sanirim ortasi yokmu bu durumun

Selam kızlar ne güzel artık isimlerden konuşur olmuşsunuz bugünleride gördük çok şükür isimleriylede seslenmek nasip olur inşallah
Benimde ilk hamileliğinde kv ölmüş kp ismini koyun diye diretti adıda Durmuş bende dedim bi Durmuş Çelik geldi geçti ikinciye gerek yok hem anne baba olarak isimlerinden biz sorumluyuz öbür tarafta hiç günaha giremem dedim kestirdim attım iki kızım olfu ikisindede ismini koydum yanına isim ekleyin dedim
İlk kızım İrem Nur
İkinci kızım Elif Naz oldu
Şimdi cinsiyeti açıkladım erkek diye ismide Muhammed Eymen olacak inşallah dedim çıt yok

Hangisi daha güzel bilemedim suan :) bide kardes olduk. bizimkiler uclarda yasiyolar sanirim ortasi yokmu bu durumun

Aslinda esim uclarda yasamaz da yani bensiz bir yere gitmiyor valla. Beni kacirirlarsa ya diyor. Kizi olunca kiziyla gitcekmis bakkala. Ama yok yani bide basbasa degil annemlerin yaninda da hadi ekmege gidelim diyor. Annem Allah sabir versin diyo bana :)

İsimler güzel de ah bide karar verebilsek

Hey masallah bak Humeyra ismi de guzel. Hz.Aise'nin lakabi. Kucuk kirmizi gul,pembecik anlaminda :)

Hümeyra yeğenimin adı ben çok istemiştim onlar için onlar da beğendiler koydular.o hakkımı onlara vermiş oldum :)

Hey masallah hangisini kullaniyolar merak ettim

Tuana

ayrintilidan ciktim kizlarr ben cok cabuk bitti ama bi sorun yokmuss kizimdaa kiz olduguda kesinlesti artik :) 10 ggun onden gidiyormus uzun boylr olucak dedi bide guluyordu gozleri acikti yaa :) 23 ekim gibi dogum bekliyoruz dedi
Gözün aydin canim bizimde 30 ekim :) saglicakla gelsin kizlarimiz :)

olabilir canım, çok şükür bu da iyi bişey :)[/QUOTE]
çok güzel oluyor aslın da ama işte bizimki karşı çıkıyor senin eşin ne diyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…