Çok iyiymiş fiyatı gayet uygun. Bende bi bakayım izmir kemeraltındanHenüz bu senenin fiyatlarını bilmiyorum onun için bir tablo çıkarmadım canım.
2 sene önce Salihe yaptığım zaman yaklaşık 150liralık bir malzeme almıştım, o aldığım malzemelerle kapı süsü, takı yastığı, anı defteri ve kalemi, kapıya tüller, yatak ayakucuna tül, bebek beşiğine tülden etek ve üzerine süsler yapmıştım. Ayrıca 50lira gibi bir maliyetle de hediyelik sabun ve kutusu (silikon tabancasıyla kudela yapıştırdım filan süsledim onu da birazcık ve her sabunu tül ve kurdeleyle süsledim birer de uğur böceği kondurdum) Salihten artan malzemelerim hala duruyor koca bir poşette, hepsini kullanmadım. Hatta artan malzemelerle bir arkadaşıma bebeği için kapı süsü yapıp hediye ettim ama hala malzemem var
Şimdi hem ablama hem bana kapı süsü, hediyelik magnet ve anne bebek yatağı süsleri yapacağım inşallah. Fakat tabi elimdekiler bu kadar çok şeye yetmeyeceği için eksik malzemeleri almaya gideceğim önümüzdeki hafta. Onları alınca yeni fiyatları görmüş olacağım
Sadece bir kapı süsü 150 den başlıyor satın almak istesek, güzelleri iyice pahalı. Magnetlerdeyse kuş figürünün tanesi 8,5 yıldızın 6,5tu. 50şer tane yaptırsak 425biri 325diğeri toplam 750ye gelir. Benim yaptığım magnetlerinse hem anısı olacak hem de hepsi 50-60lira bile tutmayacaktır.
Aslinda hic degildir bende sasirdim. Ben baya kolumu kaldiramicam fln saniyodum ebe oyle abartti cunku. Belki cok buyuk bisey bekledigimden ufak bisey hissettiysemde farkina varamamis olabilirm :)Amiiin inşallah canım. Sana da maşallah agrı eşiğin yüksek demek ki :)
efnan ismini bende çok beğenmiştim yıllar önce duyduğumda değişik güzel isim,Teşekkür ederim canım. Benim listemdekiler de şöyle öhömm
Büşra Betül Ruken sevde Reyyan Feyza Beyza meva Kübra efnan Zeynep Elif Aden Berra gulmira Sümeyraşimdilik bu kadar
Teşekkür ederim canım. Benim listemdekiler de şöyle öhömm
Büşra Betül Ruken sevde Reyyan Feyza Beyza meva Kübra efnan Zeynep Elif Aden Berra gulmira Sümeyraşimdilik bu kadar
Aynen öyledimi anı değerlendirmek lazım
benim değişmez sebeplerim var ece için benim ismim e harfi ile başlıyor eşimin ki c harfi ile başlıyor kızımızında e ile başlar ise baş harfleri ile ECE oluyor ondan çok istiyorum aslında inşallah ikna olur saçmalama olmaz dio ama bakalım kandırmam lazım
:) yok etki etmiyo benim adama süs püs ya daha dogmadan kizina asik oldu ona bisey olmasin diye yanimda bile yatmiyo deli yatiyorum kolum carpar tekme atarim diye :)) bu libidonun kiymetini bilemedi :)
benim kuzenin oğlu var efran adı çok güzel ilk defa duyduğum bir isim gerçektenefnan ismini bende çok beğenmiştim yıllar önce duyduğumda değişik güzel isim,
sümeyra ismi de güzelmiş benim eşimde kız olursa Sümeyye istiyo, bende Yaren i düşünürdüm sanırım :)
asel ismi de güzel anlamıda hoşmuş
Kizim olsaydi bende meva dusunuyordum.birde asel vardi dusundugum.hem soylenisi guzel hemde anlamlarida cok guzel.Asya'yı ben de çok beğeniyorum. Şu ara meva ismine göz kırpar gibiyim:) erkek ismi de kerem kerim Taha Talha yusuf Furkan begendiklerimden
Bı tanidigin reyhan Rana Tuana desem kimlikteki kızının adı
Ne guzel teselli ettin ya cok tesekkur ederim canim bendeki kiz aski unutulacak gibi degil ama insallah dedigin gibi olurBenimde iki tane deli gibi sevdigim erkek kuzenim var ve ikiside elimde buyudu o kadar guzeldiki bebeklikleri cocukluklari ben kiz cocuk hayal bile edemiyodum ve ilk bebegim kiz oldu ay kiz oldugunu ogrenince resmen yikildim ya anlatamam ne kiyafet ne oda hic oyle heves etmedim...dogduktan sonra aklima bile gelmedi erkek istegim...ikinci cocuguda kiz bekliyodum bu seferde erkek duyunca bozuldum birazsonra dedim o zamanda bozulmustun salak salak hadi kendine gel sonucta herkesin cocugu kendine guzel bi dogsun annesi gor bak dunyanin en guzel bebegi o bidaha aklina bile gelmiycek ben kiz istiyodum dedigin
bilmiyorum bunu ciddi ciddi sorup cwp wercem size neden istemiyor gerçekten acabaÇok da anlamlı bir isim oluyor aslında eşin neden istemiyor ki?
Olur olur bak valla bi dogur kucagina al bak bakiym ondan baska bisey gorcek mi gozunNe guzel teselli ettin ya cok tesekkur ederim canim bendeki kiz aski unutulacak gibi degil ama insallah dedigin gibi olur
tesadüfe bak benim ismim G ile eşimin ki E ile, bebeğinde ismi EGE olursa kendi ismini oluşturuyo diye yıllar öncesinden bu ismi istiyoduk. fikirlerimiz aynıymışbenim değişmez sebeplerim var ece için benim ismim e harfi ile başlıyor eşimin ki c harfi ile başlıyor kızımızında e ile başlar ise baş harfleri ile ECE oluyor ondan çok istiyorum aslında inşallah ikna olur saçmalama olmaz dio ama bakalım kandırmam lazım
bence bünyeyle alakalı bende bişey olmadı hatta sol tarafıma dönüp yatıyorum ve soldan yaptı iğneyi aklıma bile gelmiyo
ben yaptırdım valla ne ağrı ne sızı var unuttum bile burada ağrı olması gerektiğini duyunca şok oldumama benm bünyemlede alakalı olabilir sen yine bildiğin gibi vurdur canım
Hangisi daha güzel bilemedim suan :) bide kardes olduk. bizimkiler uclarda yasiyolar sanirim ortasi yokmu bu durumunHahacok sanslisin canim. Benim kocamda yil olmus 2018 bensiz bakkala gitmez. Gitmiyor adam benle gidiyo. Kahvalti mi hazirlicam once gidip birlikte ekmek aliyoz. Sen dusun yani neler cekiyorum. Ayri yatmak istiyorum istemiyor soz dokunmicam sana diyor. Yani bunun kiymetini bil
Hangisi daha güzel bilemedim suan :) bide kardes olduk. bizimkiler uclarda yasiyolar sanirim ortasi yokmu bu durumun
efnan ismini bende çok beğenmiştim yıllar önce duyduğumda değişik güzel isim,
sümeyra ismi de güzelmiş benim eşimde kız olursa Sümeyye istiyo, bende Yaren i düşünürdüm sanırım :)
asel ismi de güzel anlamıda hoşmuş
Hey masallahbak Humeyra ismi de guzel. Hz.Aise'nin lakabi. Kucuk kirmizi gul,pembecik anlaminda :)
Hey masallah hangisini kullaniyolar merak ettim
Gözün aydin canim bizimde 30 ekim :) saglicakla gelsin kizlarimiz :)ayrintilidan ciktim kizlarr ben cok cabuk bitti ama bi sorun yokmuss kizimdaa kiz olduguda kesinlesti artik :) 10 ggun onden gidiyormus uzun boylr olucak dedi bide guluyordu gozleri acikti yaa :) 23 ekim gibi dogum bekliyoruz dedi
olabilir canım, çok şükür bu da iyi bişey :)[/QUOTE]tesadüfe bak benim ismim G ile eşimin ki E ile, bebeğinde ismi EGE olursa kendi ismini oluşturuyo diye yıllar öncesinden bu ismi istiyoduk. fikirlerimiz aynıymışhatta kız olursa adını e
Ağrı olması gerek değil canım dediğim gibi bünyeyle alakalı. Bu benim ikinci gebeliğim bu 3. Tetanoz aşım. Hepsinde de ağrıdı hatta ilk aşıda şişti bir haftada falan geçti.
Bence ağrımaması senin için avantaj çünkü ağrısı hiç iyi bişey değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?