Selam kızlar ne güzel artık isimlerden konuşur olmuşsunuz bugünleride gördük çok şükür isimleriylede seslenmek nasip olur inşallah
Benimde ilk hamileliğinde kv ölmüş kp ismini koyun diye diretti adıda Durmuş bende dedim bi Durmuş Çelik geldi geçti ikinciye gerek yok hem anne baba olarak isimlerinden biz sorumluyuz öbür tarafta hiç günaha giremem dedim kestirdim attım iki kızım olfu ikisindede ismini koydum yanına isim ekleyin dedim
İlk kızım İrem Nur
İkinci kızım Elif Naz oldu
Şimdi cinsiyeti açıkladım erkek diye ismide Muhammed Eymen olacak inşallah dedim çıt yok
Aslinda esim uclarda yasamaz da yani bensiz bir yere gitmiyor valla. Beni kacirirlarsa ya diyor. Kizi olunca kiziyla gitcekmis bakkala. Ama yok yani bide basbasa degil annemlerin yaninda da hadi ekmege gidelim diyor. Annem Allah sabir versin diyo bana :)
Ne güzel iste adam seni 5 dk gozunun önünden ayiramiyo demekki :) bebis geldiginde ilgiyi paylasicaksiniz o zaman belki biraz rahat verir sana :) hem kizimla gidicem demis adam sabret surda 4,5-5 ay kaldi :))Aslinda esim uclarda yasamaz da yani bensiz bir yere gitmiyor valla. Beni kacirirlarsa ya diyor. Kizi olunca kiziyla gitcekmis bakkala. Ama yok yani bide basbasa degil annemlerin yaninda da hadi ekmege gidelim diyor. Annem Allah sabir versin diyo bana :)
bak bunu hatirlat mutlaka kizi olunca kiziyla gitsin bakkala ama ilk 6 ay degil yurumeye basladiktan sonra gitsin
Ne güzel iste adam seni 5 dk gozunun önünden ayiramiyo demekki :) bebis geldiginde ilgiyi paylasicaksiniz o zaman belki biraz rahat verir sana :) hem kizimla gidicem demis adam sabret surda 4,5-5 ay kaldi :))
Ay ne mutlu sanaDicem zaten. O gunler gelsin bi gorcek
Bak bir kez ekmege tek gittim onda da kendi hastaydi evde suda ekmekte yoktu yemek yemesi gerekiyodu. Gittim geldim kahvalti hazirladim. Saatlerce ozur diledi beni tek gonderdigi icin. Heryeri agriyoo sancisi vaar ama hala benim ekmege tek gitmem gururunu incitti adamininsallah az rahat birakir. Odadan cikacagim zaman nereye der tuvalete derim oyle yani. Kendi film seyreder ben yatmaya giderim iki dk sonra pesimden gelmis e seyret filmini. Yok sensiz tadi olmuyo araya metreler giriyo der. Gelir gider koltuklara soylenir neden genis degil iki kisi birlikte yatilmiyormus tam bir omur torpusu. Ha iyi yani da var. Yemekte yapar sarmada sarar mantida yapar bulasikta yikar. Dibimden ayrilmiyo ki yapiyo her isi iceri gondermiyim diye hele o bulantilarin oldugu donem varya ruhumu daraltiyodu. Ben kendime kokuyorum zaten kokuyosunda diyemiyorum uzak dur deyip durdum adama. Anladigini da sanmiyorum
peki eslerinize diyemiyormsunuz soyadini sen verirken bide senin babanin adi almasina ne gerek var diyee allah icin bunu gecendedd soylemistim bi osmanli gelenegi gibi uzatmanin luzumu var allah askina sanki toprak verecekler cocugumuza onalrin adini koyunca benimde kp annesinin ismini istedi illa o olsun diyee niye onun annesinin ismi olsunki ona gelinceye kadar benim kendim anneannem babannrm ismi hadi onuda gectimkvmin anneside var niye onlarinismi degilde esimizin annesinin babasinin babaannesinin dedesinin ismi olsun allah askina bu konuya haksizlik gozuyle bakiyorum esime isim konusundada taviz vermedim zaten dogarken daha bana ve cocuklarima soyadini vericeksin ben kendim bulucam dedim ve oylede yaptimBabayı isim konusunda ikna ve tatmin edememek ne sinir bozucu... iki isim olsun ön adı babamın adı olsun diyor.. (bacısı dahil kendi tarafında bi baskı var abi erkek olursa babamın adını da koyacak mısın diye... kendi hür iradesi ve fikri yokmuş gibi... akla ve fikre muhtacız ya biz... hadi içimden ikna oldum ikinci ismi de ben buldum ama kabul ettiremiyorum..
bu gidişle inada bindirip ikimizinde babalarının isimlerini koyucaz.. hoş abim babamın adını kendi oğlunda kullandı ben dede baba ailede var olan bi isme karşıyım... ama eşim de benim istediğim isimlere karşı çıkıyor, son ana kadar kendi fikrini de söylemeyecek... muhakkak akıl danışacak ailesine
Demekki sana cok düskün :) bunalman cok normal hele ki hamilelik zamani insan kendi kokusundan tiksiniyo. erkegin is yapmasi gercekten cok lazimmis bunu hamileligimde anladim benim esimde yemek temizlik elinden her is gelir cok sükür. tam ev arkadasi modundayiz bizDicem zaten. O gunler gelsin bi gorcek
Bak bir kez ekmege tek gittim onda da kendi hastaydi evde suda ekmekte yoktu yemek yemesi gerekiyodu. Gittim geldim kahvalti hazirladim. Saatlerce ozur diledi beni tek gonderdigi icin. Heryeri agriyoo sancisi vaar ama hala benim ekmege tek gitmem gururunu incitti adamininsallah az rahat birakir. Odadan cikacagim zaman nereye der tuvalete derim oyle yani. Kendi film seyreder ben yatmaya giderim iki dk sonra pesimden gelmis e seyret filmini. Yok sensiz tadi olmuyo araya metreler giriyo der. Gelir gider koltuklara soylenir neden genis degil iki kisi birlikte yatilmiyormus tam bir omur torpusu. Ha iyi yani da var. Yemekte yapar sarmada sarar mantida yapar bulasikta yikar. Dibimden ayrilmiyo ki yapiyo her isi iceri gondermiyim diye hele o bulantilarin oldugu donem varya ruhumu daraltiyodu. Ben kendime kokuyorum zaten kokuyosunda diyemiyorum uzak dur deyip durdum adama. Anladigini da sanmiyorum
evett herkes kenid isminin ozelliklerini tasirmiss halam surekli tembihler cok cok agir isimler koyma diyr diyr cocuk kaldiramazmis bidr :) benim yegenimin adi aymina cennettki en guzel huri demekmiss suanda o kadar kendini begenmis tabirlari varki anlatamamm etrafta sadece o tek gibi davranir :)isim anlamlarını dikkate alıorum ben her insanın kndi isminin anlamını taşıdığını düşünüyorum meyra ne demek? ece yi beğendiremedim bi türlü olmaz dio anlamadım bnde :)
Bende öyleydim aslinda ama nebilim bu sefer başka gibi bazen bi kıpırtı oluyo hah diyorum hareket etti kesiliyo sonra emin olamıyorum bebekmi tekmeliyo gazmı sıkışiyo cok agır kaldırıyorum oglumdan dolayı hiç dikkat edemiyorum hep bi telaş içinde hep bi ayakta geçiyo günlerim geceleride huysuzlanıyo bu ara oglum hastaydı ondan sanırım uyutmuyo çok endiseleniyorum o yüzden bebiş için yoksa ogluma böle dusünmuyodim hic aklıma bile gelmiyodu yami nebilimbizim doktorda kanama alanı olunca 2 aya yakın yasak koydu, adam 1 ay dayandı tamam dedi sonrasında vazgeçti. ki şok oldum ben yanaşmadan yanaşmazdı adam. yasakları çiğnemek o konuda bile cazip geldiama Allahtan kanama alanı o zamanlar yok denecek kadar azalmıştı
canım her zaman korkularımın üstüne gitmeye çalışırım, yoksa kafayı yerim ben kafamda kura kura. git bebişini gör için rahatlasın boşuna kuruntu yaptığını göreceksin inşallah
Ayy iñsallah canım ya öle olur ya eşim iyidir işte ama çok patavatsız beni sinir etmekte üstüne yok çok sevdigini benim ićin ölüp bittigini soler ama icraatta dersin nasıl bu kadin bu adammı çkiyo lafı sözü hiç bitmez hani hamilesin degilsin mesela hiç farketmiyo seni normal insan katogorisine sokuyo pofpoflama ya çok alıştirmısim sanirim biraz simdi hep ayni olsun diye bekliyoAy canım zaten esi normal olan cok az sayida sansli bayan var bu yuzden sıkma canınıayrica korkma icini ferah tut biz korkarsak bebislerde etkilenir psikolojimizden artik onlarda büyüdü simdiden duygularimiza dikkat etmeliyiz git pazartesi gör minnagini bak ne depresyon kalcak ne korku Allahin izniyle
bende çok inanıyorum buna kndim de ismimin anlamını fazlası ile taşıyorum çünküevett herkes kenid isminin ozelliklerini tasirmiss halam surekli tembihler cok cok agir isimler koyma diyr diyr cocuk kaldiramazmis bidr :) benim yegenimin adi aymina cennettki en guzel huri demekmiss suanda o kadar kendini begenmis tabirlari varki anlatamamm etrafta sadece o tek gibi davranir :)
Demekki sana cok düskün :) bunalman cok normal hele ki hamilelik zamani insan kendi kokusundan tiksiniyo. erkegin is yapmasi gercekten cok lazimmis bunu hamileligimde anladim benim esimde yemek temizlik elinden her is gelir cok sükür. tam ev arkadasi modundayiz biz
Ay ne mutlu sana
ayenn canim bende oyleyim gok gurultulu sagnak yagisli falan yasiyorum ismimin ozelligini tasiyorum resmen :)bende çok inanıyorum buna kndim de ismimin anlamını fazlası ile taşıyorum çünkü
Bence ilkinde bu kadar zorlanmana rağmen 2. Çocuk istemen zaten başlı başına büyük cesaret :) tebrikler bu yüzden. Tetanoz vuruldun mu peki? Benim kusmam azalmıştı baya ama iğneden sonra kustum.Ayni bende kendimi okudum :) aksam apandisit amlyti olup sabah ise gittiydim kirik kaburgayla calismistim hic rapor almamistim 40 derece atesle ayakta gezer baskasina bakardim :) hamile kaldim nakavt 9 ay kusmaktan icim cikti isi biraktim daha 9 haftaliktim doguma kapla girdim daha kusuyodum....ikincisi rahat gecer dediler yine perisanim...cocuguma bakamadim krese baslattik ya..dogdugundan beri bir kisiden yardim istemedim eve kimseyi sokmadim 1 saat baskasina vermedim o baksinda ben dinleniym demedim ama gel gorki 18 aylik krese gidiyo ben kendime bile bakamiyorum diye...
Evet beni de aradı başka hemşire bilerek gitmedim :) 20. Haftanın bitmesini bekledim.ben tam 18 haftadayım bugün doktor vuralım dedi vurdu 1 ay sonrası içinde ikinci doza çağırdı bana şu hafta gel dememişti
Yok tabiki bi şey olmaz 16-20 hafta arası zaten diyorlar. Ben son anı bekledim :) ben hala hissetmiyorum bebeği senin de ilk bebek maşallah zayıfsan ondan hissediliyor diyorlar.inşallah ismiyle efendi hayırlı evlat olurlar canım, bende Yusuf isminin huzur verdiğini hissediyorum her söyleyişimde
adıyla büyüsün inşallah
valla ben hep böyleydim çok şükür maşallah hamilelikte sadece kolay grip kaptım okadar canım
aşıyıda ebemiz sürekli izin alamadığımı biliyo, hareketlerinide ufak ufak hissetmeye başlamıştım yada öyle sanıyorum bilmiyorum, yapalım aşınıda dedi. hissettiğim şeyleri söyleyince artık 4 aylıksın hissetmen normal dedi. peki erken vurulmam bebeğe zarar verirmi dedim, hayır olmaz dedi. bende vurdurdum. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
ben gittim inş bişey olmazEvet beni de aradı başka hemşire bilerek gitmedim :) 20. Haftanın bitmesini bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?