2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde işime karar veremiyoruz

Listemizde

Yağmur
Defne
Lina var ama yok cok zor ya bakıyoruz baska isimlerede tek isim koyucaz bizde

Masallah herkesin kizi oluyor sanirim :) yokmu erkek bebek isim onerileri.yeni isimlerden koymayi dusunmuyorum.anlamli ve soylenisi guzel olmasi lazim

Bizim cinsiyet daha belli olmadan annem tutturdu erkek o adı da Muhammed Eymen olacak diye güzel isim

bak bunu hatirlat mutlaka kizi olunca kiziyla gitsin bakkala ama ilk 6 ay degil yurumeye basladiktan sonra gitsin

Ne güzel iste adam seni 5 dk gozunun önünden ayiramiyo demekki :) bebis geldiginde ilgiyi paylasicaksiniz o zaman belki biraz rahat verir sana :) hem kizimla gidicem demis adam sabret surda 4,5-5 ay kaldi :))

bak bunu hatirlat mutlaka kizi olunca kiziyla gitsin bakkala ama ilk 6 ay degil yurumeye basladiktan sonra gitsin

Dicem zaten. O gunler gelsin bi gorcek
Ne güzel iste adam seni 5 dk gozunun önünden ayiramiyo demekki :) bebis geldiginde ilgiyi paylasicaksiniz o zaman belki biraz rahat verir sana :) hem kizimla gidicem demis adam sabret surda 4,5-5 ay kaldi :))

Bak bir kez ekmege tek gittim onda da kendi hastaydi evde suda ekmekte yoktu yemek yemesi gerekiyodu. Gittim geldim kahvalti hazirladim. Saatlerce ozur diledi beni tek gonderdigi icin. Heryeri agriyoo sancisi vaar ama hala benim ekmege tek gitmem gururunu incitti adamin insallah az rahat birakir. Odadan cikacagim zaman nereye der tuvalete derim oyle yani. Kendi film seyreder ben yatmaya giderim iki dk sonra pesimden gelmis e seyret filmini. Yok sensiz tadi olmuyo araya metreler giriyo der. Gelir gider koltuklara soylenir neden genis degil iki kisi birlikte yatilmiyormus tam bir omur torpusu. Ha iyi yani da var. Yemekte yapar sarmada sarar mantida yapar bulasikta yikar. Dibimden ayrilmiyo ki yapiyo her isi iceri gondermiyim diye hele o bulantilarin oldugu donem varya ruhumu daraltiyodu. Ben kendime kokuyorum zaten kokuyosunda diyemiyorum uzak dur deyip durdum adama. Anladigini da sanmiyorum

Ay ne mutlu sana

peki eslerinize diyemiyormsunuz soyadini sen verirken bide senin babanin adi almasina ne gerek var diyee allah icin bunu gecendedd soylemistim bi osmanli gelenegi gibi uzatmanin luzumu var allah askina sanki toprak verecekler cocugumuza onalrin adini koyunca benimde kp annesinin ismini istedi illa o olsun diyee niye onun annesinin ismi olsunki ona gelinceye kadar benim kendim anneannem babannrm ismi hadi onuda gectimkvmin anneside var niye onlarinismi degilde esimizin annesinin babasinin babaannesinin dedesinin ismi olsun allah askina bu konuya haksizlik gozuyle bakiyorum esime isim konusundada taviz vermedim zaten dogarken daha bana ve cocuklarima soyadini vericeksin ben kendim bulucam dedim ve oylede yaptim

Demekki sana cok düskün :) bunalman cok normal hele ki hamilelik zamani insan kendi kokusundan tiksiniyo. erkegin is yapmasi gercekten cok lazimmis bunu hamileligimde anladim benim esimde yemek temizlik elinden her is gelir cok sükür. tam ev arkadasi modundayiz biz

isim anlamlarını dikkate alıorum ben her insanın kndi isminin anlamını taşıdığını düşünüyorum meyra ne demek? ece yi beğendiremedim bi türlü olmaz dio anlamadım bnde :)
evett herkes kenid isminin ozelliklerini tasirmiss halam surekli tembihler cok cok agir isimler koyma diyr diyr cocuk kaldiramazmis bidr :) benim yegenimin adi aymina cennettki en guzel huri demekmiss suanda o kadar kendini begenmis tabirlari varki anlatamamm etrafta sadece o tek gibi davranir :)

Bende öyleydim aslinda ama nebilim bu sefer başka gibi bazen bi kıpırtı oluyo hah diyorum hareket etti kesiliyo sonra emin olamıyorum bebekmi tekmeliyo gazmı sıkışiyo cok agır kaldırıyorum oglumdan dolayı hiç dikkat edemiyorum hep bi telaş içinde hep bi ayakta geçiyo günlerim geceleride huysuzlanıyo bu ara oglum hastaydı ondan sanırım uyutmuyo çok endiseleniyorum o yüzden bebiş için yoksa ogluma böle dusünmuyodim hic aklıma bile gelmiyodu yami nebilim

Ayy iñsallah canım ya öle olur ya eşim iyidir işte ama çok patavatsız beni sinir etmekte üstüne yok çok sevdigini benim ićin ölüp bittigini soler ama icraatta dersin nasıl bu kadin bu adammı çkiyo lafı sözü hiç bitmez hani hamilesin degilsin mesela hiç farketmiyo seni normal insan katogorisine sokuyo pofpoflama ya çok alıştirmısim sanirim biraz simdi hep ayni olsun diye bekliyo

bende çok inanıyorum buna kndim de ismimin anlamını fazlası ile taşıyorum çünkü

Olsun iyidir asker arkadasligi da :) katiliyorum erkek adam is yapar.

Ay ne mutlu sana

Bide bana sor. Ben bikiyorum valla hatta bazen o kadar yoruluyorum ki. Sen hic alisveris yapinca buz dolabini doldurunca resmimizi cek diyen biriyle karsilastin mi?? Ben yasiyorum iste

Bence ilkinde bu kadar zorlanmana rağmen 2. Çocuk istemen zaten başlı başına büyük cesaret :) tebrikler bu yüzden. Tetanoz vuruldun mu peki? Benim kusmam azalmıştı baya ama iğneden sonra kustum.

Yok tabiki bi şey olmaz 16-20 hafta arası zaten diyorlar. Ben son anı bekledim :) ben hala hissetmiyorum bebeği senin de ilk bebek maşallah zayıfsan ondan hissediliyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…