2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim cinsiyet daha belli olmadan annem tutturdu erkek o adı da Muhammed Eymen olacak diye güzel isim
Oğlun olsayık adaş olurlardı demek

Bende eşimin hep önceliği olmak isterim aslında süper anlayışlı yardımsever halden anlayan bi eşim var çok şükür ama galiba ben nankörüm
Bu arada senin eşin işteyken napıyo sensiz

Cok yogunsa aklina gelmiyorum gelemiyorum :) ama normalse mesaj atiyor uyandin mi kahvaltini ettin mi gelirken bisey alayim mi canin ne istiyor bisey istiyosa canin soyle getireyim. Sorar sorar ve sorar. Atiyorum meyve al dedigimde de almaz. Eve gelir benide goturur markete :) mesela su gelcek eve damacana. Tembihler kimildatma ben gelince yerlestiririm. Onu beklersin icecek 1 bardak suyun olsun idareli kullanirsin gelecekte takacak. Gunler oyle geciyor canim anlayacagin. Kiz kardesim esime citayi cok yukseltiyosun senin yuzunden annem damat getirsem begenmicek diye dalga geciyor

Kızlar tetanoz olanlar geçmişolsun. Ben tetanoz olmuyorumda
İlk kızımda tek doz vurunmuştum. Sağlık ocağı uzakta diye gitmemiştim. İkinci kızımda bi başladım tetanoza valla en son dozu geçen sene vurundum. Hatta ebelerimden aferini kaptım. Menapoza kadar daha yokmuş aşım. Bence başlamışken bitirin. Zaten toplamda 5 doz olması lazım ve senede 1 kere.

olabilir canım, çok şükür bu da iyi bişey :)
çok güzel oluyor aslın da ama işte bizimki karşı çıkıyor senin eşin ne diyor peki[/QUOTE]
Benimki Ege isminden de Yusuf olma ihtimalinden de çok mutlu valla :) hatta hamile kalmadan öncesinde bile boş odamız var hep egoşun odası falan diyoduk :)
Ahahaha ay benimki de öyle olsun istermiydim diye düşündüm ama okadarı bunaltırdı sanırım. Benimki de bensiz gezsin tozsun sever, pek gezmeyide sevmez aslında ama çok değişikmiş :)))
Bende o yüzden 2 isime hep sıcak bakıyorum biri diğerini dengelesin diye
Hiç gönlünü karartma bişey olsa şimdiye kadar Allah korusun illa olurdu. Rabbim herşeyi kararlaştırıyo, demekki oğluşunu kucağında taşırken diğerini karnında taşımakmış hayırlısı :)

Yok tabiki bi şey olmaz 16-20 hafta arası zaten diyorlar. Ben son anı bekledim :) ben hala hissetmiyorum bebeği senin de ilk bebek maşallah zayıfsan ondan hissediliyor diyorlar.
Hiç zayıf değilim canım :) diyorum ya hamileliğin normallerini yaşamıyorum resmen :) bende şaşırdım bana da inanmadılar ama ilkinde resmen karınca yürüdü o zamanda uzanıyodum arapça bi dua açıldı telefonda sesli o an 2 kez oldu. Sonrasında minik minik tekme attı sanki. Arada bir oluyo öyle. Ben çok gazlı olduğumda bile öyle bişey hissetmedim hiç o yüzden bunlar değişik geldiği için farkedebildim

masaallah canim sana bende basladim tamamlamayi dusunuyorum

çok güzel oluyor aslın da ama işte bizimki karşı çıkıyor senin eşin ne diyor peki
Benimki Ege isminden de Yusuf olma ihtimalinden de çok mutlu valla :) hatta hamile kalmadan öncesinde bile boş odamız var hep egoşun odası falan diyoduk :)

Ahahaha ay benimki de öyle olsun istermiydim diye düşündüm ama okadarı bunaltırdı sanırım. Benimki de bensiz gezsin tozsun sever, pek gezmeyide sevmez aslında ama çok değişikmiş :)))

Bende o yüzden 2 isime hep sıcak bakıyorum biri diğerini dengelesin diye

Hiç gönlünü karartma bişey olsa şimdiye kadar Allah korusun illa olurdu. Rabbim herşeyi kararlaştırıyo, demekki oğluşunu kucağında taşırken diğerini karnında taşımakmış hayırlısı :)

Hiç zayıf değilim canım :) diyorum ya hamileliğin normallerini yaşamıyorum resmen :) bende şaşırdım bana da inanmadılar ama ilkinde resmen karınca yürüdü o zamanda uzanıyodum arapça bi dua açıldı telefonda sesli o an 2 kez oldu. Sonrasında minik minik tekme attı sanki. Arada bir oluyo öyle. Ben çok gazlı olduğumda bile öyle bişey hissetmedim hiç o yüzden bunlar değişik geldiği için farkedebildim[/QUOTE]
bende 2 isim koyucam canim sanirim sunnetmiste 2 isim koymak :)

bende 2 isim koyucam canim sanirim sunnetmiste 2 isim koymak :)[/QUOTE]

Isim koymak sunnette iki isim koymanin sunnet oldugunu ilk kez duyuyorum canim. Neden eski zamanlarda iki isim yok o zaman?

Kizlar bende bugun doktordan geldim oglusum bugun bana guzel bir poz verdi sekerim felanda iyimis saglik ocagi asi olurken biraz korkuttu beni sllaha sukur bi sıkınti yok oglusumun fotosunu sizinle paylasayim dedim daha isim de veremedim kendisine aklinizda guzel isu
Imler varsa yardim beklerim

bende 2 isim koyucam canim sanirim sunnetmiste 2 isim koymak :)

Isim koymak sunnette iki isim koymanin sunnet oldugunu ilk kez duyuyorum canim. Neden eski zamanlarda iki isim yok o zaman?[/QUOTE]
Valla bende sünnet olarak biliyodun canım, hatta o yüzden de 2 ismi destekliyodum. Araştırdım ama net bi bilgi bulamadım. Ayetlerle bildirilmiş bişey yok açıkcası

Isim koymak sunnette iki isim koymanin sunnet oldugunu ilk kez duyuyorum canim. Neden eski zamanlarda iki isim yok o zaman?
Valla bende sünnet olarak biliyodun canım, hatta o yüzden de 2 ismi destekliyodum. Araştırdım ama net bi bilgi bulamadım. Ayetlerle bildirilmiş bişey yok açıkcası[/QUOTE]

Sunnetse ayette olmasina gerek yok zaten canim ama ilk kez duydum. Isim koymak hatta anne babanin guzel isim koymasi sunnet cocugun uzerinde bir hakki ama 2 isim sunnet olsa eskiden olurdu diye dusunuyorum

Aynen isim çocuğun anne baba üzerindeki hakkı . Önemli bir konu. Ama ben de hiç duymadım 2 isim sünnet diye. Ben tek koymayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…