2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende iki isim sünnet diye biliyorum. İki kızımında iki ismi var. Birini eşim koyuyo diğerini ben. Ama bu fındığa Zümra düşündümde yanına isim bulamadım.

Ya o kadar hediye konustuk bisey sorcam kizimin okulunda sosyete sekeri dagitsammi acaba?
Lidya abla oldu yazdiripEki Görüntüle 2160150

Olabilir canim guzel duaunce. Benim arkadasim ikinci cocugunda suslerin uzerine oyle yazdirip dagitmisti. Sende yapabilirsin cocuklar sever oyle seyleri

Bana aşıyı vuran ebe de hamileydi. Kendi aşisini 12.haftasinda vurulmus eline bisey batmis tebir olsun diye. Bisey olmuyomus yani bana oyle soyledi icini frah tut :)

Sülalede degilde burda ogluşum adaşı olcak yani..Gerci ben hala kararsizimda kocam net..Galiba o olucak

Bak simdi öyle diyince sogudum isimden hakkaten öyle mi yaaa
Dedim ya zaten zahide yetiste aras koymus artik bundan sonrasini sen dusun...emir gibi arasta yilin modasi...ay gecen sene 3 arkadasim dogum yapti 3 ude emir oldu.Allahin emri.bu senede aras senesi :) ondan oncede ruzgar vardi :)

Kizlar bisey sorucam.sizinde kasiginiza arada bicak saplanir gibi sanci girip cikiyormu.her zaman degil ama bazen oluyor.doktor rahim genisledigi icin olur oyle dedi ama daha onceki hamileliklerimde hic boyle bisey yasadigimi hatirlamiyorum.ozellikle sag tarafta oluyor

e bebekte indirim vardi kizlarr su beyaz duz citcitli badilerden aldim bende 5 al 4 ode vardi 20 liraya geldi hatta pierre cardinin bebek arabasida indirimdeydi ama karar vrremedim esimlee :)

Bende oluyo canim. Hatta anlik keskin bi sekilde giriyor. Hic sormadim doktora ama gorunurde bisey olmayinca onemsemedim. Buyuyolar artik normaldir bence

evet bana oluyor oylee genelde solda oluyorr bazen gaz oldugunda oluyor canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…