Minoset iciliyo minoset plus yasakkızlar iyi akşamlar. başım, gözüm çok kötü, minoset içim mi?
Benim 2. Doz o zaman :)Yok benimki 23 temmuzda daha var
Bende 19+0da vuruldum. Bir sorun olur mu ki erken vurulmakEvet beni de aradı başka hemşire bilerek gitmedim :) 20. Haftanın bitmesini bekledim.
Ya o kadar hediye konustuk bisey sorcam kizimin okulunda sosyete sekeri dagitsammi acaba?
Lidya abla oldu yazdiripEki Görüntüle 2160150
Bana aşıyı vuran ebe de hamileydi. Kendi aşisini 12.haftasinda vurulmus eline bisey batmis tebir olsun diye. Bisey olmuyomus yani bana oyle soyledi icini frah tut :)inşallah ismiyle efendi hayırlı evlat olurlar canım, bende Yusuf isminin huzur verdiğini hissediyorum her söyleyişimde
adıyla büyüsün inşallah
valla ben hep böyleydim çok şükür maşallah hamilelikte sadece kolay grip kaptım okadar canım
aşıyıda ebemiz sürekli izin alamadığımı biliyo, hareketlerinide ufak ufak hissetmeye başlamıştım yada öyle sanıyorum bilmiyorum, yapalım aşınıda dedi. hissettiğim şeyleri söyleyince artık 4 aylıksın hissetmen normal dedi. peki erken vurulmam bebeğe zarar verirmi dedim, hayır olmaz dedi. bende vurdurdum. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Sülalede degilde burda ogluşum adaşı olcak yani..Gerci ben hala kararsizimda kocam net..Galiba o olucakBu sene bizim sulale masallah hepsi erkek cocuk getirdi bu yuzden bu tarz isimler hep kullanildi ahmet ruzgar ahmet eren ali asaf ömer asaf eymen çınar göktug bunlar sadece son 5 ayda dogan kuzenlerimin cocuklarina koyduğu isim bari aras kapilmadan gelseydi dunyaya bizimki
Ben koyacam desene yahuuu..Ay millette bak ya hazira konuyorlar..Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
Bak simdi öyle diyince sogudum isimden hakkaten öyle mi yaaaAy oylemi dedi gercekten pes ya görgüsüz olunurda bu kadar olunamazismi seçip soylemiycen demekki son dkkaya kadar koysun aras koysun evet kulaga guzel geliyo ama kreste 10 erkekten 8 i aras o da koysun
Dedim ya zaten zahide yetiste aras koymus artik bundan sonrasini sen dusun...emir gibi arasta yilin modasi...ay gecen sene 3 arkadasim dogum yapti 3 ude emir oldu.Allahin emri.bu senede aras senesi :) ondan oncede ruzgar vardi :)Bak simdi öyle diyince sogudum isimden hakkaten öyle mi yaaa
bende 2 isim koyucam canim sanirim sunnetmiste 2 isim koymak :)
Kizlar bisey sorucam.sizinde kasiginiza arada bicak saplanir gibi sanci girip cikiyormu.her zaman degil ama bazen oluyor.doktor rahim genisledigi icin olur oyle dedi ama daha onceki hamileliklerimde hic boyle bisey yasadigimi hatirlamiyorum.ozellikle sag tarafta oluyor
evet bana oluyor oylee genelde solda oluyorr bazen gaz oldugunda oluyor canim :)Kizlar bisey sorucam.sizinde kasiginiza arada bicak saplanir gibi sanci girip cikiyormu.her zaman degil ama bazen oluyor.doktor rahim genisledigi icin olur oyle dedi ama daha onceki hamileliklerimde hic boyle bisey yasadigimi hatirlamiyorum.ozellikle sag tarafta oluyor
Eki Görüntüle 2160230 e bebekte indirim vardi kizlarr su beyaz duz citcitli badilerden aldim bende 5 al 4 ode vardi 20 liraya geldi hatta pierre cardinin bebek arabasida indirimdeydi ama karar vrremedim esimlee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?