- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Banada oluyo normal dedi ilkinde bende yasamadimKizlar bisey sorucam.sizinde kasiginiza arada bicak saplanir gibi sanci girip cikiyormu.her zaman degil ama bazen oluyor.doktor rahim genisledigi icin olur oyle dedi ama daha onceki hamileliklerimde hic boyle bisey yasadigimi hatirlamiyorum.ozellikle sag tarafta oluyor
Canim onlar hep 5 al 4 ode indirimde degiller.Yeni mi aldin bulamadim sayfada canim
magazadan aldim canim cogu seyde indirim vardi 1 temmuza kadar devam edicekmiss bi git bak istersenYeni mi aldin bulamadim sayfada canim
İcim rahatladi simdi biraz.zaten evhamliyim oyle oluncada noluyoruz diyorum kendi kendime.zaten hareketlerinide pek hissedemiyorum iyice deliriyorum.surekli doktorada gitmek istemiyorum.zaten esimde kizmaya basladi psikopata bagladin iyice diye.napayim elimde degilki
ben magazadan aldim canim bunalri tek altlarda vardi ayakli ayaksiz sanirim onlarda 3 al 2 odemi neydi fiyatida 7 lira gibiydi biseu sanirim brn onlari sonra alirim diye dusundumCanim onlar hep 5 al 4 ode indirimde degiller.
magazadan aldim canim cogu seyde indirim vardi 1 temmuza kadar devam edicekmiss bi git bak istersen
magazalarda gecerliymis canim bana mesaj gelmisti gittim baktim cogu bebek arabasinda indirimde vardiSagol canim internete koymamislar indirim bakayim bi ara gidip
Onlar hep ayni degismiyo hic fiyatlariben magazadan aldim canim bunalri tek altlarda vardi ayakli ayaksiz sanirim onlarda 3 al 2 odemi neydi fiyatida 7 lira gibiydi biseu sanirim brn onlari sonra alirim diye dusundum
fiyatlar ayni ama ben her hafta sonu gidiyorum hep tek tek satiliyordu canim yani sunu al su kadar ode yoktuO
Onlar hep ayni degismiyo hic fiyatlari
hemsire aradiysa bildigi vsrdir canim biz erken yada gec diyrmeyizKızlar tetenoz aşısı ne zaman yapılmalı 17. Haftadayim hemşire aradı bu hafta yapılacak diye erkenmi?
Vay be ben hep oyle aliyorum denk geliyorum herhalde...cok kullanildigi icin bol bol aliyoruz altlardan ozelliklehemsire aradiysa bildigi vsrdir canim biz erken yada gec diyrmeyiz
Doktorun karar verir, kendi doktoruna sorarak yaptır.Kızlar tetenoz aşısı ne zaman yapılmalı 17. Haftadayim hemşire aradı bu hafta yapılacak diye erken mi?
sen joie bebek arabasimi kullaniyorsun canim hnagi marksaydi bideVay be ben hep oyle aliyorum denk geliyorum herhalde...cok kullanildigi icin bol bol aliyoruz altlardan ozellikle
Selam kiz degilmiydi senin erkek mi dedilerSülalede degilde burda ogluşum adaşı olcak yani..Gerci ben hala kararsizimda kocam net..Galiba o olucak
Merhaba. Mersin'de kime gidiyorsunuz? Özelden yazmak istedim size bende mersindeyim diye ama olmadı nedense.sen joie bebek arabasimi kullaniyorsun canim hnagi marksaydi bide
Sanmıyorum vurulmadan önce haftanızı sormuşlardır muhtemelen. Sorun olsa vurmazlardı.Bende 19+0da vuruldum. Bir sorun olur mu ki erken vurulmak
Zümra ismide çok hoşmuş canım düşündüm ama bende koyamadım yanına, kısa bi isim hoş durur bence onun yanına da zor bi isim koyma. Zümra yeterince söylenirken ağır tok bi isim :)Bende iki isim sünnet diye biliyorum. İki kızımında iki ismi var. Birini eşim koyuyo diğerini ben. Ama bu fındığa Zümra düşündümde yanına isim bulamadım.
Ayy çok sağol canım, içim rahatladı bi yandan düşünüyodum zararı olur mu acaba diye çok teşekkürlerBana aşıyı vuran ebe de hamileydi. Kendi aşisini 12.haftasinda vurulmus eline bisey batmis tebir olsun diye. Bisey olmuyomus yani bana oyle soyledi icini frah tut :)
Tententen
Sunnetse ayette olmasina gerek yok zaten canim ama ilk kez duydum. Isim koymak hatta anne babanin guzel isim koymasi sunnet cocugun uzerinde bir hakki ama 2 isim sunnet olsa eskiden olurdu diye dusunuyorum
Alıntılar karıştı hep birbirine; cümleyi yanlış kurmuşum sanırım, ne bi ayet ne de başka net olabilecek bi bilgi bulamadım. Bende hep sünnet sanıyodum ama o düşüncemi destekleyen bişeyde bulamadm açıkcası. Ama yine de 2 isimde kararlıyım ben :)
Bide şöyle bizim buralarda hep 2 isim var, dedemin babannemin amcamlar babamlar hep 2 isim. Belkide vardır öyle bişey eğer dedem öyle koyduysa sebepsiz herkese ikişer isim sıralamaz zira adamın 12 çocuğu olmuş sonra 4ü vefat etmiş ama az isim değil yani :)
Zümra ismide çok hoşmuş canım düşündüm ama bende koyamadım yanına, kısa bi isim hoş durur bence onun yanına da zor bi isim koyma. Zümra yeterince söylenirken ağır tok bi isim :)
Aslında bende öyle biliyodum da geçenlerde öyle bi baktım. Pek bişey bulamadm 2 isim konusunda
Ayy çok sağol canım, içim rahatladı bi yandan düşünüyodum zararı olur mu acaba diye çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?