2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Banada oluyo normal dedi ilkinde bende yasamadim

İcim rahatladi simdi biraz.zaten evhamliyim oyle oluncada noluyoruz diyorum kendi kendime.zaten hareketlerinide pek hissedemiyorum iyice deliriyorum.surekli doktorada gitmek istemiyorum.zaten esimde kizmaya basladi psikopata bagladin iyice diye.napayim elimde degilki

Dusunmemeye calis bi sikinti olsa cok karnin agrir yada kan akinti renginde degisiklik vs olur canim. Onun disindaki hersey normaldir hissedene kadar

Tententen
Sunnetse ayette olmasina gerek yok zaten canim ama ilk kez duydum. Isim koymak hatta anne babanin guzel isim koymasi sunnet cocugun uzerinde bir hakki ama 2 isim sunnet olsa eskiden olurdu diye dusunuyorum
Alıntılar karıştı hep birbirine; cümleyi yanlış kurmuşum sanırım, ne bi ayet ne de başka net olabilecek bi bilgi bulamadım. Bende hep sünnet sanıyodum ama o düşüncemi destekleyen bişeyde bulamadm açıkcası. Ama yine de 2 isimde kararlıyım ben :)
Bide şöyle bizim buralarda hep 2 isim var, dedemin babannemin amcamlar babamlar hep 2 isim. Belkide vardır öyle bişey eğer dedem öyle koyduysa sebepsiz herkese ikişer isim sıralamaz zira adamın 12 çocuğu olmuş sonra 4ü vefat etmiş ama az isim değil yani :)

Bende iki isim sünnet diye biliyorum. İki kızımında iki ismi var. Birini eşim koyuyo diğerini ben. Ama bu fındığa Zümra düşündümde yanına isim bulamadım.
Zümra ismide çok hoşmuş canım düşündüm ama bende koyamadım yanına, kısa bi isim hoş durur bence onun yanına da zor bi isim koyma. Zümra yeterince söylenirken ağır tok bi isim :)
Aslında bende öyle biliyodum da geçenlerde öyle bi baktım. Pek bişey bulamadm 2 isim konusunda
Bana aşıyı vuran ebe de hamileydi. Kendi aşisini 12.haftasinda vurulmus eline bisey batmis tebir olsun diye. Bisey olmuyomus yani bana oyle soyledi icini frah tut :)
Ayy çok sağol canım, içim rahatladı bi yandan düşünüyodum zararı olur mu acaba diye çok teşekkürler

Aynen alintilar karismis. Isim tercih meselesi kuzum bizim sulalede de hic iki isim yok esimin sulalesinde de herkes tek isim yeni doganlarda dahil. Esler anlasiyosa tekte konur iki isimde konur uc isimde konur tamamen tercih meselesidir diye dusunuyorum. Kimi insan cocuk ismin altinda ezilnesin diye de iki isim koyabiliyor bisey diyemem bu konuda herkesin kendi evladi istedigini koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…