- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Aynen öyle canım, Rabbim hayırlısını versin :)Aynen alintilar karismis. Isim tercih meselesi kuzum bizim sulalede de hic iki isim yok esimin sulalesinde de herkes tek isim yeni doganlarda dahil. Esler anlasiyosa tekte konur iki isimde konur uc isimde konur tamamen tercih meselesidir diye dusunuyorum. Kimi insan cocuk ismin altinda ezilnesin diye de iki isim koyabiliyor bisey diyemem bu konuda herkesin kendi evladi istedigini koyar
Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı sabahlar
Bugün bizim randevu günümüz çok heyecanlıyım miniğimi çok özledim :)
Oo ne güzel bir gün o zaman :)
Kızlar günaydınnn:) bugün eşimin tatili beni gezdirecek bayadırda canım künefe istiyor bir zararı var mı ??
Doğurana kadar söylemeyin diyorlar karışan görüşen, ismi çalan çok oluyormuş :)Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
Ben joie almistim evet canini cikardim ama tas gibi benimki bu.arkadasimda 3 tekerleklisini kullaniyo onunki daha şık sanki ve o 3.bebegini buyutuyo ayni arabayla :)sen joie bebek arabasimi kullaniyorsun canim hnagi marksaydi bide
Bol bol bak mi içine en son lekelenme heyecanından naptıgna bakamadım bebeğimin çok pişman oldum ama neyse ki pazartesi gircem inşallahHayırlı sabahlar
Bugün bizim randevu günümüz çok heyecanlıyım miniğimi çok özledim :)
Bu aradaEylumt nasıl oldun canım leke devam ediyor mu?
Bol bol bak mi içine en son lekelenme heyecanından naptıgna bakamadım bebeğimin çok pişman oldum ama neyse ki pazartesi gircem inşallah
Yok canım çok şükür ki devam etmiyor yatıyorum zaten tuvalete kalkıyorum sadece annem ameliyat olduğu için bana bakamıyor kayınvalidem geldi sağolsun kadıncağız kaldırmıyor yerimden ayağıma hizmet ediyor
Evet canım Allah razı olsun en az annem kadar iyi bakar bana şimdi pazara çıkıp eksikleri alacakmış sağolsun dusunenimiz bakanımız var Allah a şükür..Oh çok şükür Allah razı olsun kayınvalidenden canım :) gidişi olsun dönüşü olmasın lekelerinneyse Pazartesiye birşey kalmadı hasret giderirsin inşallah annesi. Ben her seferinde video da çektiriyorum güzel oluyor eve gelince özledikce izliyorum yaramazımı :)
dun e bebekte indirime girmis orda gordumde ondanncanim :)Ben joie almistim evet canini cikardim ama tas gibi benimki bu.arkadasimda 3 tekerleklisini kullaniyo onunki daha şık sanki ve o 3.bebegini buyutuyo ayni arabayla :)Eki Görüntüle 2160353
Yani saglam kullanisli ana kucagini 8 ay kullandim simdi cikardim dolaptan kilifini yikiycam yine lazim :) arabayi da zaten demistim canini cikardim 3 ay erdekte bir köyde tatil yaptim yol yoktu kumda camurda canini cikardim banamisin demedi fiyat olarakta uygun...ama tabi cok daha guzel arabalarda var o yuzden kimseyi etkilemek istemem.hangi arabayi alirsan al oburunde gozun kaliyo cunku :)dun e bebekte indirime girmis orda gordumde ondanncanim :)
Bu hafta bende ayak bileklerimin şiştiğini hissediyorum. Vücudumuz ödem yapmaya başlıyo sanırımGünaydın canlar
İnternetten ayakkabı almıştım şimdi geldi kargo heycanla açtım ayağımı bi soktumki oda ne ayak şişmişve işin kötüsü ben zaten 40 giyiyorum ilerleyen durumda artık şıpıdık şıpıdık terlikle dolanırım
Evet canım Allah razı olsun en az annem kadar iyi bakar bana şimdi pazara çıkıp eksikleri alacakmış sağolsun dusunenimiz bakanımız var Allah a şükür..yaaa bende çekiyorum bi dahaki kontrole kdr hergün izliyorum çok hoşuma gidiyor pazartesi de cekicem inşallah çok heyecanlıyım gününün tadını çıkar sende
Valla ben gecen gün cok canim istedi bulamadil a101 den donmus künefe aldim yedim cok sükür bisey olmadi bence bisey olmaz hic duymadim kunefenin zararini. Eger sekerin yüksekse belki dokunabilir ama.Kızlar günaydınnn:) bugün eşimin tatili beni gezdirecek bayadırda canım künefe istiyor bir zararı var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?