2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen öyle canım, Rabbim hayırlısını versin :)

Valla laf arasinda diyorum artik ama iste esimin kuzenide bizden bi ay once dogurcak onunda erkek oda isim bulamiyorum diye yakiniyo aras koycam dedim aaa cok guzelmis kulaga guzel geliyo bizdemi dusunsek falan dedi sinir oldum
Doğurana kadar söylemeyin diyorlar karışan görüşen, ismi çalan çok oluyormuş :)

Hayırlı sabahlar

Bugün bizim randevu günümüz çok heyecanlıyım miniğimi çok özledim :)

Bu arada Eylumt nasıl oldun canım leke devam ediyor mu?
Bol bol bak mi içine en son lekelenme heyecanından naptıgna bakamadım bebeğimin çok pişman oldum ama neyse ki pazartesi gircem inşallah

Yok canım çok şükür ki devam etmiyor yatıyorum zaten tuvalete kalkıyorum sadece annem ameliyat olduğu için bana bakamıyor kayınvalidem geldi sağolsun kadıncağız kaldırmıyor yerimden ayağıma hizmet ediyor

Oh çok şükür Allah razı olsun kayınvalidenden canım :) gidişi olsun dönüşü olmasın lekelerin neyse Pazartesiye birşey kalmadı hasret giderirsin inşallah annesi. Ben her seferinde video da çektiriyorum güzel oluyor eve gelince özledikce izliyorum yaramazımı :)

Evet canım Allah razı olsun en az annem kadar iyi bakar bana şimdi pazara çıkıp eksikleri alacakmış sağolsun dusunenimiz bakanımız var Allah a şükür.. yaaa bende çekiyorum bi dahaki kontrole kdr hergün izliyorum çok hoşuma gidiyor pazartesi de cekicem inşallah çok heyecanlıyım gününün tadını çıkar sende

Günaydın canlar

İnternetten ayakkabı almıştım şimdi geldi kargo heycanla açtım ayağımı bi soktumki oda ne ayak şişmiş ve işin kötüsü ben zaten 40 giyiyorum ilerleyen durumda artık şıpıdık şıpıdık terlikle dolanırım

dun e bebekte indirime girmis orda gordumde ondanncanim :)
Yani saglam kullanisli ana kucagini 8 ay kullandim simdi cikardim dolaptan kilifini yikiycam yine lazim :) arabayi da zaten demistim canini cikardim 3 ay erdekte bir köyde tatil yaptim yol yoktu kumda camurda canini cikardim banamisin demedi fiyat olarakta uygun...ama tabi cok daha guzel arabalarda var o yuzden kimseyi etkilemek istemem.hangi arabayi alirsan al oburunde gozun kaliyo cunku :)

Bu hafta bende ayak bileklerimin şiştiğini hissediyorum. Vücudumuz ödem yapmaya başlıyo sanırım

Kendiniz mi çekiyorsunuz hastanenin özelliği falan mı ya

Kızlar günaydınnn:) bugün eşimin tatili beni gezdirecek bayadırda canım künefe istiyor bir zararı var mı ??
Valla ben gecen gün cok canim istedi bulamadil a101 den donmus künefe aldim yedim cok sükür bisey olmadi bence bisey olmaz hic duymadim kunefenin zararini. Eger sekerin yüksekse belki dokunabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…