2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim de 40 ben spor giyiyorum bagciklarini da epey açmış durumdayım

yaa ben begendim arabanin durusunu falan ama puset cikmadan ana kucagi takiliyor yaa bi tek onu sevmedim ben

Aynen ilkinden deneyimliydim cift cizgiyi gorur gormez crocs aldim cunku sipidik sipidik terlikte bulamamistim kendime onada sigmiyodu ayagim butun yaz milli unuforma olarak kendime bir crocs terlik vir h&m hamile sortu aldim yaz dedigim ekim sonu bitiyo benim icin bu aradaustune degisik degisik tshirtlerle gayet rahatim

benim begendigimde bu canim bu modelde puset cikiyor ana kucagi takilabiliyor fiyatida uygun gibi geldi travel sistemlere baktim quinny cok begenmistim aslinda onunda durusunu esim begenmedi cocugun ayagi yere degecek diyor :) kraft xlx baktim 360 derece donen bebek buyudukce mekanizmasi bozuluyormus bide travelde bi sure sonra sanki bastano gecicekmis gibi dusunuyorum ayy nr zormus yaa kendime olsa biseye karar verir gecerim :)

yaa ben begendim arabanin durusunu falan ama puset cikmadan ana kucagi takiliyor yaa bi tek onu sevmedim ben
Himm ben kullanirken o konuda hic zorluk cekmedim arabayi aciyodum tik koyuyodum anakucagini tamam.Benim arkadas senin dedigin gibi bi model kullaniyodu anakucagi cikinca anakucagi elindeyken arabayi kapatamiyodu iki eliyle tutmasi gerekiyodu ayaklari baya zorlaniyodu anakucagini yere birakmasi gerekiyodu.oyle model alcaksan mutlaka dene.anakucaginin ustune agirlikta koy hatta denerken.aman ne alirsan al üsenme 50 kere ac kapat agirlik koy orda ustune en az 10 kilo olcak icinde.iyice gez manevra yap tek elle manevra yapiliyomu filan iyice bak.cunku satici hic susmuyo şöyle guzel boyle guzel diyo zaten heveslisinde hemen ikna oluyosun

ben ilk internetten ayakkabi aldigimda sanirim 1.5 aylik falan hamileydim benim ayak sisligim hemen basladi zaten nornaldede hemen siser :) sonra gene biraz giydim ama zorladim kendimi simdi spor ayakkabisi bile giynek cok zor valla sandalet tarzi bi aayakabbi aldim onu giyiyorum artik bide birkenstocktan terlik aldim cok rahatim valla :)

Yok yok iyi yapiyosun cabuk karar verme en az 2 sene seninle.baston aldik ama 2 3 kullanip yine kendi arabamiza donduk buyuk araba daha kullanisli oliyo bastonlar tek elle kullanilmiyo v.s. en uzun kullancagin araba bu iyice emin ol.baston almayabilirsinde....cok hantal arabasi olanlar yada cocugu super tembel yetistirip 3 4 yasinda hala araba kulannanlar baston aliyo genelde.araban hafifse kullanisliysa bastonu almazsin

prego laon diye bi marka denedik oda travel sistem ama kullanisi falan tek elle hamlesi dedigin gibi cok iyiydi pierre cardin ayni sekilde araba denedik onun kullanimi biraz daha zordu esimdd dedi hatta bu biraz daha zor kullanimi falan diye biraz daha arastirayim bari yada her gittigimde deneyeyim arabaladi ben :)

Ustune agirlik koy bazi arabalar cok hafif oluyo a ne guzel diyosun ustune 10 kilo cocugu bi koyuyosun tekerler yere yapisiyo donmuyo araba.agirlikla dene mutlaka :)evde dambil varsa onu at cantana.yoksa 2 3 tane 1.5luk su sisesi dolu cantayla git orda onu koy icine :) araba önemli üsenme...pahalida valla bu rahat degilmis diyip ikinciyi aldirmak zor olur

aynenn canim ustune bisey koyup deniycem bidahakine :)

Cnm bnm ark yağlı boya yapacak tablo olarak bnm zillinin odasına çok dikkat dağıtacak şeyler istemiyorum sakın olsun zamanla zaten eklenecek bisuru sey.montessorı yatak ve dolap duvar kağıdı perde hali birde uğur bocekleri sallanan bir avize şimdilik planim

Doğurana kadar söylemeyin diyorlar karışan görüşen, ismi çalan çok oluyormuş :)
Ya birak isim soylemeyi arkadasima demistimki hamileyken oglum olursa babasinin ismini koycam benim kizim oldu onun oglu oldu gitti kocasinin ismini koydu.simdi bize de oglan geliyo e ismi hazirdi zaten seneler onceden...önder alpimiz geliyo dedim nee önder mi koycaksin ismini dedi sustu kaldi bozuldu çatlak...a a sanki o benim fikrimi calmadi da ben onun fikrini caldim gibi triplere girdi...sanki onun kocasinin ismini koyuyorum deli mi ne...
Kizima da lidya olcak ismi diyoduk cok mu aradiniz kim buldu o ne be...insanlar gercekten hadsiz yani dogurana kadar kimseye dememeli...

Evet ilk 6 ay ozellikle dikkat daginikligi odaklanma sorunu yaratabiliyor.siyah beyaz objeler ve yataginin yanina konulacal bir ayna yeterli :) bunlar sonrasi icin bide tekrar tekrar oda yapmak istemiyorum yatagina uzak olan suvari uzay temali hazirlayacagim... oda duzenlemesi icin fikir olarak dogumdan itibaren montessori kitabini okiyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…