Ya birak isim soylemeyi arkadasima demistimki hamileyken oglum olursa babasinin ismini koycam benim kizim oldu onun oglu oldu gitti kocasinin ismini koydu.simdi bize de oglan geliyo e ismi hazirdi zaten seneler onceden...önder alpimiz geliyo dedim nee önder mi koycaksin ismini dedi sustu kaldi bozuldu çatlak...a a sanki o benim fikrimi calmadi da ben onun fikrini caldim gibi triplere girdi...sanki onun kocasinin ismini koyuyorum deli mi ne...
Kizima da lidya olcak ismi diyoduk cok mu aradiniz kim buldu o ne be...insanlar gercekten hadsiz yani dogurana kadar kimseye dememeli...
En yakin arkadasimin kizin adi Vera :) nasil guler yuzlu bir bebek anlatamam :) adiyla yasasin.kimseye soyleme susssYorumuna yurekten katildim, hepimizin cevresinde bu tip luzumsuz maydanoz olan insanlar var sanirim.
Benimde kizimin adi Verâ olacak insallah.
Ben de icerden hissediyorum baya baya dondugunu vurdugunu fln da disardan elimi koyunca hissedilmiyor daha. :) ama az once sey oldu karnimda bisey gezindi resmen sanki kumandayi fln mi koydum karnima o mu dustu diye baktim bi an :) heralde disardan hissedebilirim belki bi sonrakini.Ben artık tekmeleri dışardan hissediyorumdün elim karnımdaydı bi anda avucuma resmen deydi kaçtı okadar serttiki. Sonra bida oldu. Başladım ağlamaya ben burdayım büyüyorum diyo küçük cimcimem
Ayy yazık adami da anlamak lazım heyecan yapıyor benimki de bugün 4d haliyle görünce bu panik oldu benim telimi alkış parmağını okutmaya çalışıyor kameraya cekicem tel bozuldu diyor o benim telim sakın ol dedim sonra kendine geldiben esime surekli soyluyorum cek diyee ama benimki ani yasiycakmiss :) bide cocugu gorunce beni bile unutuyor simdiden :)
Benim hep aklımda ama çekiniyorum doktoruma söylemeyebidahakine söylesem mi acaba [/QUOT
Şöyle tabi canım nolcak ben söylüyorum bize özel kalp atışını açıyor çocuğun her yerini gösteriyor sonuçta özel hastane yani ters yapacağını sanmam
ayy kiyamam yaaa :) cektimi bariA
Ayy yazık adami da anlamak lazım heyecan yapıyor benimki de bugün 4d haliyle görünce bu panik oldu benim telimi alkış parmağını okutmaya çalışıyor kameraya cekicem tel bozuldu diyor o benim telim sakın ol dedim sonra kendine geldi
gecmis olsun canimm evde dinlen artik bol bol hcbirsey yapmaaBen şimdi geldim hastaneden bebeğim gayet iyi çok şükür 4d gösterdi bide çok mutlu oldum korkulacak bişey yok rahim kapalı rahat ol dedi 6 7 aylıkken çıkmazsa normal doğum yapamazsın sezeryan yapabiliriz sadece o var başka bişey yok onda da korkulacak bise yok rahime yakın olduğu için eşi lekelenmen oluyor buda normal dedi çok rahatlattı içimi geçmiş olsun diyen güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun iyiki varsınız
Çekti sonunda çok şükür doktoruma bide diyordu videoya cekicem ona göre gösterinayy kiyamam yaaa :) cektimi bari
Teşekkür ederim canım yok bisey yapar mıyım yaa çok korktum isterse evi b.. k götürsun umrumda değilgecmis olsun canimm evde dinlen artik bol bol hcbirsey yapmaa
kesinlikle canim bebislerdeb onemli degil :)Teşekkür ederim canım yok bisey yapar mıyım yaa çok korktum isterse evi b.. k götürsun umrumda değil
Çoktan başladık kızımla okumaya günde 1 saat kitap okuyorum annesi gibi okumayı sevsin ufaktan zülfü livaneli ve oğuz ataylada tanışmaya başladı 15 20 dak müzik dinliyoruz çok geniş bir yelpazemiz var ülkesinin tüm renklerini bilsin tanısın istiyorum.Evet ilk 6 ay ozellikle dikkat daginikligi odaklanma sorunu yaratabiliyor.siyah beyaz objeler ve yataginin yanina konulacal bir ayna yeterli :) bunlar sonrasi icinbide tekrar tekrar oda yapmak istemiyorum yatagina uzak olan suvari uzay temali hazirlayacagim... oda duzenlemesi icin fikir olarak dogumdan itibaren montessori kitabini okiyabilirsin
En 19 da yaptirdim canimKızlar tetenoz aşısı ne zaman yapılmalı 17. Haftadayim hemşire aradı bu hafta yapılacak diye erkenmi?
Ben şimdi geldim hastaneden bebeğim gayet iyi çok şükür 4d gösterdi bide çok mutlu oldum korkulacak bişey yok rahim kapalı rahat ol dedi 6 7 aylıkken çıkmazsa normal doğum yapamazsın sezeryan yapabiliriz sadece o var başka bişey yok onda da korkulacak bise yok rahime yakın olduğu için eşi lekelenmen oluyor buda normal dedi çok rahatlattı içimi geçmiş olsun diyen güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun iyiki varsınız
37 38 giyen ben 40 numara giyiyorum sen terlige devamGünaydın canlar
İnternetten ayakkabı almıştım şimdi geldi kargo heycanla açtım ayağımı bi soktumki oda ne ayak şişmişve işin kötüsü ben zaten 40 giyiyorum ilerleyen durumda artık şıpıdık şıpıdık terlikle dolanırım
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun.
Ben foto çekiyorum video çekiyorum doktorum bişey demiyor demezde zaten gayet normal şeyler bunlar.. Hepsi birer anı olarak kalacakTemmuzda gidince bı deneyim şansımı bakayımben de ses kaydı yaptim son gidişimde eşim kızıyor yakalanirsan karışmam ben diyor kilosunu boyunu unutuyorum genelde ya da doktorun dediklerini ben de kayıtta çare buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?