2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Yorumuna yurekten katildim, hepimizin cevresinde bu tip luzumsuz maydanoz olan insanlar var sanirim.
Benimde kizimin adi Verâ olacak insallah.

Ben artık tekmeleri dışardan hissediyorumdün elim karnımdaydı bi anda avucuma resmen deydi kaçtı okadar serttiki. Sonra bida oldu. Başladım ağlamaya ben burdayım büyüyorum diyo küçük cimcimem
Ben de icerden hissediyorum baya baya dondugunu vurdugunu fln da disardan elimi koyunca hissedilmiyor daha. :) ama az once sey oldu karnimda bisey gezindi resmen sanki kumandayi fln mi koydum karnima o mu dustu diye baktim bi an :) heralde disardan hissedebilirim belki bi sonrakini.

Ben şimdi geldim hastaneden bebeğim gayet iyi çok şükür 4d gösterdi bide çok mutlu oldum korkulacak bişey yok rahim kapalı rahat ol dedi 6 7 aylıkken çıkmazsa normal doğum yapamazsın sezeryan yapabiliriz sadece o var başka bişey yok onda da korkulacak bise yok rahime yakın olduğu için eşi lekelenmen oluyor buda normal dedi çok rahatlattı içimi geçmiş olsun diyen güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun iyiki varsınız

A
ben esime surekli soyluyorum cek diyee ama benimki ani yasiycakmiss :) bide cocugu gorunce beni bile unutuyor simdiden :)
Ayy yazık adami da anlamak lazım heyecan yapıyor benimki de bugün 4d haliyle görünce bu panik oldu benim telimi alkış parmağını okutmaya çalışıyor kameraya cekicem tel bozuldu diyor o benim telim sakın ol dedim sonra kendine geldi

ayy kiyamam yaaa :) cektimi bari

gecmis olsun canimm evde dinlen artik bol bol hcbirsey yapmaa

Çoktan başladık kızımla okumaya günde 1 saat kitap okuyorum annesi gibi okumayı sevsin ufaktan zülfü livaneli ve oğuz ataylada tanışmaya başladı 15 20 dak müzik dinliyoruz çok geniş bir yelpazemiz var ülkesinin tüm renklerini bilsin tanısın istiyorum.

Merhaba hanimlar. Bugun adet sancisi cekiyorum. Resmen her ay gelince bu sanci ceker mi insan yaa. Adet olmayi ben unuttum vucudum unutmadi bide dun aksam dis fircalarken elim karnima gitti sag taraf sismisti az yamulmustu. Kizimla konustum yaramazlik mi yapcaksin dedim sakinlesti sanirim bende bikac haftaya hissederim diye umit ediyorum. Insallah

Cok gecmis olsun.

37 38 giyen ben 40 numara giyiyorum sen terlige devam

Temmuzda gidince bı deneyim şansımı bakayım ben de ses kaydı yaptim son gidişimde eşim kızıyor yakalanirsan karışmam ben diyor kilosunu boyunu unutuyorum genelde ya da doktorun dediklerini ben de kayıtta çare buldum

Ben foto çekiyorum video çekiyorum doktorum bişey demiyor demezde zaten gayet normal şeyler bunlar.. Hepsi birer anı olarak kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…