2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlaaaar lohusa takımı için bir internet sitesine denk geldim mariposahome diye. Duydunuz mu hiç. Fiyatlar gayet uygun

Ç
Çok güzel bi his.

İsim için erken acele etmeyelim diye konuşuyoruz malum doktor cinsiyet için kesin demedi. Ama ben Asya ismini çok beğeniyorum en içime sinende o. Bakalım babası daha güzel fikir verirse daha çok değiştiririm ben

Valla ben gecen gün cok canim istedi bulamadil a101 den donmus künefe aldim yedim cok sükür bisey olmadi bence bisey olmaz hic duymadim kunefenin zararini. Eger sekerin yüksekse belki dokunabilir ama.
ben çok seviyorum bide doktor yeme demişti bana acaba peynirden dolayı mı yoksa kilo yapar diye mi bilmiyorum

Yorumuna yurekten katildim, hepimizin cevresinde bu tip luzumsuz maydanoz olan insanlar var sanirim.
Benimde kizimin adi Verâ olacak insallah.
Bu isme bayıldımm. Kızım olsa kesin düşünürdüm ama aklıma da yazdım açıkcası. İsmiyle büyüsün inşallah
Çok geçmiş olsun canım

Bende bugün üniversiteden arkadaşlarımla görüştüm. Uzun zaman sonra ilk kez otobüs yolculuğu yaptım, o nefes kokuları ter kokusu vs beni baya kötü yaptı. Ama baktım otobüs durdukça benim ki içerden pıt pıt vuruyo
Kahvaltı yapmamıştım ya çok acıktı ya da rahatı kaçtı sıkıştı beyefendi daha hamile pantolonuna geçmedim de ben.. ama çok güzel bi histi

Hala koku hassasiyetin var mi?? Benim azaldi. Gecen markette deterjan reyonuna girebildim ilk kez normalde 3 blok oteden kokardi bu sefer daha az koktu. Ve koku hassasiyetinin ne kadar cok farkli oldugunu azalinca anladim. Cok zormus cok esimin beni anlayamamasini anladim valla

Merhaba kızlar
Bugün dr gittik. Cinsiyetimiz brlli oldu. Allah ın izniyle kızımız olacak. 11. Haftada büyük bir ihtimalle erkek demişti ama şimdi kesin kız dedi. Erken söylenince değişebiliyor. Sadece plesanta previa olma ihtimali var dedi. Oğlumda plesanta previa ydı. 20. Haftaya kadar çıkarbilir yukarı dedi. İnşallah aşağıda kalmaz yukarı çıkar dualarınıza bizide ekleyin.

Koku hassasiyetim azaldı canım ama, malum leş gibi terli insanlar biniyo. Bide bazı insanların teni çok kötü kokuyor biliyosun, kesinlikle aşağılamak için söylemiyorum Allahım beni affetsin ama suriyeli biri oturdu yanıma, çok kötü oldum. Karnım açtı zaten bide demir ilacı içmiştim. Kokular zaten beni otobüste bayıltıyo tansiyonumu düşürüp bugün ilk defa istifra edicektim ama indim sonunda otobüsten dayanamadm. Bende eskisi gibi değilim Allaha şükür artık kocamdan kafamı çevirmek zorunda kalmıyorum
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım, inşallah herşey normale döner

Oo kotu bir yolculuk olmus senin icin gercekten

Bende de var canım o inşallah çıkar yukarı ikimizinde dua etmekten başka Çaremiz yok oglundayken çıkmış miydi yukarı hep yattın mı sende dikkat ettin mi kendine

Eylumt Geçmiş olsun, sen Sancaktepe' de oturuyordun değil mi? Ablam geçen sene Çekmeköy'deki Cumartesi pazarından lohusa takımı almıştı 15 lira, sabahlıklı penye gayet güzeldi, almadan oraya bak istersen.

Amin canım

Bende de var canım o inşallah çıkar yukarı ikimizinde dua etmekten başka Çaremiz yok oglundayken çıkmış miydi yukarı hep yattın mı sende dikkat ettin mi kendine
Oğlumda çıkmamıştı yukarı öyle kalmıştı. 35+4 te doğum yapmıştım. Dikkat etmeye çalışmıştım. Çok şükür oğlumu sağlıkla kucağımıza almıştık. Umarım miniklerimiz çıkar yukarı. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar mesajlar üst üste gelmiş yine:) bugün pek giremedim foruma. Annemler geldi, yemekti çaydı derken yoruldum yine. Bizim buralar baya esiyo ama ben yanıyorum. Varmı benim gibi olan.

İyi geceler hanımlar size çok Acil bir konuda danışmak istedim.. 20 haftalık hamileyim 20lik dişlerim çıkma aşamasında ve arka dişlerimde çürüme ve dökülme başladı çok ağrı çekiyorum UYUYAMIYORUM Dişlerim için tedaviye gitmeyi düşünüyorum bir an önce iltihaptan korkuyorum bebeğe zararı olur mu? Kadın doğum doktorum bu ay gidebileceğimi söyledi. Nasıl geçer bu çürük ağrısı Benim gibi olan varmı aranızda? Varsa ne gibi bi durum izledi ??hamileliğimin başından beri dişlerimde hep sorun yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Lütfen bana yardımcı olun

Bakarım canım çok teşekkür ederim baya uygun us fiyat yakında zaten mutlaka gidip bakcam saol canım

I
Inşallah canım dikkat edicez o zaman yapcak bişey yok nasibimizde ne varsa o Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Biran önce git diş doktoruna belki sadece hafif çürüktür dolguyla hallolur. Bekledikçe diş daha kötü duruma geliyor. Doktora gidene kadar tuzlu suyla gargara yap diş ipi ve hassas dişler için diş macunu kullan (ipana f serisi,sensodyn ve paradontax var) en azından ağzını biraz rahatlatır.
Benim 2 disim kırılmıştı 5. Haftada simdi 1 tanesine kanal tedavisi yaptırıyorum röntgen çekmeden yaptı doktor. Eğer kanal gerekiyorsa ya hamilelik bitimine kadar idare edeceksin yada röntgensiz yapabilecek bi doktor bulacaksın başka çaresi yok ne yazık ki.
Buarada 24. Haftaya kadar yaptirabilirsin demisti benim doktorum fazla zamanın kalmamış ihmal etme. 20 lik disler de eger gömülü değilse düzgün bi doktora denk gelirsen kolayca çekiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…