2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Slm kızlar bende 21haftaya girdim 11-7 / 11-6 olan tansiyonum 3 gündür 13-9 a kadar çıktı birde kasıklarımda daha önce ağrım yoktu yeni başladı korkuyorum açıkçası

Bende de var canım o inşallah çıkar yukarı ikimizinde dua etmekten başka Çaremiz yok oglundayken çıkmış miydi yukarı hep yattın mı sende dikkat ettin mi kendine
Kızlar benimki en son çıkmıştı ama tekrar inme problemi de olduğu için dikkat edin ilişki ağır kaldırma iş yapmak yok. İnşallah çıkar üzülmeyin.

Bir arkadaşımın da var başından beri doktor uyutuyormuş o kısmı hamilelik sonrası işlem yapacakmış öyle dedi canım.

Slm kızlar bende 21haftaya girdim 11-7 / 11-6 olan tansiyonum 3 gündür 13-9 a kadar çıktı birde kasıklarımda daha önce ağrım yoktu yeni başladı korkuyorum açıkçası
Tuz tüketimini azaltırsan düzelir büyük ihtimalle. Çok yüksek değil aslında yazdığın tansiyon degerleri ama hamilelikte daha düşük seyretmesi gerektiği icin tedirgin oluyor insan.

Kizlar gratiste nivea bebek vücut şampuanı bebek yagi 1 alana 1 bedava idi ben aldim cok uyguna geldi koydum kenara kremlerini de ayri alirim e bebek e gittik bir sürü şey aldik son zamana bırakırsak iyice batariz valla

Seker hamuru kurabiye yapan var mi ya varsa yabanciya yaptirmim
Bende e bebekten prima aldim 1 ve 2 numara 40 liraya inmis

Kızlar benimki en son çıkmıştı ama tekrar inme problemi de olduğu için dikkat edin ilişki ağır kaldırma iş yapmak yok. İnşallah çıkar üzülmeyin.
Inşallah canım onlara dikkat ediyoruz çok şükür seninki çıkmış ve bidaha inmez hayırlı doğum yaparsın zamanında inşallah

Biz de ebebek indiriminden yararlanıp bebek arabamızı aldık. Yaklaşık 1 saat deneyip, uğraşıp, en sonunda bize göre en pratik olanı bulup aldık. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Çok sinirli ve üzgünüm.
İşyerinden bir büyüğüm bebisime 2-3 parça kiyafet aldı hatta beraber gittik.
Kıyafetlerin fotosunu goren kv. ve görümce gülmüşler , daha erkenmiş, alinanlar büyükmüş, yatağı şoyle alacakmisiz, bu renk almayacakmisoz bilmem ne doldurmuslar eşimi.
Adamin bisi dedigi yok bana karşı ama cok gücüme gitti. Başka şehirde yaşıyorlar taaa ordan yetiyorlar. Ne ihtiyacın var ne yapalım diye sordukları yok dogumuma gelip bir corbami kaynatacakları yok ama iş ceneye gelince çok.
Benim ilk bebegim ya, deneyimsiziz biz anlamiyoruz bir seyden... Aynı düğünümde oldugu gibi bahaneleri de ayrı şehirde yasamak...
Yapayalnızım, ben yastığı yorganı bebek şekeri diye düşün düşün bir hal olurken duyduğuma bak. Erkenmiş!
Ne olacak yani, bebeğime bir sey mi olacak bu sürede ALLAH KORUSUN. Neyi bekleyecekmisim acaba?
Bir tane zıbını sallayıp getirecekler hediye diye, ne gelenek bilirlwr ne hatir ne gönül. Ne de riskli hamilelik yasayan birine nasil yaklaşılır...
Durup durup aglıyorum.
Başıma gelecegi biliyorum çünkü. Aynı düğünümde ayakkabimdan gelinligi secmeye yapayalniz gittigim gibi yapayalnız dogum yapıcam.

Üzülme diyecem boş gelecek ama çocuğunun hatrına üzülme. Onu üzdüğüne değmeyecek çünkü belli ki.
Bak burda hep beraberiz, elimizden geldiği kadar bizler de yardımcı olur fikir veririz, sen de güzelce halledersin evelallah. Eşin sana bişey söylerse ya da kayınailenden herhangi bir laf gelirse de “tek başıma yapacağım için herşeyi son günlere sıkıştıramam. Ben öyle uygun gördüm” de geç. Haddini bilmeyen de zamanla öğrenir merak etme.

Ailen nerde ? Kendi ailenden kimse yok mu ? İlgilenme düşünme takma kafana...

Aman yanında olup daha çok sinir olacağına yalnız ol bende yalnizim bosver yanlışsa senin yanlışın deneme yanılma yöntemiyle doğruyu öğreneceğiz üzülüp ağlama bak burda sana destek olacak bisuru insaniz

Belki şu an yapayalniz dogum yapma fikri urkutucu geliyor olabilir kuşum ama biloyo musun kocansan baaka hic kimseye ihtiyacin yok :) hatta hemsireye soyle o da zirt pirt gelmesin odaya biraz yalniz kalin :) hayatinin ennn ama enn guzel anlari ve inan bana oh iyiki kimse yokmus kimse gelip beni strese sokmamış bebegimi doya doya sevip hayranlikla sessizlik icinde izlemisim diyeceksin :) bende dogumda yalnizdim.esime dedimki lutfen 3 4 saat sonra haber ver gelmesinler(annem vefat etti babam istanbulda benimde baaka akrabam yok) hoş gelipte napicaklar saniyosun??? Hiç susmadan gereksiz akil verip kendi dogum hikayelerini anlatmaktan baska ne yapicaklar saniyosun???Tek basina inanilmaz rahat olcaksin.odaya geldiginde ebe emzirmene yardim edicek; bebek hop diye memeyi alip cup cup emmeye baslamayacak ikinizinde emzirme konusunda biraz zamana ihtiyaciniz olacak...ve o arada kv tepende memeyi soyle tut boyle tut dediginde inan hic hosuna gitmez...belki aksilik olcak sutun o an gelmeyecek mama vermeniz gerekecek orda mal mal soyle yap sutun gelir boyle yap sutun artar benim mememden fiskiriyodu diye anlatan biri de yine sob ihtiyacin...zaten ebe ve cocuk doktoru sutunu artirmak icin sana tavsiyelerde bulunacak.bebegi emzirmen icin ve bebegin ogrenmesi icin sana destek olacak.bunun disinda ilk anlarda yataktan kalkmak tuvalete gitmek tuvalete oturup kalkmak icin kocanimi yoksa kv denimi tercih edersin? Onlar odadayken tuvalete gitmek istermisin??? Ayni sekilde evde de kimseye ihtiyacin yok.sezeryan bile olsa bebegin en fazla 3 4 kilo olcak zaten o kadar minikki kimseye ihtiyacin yok onu kucaklamak icin.evde bebegini senden baska kucaklayan seni strese sokmayan ve sessizligi bozmayan insanlar olunca bebeginin uykusu ilk gunden duzene giriyor.gaz sancilari bile ilk 10 gunden so ra basliyor.ilk 10 gun yenidogan gozunu sadece emmek icin aciyor hatta emerken bile yorulup uyuyo:) yani toparlanman icin ihtiyacin olan sureyi sana doga veriyor...kendinden ve saglam psikolojinden baska hic kimseye ve hic biseye ihtiyacin yok.ve bebegininde ayni sekilde senin huzurlu olmana ve sadece sana ihtiyaci var annesi
Hee hic giymeyecegi hic ihtiyacin olmayan sacma seylermi aldin :) valla ilk cocuk ilk heyecan kimse kusura bakmasin...tabiki alcaksin ikincide evlat ama ilkinde yasadigin heycani yasamiyosun...o yuzden al oohh sefan olsun begenipte icinde kalmasin begendinse al kimene ya...zaten sen sacma bisey aldiginda ay bu gereksiz bunu kullanmiycan filan diyen kiskanc ve luzumsuz bir insana ancak bi tarafinla gulersin.dusunsene baska sehirden gordugu fotografla fikir beyan eden hemde kötü niyetli fikir beyan eden insana 'komiksiniz' den baska nedenir

Niye bos yere kendini yıpratıyorsun bosver duyma söylediklerini. Bebek buyumeyecek mi kiyafet büyükse bile buyuyunce giyer de geç. Çok etkileniyorsan eşinle konuş sana taşımasın soylediklerini. Buarada kimse anasının karnından anne olarak doğmuyor herkes ilk bebekte tecrübesiz ve bi sekilde ogreniliyor. Doğuma gelmemeleri daha iyi uzaktan bukadar uzulmene sebep oluyorlarsa yanında olsalar daha da zehir ederler.

ben çok seviyorum bide doktor yeme demişti bana acaba peynirden dolayı mı yoksa kilo yapar diye mi bilmiyorum
Valla hic bilmiyorum canim doktorun neye göre dedigini benim doktorum bana hic yemekle alakali bisey soylemiyo. Ben kendi bilgim dahilinde kesinlikle yenmemesi gereken seyleri yemiyorum cig et, sakatat gibi. Onun disinda canimin cektigini abartmamak sartiyla yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…