2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sana bir şey söyleyeyim mi, yanında olup devamlı laf söylemlerini dinlemektense uzakta olsunlar ve dedikleri bir kulağından girip diğerinden çıksın. Niye kafana takıyorsun ki? Hem yalnızlık güzeldir, her kafadan çıkan ayrı sesi dinlemektense.. İstediğiniz eşyayı da istediğiniz zaman alın. Kime ne?

Bizim de ilk bebeğimiz, içime sindi ilk eşya olarak otomatik süt pompası aldım. Sonra internetten hiç görmeden anne yanı beşik aldık. Gittik kocaman üç kapılı dolap aldık. Şimdiden ıslak yenidoğan mendili aldık 24lü şimdi devamlı süslere bakıyorum. Ne alsak, neler yapsak filan diye içimizden geldiği gibi geçiriyoruz bu dönemi. Evlenirken de aynısını yaptık, kafamıza göre aldık ettik eşimle. Kullanacak olan biziz sonuçta. Laf etmeye kalkan olursa canımız istedi aldık deyin geçin

Montessori yatağı şimdiden mi kullanmaya başlayacaksınız? Yoksa sonrası için mi?

Kiz aglama aaa niye agliyosun. Uzulme kuzucum. Ilk bebegimiz elbetye tecrubesiziz zamanla ogretcez. Hos 10 cocuk dogurmakla da iyi anne olunmuyo. Takilma millete bak esin sana bosey de demiyor niye uzuluyosun

Detaylı ultrason yaptıran ve özel saglık sigortasi olan arkadaşlarim..sigortaniz karşiladı mi? Ben dun doktorumu degistirmistim gittigim hastane karşilamadığını söyledi..siz naptıniz?

Ahhh kıyamam ya kuzum birak kv yeri geliyor annen bile seni düşünmuyor..Beni bayram donüşü yola çıkarken ağlattı..bu yüzden bu hayatta yanlızız kuşum ne kadar bir problem olmasa bile eninde sonunda yanlızız..

Sıcak havalarda napıyosunuz çok terliyorum ben

Salona tasindim serin canim. Hatta battaniteyle yatiyoeum kapi pencere kapali. Gunes girmedigi icin guzel yani

Detaylı ultrason yaptıran ve özel saglık sigortasi olan arkadaşlarim..sigortaniz karşiladı mi? Ben dun doktorumu degistirmistim gittigim hastane karşilamadığını söyledi..siz naptıniz?

Daha yaptirmadim canim ama fiyatta sormadim nolur hic bilmiyorum

Biz de ebebek indiriminden yararlanıp bebek arabamızı aldık. Yaklaşık 1 saat deneyip, uğraşıp, en sonunda bize göre en pratik olanı bulup aldık. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
yaa canim hangi arabayi aldinn bende gittim bugun bakmaya mamas papas sola 2 ye karar verdim ama almadim daha

yedim gitttiiii canım

canin gereksiz insanlari dert edipte bebeginide strese sokmaa benimkide daha erken diyip duruyor dugunumdede ayni seyi yapmisti ama ben tez canliyimdir hemen olsun isterim boylee bide hersey o iadar pahalimi sanki onlarin dedigi zamani beklesek o jadappara verip alabilecek gucumuz yok bende o yuzden aldiklarimida alacaklarimida soylemiyorum esimle karar verip yapiyoruz bir kulagindan girsin otekinden ciksin bosverrr

yaa canim hangi arabayi aldinn bende gittim bugun bakmaya mamas papas sola 2 ye karar verdim ama almadim daha

Ben travel sistem istemiyorum canım. Bir tanıdığımız oto koltuğunu hediye etti, o yüzden. Travel arabalara bakmadık.
Joie mirus çift yönlü bebek arabasını aldık. Açması kapatması inanılmaz kolay. Araba da hafif. Kullanımını ve özelliklerini de beğendik. 799muş normalde. İndirimle 549a geldi çok da iyi oldu. Rabbim pişman etmesin, güzel günlerde kullanalım inşallah.

gule gule kullanin canim fiyati cok iyiymis yaa benimkide tam travel degil aslinda aslinda ondan begendim bende ama bana hala erken oldugunu soyluyorlar

Seker hamuru kurabiye yapan var mi ya varsa yabanciya yaptirmim
Bende e bebekten prima aldim 1 ve 2 numara 40 liraya inmis
Canım kurabiyeyi vaktin varsa kendinde yapabilirsin. Zamanında çok yaptım ama verdim kalıplarımı. Hatta kardeşimin nişanında yapmıştık kaç yüz tane şeker hamuru heryerde satılıyo artık.
Arkadaşların dediğine kelimesi kelimesine katılıyorum. Tırnağın varsa başını kaşı. Eşinde merhametli anlayışlı bir insansa kimseye ihtiyacın olmaz. Bak ben 3. Çocuğuma hamileyim. Annem zaten hasta gelemez. Kaynanam sağolsun gelir. O da 1 hafta sonunda eşimle kavgaları başlıyo. Ya bi insan geliniyle bal kaymak olup oğluyla sürekli bir tartışma içinde olabilirmi? O da işte kalırsa kalır kalmazsa kal demem. Ama kimse arayıp sormaz varmı bi eksiğin vs diye. Bende hiç takmam. Ama laf etmeye kalkarlarsa ağızlarını açtırmam.

Karşılamıyor canım doktor dışardan geliyormuş 350 liraymış daha gitmedim vakti gelmedi ama konuştum hastaneye böyle bi açıklama yaptılar mecburen bende orda yapicam Üni hastanesinde randevu bulamadım bulamayınca da uğraşmadim bi daha

Bizde prima aldik 1 numara bir kutu bir sürü şey aldik ıslak mendil karar veremedim prima aldik 3 lü paket 1 tane ama belki onuda fazla alirim yine almadan olmaz benimde kayınvalide tam profosor hic aldıklarını söylemiyorum bile onu niye aldiniz bunu niye aldiniz diyecekler diy3 eşimle gittik bir guzel alışveriş yaptik simdi içinden geleni yapmicanda ne zaman yapican aklima ne geliyorsa alıyorum valla sadece cok güvendiğim arkadaşlarım soruyorum ne yarar ne yaramaz fikir icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…