- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım sana bir şey söyleyeyim mi, yanında olup devamlı laf söylemlerini dinlemektense uzakta olsunlar ve dedikleri bir kulağından girip diğerinden çıksın. Niye kafana takıyorsun ki? Hem yalnızlık güzeldir, her kafadan çıkan ayrı sesi dinlemektense.. İstediğiniz eşyayı da istediğiniz zaman alın. Kime ne?Çok sinirli ve üzgünüm.
İşyerinden bir büyüğüm bebisime 2-3 parça kiyafet aldı hatta beraber gittik.
Kıyafetlerin fotosunu goren kv. ve görümce gülmüşler , daha erkenmiş, alinanlar büyükmüş, yatağı şoyle alacakmisiz, bu renk almayacakmisoz bilmem ne doldurmuslar eşimi.
Adamin bisi dedigi yok bana karşı ama cok gücüme gitti. Başka şehirde yaşıyorlar taaa ordan yetiyorlar. Ne ihtiyacın var ne yapalım diye sordukları yok dogumuma gelip bir corbami kaynatacakları yok ama iş ceneye gelince çok.
Benim ilk bebegim ya, deneyimsiziz biz anlamiyoruz bir seyden... Aynı düğünümde oldugu gibi bahaneleri de ayrı şehirde yasamak...
Yapayalnızım, ben yastığı yorganı bebek şekeri diye düşün düşün bir hal olurken duyduğuma bak. Erkenmiş!
Ne olacak yani, bebeğime bir sey mi olacak bu sürede ALLAH KORUSUN. Neyi bekleyecekmisim acaba?
Bir tane zıbını sallayıp getirecekler hediye diye, ne gelenek bilirlwr ne hatir ne gönül. Ne de riskli hamilelik yasayan birine nasil yaklaşılır...
Durup durup aglıyorum.
Başıma gelecegi biliyorum çünkü. Aynı düğünümde ayakkabimdan gelinligi secmeye yapayalniz gittigim gibi yapayalnız dogum yapıcam.
Montessori yatağı şimdiden mi kullanmaya başlayacaksınız? Yoksa sonrası için mi?Cnm bnm ark yağlı boya yapacak tablo olarak bnm zillinin odasına çok dikkat dağıtacak şeyler istemiyorum sakın olsun zamanla zaten eklenecek bisuru sey.montessorı yatak ve dolap duvar kağıdı perde hali birde uğur bocekleri sallanan bir avize şimdilik planim
Bakiym biraz ugrasiym o zaman :)Çok yapmiycaksan sende yapabilirsin cnm kizkardesimin nikahına yapmıştım kalpli ama tekbasina biraz yorucu oluyor
Çok sinirli ve üzgünüm.
Kıyafetlerin fotosunu goren kv. ve görümce gülmüşler , daha erkenmiş, alinanlar büyükmüş, yatağı şoyle alacakmisiz, bu renk almayacakmisoz bilmem ne doldurmuslar eşimi.
Adamin bisi dedigi yok bana karşı ama cok gücüme gitti. Başka şehirde yaşıyorlar taaa ordan yetiyorlar. Ne ihtiyacın var ne yapalım diye sordukları yok dogumuma gelip bir corbami kaynatacakları yok ama iş ceneye gelince çok.
Benim ilk bebegim ya, deneyimsiziz biz anlamiyoruz bir seyden... Aynı düğünümde oldugu gibi bahaneleri de ayrı şehirde yasamak...
Yapayalnızım, ben yastığı yorganı bebek şekeri diye düşün düşün bir hal olurken duyduğuma bak. Erkenmiş!
Ne olacak yani, bebeğime bir sey mi olacak bu sürede ALLAH KORUSUN. Neyi bekleyecekmisim acaba?
Bir tane zıbını sallayıp getirecekler hediye diye, ne gelenek bilirlwr ne hatir ne gönül. Ne de riskli hamilelik yasayan birine nasil yaklaşılır...
Durup durup aglıyorum.
Başıma gelecegi biliyorum çünkü. Aynı düğünümde ayakkabimdan gelinligi secmeye yapayalniz gittigim gibi yapayalnız dogum yapıcam.
Ahhh kıyamam ya kuzum birak kv yeri geliyor annen bile seni düşünmuyor..Beni bayram donüşü yola çıkarken ağlattı..bu yüzden bu hayatta yanlızız kuşum ne kadar bir problem olmasa bile eninde sonunda yanlızız..Çok sinirli ve üzgünüm.
Durup durup aglıyorum.
Günde 848474830373729273 kez duşa girip islanip kurulanmadan giyiniyorimSıcak havalarda napıyosunuz çok terliyorum ben
Sıcak havalarda napıyosunuz çok terliyorum ben
Detaylı ultrason yaptıran ve özel saglık sigortasi olan arkadaşlarim..sigortaniz karşiladı mi? Ben dun doktorumu degistirmistim gittigim hastane karşilamadığını söyledi..siz naptıniz?
yaa canim hangi arabayi aldinn bende gittim bugun bakmaya mamas papas sola 2 ye karar verdim ama almadim dahaBiz de ebebek indiriminden yararlanıp bebek arabamızı aldık. Yaklaşık 1 saat deneyip, uğraşıp, en sonunda bize göre en pratik olanı bulup aldık. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
yedim gitttiiii canımValla hic bilmiyorum canim doktorun neye göre dedigini benim doktorum bana hic yemekle alakali bisey soylemiyo. Ben kendi bilgim dahilinde kesinlikle yenmemesi gereken seyleri yemiyorum cig et, sakatat gibi. Onun disinda canimin cektigini abartmamak sartiyla yiyorum.
canin gereksiz insanlari dert edipte bebeginide strese sokmaa benimkide daha erken diyip duruyor dugunumdede ayni seyi yapmisti ama ben tez canliyimdir hemen olsun isterim boylee bide hersey o iadar pahalimi sanki onlarin dedigi zamani beklesek o jadappara verip alabilecek gucumuz yok bende o yuzden aldiklarimida alacaklarimida soylemiyorum esimle karar verip yapiyoruz bir kulagindan girsin otekinden ciksin bosverrrÇok sinirli ve üzgünüm.
Durup durup aglıyorum.
Karaciğer yesek zararlı mı?
yaa canim hangi arabayi aldinn bende gittim bugun bakmaya mamas papas sola 2 ye karar verdim ama almadim daha
gule gule kullanin canim fiyati cok iyiymis yaa benimkide tam travel degil aslinda aslinda ondan begendim bende ama bana hala erken oldugunu soyluyorlarBen travel sistem istemiyorum canım. Bir tanıdığımız oto koltuğunu hediye etti, o yüzden. Travel arabalara bakmadık.
Joie mirus çift yönlü bebek arabasını aldık. Açması kapatması inanılmaz kolay. Araba da hafif. Kullanımını ve özelliklerini de beğendik. 799muş normalde. İndirimle 549a geldi çok da iyi oldu. Rabbim pişman etmesin, güzel günlerde kullanalım inşallah.
Benim yapan arkadaşlarım var nasıl bişey istiyorsun. Ben de pasta kursuna gittim orda öğrendik ama daha hiç sipariş alıp yapmadımBakiym biraz ugrasiym o zaman :)
Canım kurabiyeyi vaktin varsa kendinde yapabilirsin. Zamanında çok yaptım ama verdim kalıplarımı. Hatta kardeşimin nişanında yapmıştık kaç yüz taneSeker hamuru kurabiye yapan var mi ya varsa yabanciya yaptirmim
Bende e bebekten prima aldim 1 ve 2 numara 40 liraya inmis
Arkadaşların dediğine kelimesi kelimesine katılıyorum. Tırnağın varsa başını kaşı. Eşinde merhametli anlayışlı bir insansa kimseye ihtiyacın olmaz. Bak ben 3. Çocuğuma hamileyim. Annem zaten hasta gelemez. Kaynanam sağolsun gelir. O da 1 hafta sonunda eşimle kavgaları başlıyo. Ya bi insan geliniyle bal kaymak olup oğluyla sürekli bir tartışma içinde olabilirmi? O da işte kalırsa kalır kalmazsa kal demem. Ama kimse arayıp sormaz varmı bi eksiğin vs diye. Bende hiç takmam. Ama laf etmeye kalkarlarsa ağızlarını açtırmam.Çok sinirli ve üzgünüm.
Durup durup aglıyorum.
Karşılamıyor canım doktor dışardan geliyormuş 350 liraymış daha gitmedim vakti gelmedi ama konuştum hastaneye böyle bi açıklama yaptılar mecburen bende orda yapicam Üni hastanesinde randevu bulamadım bulamayınca da uğraşmadim bi dahaDetaylı ultrason yaptıran ve özel saglık sigortasi olan arkadaşlarim..sigortaniz karşiladı mi? Ben dun doktorumu degistirmistim gittigim hastane karşilamadığını söyledi..siz naptıniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?