gule gule kullanin canim fiyati cok iyiymis yaa benimkide tam travel degil aslinda aslinda ondan begendim bende ama bana hala erken oldugunu soyluyorlar
Herkes kendi durumunu kendi biliyor canım. Ben kendi adıma herşeyi son ana bırakamam. Hem maddi olarak hem de kasım başında kardeşimin düğünü olacak büyük ihtimalle, kasım sonunda da ben doğum yapacam. Bu arada annem ev değiştirecek, kardeşimin evi kurulacak üstelik başka bir şehirde falan. Herşey bir araya gelmeden maddi olarak da zorlanmadan yavaş yavaş yapıyoruz elimizden geleni. Allahtan gelene amenna, biz planımızı bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesi üzerine yapıyoruz. Allah korusun bir terslik olursa da ileride tekrar çocuk nasip olursa o zaman kullanırız. Yok olmaz ise ihtiyaç olan birine gönül rahatlığı ile veririm. Ama son ana sıkışıp da kendimi zorlayamam.
Tabi bu benim düşüncem :) kimisi daha temkinli olmak istiyor ona da saygı duyarım :) sen de gönlünden geçeni yap bence. Herkesin lafını dinlersek yavaş yavaş deliririz biz de :)
Ay evet canım yaa. Bana da doktor sakatat yeme dedi ama canım da çekti. Bir arkadaşım demir ilacı içemiyor diye ciğer yiyordu hep bir şey olmadı ama. Ya olursa kısmı var ya kafa karıştırıyor.Benim bildiğim kadarıyla sakatat yemek genel olarak yasak ama canın çok çektiyse 1-2 lokma ye canım
Ağustos yine iyi 6 aylık falan hamile olacaksın. Biraz bol bir elbise ile kurtarırsın. Bizim tarihi değiştirmezlerse doğuma 3-4 hafta kala düğün olacakO degilde bizimde agustosta dugun var. Ne giycez
6.aydan itibaren odasına gecirmeyi planlıyorum ozaman itibari ile kullanmayi düşünüyorum zten yan korumaliklari var yatağınMontessori yatağı şimdiden mi kullanmaya başlayacaksınız? Yoksa sonrası için mi?
Doktorunun numarası varsa sor istersen canim ya..Ay evet canım yaa. Bana da doktor sakatat yeme dedi ama canım da çekti. Bir arkadaşım demir ilacı içemiyor diye ciğer yiyordu hep bir şey olmadı ama. Ya olursa kısmı var ya kafa karıştırıyor.
Ağustos yine iyi 6 aylık falan hamile olacaksın. Biraz bol bir elbise ile kurtarırsın. Bizim tarihi değiştirmezlerse doğuma 3-4 hafta kala düğün olacakişyerinden izin ayarlarlarsa eylüle alacaklar düğünü. Biraz daha iyi diyorum
Abiye giymeyecem mecbur, göğüs altından büzgülü dizlerde bir elbise giyerim. Yapacak bişey yok
İyi olmus afiyet olsun :)yedim gitttiiii canım
bende suan durumum varken alim diyorum hani zaten cogu seyide yavas yavas aliyorum yoksa dedigin gibi birden almaya kalkarsak zor olacak hersey hem maddi hem manevi ama insanlar anlamiyorlar anlamiyorlar istee yani kafalarina oturtmuslar daha alinmaz daha erken o zamana kadar daha cok begenirsiniz fikriniz degisir falan bende diyorum o zaman gelince toplu verecekmisiniz almamiz icin oyle oyle deyincede susuyorlad :) 1 temmuza kadar kampanya varmis zaten 1 hafta daha dusuneyimalirim :)Herkes kendi durumunu kendi biliyor canım. Ben kendi adıma herşeyi son ana bırakamam. Hem maddi olarak hem de kasım başında kardeşimin düğünü olacak büyük ihtimalle, kasım sonunda da ben doğum yapacam. Bu arada annem ev değiştirecek, kardeşimin evi kurulacak üstelik başka bir şehirde falan. Herşey bir araya gelmeden maddi olarak da zorlanmadan yavaş yavaş yapıyoruz elimizden geleni. Allahtan gelene amenna, biz planımızı bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesi üzerine yapıyoruz. Allah korusun bir terslik olursa da ileride tekrar çocuk nasip olursa o zaman kullanırız. Yok olmaz ise ihtiyaç olan birine gönül rahatlığı ile veririm. Ama son ana sıkışıp da kendimi zorlayamam.
Tabi bu benim düşüncem :) kimisi daha temkinli olmak istiyor ona da saygı duyarım :) sen de gönlünden geçeni yap bence. Herkesin lafını dinlersek yavaş yavaş deliririz biz de :)
ayy bizimde eylul 28 de var ben son ayda olucam ne giyilir bende bilmiyorum :) guzel bisey alsak o siskin vucudumuzdan sinra bidaha olmaz herhaldeO degilde bizimde agustosta dugun var. Ne giycez
Bende abiye giyemem heralde tam sicaklara denk gelicekgerci suanda bile tam karnim cikmadi 2 ay daha dayansam yeter
bende suan durumum varken alim diyorum hani zaten cogu seyide yavas yavas aliyorum yoksa dedigin gibi birden almaya kalkarsak zor olacak hersey hem maddi hem manevi ama insanlar anlamiyorlar anlamiyorlar istee yani kafalarina oturtmuslar daha alinmaz daha erken o zamana kadar daha cok begenirsiniz fikriniz degisir falan bende diyorum o zaman gelince toplu verecekmisiniz almamiz icin oyle oyle deyincede susuyorlad :) 1 temmuza kadar kampanya varmis zaten 1 hafta daha dusuneyimalirim :)
ayy bizimde eylul 28 de var ben son ayda olucam ne giyilir bende bilmiyorum :) guzel bisey alsak o siskin vucudumuzdan sinra bidaha olmaz herhalde
Benim çıktı artık. Özellikle otururken belli karnımda bir canlı var
Dediğim gibi ben abiye yerine göğüs altından bollaşalım düz bir elbise düşünüyorum. Hatta diyorum Mevlüt’te de onu giyerim. Nasıl olsa hemen kilo veremem iyi olur
Sen sadece kendini ve eşini dinle. Geri kalan bana göre dış kapının mandalı. Kendi bütçenizi zevkinizi hevesinizi siz biliyorsunuz neticede
Kuzular nasılsınız :)
Göbüşleriniz ne durumda???
Ben 500 gr almışım ama göbeğim sanki 5-6 aylık gibi çıktı top gibi :)))
Zor valla bizim neyse ki agustos basinda 6 hafta var. Suan 18 olsam o zamana 24 olcam. Cok sismem insallah :) beni en cok yol yoracak sanirim yaklasik 7 8 saat yol gidecez. Otobusle napicam hiiic bilmiyorum
Varsa oyle sansin al canim. Annemler gogus altindan cicekli abiye tarzi bisey diyolar hatta cinsiyete gore renk giyinirsin fln diyolar da sanmiyorum cok zamansiz evleniyolar yahu
Canım ben 82yle hamile kaldım, şimdi 80im ama ben de en az 5 aylık hamile gibiyimKuzular nasılsınız :)
Göbüşleriniz ne durumda???
Ben 500 gr almışım ama göbeğim sanki 5-6 aylık gibi çıktı top gibi :)))
Sigortami aradım karşılaması gerekiyor soz yine görüşün dedi, b8 görüntüleme merkezlerinde yapilıyormu onu soracağım oralar %100 karşilıyormuş olmadı mecbur vericezKarşılamıyor canım doktor dışardan geliyormuş 350 liraymış daha gitmedim vakti gelmedi ama konuştum hastaneye böyle bi açıklama yaptılar mecburen bende orda yapicam Üni hastanesinde randevu bulamadım bulamayınca da uğraşmadim bi daha
senin daha zor valla otobuslee ben surdan suraya arabaya giderken bile karnima avrilar giriyor yaa :)Zor valla bizim neyse ki agustos basinda 6 hafta var. Suan 18 olsam o zamana 24 olcam. Cok sismem insallah :) beni en cok yol yoracak sanirim yaklasik 7 8 saat yol gidecez. Otobusle napicam hiiic bilmiyorum
Varsa oyle sansin al canim. Annemler gogus altindan cicekli abiye tarzi bisey diyolar hatta cinsiyete gore renk giyinirsin fln diyolar da sanmiyorum cok zamansiz evleniyolar yahu
Canım tarif ettiğim şey bildiğin doğum sancisi. Kaç dakikada bir geliyor takip ettin mi? Mutlaka doktora git rahim ağzında açıklık var mı baksınlar. Bir de kasılma önleyici ilaç verirler. Nst ye normalde 32. Haftada başlayacak ama benim 30+ karda sancim var dediğimde bağlayıp bakmislardiKızlar iyi akşamlar. Net bi şekilde bişey anlatmak istiyorum bilen lütfen bilgilendirsin . 3/5 gündür karnın alt tarafı yanı kasıklarımda yanı göbekten aşağı olan kısmımda anlık böyle yavastan gelen bi ağrı sarıyo oraya o an dokunuyorum sertleşiyo ve o an kalbımde hızlı hızlı atmaya başlıyo 5/10 an sürüyo sonra gecıyo orada yumusuyo kalp atısımda normale donuyo rahatlamış hssedıyorum . Ama bunu yasadıgımda boyle bı sıkıyo sanki beni öyle hissediyorum nefesım fılan kesiliyo hızlı hızlı almaya başlıyorum. . Birde ek olarak bunu genellikle yatarken hıssedıyorum düz yatış pozısyonunda hsedıyorum . Bı kaç gun once ay bu kız bı gerınmeler bıseyler yapıo bazen acayıp ağrı verıo dıyodum sonra sonra aklıma eda saçmalama coxuk sureklı mı gerınıyo ayrıca neden gerınırken kalbın hızlansın ve sertleşme olsun dıye ıkı gundur takıp etmeye başladım ve aklınıza dızınde geleceği gibi benimde tek seçenek olan bunlar kasılmamı yoksa sorusu gelıyo aranızda yasayan yada bunun adını bılen sebebını bılen varmı ? Kontrolume daha var temmuzun ilk haftasında arayıp solemekte ıstemedım cunku gormeden bısey dıyemez gel dicek son olarak nst lere ne zaman bağlanıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?