Ne renk nede baska bisey belirlemedim hic. Ve sandelet giymeyi dusunuyorum. 8 saat yolculuk yapip kina ve dugune katilcam kesin siser. Uzun elbiseyle gorunmez heralde
Ayy guzel guzel bende arada diyorum dolmusa binmeden karnima yastik mi koysam diye yer yoksa kimse de yer vermiyor yani anlasilmadigi icinevde dar giyince ve aksamlari sadece sistigi icin o zaman belli
Ne guzel yaa bende 77 ile hamile kaldim 71e indim. Suan 71 72yim ama hala bebegin yerini tam hissedemiyorum. Hatta bugun hamile kalmadan onceki bi pantolonumj giydim resmen bacaklarim incelmis bel dusuyo falan sasirdim yani. Hissetmek istiyorum artik kizceem
molalarda bol bol yuruyceksin artik yapcak bisey yok 2 koltuk oluncada uzatirsin ayagini
Ciddi misin :/ gitmek istiyorum ama mıdemde kotu suan akiamları kotu oluyo zaten bu sattelerde yatıp zıbarıyorumki hssetmeyım daha fazla dıye bıde secım zımbırtısından her yer sılah bılmem ne araba sesleriŞimdilik kendini sakın yorma. Bol su içip ayaklarını yüksek tutarak uzan. Bu akşam gitme şansını yok mu canım? Ben oğlumda aynı tarif ettiğin sanciyla 31. Hafta hastaneye gittim 3 dakikada bir geliyordu. Doktor %90 bu gece doğacak dedi ama çok şükür 6hafta daha durdu. Belki biraz daha geciksem durduramayacaklardi...
Ben otobüs yolculuğuna cesaret edemiyorum ya. Seninki iyi cesaret vallaAllah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.
Amin canim valla cesaret edememek gibi bi luksum yok cunku kardesimin dugunu. Yani doktor dusuk riskin var erken dogum riskin var demedigi surece mecbur gidecem. Didimin didisi olsa kimse yerimden oynatamaz beni
Doğru tabi kardeşte mecbur gidecek insanuyuyarak gidersen daha rahat edersin belki. Daha var o zamana, bir sıkıntın da yok şükür. Kardeş hayrına gidip geleceksin mecbur :)
Yok yok demesinler öyle de. Kardeşinin düğünü sonuçta bu güzel günde orda ol sen deMecbur canim doktordan umitliyim yolculuk yapamazsin dese nolurdu sanki diyorum
Şimdi gıdıyorum bakalımBen de arada sertlik hissediyorum ama mesela düz yatarken olduysa yan dönünce geçiyor bu da bebek hareketi olduğunu gösteriyor çünkü kasılma ne yaparsan yap geçmiyor. Hatta son doktor kontrolünde aynı şeyi hissettim ve doktora söyledim tam ultrasonda bakıyordu kasılma görünmüyor rahim ağzında da tamamen kapalı için rahat olsun bebek hareketi bu dedi. Kasılma olunca ultrason ekranından anliyorlar doktorlar. İnşallah ciddi birşey değildir canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Olsun canım sıkma canını, herkesin aynı olmuyor galiba iç karın büyük oluyormuş bazı kişilerde. İç karında yer olunca çabuk dışarı çıkmıyordur göbek...Ne guzel yaa bende 77 ile hamile kaldim 71e indim. Suan 71 72yim ama hala bebegin yerini tam hissedemiyorum. Hatta bugun hamile kalmadan onceki bi pantolonumj giydim resmen bacaklarim incelmis bel dusuyo falan sasirdim
Şimdi gıdıyorum bakalım
Süpermiş valla canım bu bilgiyi biZimle paylaşman çok iyi oldu çatlağımız olursa bizde yaptırırız Doğumdan sonra.
İnşallah olmaz da :)
Birşey daha sorucam canım sana ilk Doğumun normal mi sezeryan mı?
Şimdi gıdıyorum bakalım
Kuzular nasılsınız :)
Göbüşleriniz ne durumda???
Ben 500 gr almışım ama göbeğim sanki 5-6 aylık gibi çıktı top gibi :)))
Ne renk nede baska bisey belirlemedim hic. Ve sandelet giymeyi dusunuyorum. 8 saat yolculuk yapip kina ve dugune katilcam kesin siser. Uzun elbiseyle gorunmez heralde
Ayy guzel guzel bende arada diyorum dolmusa binmeden karnima yastik mi koysam diye yer yoksa kimse de yer vermiyor yani anlasilmadigi icinevde dar giyince ve aksamlari sadece sistigi icin o zaman belli
Ne guzel yaa bende 77 ile hamile kaldim 71e indim. Suan 71 72yim ama hala bebegin yerini tam hissedemiyorum. Hatta bugun hamile kalmadan onceki bi pantolonumj giydim resmen bacaklarim incelmis bel dusuyo falan sasirdim yani. Hissetmek istiyorum artik kizceem
Kiz anlayacak bi tip olsa derim zaten ama anlamaz bide ustune inat eder kesin koyar o zamanBen koyacam desene yahuuu..Ay millette bak ya hazira konuyorlar..
Hayırlı sabahlar güzel anneler inşallah hepimiz için güzel bir hafta olsun
Son doktor randevumuzdan haberleri yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi yazayım :)
Oglusum kocaman olmus boyu 12 cm kilosu da 219 gram :) 18 haftayla uyumluymus maşallah sat tarihini yakaladı neredeyse. İlk başta 10 günlük bir fark vardı. Onun dışında herşeyi çok iyiydi elleri ayakları kıpır kıpır yaramazımın :) mesanesini bile gördükayrıntılı ultrason için de bir dahaki muayenede konuşacağız onu dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı muayeneye.
Bu arada ben de 1 kilo almışım ama hala başlangıç kilomdan 3 kilo eksiğim. Demir ilacına başladık et yiyemedigimi söyleyince. Başta degerlerim cok iyi diye kullanamana gerek yok demişti. İlk defa tansiyonumu ölçtüler 10a 5 çıktı küçük tansiyonum biraz dusukmus. Ayrıca spor için sordum egzersiz ve yürüyüs yapmanda sakınca yok sadece kendini çok yorma dedi. Bizden haberler bu kadar
Günaydın canım masaAllah paşaya
Günaydınlar bugün 5 bucukta detayli ultrasonum var. Yurtdisina giden testim icin de 8 gun oldu sanirim son 5 6 gun ogrenmek icin durumu. Detaylida isin yarısı kadar bilgi alirim umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?