2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben otobüs yolculuğuna cesaret edemiyorum ya. Seninki iyi cesaret valla Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.

Ciddi misin :/ gitmek istiyorum ama mıdemde kotu suan akiamları kotu oluyo zaten bu sattelerde yatıp zıbarıyorumki hssetmeyım daha fazla dıye bıde secım zımbırtısından her yer sılah bılmem ne araba sesleri

Ben otobüs yolculuğuna cesaret edemiyorum ya. Seninki iyi cesaret valla Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.

Amin canim valla cesaret edememek gibi bi luksum yok cunku kardesimin dugunu. Yani doktor dusuk riskin var erken dogum riskin var demedigi surece mecbur gidecem. Didimin didisi olsa kimse yerimden oynatamaz beni

Amin canim valla cesaret edememek gibi bi luksum yok cunku kardesimin dugunu. Yani doktor dusuk riskin var erken dogum riskin var demedigi surece mecbur gidecem. Didimin didisi olsa kimse yerimden oynatamaz beni

Doğru tabi kardeşte mecbur gidecek insan uyuyarak gidersen daha rahat edersin belki. Daha var o zamana, bir sıkıntın da yok şükür. Kardeş hayrına gidip geleceksin mecbur :)

Doğru tabi kardeşte mecbur gidecek insan uyuyarak gidersen daha rahat edersin belki. Daha var o zamana, bir sıkıntın da yok şükür. Kardeş hayrına gidip geleceksin mecbur :)

Mecbur canim doktordan umitliyim yolculuk yapamazsin dese nolurdu sanki diyorum

Şimdi gıdıyorum bakalım

Kızlar bel ağrısı yaşayan varmı bacagima vuruyor adım atamıyorum ayakta kalmaktan olabilirmi karın kasık ağrım yok sadece belimde ve şiddetli

Ne guzel yaa bende 77 ile hamile kaldim 71e indim. Suan 71 72yim ama hala bebegin yerini tam hissedemiyorum. Hatta bugun hamile kalmadan onceki bi pantolonumj giydim resmen bacaklarim incelmis bel dusuyo falan sasirdim
Olsun canım sıkma canını, herkesin aynı olmuyor galiba iç karın büyük oluyormuş bazı kişilerde. İç karında yer olunca çabuk dışarı çıkmıyordur göbek...

Ben bir kere tekme hissettim şimdiye kadar, onun dışında sadece ittirmesini hissediyorum. Sen de yakında hissedersin inşallah

Normal doğumdu canım. Rica ederim ne demek insallah ihtiyaç olmaz. Biraz pahalı bir uygulama ama bence değer. Karnima canavar pence atmış gibi görünüyordu insan psikolojik olarak etkileniyor ister istemez...

Şimdi gıdıyorum bakalım

Canım inşallah önemli birşey değildir ama ben şunu ilk hamileliğimde çok iyi öğrendim ki insan bir anormallik hissediyorsa bunu asla göz ardı etmemeli. Allah korusun ihmalimiz çok şeye mal olabilir. Eğer ki olağan bir durumsa ve biz doktora gitmissek en fazla ne kaybederiz ki? Gel gelelim ciddi bir meseleyse işte o zaman çok şey kaybederiz Allah korusun...

Kuzular nasılsınız :)
Göbüşleriniz ne durumda???
Ben 500 gr almışım ama göbeğim sanki 5-6 aylık gibi çıktı top gibi :)))

Bende bugün şu lcw nın hamiş tshşrtlerşnden giyip dışarı çıktım.. tshirt önündeki Bebek resmî görününce otobüste biri kalkıp hemen yer verdi güzel bi duyguydu :))) eskiden kalma 40 beden pantolonum likralı olduğundan onu giyebiliyordum ama başka giysim yoktu bu nedenle bugün iki tane pantolon aldım gene lcw den, 42 beden denedim tam oldu aslında ama daha bunun 4 ayı var dedim, hamile reyonundan 44 beden likralı dar paça pantolon aldım... gayet rahatlar ve denerken fark ettim göbeğim şişmiş belli oluyor ama üstünü t shirtle ya da trençkotla kapatıyorum (20haftalık olduk)

Hayırlı sabahlar güzel anneler inşallah hepimiz için güzel bir hafta olsun
Son doktor randevumuzdan haberleri yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi yazayım :)

Oglusum kocaman olmus boyu 12 cm kilosu da 219 gram :) 18 haftayla uyumluymus maşallah sat tarihini yakaladı neredeyse. İlk başta 10 günlük bir fark vardı. Onun dışında herşeyi çok iyiydi elleri ayakları kıpır kıpır yaramazımın :) mesanesini bile gördük ayrıntılı ultrason için de bir dahaki muayenede konuşacağız onu dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı muayeneye.
Bu arada ben de 1 kilo almışım ama hala başlangıç kilomdan 3 kilo eksiğim. Demir ilacına başladık et yiyemedigimi söyleyince. Başta degerlerim cok iyi diye kullanamana gerek yok demişti. İlk defa tansiyonumu ölçtüler 10a 5 çıktı küçük tansiyonum biraz dusukmus. Ayrıca spor için sordum egzersiz ve yürüyüs yapmanda sakınca yok sadece kendini çok yorma dedi. Bizden haberler bu kadar

Günaydın canım masaAllah paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…