2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok güzel olmuş allah sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin

Kızlar aranizda geç ovulasyonla hamile kalan var mı,eger varsa dogum tarihleriniz neye göre belirleniyor

Sormadım alttan muane eder diye belki yanılıyotum eğer birşey varsa başka tepki olur değil mı nst de iyi cıktı çok sukur
Nst.yi ne şekilde etkiliyor bilmiyorum canım ama su devam ederse hareketlerde azalma oluyor genelde. Benimde azalma olmuştu ilkinde git gide.

Kızlar benim bebiş bir saattir coştu resmen. Hiç durmuyor. Alt tarafıda acıtıyor bazen. Çok harekette sıkıntı olabilir diye konuşulmuştu geçenlerde. Tedirgin oldum.

Ben bu yüzden pijama yerine gecelik tercih ettim ilk 2 gün
Mantıklı canım o da alttan soğuk soğuk olmaz mı ki Doğum sonrası titreme üşüme oluyor diyorlar. Ay ne çok şey diyen var zaten :) napcağımızı şaşırıyoruz hele de ilkse iyice bi karmaşıklık bu seferki tecrübe olur birdahakine artık :)

Özellikle sabit dikilirken acayip acıyor tabanlarım. Yük ağır geliyor artık. El ayakta şişme de mevcut akşam çoraplarımı çıkarırken bariz belli oluyor şişlik yüzük filan da takamıyorum
Ben de ayaktayken daha acıyo canım panduf giyiyorum bi de hep enfeksiyon kapmıym üşütmiym diye enfeksiyon vardı yeni atlattım şimdi ayağım hem yanıyo hem acıyo hem şişiyo :) hayırlısıyla şu son 1 ay bi geçseydi..

İşte burda gerçekten ortaya su çıkıyor canım herkesin ki birbirine benzemıyor.. Ben doğum yaptım hıcbırseyım yoktu yanımdaki kadın zıngır zıngır titriyordu iki battaniye örtüler üstüne ısınsın diye..bu tur şeyleri genellemeyı ben doğru bulmuyorum.bana basit gelen bı başkasına çok zor geliyor ona kolay gelen bana ağır geliyor.hastane bana gore çok sıcak oluyor hele tesetturluysen artık sıcaktan bunalıyorsun...birde bebekle ugrasıyorsun emzırme uğraşı felan ıyce sıcak basıyor hafif şeyler iyi oluyor...ama dediğim gibi herkesin doğumu kendine farklı merak etme yaşayıp deneyımlıyeceksın birde epı topu bir yada iki gün kalacağız idare edilir her turlu

İyi oldu canm yazman sorayım bende.
Sen ne zaman bırakcaksın iğneni.
Normal mi istiyorsun doğumu?
(Ay ne cok sordum sana soru ) :)
Doğuma kadar bırakmak yok dedi bana. Normal istiyorum ama doktor sezeryan derse de itiraz etmem sağlıklı doğusunda. Ama narkozdan korkuyorum uyumak istemiyorum

Doğuma kadar bırakmak yok dedi bana. Normal istiyorum ama doktor sezeryan derse de itiraz etmem sağlıklı doğusunda. Ama narkozdan korkuyorum uyumak istemiyorum
Bende doğuma kadr devam etcem iğneyi bende narkoz istemem kendime gelene kadr bebeğimin o ilk bakışlarını kaçırmak istemem.Allah gönlümüze göre versin inşallah mecbur bırakmasın.Biz iğneyi kullananların sorumluluğu bir kat daha fazla.Allahım selametle çıkarsın.
Şubat annelerine girip bakıyorum böyle doğum yapanları okumak nasıl mutlu ediyor beni.

Yok canım çok güzel anlatmışsın benim yaşadığım şeyi. Haklısın başkasının olunca daha bi korktum belki de. Ama o psikolojiden çıktım bugün yazılanlar sayesinde

Aslında bebeklerimiz de bize yol gösterecek ona da inanıyorum. Kendi düzenlerini oluşturmalarında rehberlik edicez. İnşallah rahat davranabilirim

kızlaar doğum yöntemi diyoruum kimse cevap vermiyorr karar verdiniz mii?doktorum normale etrafımdakiler sezeryene yönlendiriyor beni
Canım bence insanlara bu konuda cok fazla fikir sorup kafanı bulandırma. Yani ben ilk dogumumda kimseye nasıl doğurayım diye sormadım. Bu süreç zaten seni dogru dpgum şekline yönlendirecektir. Normal diye düşünürsün sezeryan olur. Benim gibi sezeryan olur diye düşünür normal doğum yaparsın. Herkesin acı eşiği vücut yapısı farklı. Bu kadR kafana takma. Hayırlısı diye dua et sadece

İyi aksamlar canlar nasılsınız ben çok bitkin halsizim istahım yok acıkmıyorum sürekli ates basıyor eksiklerim var çıkmak istemiyorum yarın hayırlısıyla bebisimin odasi geliyor ona bile halim yok benim gibi olaniniz varmi

Çok güzel olmuş allah sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin
Amin canım çok teşekkür ederim:)

Evdeyken uzun zamandır çorapsız geziyorum ayaklarım yanıyor. Uyurken de hep dışarıda bırakıyorum. Ayakkabılar zaten sinir bozucu oldu püff :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…