2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kanlı diildi canım bende ondan süphelendim ama böylede olabiliyomuymuş ki
Şöyle söyleyim benim hiç belirtim olmadı ilkindeyken. Doğuma gideceğim gece kremsi yoğun bir akıntı geldi 2 kere ama umursamadım zaten çok artmıştı, halen nişan olmadığını düşünüyorum pembemsilik bile yoktu diye. Ama dr onunda nişan olabileceğini söyledi kesin olmamakla beraber. Nişan yoğun ve kıvamlı gelir dedi. Bir de bazı doğum hikayelerinde okumuştum yumurta akı da yaklaşan doğumu gösterir diye. Ama sonucta nişan bile olsa belki haftalar sonra gelicek bebiş.
Büyük ihtimal su değil o zaman gelen. Bende çamaşor değiştirmekten usanıp pede geçtim. Sidikli mi oldum noldum bilniyorum :)
Benimkinin kalp atışı genellile 160 civarı cıkardı. Perşembe günü 182ye cıkıyodu. Dr iyi çıkmış nst dedi. Anlamıyorum nst işinden :))

umduğumdan daha sakinim canım aslında ama yinede insan merak ediyo nedir acaba diye su gibi diildi yumurta akı gibi böyle kıvamlı akıntı şeklinde
Ben biryerde okumuştum doğuma yakın akıntı artar diye ama benm okuduğum doğum hemen oluyor anlamında değil.Zamanı az kalmış şekildeydi zaten doktorda demiş sana cnm az kalmş diye.Bu gece bu kadr yoğun doğum belirtisi gelecek olsaydı nts de doktorun seni eve yollamayacağı derecede bir sancı olurdu yada doktor muayenede anlardı bence.

İnsallh iyi biseydir bazen ürkütsede herşeye deger hıçkiran be eklerin midesi gevşek olur demişti bi arkadaş başka bi forumda valla korkutmustu gozumu

İnsallh iyi biseydir bazen ürkütsede herşeye deger hıçkiran be eklerin midesi gevşek olur demişti bi arkadaş başka bi forumda valla korkutmustu gozumu
Çok şaşırdım :)
Ben direk doktora sordum aynen şöyle yanıtladı
“hıçkırdığında elini karnına koy ve cok şükür bebeğim ciğerleri gelişiyor” de dedi

Bende aynıyım bu aralar canım. Çok hareketli ve bazen çok acı verebiliyor maşallah oğluma hoşumada gidiyor acı kısmını saymıyorum o biraz korkutuyor baskı yaptığı için.

aa canım aynısını yaşamışsn resmen banada böyle bi açıklama lazımdı çok saol cidden en azından ne olabileceğini biliyorum çantayı falan kontrol edim ben nolur nolmaz :)

Benim 180 cktıgında doktor yatış dedi yanı hastaneye yat dedi..bugün bir kadının 180 di aynı benim gibi kalp atısları bebeğin doktor hıc önemsemedi inan ben anlamıyorum doktorlar ı eve git bırseyın yok dedi kadına birde 40 haftalıktı. Hangisi doğru anlamadım

araştırırken bende okudum canım akıntının arttığını hayırlısı olsun şuan mesela sancım yok gibi bişey ama akşam baya hissediliyordu benimde isteğim biraz daha dursun hayırlısı olsun ne zaman gelir artık bekleyip görücez :)

aa canım aynısını yaşamışsn resmen banada böyle bi açıklama lazımdı çok saol cidden en azından ne olabileceğini biliyorum çantayı falan kontrol edim ben nolur nolmaz :)
Sen hazırlığını yap canım, için rahat bekle birşey olmasada:) Nişan çok önemli bir belirti değil, doğumun başlaması 1 2 haftayıda bulabiliyormuş ama sancın hafifte olsa halen var sanırım. Tedbir iyidir, bebişte iyi olduguna göre Allah hayırlı zaman ne ise o zaman göndersin inş :)
Benimde aklıma sen geldin. Acaba yatış mı verir, ekstra bişey mi ister diyodum ama dr gayet iyi dedi. Hastaneye yattığımda bile 180leri görmemiştim ben. Valla bende anlamıyorum hepsinin görüşü farklı. Hayırlısı hakkımızda.

Bence senin daha var hissiyat olarak öyle hissettim hemencik doğurcak gibi olsan doktor anlardı yaa yani

Canım yerinde olsam, tövbeeee bidaha o dangalağı evime koymam!!! Bendede var öyle bi mal, malasef eltim olur kendisi, malasef aynı apartmandayız, yüz vermiom, araya mesafe koydum, aylardır evine gitmem, çokkk rahatımmm

Canım valla ben de tövbe ettim,aramam bile ama arayıp durur gelmeden rahat etmez ama artık telefonlarını da acmam hala atamadim üstümden siniri .bebegime aldığım oyuncakları bile çıkarıp çocuğunun eline verdi oynasın diye.hersey ortalık oldu.insan bi düşünür daha kendi kullanmamış heves eder diye.o zaten meraktan geldi bebeğin herseyini kurcaladi ellerini yikamadi bile gün boyu herşeyi karıştırıp gitti.bak yine açtım agzimi :) valla çok öfkelendim ben kimsenin biseyine izinsiz dokunmam laflarimi secerim insanlar ne rahat ya

Oyyy güzelim bak kendi bebeğin doğsun bak gör Allah sana öyle bir duygu ve güç veriyorki, hiç korkma, o doğduğu andan itibaren senin dünyan olacak. Ayyy o gülenlerin ağzınada küreğin tersiyle çakacaksın ikitane!!!
Varyaaa o minicik bebeğin için yaptığını başka kimseler için yapmıyacaksın, inan bana, yaşayarak göreceksin.

İlk kızım doğduğunda, sezeryanla oldu, gece uyanıp onu emzirmeye gidiyordum, bebek odası koridorun taaaaaa sonundaydı, normal şekilde yürüyemiyordum, ayaklarımı sürüyerek gidiyordum onu almaya. Yavaş yavaş gidebiliyordum ama hedefimde yavrum vardı, bana muhtaçdı bende onun kokusunu özlüyordum!! Şimdi düşünüorumda, başka kim için gecenin bi yarısı kalkıp sürünerek resmen giderdim acaba, kimse için.
Örümceksen korkan beeeen: parkda oturuyoruZ, yavrum arabasında uyuyo, ayyy küçük örümceğin teki yavrumun üzerinde dolanıo, ben bunu bi tut, ezzz, kenara at!!! Annelik inanılmaz bişey yaaa

Kimseyi takma sen, senden iyi kimseler bakamaz ona, hele bi doğsun kokusu zaten seni aklını başından alacak annesi

Bilerek yapmış pislik, canım o sırf bunun için gelmiş
Ben daha yıkama yerleştirme yapmadım
Bazılarıda paketinde duruyor

İçine sinmiosa yıka hepsini tekrar
Tekrar iş sana, ama için rahat edecekse yıka derim
Bebeğin oyuncaklarınıda yıka mis gibi
Ben olsam bende huylanırdım senin gibi

Uyuz ya, bende çok sinir olurum böyle şeylere

evet belli olmuyomuş ne zaman olcağı nişanda su gibi bi belirti diilmiş Hayırlı vakitte gelsin kontrol ettim çantamızı hazır herşeyimiz şükür acil dırum olursa alıp çıkıcaz artık.Halen var canım evet gündüzkine göre daha hafif ama

Ayy yazdıklarını okurken kendimi hayal ettim. Tam bir süper kahraman gibi hissettim kendimi.

İğneden pek hazzetmeyen ben çift çiZgiyi gördüğüm andan itibaren göbeğimden iğne oluyorum bugün 208.iğneyi oldum. Her yerim çatlak ve mosmor bazen iğne yerleri kanıyor ama onun bir hareketini hissetmek herşeyi normalleştiriyor. Bu acılara rağmen mutluyum. Doğunca da böyle olucak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…