2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
nst kağıdını görmedim canım hiç sormadımda o anki şokla şimdi banyoya girip çıktım biraz daha hafifledi sanki sancım amin canım inşallah vaktiyle gelirde üzmez annesini

Masallah bebise canım ,dikkat et kendini yorma neden sancı çıkıyor acaba ,bebis az daha beklesin zaten çok kalmadı.hepsi saglikla gelsin insaallah
bekler inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda benim sabahtan beri ağrım vardı zaten adet olcak gibi o çıktı nstde de

kızlar gene ben ya bişey sorcam bitmek bilmeyen seffaf beyazımsı da gibi tam olarak yumurta akı desem yeridir öyle bi akıntım var sebebini bilen var mı ?

kızlar gene ben ya bişey sorcam bitmek bilmeyen seffaf beyazımsı da gibi tam olarak yumurta akı desem yeridir öyle bi akıntım var sebebini bilen var mı ?
Sen maşallah direyetli ve soğuk kanlısın kendini panik ettirme ağrı kasılmalar stresle daha da artıyor cünkü.Sola yat kendini sakin tut canım.

Aynen canım iki gün bir şekilde idare edilir. Yeter ki sağlıcakla alalım kucağımıza gerisi bir şekilde hallolur inşallah

Selam kızlar.bugün kont.vardı.33 haftamiz bitti 34 ten gün aliyoruz.2.119gr ve 45 cm boyumuz var.çok sukur bir aksilik olmazsa 17 martta sezeryan olursun dedi
Maşallah size :) neden sezaryen canım, kendin mi istiyosun?
2 gündür o şekilde kılım kıpırdamadan yattım. Su içmek bile eziyetti. Bugünde sanki hiçbişey olmamış gibi müzik açıp oynayasım vardı. Saçma bişey oldum :)
banyo yaptım canım iyi geldi baya hafifledi sancım Şuan yumurta akı kıvamında bi akıntım var yoğunca merak içindeyim ne diye
Canım telaşlandırmak istemiyorum ama bazen nişanda o şekilde gelebiliyomuş. Rahim ağzına bakmış mıydı bugün dr? Kasılmalar yine eski haline dönecek mi bekle bakalım

Kızlar benim bebiş bir saattir coştu resmen. Hiç durmuyor. Alt tarafıda acıtıyor bazen. Çok harekette sıkıntı olabilir diye konuşulmuştu geçenlerde. Tedirgin oldum.
Ben bi kere öyle doktoru aradım dedim 2 saat durmadı hiç bi an bile cok korktum dedim.
Öncesinde yediğin bşyden kan şekerin yüksek olabir dedi ( mısır) yemiştim. Ama genede doktor bebek hareketi iyi oldugunu gösterir herzmaan dedi

Bir takmayım diyorum kendimi dınlemeyım diyorum kendimi acaba derken buluyorum ...hayırlısı gerçi var daha zamanımız ben ılkındede boyleydım her gün doğum yapıyordum 40 da zorla geldi..
Benim ilkinde hiç belirtim olmadı, herkes bişilerden bahsediyodu ama bende tık yoktu. Doğumum gece 3te uyanıp su gelince başladı. 39+6 da. Daha da sancım felan yoktu ya :))
Aynen canım şuan biraz sakinleşti. Ben her zamanki gibi yedim içtim, ekstra değişk bşeyde yemedim gerçi. Ama içim rahatladı cevabına tşk ediyorum

kanlı diildi canım bende ondan süphelendim ama böylede olabiliyomuymuş ki

• Ben bugün nst yı takıp ettim çok kuvvetli oynadığında kalp atışı nerdeyse 170 175 buldu ve bir kere de kasılma geldi onda da sancı hiç kıpırdamadı o yüzden de galiba biraz rahatladım..kızım herzaman uyurdu bugün hareketliydi nasıp işte ..

Hanimlar bu bebişlerin hıçkirmasi nedir hisseded
Niniz varmi benim ki 28 haftadan beri hıçkıriyo arada önceleri günde 4 kez falandı şimdi a 1 2 oluyo 10 dk sürüyo sizde durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…