2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende pıhtılaşma var iğne vuruluyorum hergün insülin olsaydım hepten süzgeçe dönerdim artık 9 ayda :) benmde annm babam şeker hastası ondan şeker aleti her daim elimde :) ama morel oldu yazdığınız ben panik atak oldgm için cok çabuk kötü senaryo yazıyorum:)
Gelmiş geçmiş olsun bakarsınız belli olmaz belki geçer gebelikten sonra...

Ohh super bir misafirlik olacak desene keske oyle birisi doguma kadar bizim evde yasasa
Ay inşallah yakında bende öyle hissederim ya istiyorumki orda ağrı baskı hissedeyim çünkü öyle olsa doğuma yakın oluyorsun pskopatmiyim neyim sancı hissetmek istiyorum
Yok CNm psikopat değilsin oglumda 40. Haftam dolmuştu her gece her Ağrı'ya seviniyordum sonra sabah geciyordu tam 40+4 oldu Dr yarin suni sancı verelim artık doğurtalım Dedi 2 cm açıklık vardı ztn. Ayy o gece sabaha dogru bir basladi sancim resmen Sevinç'ten delirmistim dikkat tutuyorum allahım Nasıl
Duzenli sanci geldikçe agzim
Kulaklarımdaydi

İNŞALLAH 40 a kalmayiz canım ya 38 den sonra gelsinler bu sefer suni yemek istemiyorum kendi sancim nasıl bişey onu yaşamak istiuorum inş hepimizin gonlunden geçen olur :)

Cnm sanada geldi cesaret banada diom ya Allah yoksa vermezdi basaramasaydik eskileri dusunuom heleki hz.meryeme yaniii yapacazz
Aynen canım Hz.Merym çok güzel bi örnek gerçekten kendi başına tabi Allahin yardımıyla ne güzel doğum yapıyor.Bizde Allaha guvenmrliyiz.senin epidural normal mi olacak

İNŞALLAH 40 a kalmayiz canım ya 38 den sonra gelsinler bu sefer suni yemek istemiyorum kendi sancim nasıl bişey onu yaşamak istiuorum inş hepimizin gonlunden geçen olur :)
Bende doğumumun birinde suni diğerinde kendi sancımla doğum yaptım. Gerçekten arada çok fark var. Suni sancıda aralıksız oluyo gibiydi sancılar. Kendi sancımda birazcık nefes alıp dinlenip toparlanabildiğimi hatırlıyorum bende.
Sizin gibi inşallah bende kendi sancımla olur diyorum hep

Hadi bakalım canım maşşallah büyüttün kızı . 38 e gelmişiniz.
O bahsettiğin smüksü ajıntı benim ikincide oldu , doktorada söyledim nişan gibi bişey demişti tıkacı atıyo vcut. Ama onun üzerine 15 gün sonraya doğum yaptım :):)

y4zy4qmurum

Aynen canım Hz.Merym çok güzel bi örnek gerçekten kendi başına tabi Allahin yardımıyla ne güzel doğum yapıyor.Bizde Allaha guvenmrliyiz.senin epidural normal mi olacak
InsaAllah epedural normal insaAllah ise yarar o epedural gec kalinmazz cunku ben muayne bile olamiorummm eger normal edersem kendimee ödul verecemmm sevincten aglarimmm yaaa neyse bu korkuda imtuhan diyelim kazanacaz insaAllah

Kızlar benim de akintim arttı sümüksü kıvamda geliyor zaten kac gündür.o normal akıntı dgil mi ya

Ay inşaallah ya ne çok isterim bana büyük bi güven gelir valla normal dogurrsam
Öyle diyomuşun , sonra buraya gelip kızzzlaaar ben doğum yaptım bebeğimde bende iyiyim diye yazıyomuşun. Bence yaparsın vücut ve beyin ortak çalışıp bizi yönetiyolar. Kontrol etmek bize düşüyo , onları hangi doğrultuda gitsnler diye çalıştırmak. Telkin et kendini çok faydası var.

InsaAllah epedural normal insaAllah ise yarar o epedural gec kalinmazz cunku ben muayne bile olamiorummm eger normal edersem kendimee ödul verecemmm sevincten aglarimmm yaaa neyse bu korkuda imtuhan diyelim kazanacaz insaAllah
Valla normal yaparsam eşim bile ödül koydu:)sana şunu alicam diye.haha adam herhalde hiç güvenmiyor veriyo öyle sözleri

Ben de aynı şeyi dusundum biliyor msn.gelip normal doğum yaptım falan yazarsam ne güzel olur.ayy valla çok güzel olur ya evet kızlar kendimi telkin edicem en azından bi deneyeyim .bebeğim için...Ben dogurursam bu korkuyla valla bütün dünya doğurabilir demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…