2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçen hafta iki kere geldi ama herhangi bişey olmadı. İlkinde de gelmişti sobrada suyum gelmişti. Neye göre değerlendirmek gerek bilemiyorum. Dün de belimdeki feci ağrıyla birlikte azcık sümüksü bi akıntı geldi.

Kızlar böyle devam ederseniz normal dogurcam hatta bebek de aşağıda kalkıp koşup zıplayıp dogurcam şimdi.vall yazdiklariniz motive ediyor.dua edin belki de normal doğar inşaallah

korkmaya basladımm doğum baslar mı dıye.. annemlerden de uzaktayızz gurbette olmak bu durumlarda cok zor.. onlarda doguma yakın gelecekler.. paşam bıze bır surprız yapmaz umarım zamanını tamamalayana kadar uslucuk uslucukk benımle bırlıkte olurr :)

Yok canım ben de şeker vardı.ben doktor bebek hep zayif diyo diye şekerim yok ölçümler yanlış diye ikna ettim kendimi.seker yuklemsinde çıktı şeker

Şeker yüklemesinde çıktı şeker ama sonra 1 ay şeker takip ettim neler yedim o dönem şeker falan yoktu yüksek değildi yani.9. Ayda sağlıklı şeyler yesem bile yüksek...

Ben çaya şeker atmıyorum,2 dilim çavdar tüketiyorum en fazla misafirlikte tatlıdan Sadece 1 çatal tadıyorum.Gene şeker yüksek o yüzden üzülme hiç :)

gün içinde ölçüm yapıyor musunuz peki? mesela yüksek dediğiniz değer kaç? gebelik haftası ilerledikçe insülin ihtiyacı arttığı için şekeri olması gerektiği seviyede tutabilmek zorlaşıyor ve gitgide daha az yemek zorunda kalınıyor. gebelikte 1. saat tokluk maksimum 140 2.saat 120 ideal. ben mesela dün evde kahvaltı yapamayınca işyerimde sandviç yemek zorunda kaldım 1. satte 230u gördüm

Bende yemekten 1 Saat sonra ölçüm yapıyorum. bazen de bakıyorum uykum geliyor gün içinde diyorum acaba şekermi yükseldi o zmn ölçüyorum.şeker yüklemesi yaptığım dönemlerde 145 üstüne çıkmıyordu şimdi en düşük 145 cıkıyor benmde.Dikkatli yediysem 155 ...ama mesela patates kızartması yediysem yada pilav 190 oluyor benmde direk...insanda akşam çayın yanında atıyorum bi bisküvi yemek istiyor özeniyor herkes yerken o zamanda 165
Bu son 2 haftadır böyle benmde gebelik haftasından dolayı dmeekki...cünkü bu kadr değildi.

O sünnetli çocuk yürüyüşü bende de oluyor gece tuvalete kalkınca uykudan uyanınca ya da uzun süre oturup kalkarsam, çok acayip acı mı ağrı mı böle değişik bişiler, hafta sonu gezme işini biraz fazla kaçırmışız herhalde çok aferdersiniz dün popomun kemikleri bile ağrıdı

Senin de mi bebis kanalda canım ondan olabilir agrilar

2740 cıktı 34+5 bugun. iki hafta önce de 2575 mi ne cıkmıstı farklı bir ultrasonda
İki haftada 200 Gr almış gibi ama farklı cihazlar yoksa çok az der uzulurdun ama diğer doktora gideceksin farklı bisey dicek .gerçekten de çok itimat etmemek lazım.bebisleri rahat birakalim

Oohh maşallah canım :) çok sevindim yola gelmiş sizinki :)) hayırlı güzel haberlerle sağlıkla gelsin inşallah :) bakalım bizim nasıl olacak 27 sinde gidicez biz de bidaha :))
Sana 27sinde çatı muayenesi yapmıcak demekki söylememiş bu kontrolde söyler ama. Haber ver canım muayenenin nasıl geçtiğini merak ederim:)

İnşallah gönlünce olur canım. Sen takip et sadece:)

çok yüksek ihtimal gebeliğiniz ilerlediği yani yavrunuzun da insülin ihtiyacı arttığı için sizin pankreasınızın ürettiği insülinin ikinize yetmemeye başlamasıyla alakalı :) 165 korkulacak bir değer değil, o kadar da kısıtlamayın kendinizi. ama tabii dikkat etmekte fayda var. takıyorum kafama derseniz en güzel hatta tek çaresi yürümek :) ya da ufak ipuçlarını hatırda tutmak. mesela meyve ya da tatlı bir şey yerken şekerinizin zıplamadan daha yavaş yavaş yükselmesi için yanında iki kaşık yoğurt ya da bi çay bardağı süt-ayran tüketmek gibi... sizinki yine iyi gebelik şekeri doğumla bir terkedecek sizi ben ömür boyu insülin iğnelerine mahkumum muhtemelen : ((( Allah kimseye dermansız dert vermesin yine hamdolsun halimize.

İki haftada 200 Gr almış gibi ama farklı cihazlar yoksa çok az der uzulurdun ama diğer doktora gideceksin farklı bisey dicek .gerçekten de çok itimat etmemek lazım.bebisleri rahat birakalim
Aynen:) birde ben cok büyüsün istemiyorum zaten dogum kolay olsun diye. ondan bu haftaki ölçü işime geldi .)

Sana 27sinde çatı muayenesi yapmıcak demekki söylememiş bu kontrolde söyler ama. Haber ver canım muayenenin nasıl geçtiğini merak ederim:)
Daha dönmediği için çatı muayenesine gerek yok önce kızımın keyfini bekliyoruz :) haber veririm tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…