- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.921
Saç çekme hissi yok canım ama baskı çok var kafasını vajinamin bi iki parmak üstünde hissediyorum ya valla çıktı çıkacak gibiŞikayetlerin nelerdi canım senin. Vajinada baskı , biri saçını çekiyo hissi falan varmıydı ? Kanala indiğini anlamak adına sorayım
Geçmiş olsun ya gıcık oluyorum böyle ortalığı velveleye veren doktorlaraaa.. Hiç yanılma payı vs diyip hesaba katmıyolar. Hamilelere stresten uzak durun diyip kendileri strese sokuyorlar. Herşey yolundaymış şükür. Allah sağlıcakla tamamlamak nasip etsin inşallah..merhabalar kızlar. sabahtan beri hastanede öyle sıkıntı yaşattılar ki bana anlatamam. normalde kuzenim doktorum. ama haftasonu kasılmam oldu diye sabah devlet hastanesine gittim. doktor baktı ultrasonla ve bebegin suyu cok az 45 dedi değeri hemen acile yatıs yapman lazım dedi. bebegin boyunu da 52 cm ölçtü garip dedi bu kadar uzun olması. ordan acile gittim yine bir sürü muayene ve alttan bir aletle ki bunu ilk defa yasadım numune aldı su geliyormu diye. cok fazla canımı yaktılar. ordan ayrıntılı ultrasona yolladı. sonuc 45 dedigi değer 87 cıktı ve sınırda ama korkulacak bişe yok dedi. sabahtan beri yaşadıgım stresi anlatamam. her ultrasn ölçümü farklı sonuc verebiliyor. doguma kadar daha doktora gitmek istemiyıorum :))
Peki sancı vermiyor mu canım yürürken ya da dik oturduğunda. Benim kanalda mı bilmiyorum ama alta acayip baskı yapıyor elimle tutasım geliyor. Batmalar oluyor ve baskıdan dolayı krampa benzer sancılar girip çıkıyorSaç çekme hissi yok canım ama baskı çok var kafasını vajinamin bi iki parmak üstünde hissediyorum ya valla çıktı çıkacak gibi
2740 cıktı 34+5 bugun. iki hafta önce de 2575 mi ne cıkmıstı farklı bir ultrasondaAynen canım,senin kaç çıktı bebisjn kilosu
Bilsen nasıl bişey normal diye diretirsin bizim gibi :) lütfen korkularini yen ve bebisini istediği şekilde dünyaya getir bak ne güzel yolunu bulmuş gelmek istiyor annesi:) ben sürekli ters donmesinde normal dogurayim diye dua ediyorum ve 3. Doğumum. zor olsa kimse dogurmazdi dimi? Bilmiyorum Şubat annelerini takip ediyomusun ama bu hafta iki kişi mecburi bi şekil ameliyat oldular ve ikiside çok zormuş böyle olduğunu bilmiyodum dedi . Normal dogumda dogurduktan sonra bütün agrin sizin biter kalkar yurursun :) yinede karar senin cnmAy sendeki cesaret az ben de olsa keşke.iki gün yürüyüş yapsam doğar bence benimki ama artık yemeği bile oturarak yaparim ben:)canım benim adet ağrıları gibi sancim oluyo bir de sabah uyandığında ilk ayağa kalkigimda yuruyemiyorum ağrıdan sünnetli çocuk gibiyim.
Ay inşallah yakında bende öyle hissederim yaSaç çekme hissi yok canım ama baskı çok var kafasını vajinamin bi iki parmak üstünde hissediyorum ya valla çıktı çıkacak gibi
Hayırlısı bakalım canım , vakti saati artıkSaç çekme hissi yok canım ama baskı çok var kafasını vajinamin bi iki parmak üstünde hissediyorum ya valla çıktı çıkacak gibi
Oohh maşallah canım :) çok sevindim yola gelmiş sizinki :)) hayırlı güzel haberlerle sağlıkla gelsin inşallah :) bakalım bizim nasıl olacak 27 sinde gidicez biz de bidaha :))Canım kontrol iyi geçti nst ye girdim bizimki inat etti hiç kıpırdamadı yapmadığımız şey kalmadı ama yok:) tanser beyde ultrasonda bi problem görmeyince tekrar nst istemedi bisim bebiş dönmüş bu arada notmal doğum pozisyonunda. 3hafta sonra çatı muayenesi yapıcaz ve doğum şeklin hakkında konuşcaz dedi. 37.haftama giricem o zaman.
Ya neden yapamıyassın biz bunca kadın yapmısız sen neden yapamıyasın ..Hayatta o kadar acı cekıyoruz o kadar göz yası dokuyoruz ...Birde sonu 9 aylık marotonun kavuşma acısı olsun vuslatın sancısı olsun özlemenın bedeli olsun..herkesin ki birbirine benzemiyor ki kımısının çok hafif kımısının çok ağır geçiyor yaşamadan bılemıyorsun ki..belkı senın kı cok kolay olacak..sen hayatın boyunca bıze lutfedılmıs mıcızeyı elının tersıyle ıterek pısman olacaksın belkıde ..o yüzden dene bir kere bakyın olmuyor sezeryana donersın.ben fikrimi söylemek istiyorum her anne normali denemeli ama olmaz bir sıkıntı çıkar bir aksilik olur tabiki sezeryan da nimet..ama ınandıkdan sonra yapamıyacagın borsey değil .zor olsa kimse yapmaz...Seninki de erken gelecek olursa az kalmış baksana sayili günlerin kalmış senin de.canim valla doktorum normal doğum taraftarı bugün yine beni ikna etmek için bi saat konuştu.erken gelecek gibi zaten bi bakarsın doğmuş hemen sezaryen demeyelim olmasa son anda bile sezeryana alırım dedi.yine tarih belirlemedi.bu kadın böyle diye diye beni normal dogirtcak galiba ya yapamam diye diye çıktım odadan bakalım nolcak.senin normal mi olacak canım
Evet cnm tam tersi neresinden ben.zwollebende Hollanda'da doğdum büyüdüm evlendikten sonda Almanya'ya gittim iki çocuğun orda doğdu sende de tam tersi galiba :)
Cnm.cok sevindim senin adina iyi olcak tabikide o melek mis kokuluu aiiii ne guzeldir simdi insaAllah imanli zakvali bir evlat olurlar hepsiii kilosu kacti peki cnmevet canım 37.hafta oluyo eğer bidahaki hafta çıkarsa çok şükür ki iyi kuzum bide kavuşşak benden mutlusu olmicak daha güzel haberler veririm yakında inşallah
Senin haftan tam 38 oldu mu kuzu?dilfeza olur mu olurrr canım bebişlerin işi belli olmuyor:)) bende bari kalkıp hurma yiyim, egzersiz felan yapayım :))
Bu akşam yemeğe davetliyiz eşimin kuzenine. Yengeside aile hekimi, bişey olsa dr yanımda :))
Ne güzel yazmissn kuzum nerdeyse beni bile ikna edeceksin.insallah dilediğin gibi olur hemencecik dogarSonuna kadar normal denemeyi düşünüyorum tabi bi aksilik olmazsa. En azından kendimi denemiş olurum cahil cesareti var bir de bende başıma ne geleceğini bilmediğim için korkmuyorum açıkcası :)) bir de hastanelerdeki ve dışardaki seminerlere katılmıştım onların da faydası oldu normalden korkmamamda. Ama işte plasenta da kireçlenme var eğer bebeğin gelişimi durursa veya yavaşlarsa doktorum sezaryen olur diyor. Beklemedeyim öyle nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun. Tabi dediğim gibi herhangi bir risk vs olmazsa normal olsun istiyorum. Hatta şöyle doğurtulmak değil de doğurmak istiyorum. Bebeğimle ikimiz ortak olarak bu işin içinden çıkmak sonra birbirimize sarılmak onun ilk nefes alışını kucağımda hissetmek beni cesaretlendiriyor. Çünkü gerçirdiğim bi omurga ameliyatı var. Sezaryen olursam genel anestezi almak zorundayım. Yani hiçbirşeye şahit olamayacağım ilk nefesine ilk benim kokumu alamaz ilk onu başkaları kucaklayacak bilmiyorum inşallaj normal doğurmak nasip olur sağlıklı bir şekilde. Ne dertli çıktım ben de çok şey yazdım :))
Arkdşm nırmalde şeker yoktu sende snradan mı çıktı neden yedm diye suçluyosn ki kndini.Valla benmde canm hep tatlı şeyler çekiyo çok ben normaldede öyleydm gerçi şekermi kontrol ediyorm ben bi sıkıntı yok ama tedirgn oluyorm çok mu yiyorm diye ama vücut istiyo heralde.Sen baktırdn mı şekerine.Arkdşlarn da dediği gibi belkide ölçümde hata oldu cihaz sonçta.Kızlar benim de bugün kontrolum vardı,artik ultrason cihazlarına guvenim kesinlikle yok.gecen hafta gittim 2480 bugün gittim 3250 doktora dedim bu kadar alır mı,o da bisey diyemedi,olabilir atak yapmış dedi,ben de çok tatlı yedim bu hafta ondan mi oldu diye dusunup kendimi uzmeye başladım,bi daha asla tatlı yemem herhalde bebek geride dedi hep ben de şekerim yok diye rahat rahat yedim.kendimi mi suclayayim cihazı mi bilmiyorumbebek kanala yerleşmiş 40 i beklemez 38 de gelir dedi.ben zaten 37 deyim şimdi .kafam karmakarışık
Snradn mı çıktı şekerinz.y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim
Kızlar valla benmde sizden hafta olarak geride olmama rağmen 2 gündür sertleşmeler sancılar arttı ama karnım öyle yukarda ve dik ki...hiç doğurcak gibi durmuyor bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından aşağı inmesi gerek değil mi biraz? 36 da mı iniyor aşağı ? Şuan doğum pozisyonumda dedi doktor ama
Bu hafta şeker ortaya cıktı birde o kdr dkkt edyrm.Allahım sona geldik kolaylaştırsın
Yok canım bugün girdim 38e daha. Şuan 37+1Senin haftan tam 38 oldu mu kuzu?
Canım o kadar çok istiyorum ki ve kendimi çok suçluyorum normal dogsun bebeğin de hakkı normal olan .kendi sagligim için de normal olsun çok istiyorum.ama çok korku var içimde.iki yıl önce de abimin eşi doğum yaparken çok zorlandı bebegi şimdi serabral palsi hastası.yani oksijensizlikten dolayı engelli maalesef .onu gorup düşündükçe daha çok korkuyorum.keske hiç bi korkum olmasaydı da dogurabilseydim en azından denemeye cesaret edebilsemBilsen nasıl bişey normal diye diretirsin bizim gibi :) lütfen korkularini yen ve bebisini istediği şekilde dünyaya getir bak ne güzel yolunu bulmuş gelmek istiyor annesi:) ben sürekli ters donmesinde normal dogurayim diye dua ediyorum ve 3. Doğumum. zor olsa kimse dogurmazdi dimi? Bilmiyorum Şubat annelerini takip ediyomusun ama bu hafta iki kişi mecburi bi şekil ameliyat oldular ve ikiside çok zormuş böyle olduğunu bilmiyodum dedi . Normal dogumda dogurduktan sonra bütün agrin sizin biter kalkar yurursun :) yinede karar senin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?