2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Şikayetlerin nelerdi canım senin. Vajinada baskı , biri saçını çekiyo hissi falan varmıydı ? Kanala indiğini anlamak adına sorayım
Saç çekme hissi yok canım ama baskı çok var kafasını vajinamin bi iki parmak üstünde hissediyorum ya valla çıktı çıkacak gibi

Geçmiş olsun ya gıcık oluyorum böyle ortalığı velveleye veren doktorlaraaa.. Hiç yanılma payı vs diyip hesaba katmıyolar. Hamilelere stresten uzak durun diyip kendileri strese sokuyorlar. Herşey yolundaymış şükür. Allah sağlıcakla tamamlamak nasip etsin inşallah..

dilfeza olur mu olurrr canım bebişlerin işi belli olmuyor:)) bende bari kalkıp hurma yiyim, egzersiz felan yapayım :))
Bu akşam yemeğe davetliyiz eşimin kuzenine. Yengeside aile hekimi, bişey olsa dr yanımda :))

Saç çekme hissi yok canım ama baskı çok var kafasını vajinamin bi iki parmak üstünde hissediyorum ya valla çıktı çıkacak gibi
Peki sancı vermiyor mu canım yürürken ya da dik oturduğunda. Benim kanalda mı bilmiyorum ama alta acayip baskı yapıyor elimle tutasım geliyor. Batmalar oluyor ve baskıdan dolayı krampa benzer sancılar girip çıkıyor

Bilsen nasıl bişey normal diye diretirsin bizim gibi :) lütfen korkularini yen ve bebisini istediği şekilde dünyaya getir bak ne güzel yolunu bulmuş gelmek istiyor annesi:) ben sürekli ters donmesinde normal dogurayim diye dua ediyorum ve 3. Doğumum. zor olsa kimse dogurmazdi dimi? Bilmiyorum Şubat annelerini takip ediyomusun ama bu hafta iki kişi mecburi bi şekil ameliyat oldular ve ikiside çok zormuş böyle olduğunu bilmiyodum dedi . Normal dogumda dogurduktan sonra bütün agrin sizin biter kalkar yurursun :) yinede karar senin cnm

Kızlar bende hiç vajinaya baski ağrı çatı ağrısı falan olmuyor daha normalmi sizce ? Bebek inmemis galiba ondan değilmi?

Ay inşallah yakında bende öyle hissederim ya istiyorumki orda ağrı baskı hissedeyim çünkü öyle olsa doğuma yakın oluyorsun pskopatmiyim neyim sancı hissetmek istiyorum

Oohh maşallah canım :) çok sevindim yola gelmiş sizinki :)) hayırlı güzel haberlerle sağlıkla gelsin inşallah :) bakalım bizim nasıl olacak 27 sinde gidicez biz de bidaha :))

Ya neden yapamıyassın biz bunca kadın yapmısız sen neden yapamıyasın ..Hayatta o kadar acı cekıyoruz o kadar göz yası dokuyoruz ...Birde sonu 9 aylık marotonun kavuşma acısı olsun vuslatın sancısı olsun özlemenın bedeli olsun..herkesin ki birbirine benzemiyor ki kımısının çok hafif kımısının çok ağır geçiyor yaşamadan bılemıyorsun ki..belkı senın kı cok kolay olacak..sen hayatın boyunca bıze lutfedılmıs mıcızeyı elının tersıyle ıterek pısman olacaksın belkıde ..o yüzden dene bir kere bakyın olmuyor sezeryana donersın.ben fikrimi söylemek istiyorum her anne normali denemeli ama olmaz bir sıkıntı çıkar bir aksilik olur tabiki sezeryan da nimet..ama ınandıkdan sonra yapamıyacagın borsey değil .zor olsa kimse yapmaz...

evet canım 37.hafta oluyo eğer bidahaki hafta çıkarsa çok şükür ki iyi kuzum bide kavuşşak benden mutlusu olmicak daha güzel haberler veririm yakında inşallah
Cnm.cok sevindim senin adina iyi olcak tabikide o melek mis kokuluu aiiii ne guzeldir simdi insaAllah imanli zakvali bir evlat olurlar hepsiii kilosu kacti peki cnm

kızlar sıze bırsey soracagımm.. benım persembe gunu 34 haftam doluyor yanıtam 34 haftalık oluyorum .. lavaboda kucuğümü yaptıktan sonra peçetede sumuksu seyler gordum afedersınız.. hanı akıntım yogunlasmıs bayagı ama bır kere degıl bır kac seferdır boyle.. sızce dogumla alakalı bırseyler mı ? sız de de boyle bır durum oldumu

Ne güzel yazmissn kuzum nerdeyse beni bile ikna edeceksin.insallah dilediğin gibi olur hemencecik dogar

Arkdşm nırmalde şeker yoktu sende snradan mı çıktı neden yedm diye suçluyosn ki kndini.Valla benmde canm hep tatlı şeyler çekiyo çok ben normaldede öyleydm gerçi şekermi kontrol ediyorm ben bi sıkıntı yok ama tedirgn oluyorm çok mu yiyorm diye ama vücut istiyo heralde.Sen baktırdn mı şekerine.Arkdşlarn da dediği gibi belkide ölçümde hata oldu cihaz sonçta.

Snradn mı çıktı şekerinz.

Canım o kadar çok istiyorum ki ve kendimi çok suçluyorum normal dogsun bebeğin de hakkı normal olan .kendi sagligim için de normal olsun çok istiyorum.ama çok korku var içimde.iki yıl önce de abimin eşi doğum yaparken çok zorlandı bebegi şimdi serabral palsi hastası.yani oksijensizlikten dolayı engelli maalesef .onu gorup düşündükçe daha çok korkuyorum.keske hiç bi korkum olmasaydı da dogurabilseydim en azından denemeye cesaret edebilsembelki de olur bi umut bana da dua edin.sunu yeneyim diye

Arkadsslar neguzel yazmis normal dogumu evet nir mucuze eskiden sezaryan hastanemi vardi masallah ve Allah bize verdiki yaoabilioruz cekebilioruz demekk amaaaaa böle yaziomyaaa ben hepinizden korkayimmmm suan bile ter basti agliyacammm ama istiommmm iyi olsun bende basarayimmm gururr duyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…