2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar daha önce epidural normal doğum yapanlar var mi o nasıl oluyo

Evet suni insana nefes aldirmiyor malesef ve daha siddetli oluyor doğal sancı çok daha hafif

Hadi bakalım kim tutar seni

Ben konustum doktorumda eoedural yapanla agri olmiyacak diyooo ikinmada aciorlarmis ama ben acmayin ozaman yapamam dedim bakalim insaAllah ise yarar gule eglene yaoariz dogum heleki o agladigino duymakk ayy

Hanımlar benim bi derdim var doktora gitmedim çok kaşıntım ve akıntım var galiba enfeksyon yada mantar yarın doktora gitcem ne iyi gelir bugunluk rahatlamak icin

Ben konustum doktorumda eoedural yapanla agri olmiyacak diyooo ikinmada aciorlarmis ama ben acmayin ozaman yapamam dedim bakalim insaAllah ise yarar gule eglene yaoariz dogum heleki o agladigino duymakk ayy
Ay inşaallah canım senle benim kafa aynı inşaallah hepimiz su sureci rahatlıkla atlatiriz

Hanımlar benim bi derdim var doktora gitmedim çok kaşıntım ve akıntım var galiba enfeksyon yada mantar yarın doktora gitcem ne iyi gelir bugunluk rahatlamak icin
Canim sıcak suya tuz ve sirke koy o bolgeni yıka su sıcak cok sicak olsun ama . Bendede ara ara oluyo mantar öyle yapınca rahatliyorum

Tavsiye ediyo msn canım peki,surec nasıl ilerliyor,sancin geldikten sonra açılma olunca mi yapıyorlar
Canm ben mesela kndm için düşünmüyorm.Adı üstünde doğalı varken bilmem.Evet 3 4 santime kadar açlman lazm snrasnda yapılıyo ilacın.Süreyi uzatabiliyo ama tabiki bunlar ihtimal kesin olacak diye deil.Belki sende uzatmycak onu söylüyüm de

Ben korkjom diye cnm hemen vurcaklar iki cm re de insaAllah ise yarar ve ilaci kapatmiyacaklarr dogana kadar yoksa izin vermem desim kac kez konusuldu bakalim yaaa

İNŞALLAH 40 a kalmayiz canım ya 38 den sonra gelsinler bu sefer suni yemek istemiyorum kendi sancim nasıl bişey onu yaşamak istiuorum inş hepimizin gonlunden geçen olur :)
Aminnn CNm benim
Kendi sancim başladığı halde verdiler suni sancı kendi sancim yavaştı gercekten ama hızlica doğurdum o acıdan guzel oldu ben epidural normal dogum yaptim 4 cm olunca vurdular yarim doz yarım doz. Ama sadece kendi sancımla
Cok merak ediyorum gercekten daha mı
Kolay olurdu acaba
İnsaallah CNm ben kendi sancımla yapmadığım icn farkı tam
Bilmiyorum Aslı'nda ilk basta kendi sancim vardı ama yine de verdi drum suni sancı yarim serum ztn o bitmeden doğurdum
Ben yaptım CNm. Bence cm olarak biraz açılınca 4/5 cm sonrası olması ve dozu cok onemli cunku ikinmayi biraz zorlaştırıyor açılmayı da yavaşlatıyor diyenler var bebim 4 cm açılınca yarım doz yapildi sanci tamamen kesilmedi fakat rahattı sanki anlatılanlara gore sona dogru bir yarım daha vurdular o zmn baya azaldı sancim hatta dogumhaneye gitmeden 15 fk once uyudum daldım sanci aralarında :) enerji topladı vucudum . Simdi de epirdual olur diye konustuk Dr la ama
Doktorum Dedi ki baktık cok hızlı açılman yada bana geldiginde 6/7 cm olmus
Olursa belki de gerek kalmaz doğurursun epidrualsiz Dedi bakicam bende baktım dayanamıyorum vurun iğneyi dicem

Ben yaptim canim ince sanci cektim canim yaniyodu ama agri esigim dusukmus galiba benjm cunki hemsireler bu sanciya mi dayanamxiyon diye saaiyorlardi sobra yeteri acilmada taktilar esim sirtimdan tuttu sonrasi cok rahatti buyuk az az hissettim gerisini isyersen uyu yani o derce sonra acilma tamamlandi daha vermediler agri kesiciyi ama dayanilmaz sanci falan hatirlamiyorum hatta takmadan once daha fazlaydi sonra bebek dogdu o kadar

Epidural taktiktan sonrabana suni sanci vermisler benim haberim yok tabi en son anda doktor gelince soylediler ama bebegin kalbl yavaslamis geri cekmisler yani tamamen kendi sancimla dogmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…