2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim bugün başladı düzensiz kasılmalarım dün yok demiştim karnım çok sert ve gergin bu akşam nasıl iğne yapıcaz bilmiyorum

Koldan da çekiniyorum yaa doktor da göbekten devam diyor. Perşembe kontrol var karnımın halini görecek zaten. Tekrar konuşucam bu konuyu
Ben söyledim dedim psikolojik olarakta vuramıyorum ben artık karından dedim inan bende cok pinpirikliyim bu konuda bacağım sert geliyor mesela vurmuyorum bacaktan korkuyom dağılmaz diye ama şu arka koldaki yağ cok işime yaradı.

Kanalda değilse suanda açılma yapmaz diye dusunuyorum inşallah öyle olur bi iki hafta daha gecseydi ustumuzden

Canım benim öncekinde bebek yukarda olduğu halde 7 cm açılmıştı

InsaAllah olmaz senin çok hızlı oluyordu degılmı acılman neden ciğer geliştirici yada durdurucu birşey yapmadı ki

Evet hızlı oluyor. Açılma yok diye önmsemedi heralde bilmiyorum ki ..

Canım benim öncekinde bebek yukarda olduğu halde 7 cm açılmıştı

Evet hızlı oluyor. Açılma yok diye önmsemedi heralde bilmiyorum ki ..
Canım kaç cıktı sancıların bilmiyorum ama haftan küçük cogaladabılır sancın yanlış yapmış gibi geldi bana ama tabiki onlar daha iii bilir

Son düzenleme:
Kizlar bu kasilma tek uste olmuor deme alt glbekte sert olmasi lazin deme ben ayaktayken migdemin orasi sert hafif asasi yumusak

Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
senin bebede benimki gibi erkenci çıktı demek hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :)

Hadi ya neden epidural takınca vermişler suni benim öncesinde vermeye başlamışlardı suniyi. Ama aynen dedigin gibi yasadım bende epidrualsiz rahattı. Bana da Hemsire agri esiğimin dusuk oldugunu soylemisti o zmn
Benim canım tatlıdır suni vermeyın dedim epidural den onxe zaten acımam hızlı gitmişti bakalım bu bebeğim nasılndogacak

Kizlar nstde kac olunca sanci dikkate aliniyo benim dr um bana pek bise demiyo nstye bakinca. Max 40 gordum nstde bise hissetmiyorum ama. Duzensiz sancim var da ben mi anlamiyorum. Kac cikinca dogum baslamis oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…