2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar biz gittik doktora. Sancım çıktı nst de sürekli. Bebek 1 hafta da 600 gram almış ne yazık ki. Gebelik şekeri olduğu için normal doğuma kilo sınırı var. Bebek o sınıra gelirse zorunlu sezaryen olacak. Ve sınıra az kalmış 2 hafta içinde normal gelmezse zorunlu sezaryana alacak bizi. Ben normal olsun çok istiyorum. Dua edin olur mu normal gelsin sağlıkla gelsin biraz moralim bozuk bu yüzden.

merhaba kızlar
doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum darısı bizim başımıza, benimde hafif sancılarım olmaya başladı, günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum, eşimle hala küsüs ayrı odalarda, nefret ediyorum ondan bana böyle günde eziyet ediyor

acaba yemeklere dikkat etsek faydası olurmmu benimkide kilo almaya yatkın, hakkımızda hayırlısı olsun bende normal istiyorumm

Bak sancın çıkmış ne güzel buda bir işaret bol hurma ye yürüyüş yap normal tuvalet kullan pılates topunda zıpla merdiven ın cık elinden geleni yaptıktan sonra olmazsa demekkı sezeryan hayırlı

Kızlar ben her gün yeni birşey çıkarıyorum ama sagıma soluma yatamıyorum acaip sancı gırıyor sırt üstü de ben yatamıyorum
Aynen sırt üstü mümkün değil zaten. Öyle uzanırsam kalkamam tek başıma. Sağ ve sol da acıyor artık. Ben de bilmiyorum napıcaz oturarak uyuyorum diyenler abartıyor sanırdım. Ama ben de o yolun yolcusuyum şimdi

Bebek kanala girmiş mi canım o konıda bişey dedimi doktorun?
Belki sezeryandan önce , suyunu falan patlatıp suni sancıyla deneyebilirler. Bende öyle olmuştu günüm dolacağı için...

ben bi tek sola yatabiliyorum bazen bendede oluyor oturarak uyuyorum, geçecek bu günler

Bak sancın çıkmış ne güzel buda bir işaret bol hurma ye yürüyüş yap normal tuvalet kullan pılates topunda zıpla merdiven ın cık elinden geleni yaptıktan sonra olmazsa demekkı sezeryan hayırlı

Öyle tabiki. Rabbim her ikimizinde sağlıkla kurtulacağı şekli nasip etsin

Bebek kanala girmiş mi canım o konıda bişey dedimi doktorun?
Belki sezeryandan önce , suyunu falan patlatıp suni sancıyla deneyebilirler. Bende öyle olmuştu günüm dolacağı için...

Kafası aşağıda ama kanalla ilgili bişey demedi. Haftaya çatı muayenem var bakalım. İnşallah kendi gelir

Günlük ölçüyormusunuz? Kaç oluyor şekeriniz yemekten 1 saat sonra.

Ohh super bir misafirlik olacak desene keske oyle birisi doguma kadar bizim evde yasasa
Ahh keske dimiiii:) ben zaten önce ona danısıyorum sonra kendi dr.ma :) sağolsun cok yardımı oluyor. Suyum selim gelmeden eve döndüm ya ona da seviniyorum :))

Hayırlısı ile kavusun canım, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Canım moralini bozma, Allah ikinizin hakkında da en doğrusunu nasip etsin inşallah.. Bolca hurma ye, merdiven inip cıkma, sandalyeye tutunarak çömelip kalkma hareketleri yap. Hayırlısı ile işe yarar inşallah.

A Albeni7 şükür kuzum 38e girdik bugün. Bndeki akıntı sümüksü geldi iki kere ama dün gelen hiçbirine benzemiyodu. İlk defa öyle bişey oldu ve devamı gelmedi. Turnusolde maviye döndü ama su boşalmadı. Anlayamadım neyin nesiydi. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıcakla inş :)

Kizlar nstde kac olunca sanci dikkate aliniyo benim dr um bana pek bise demiyo nstye bakinca. Max 40 gordum nstde bise hissetmiyorum ama. Duzensiz sancim var da ben mi anlamiyorum. Kac cikinca dogum baslamis oluyo ki
Cnm benim de 40-50 arasıydı gecen hafta yarın tekrar nst giriyorum. Ben 80-100 diye duydum ama tamamen kulaktan dolma yani.. yarın öğrenirim heraldd benim de doktor pek yorum yapmıyo bana.

M missinkk sancının kaç olduğundan önce düzenli olup olmadıgına bakıyolar. Mesela bnm eski nst kagıtlarımda 80 de var 60 da ama düzenli değil. Bunda 30 ve düzenliydi hastaneye yattıgımda, daha da sıklaştıkça artıyordu.

Günde en az 10 kere. Her yediğim şeyden önce ve sonra. Ölçümler değişiyor 140 sınırını korumaya çalışıyorum işte.
Benm cok daha yüksek çıkıyor bu hafta özellikle bir akşam 190 gördüm de şok oldum benm bu derece değildi o yüzden şekerim güzel diye takibi bırakmıştım.Şimdi dkkt edyrm 145-155lerde
Bebeğimin kilosu en son normaldi hatta bi tık düşüktü.Hatta bende kilo alsın istiyorum.2400 dü son kontrolde bu perşembe kontrolde kaç çıkcak cok mrkedyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…