2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba enfeksiyon kapmışım bebisime zarari olurmu yarin doktora cikcam cok canim sıkıldı başına gelenler bi cvp verin lütfen sabah gitcem doktora bebeğime zararı olurmu çok evhamlandım şimdi arayıp gidesim var doktoru o dereceyim

İdrar yolu mu cnm ?

kızlar benden de az önce bir şey gelmiş, akıntı da değil, resmen kalın mı kalın sümük gibi birşey ama kanlı değildi. Aynı nişana benziyor, yarı şeffaf ve sarımtrak birşey Ama artık doğurana kadar gitmem hastaneye acile ya, ilgilenmiyorlar zaten, sancımı herşeyimi evde yaşar öyle giderimm, suyum gelmediği sürece

Kizlar siz yalniz misiniz yaninizda kalan var mi anne gibi benim ilk hamileligim bisey olsa tekim annemlerde mi kalsam acaba

Kizlar siz yalniz misiniz yaninizda kalan var mi anne gibi benim ilk hamileligim bisey olsa tekim annemlerde mi kalsam acaba
ah yavrucum ben yurt dışındayım, bi eşim bi ben burada tekiz. çok zor oluyor gerçekten.. annemi çok arıyorum keşke olsa diye, özellikle doğumdan sonra daha çok arıcam onları kimse gelemiyecek doğumuma falan bazen çok ağlıyorum, herkesi çok özledim...

Nisan mı acaba kı benim nisanım sumuksu ama lekeydi kahve gibi biseydi 5 sene evvel hatırladığım kadarıyla. Bazen nisandan bir kac hafta sonra dogim oluyormus. Benim sabahına başlamıştı sancılarım :)
Ben tekim Suan da ama baya zor oluyor tek olmak. Annemler cok yakın yemek filan yapmıyorum temizlikte ufak tefek seyler yapıyorum. Ama baya zor oluyor tabii. Fkt ben en rahat kendi evimde ediyorum :) esin var yanında dimi bisey olsa ilgilenmez mi kussunuz diye mi
Oyle yazdin sen CNm neden hala uzatıyor acaba bu halinle

Allah yardimcin olsun canim

kuzum dedim ya nişan da olsa kan veya su falan gelmeden gitmem hastaneye faalan ya, çok sinir ediyorlar beni.. Zaten sancım falan hiç bişeyim de yok

Bisey olsa ilgilenirde huyuna tukureyim boyle bi adam iste bazen aklima deli sryler geliyo sancim gelse soylemeyip doktora kendim gitcem diye. Bu yaptığını hic unutmuycam bunun farkinda değil malesrf. Ben yemek de yapiyom ev isi de bilmiyom dogry mu ama yapcak kimse yok kusmeden once yapiyodu simdi bana kaldi tabi . Yaptiktan sonra cok halsiz oluyirum uyuyorum. Uyumaktanda biktim yaa bir an once kavussam kizima gecse bu hastalıklı haller

Aynı bnden dün gelen akıntı gibi. Çok az bişeydi ama tamda dediğin gibiydi. Hayırlısı bakalım hakkımızda.
Bende oğlum vee eşim.. Allah büyük canım korkma ama için rahat değilse sen bilirsin tabi.
Evet canım çok canım sıkıldı bu arada gene belimden sancı giriyor sag kasığıma doğru offff enfeksiyondan heralde
Sakin ol canım, telaşlanma. Benim kaç haftadır devam ediyor. İlkinde de olmuştu habire. Normalde de kronik zaten. Ne kadar cıkmıski tahlilde? Yarın sorarsın dr.na.

Daha takriben 5 haftam var doğum için ama ben daha erken gelsin istiyorum bebişim ya, çünkü çok sıkıldım beklemekten ve buradaki yaşantımızdan. Ülkeme gelmek istiyorum Umarım daha erken gelir yavrucum, bekletmez annesini babasını, yoksa daha loğusalık başlamadan deprsyona giricem artık, zaten önceki aylarda çok ağlıyordum, daha yeni yeni duruldum, sütüm falan kaçmasın diye tutuyorum artık kendimi...

Siz ilişki tarihine göre hesap yapiyorsunuzdur bebek haftası son adet tarihinin ilk gününden hesaplanir
Evet aynen oyle yapiyorumama o zaman sacma olmuyor mu ya iliski gunu hic mi onemli degil yani ona gore haftasi fark ediyorgerci bizim sadece bundan degil bence ya bebek bir turlu kilo almiyor anlamadik valla..

Nasil yaa??1 haftada 770 gr yani ve doktor bunu normal mi karsiladi?nasil bir atakmis bu boyle?ya bilmiyorum tabi ama biraz sacma geldi istersen baska bir yere git devlete filan orada da olctur.sekerli yedigin icin suclama cunku seker bebege degil sana kilo aldiriyor canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…