2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
04.30 gibi uyandim uyuyamiyorum yaa...hem uykum var hem uyuyamiyorum.son zamanlarda sacma sapan bir durum oldu uyku konusu bende.sizde ayni seyi yasiyor musunuz kizlar?

04.30 gibi uyandim uyuyamiyorum yaa...hem uykum var hem uyuyamiyorum.son zamanlarda sacma sapan bir durum oldu uyku konusu bende.sizde ayni seyi yasiyor musunuz kizlar?
+1, bende öyleyim canım, en ufak bir şeeye uyanabiliyorum ve dönemiyorum sağa sola.. Zaten soluma hiç yatamıyorum, bazen kendimi sırt üstü yatarken bulabiliyorum, sonra nefes nefese düzelmeye çalışıyorum, kendimi hamiş bir panda gibi hissediyorum artık

Kız deme öyle, bir saat bile önemli şuan. Hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun ikiniz içinde.. Bende o haftalarda 37 bari olsa da doğsa diyodum şimdide gelesi yok hanfendinin, bu da ayrı mesele :))
Hormonlar yüzünden zaten stresin yoksa bile oluyor.. Allah korusun ama şimdiden olumsuz düşünme süt konusunda, psikoloji çok etkiliyor. Hayalinde hep bol bol emzirdiğin olsun bişey olmaz Allahın izniyle :)
Canm senn bu düzenli sancıları durdurdularda geldn ya o zamn eve acaba şmdi ondan artk sancn gelmiyo olablr mi ki tecrübeszm ama gelen sancı durdurulduktn snra tekrar geliyo mu
Bende ilk defa oldugundan pek bilmiyorum canım ama dediğin gibi olsa dr en azından söylerdi bence Pembeperi nin de sancıları durdurdular bu kezde suyu geldi. Bi şekilde geri başlar sanırım çünkü düzensiz aralıklarla devam ediyor bende.

Ben yine 3 ü buldum dalasıya kadar. Sonrada yarı uyanık halde rahatımı bulamadan yattım. Bazen gerçekten çok sinir bozucu oluyor bu uykusuzluk.

Ben yine 3 ü buldum dalasıya kadar. Sonrada yarı uyanık halde rahatımı bulamadan yattım. Bazen gerçekten çok sinir bozucu oluyor bu uykusuzluk.
Bazende asiri uykum var anlamiyorum ben yaa...gece 12 ye dogru zorluyorum kendimi cogu zaman sonra sabah olmus gibi 4.30 da kalkiyorum.aslinda uyandgimda da uykum var gibi basim filan agirdi hafiftende agriyordu ama yok dalamadim bunaliyorum sanki yatinca off vallahi eskiden nasil uyurmusum oyle deliksiz onu dusunuyorumm..

Nefes nefese durumu sende de mi var?ben sanki odadaki tum oksijeni sömürüyor gibiyim cok sesli nefes aliyorum amcalar alir ya hani onun gibi.hatta bazen horluyormusumayrica soluma bende yatamiyorum ya nedense.soyle wc ye filan kalkmadan saatlerce deliksiz uyumak ve dinlenmis olarak uyanmayi cok istiyorum yaa

Ya evet öyle ama artık valla sağlıklı düşünemiyorum bacım ya, daral geldi Allahın gücüne gitmesin. Üstüme üstüme geliyor herşey. İnşallah herşey yolunda gider Rabbim yardım etsin hepimize yaaa uffhh

Bende hamile kalmadan önce burun ameliyatı olmuştum, gene şişti etlerim, burundan asla nefes alamıyorum, dudaklarım tarla gibi oldu kuruluktan Yatakta yatamıyorum, nefes alamıyorum, dönemiyorum, yaşlı teyzeler gibi oldum yaa valla bak

Evet doğru canm haklısın.İnşallah hayrlısyla gelir :)

Oof offf sabır kızlar şurda ortalama hepimizin 1 ayı kaldı bosverin güzel yanlarini görmeye çalışın .bende ne kadar günler geçsin desemde sonradan bu heyecanlar ozleniyor valla bebisler dogdumu zaman öyle hızlı geciyorki insan inanamiyor. İlk sayfalarda keseydi kalp atisiydi derken bakın suan nerelerdeyiz :) ekim annelerinin doğum maceralarindan başladım Şubata kadar geldik:) hep diyodum biz ne zaman son aya girecezzaman nasılda geçmiş şimdi sıra bizde inşallah hepimiz gonlumuze göre kavusuruz bebislere

O kadar haklısın ki arkadaşım anlatamam yaa, bazen diyorum kendime hamileliğim nasıl geçti anlamadım diye.. İnsanoğlu işte ya o zamanlar hamile kalsak diye yırtınırken, şimdi erken gelsinler doğsunlar artık diye, anın tadını yaşamayı ihmal ediyoruz ya Zaman yaklaştıkça hamileliğin ilk dönemlerine döndüğümü fark ediyorum, duygusal, alıngan, sabırsız... Ama burada sizlerle konuşmak bile iyi geliyor, söylemem lazım ya iyiki varsınız

Kızlarr nişanım geldi ama rüyamda
Doktora kızıyodum dünki sancıları önemsemedi o yüzden oldu diye . Bir uyandım elim ayağım titriyo . Neyseki nişan mişan yok rahatladım şimdi

Kaç kilo oldu canım şimdi bebegin

Kizlar siz yalniz misiniz yaninizda kalan var mi anne gibi benim ilk hamileligim bisey olsa tekim annemlerde mi kalsam acaba
Ben de yalnızım canım annem de doğuma gelecek inşallah doğuma kadar ben de her işimi kendim gorecegim mecbur

Canım zaten yanlışlık olduğu belli,seker de biraz etkilemiş olabilir tabi ama bu kadar olmaz,bencd doktor da yanlışlık olduğunu tahmin ettiği için rahat karşıladı.onceki kontrollerde de belki hep yanlıştı bana da bebeğin zayıf diyodu ben de uzuluyordum artık ne yiyecegimi sasirmistim kilo alsın diye.bu haftada böyle dedi işte.baska hastaneye gitsem farklı çıkacağına eminim ama o doktor da başka bisey derse artık kafam kaldırmaz Katinaninelindemakasi35 canım gelen insanın olabilir.ama artık inan ben de de senin gibi hastane fobisi var.hic gitmek istemiyorum artık @nurbanu Allah seni sabah ilk okuduğum mesaj senindi sadece ilk cümleyi okudum uykulu uykulu gerçekten nişanın geldi sandım heyecan yaptım kız.simdi devamını okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…