2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
benimde bazen sağ bazen sol taraf bariz şekilde şişiyor doktora sordum yalancı kasılma onlar dedi günde ne kadar ne sıklıkla oluyor dedi o durumda pozisyon değiştir canm uzan dinlen aynen bende artık fazla yiyemiyorum hemen şişiyorum yarım tabak yemek te

Canım 2 saat uzaklıkta evım . Valla bılmıyorum don aya gırdık. Cıkıp gelecek aniden dıye korkuyorum

Bılıyorum canım. Ama ıcımde bır his var işte. Sanki anıden cıkıp geleckmıs gıbı. Hayırlısı ınsallah. Vaktı zamanında gelsınler ınsllh hepsı

Valla al ben dende okadar ikisaate bir insan uyanirmi da anlamiyrm gerckten herhalde bebege hazirlik oluyo bu şükür her uyandigimda yanimda degilsin annecim diyorum karnimdasin henuz diye telkinlerde bulunuyorum birde benim normalde uykusuz gecelein ardinda hep baş agrisi olurdu ama olmuyo bu da demekki bebkler bi mucizslr yaşatiyo az kaldi sabir insallh

Kızlar ben de bugün bağlantıyla uyandim ara ara müthiş bir ağrı giriyor daha dün kontroldeydim dr sona gitmezsin dedi erken doğum riskim var dua edin dr a gitsem mi gitmesem mi karar veremedim

Bilmiyorum nasıl başarıyorlar ama kıskanıyorum yani

Benimde ilk ve ikincide hafifti yırtıklar ama bunda o kadar yırtıldı ki aynaya bakamıyorum

Kızlar 1 haftadır belime sancı giriyor 2 gündür daha yoğun neyin nesidir bu başım feci ağrıyor kaç gündür. Bugün özel bi hastaneye gittim geçen hafta kontrolde kendi doktorum yoktu konuşamadık.biraz araları açıktı. Bugünki doktor doktorunla görüş araları fazla açık olabilir dedi.erkek 2000 gr geçiyor kız 1400 çıkıyor.kafam karıştı.belki benim cihazım fazla ölçmüş olabilir ama yinede fark var.dikkat et dedi.

Kızlar merhabalar epeydir giremedim portala benim oğlan bütün zamanlarıma hükmetmeye başladı bile ... Doğum yapan güzel arkadaşlarım hepinize hayırlı evlat diledim hep .. ömürleri uzun bahtları açık olsun inşallah .... benim sütüm acayip az geliyor bu yüzden mama veriyorum kuzuma ne yesem ne içsem kar etmiyor dua ediyorum başka çarem yok .....

Bılıyorum canım. Ama ıcımde bır his var işte. Sanki anıden cıkıp geleckmıs gıbı. Hayırlısı ınsallah. Vaktı zamanında gelsınler ınsllh hepsı
Belkide şuanki psikolojinden ötürü yerleşmiştir beynine öyle. Hayırlısı olsun kuzım ne diyelim. Gelecekleri vakit saat belli sonuçta, sağlıcakla olsunlar Allahın izniyle inş.
Kızlar ben de bugün bağlantıyla uyandim ara ara müthiş bir ağrı giriyor daha dün kontroldeydim dr sona gitmezsin dedi erken doğum riskim var dua edin dr a gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Canım durumunda riskliyse gitseydin bi dr a tekrardan. Ne olur ne olmaz. Şuan nasılsın?

Bilmiyorum nasıl başarıyorlar ama kıskanıyorum yani

Benimde ilk ve ikincide hafifti yırtıklar ama bunda o kadar yırtıldı ki aynaya bakamıyorum
Bunda Çokmu kilo aldın canım?
annelik kolay değil . İnsan alışıyor çatlaklarıyla yaşamaya belli bir süre sonra

Aşağı tarafımda baskı var ve adet ağrısı gibi hafif sancım var. Gece biraz o kadar oldu sancı. İki gün önce de az bir şey çok yoğun sümük gibi sarımsı bir akıntı geldi peçeteye. Kanlı değildi. Belki de yakın zamanda doğururum... artık hareket ediyorum yola girsin diye...

Kizlarr nasilsiniz, bebislerde siz de iyisinizdir insallah. Ben artik her gece adet agrisi gibi agriyla wcye kalkiyorum. Mide bulantisiyla nefes darligi cabasi. Bugunde iki kisi gormus ruyasinda doguruyodun deyip duruyolar.. hepimiz icin hayirlisi

Canim baş agrisina dikkat et tansiyon takibi yap mutlaka idrarda protein baktir yaptirmadiysan

Sende mi doğum yapmıstın ..olur olur ınsaAllah merak etme ..sadece bu konuyu dusunmemeye calıs

Kizlar 3 gundur evdeyim dogum iznine ayrildim kolumu kaldirmaya useniyorum var mi benim gibi olan?2 parca bulasugi zor yikadim tum gun agirlastim mi acaba ya da evdeyim diye mi boyle oldum iyice
Bende öyleyim. Bazen çok iyi hissediyorum kalkıp işimi bari yapayım diyorum ama çabucak yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…