2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese hayırlı sabahlar bende rutini bozmadım delik deşik rahatsız kasılmalı birazcık bel agrili sancılı bir gecenin sabahı hic Dinlenemedim resmen gozlerim acıyor ama islerim var kalkmam sart rüyamda doğuruyordum kızlar hatta ikinci rüyamda üçüncüye hamileyim ve üçüncu bebegim erkek olacakmis hahahaha saka gibi karnımdakini çıkarmadan üçüncüyü goren ilk kişiyim heralde

Gunaydın kızlar. Sancılı geceden gunaydın. Bu gece benımde ara sıra gelen sancılarım vardı. Suan sırtım cok agrıyor. Dogru duzgun uyuyamıyorum. Sanırım benımde bır kac gun once nışanım geldı. Sızınde tarıf ettıgınız gıbı boyle buyuk sumuksu bıseydı rengı sarıydı leke yoktu ustunde. Gorunce yuhh dedim. Zaten daha ev bulamadık. Hala annemin evındeyım. Hastane cantamda hazır degıl. ınsan vucudunu tanır dıyorlar ya . Icımde boyle bır hıs var ki bu kız aniden cıkıp gelecek. Ama diyorum vakıtlıce gel dıye. Hayırlısı valla ne dıyeyım..

Günaydın kızlar bende sağlık merkezine gittim geldim şimdi, oradaki hemşire aramıştı Çarşamba gel diye topuk kanı hakkında aşılar hakkında bilgilendirme yaptı, emzirme hakkında konuştuk. Sorun yaşamam inşallah ama olursa gidebileceğim bir yer olması güzel.

Ben de hala çalışan gruptayım ve her sabah nerdeyse sürünerek kalkıp geliyorum .

Ben de hala çalışan gruptayım ve her sabah nerdeyse sürünerek kalkıp geliyorum .

aslında istesem bugün bile çalışır raporumu bozup ayrılabilirim ama hem müdürüme 31. haftamda kendimi iyi hissetiğim ve öyle devam edeceğini sandığım için 35 bitene kadar çalışırım diye söz vermiştim. hem de doğumdan sonraya aktarabilmek için iznimi sıkıyorum dişimi. ama 32 bitince işler çok değişti, bu kadar ağırlaşacağımı tahmin etmezdim Allah yardımcımız olsun hepimizin

Canım evin çok mu uzak bir iki saat hemen gıtsen çantamı hazırlayıp hemen donsen oda ayrı bir sıkıntı ya anlıyorum doğurduğu na değil çantanın hazır olmadığına üzülüyor insan..ama unutma ne olursa olsun Allah bir yoluna koyar herseyi ..sadec3 biz bıraz fazla evhamlıyız

Kasığa gırıyo canım aynı adet sancısı gibi düzenli olsa doğum sancısı dıycem ama sırt üstü dönünce geçiyor
Aynı sancı sağda oluyor ve sola dönünce geciyor bnmde. Benim şuan yine karnımın alt tarafına keskin sancılar giriyor. Bebek mi itiyo yoksa açılma felan mı bilemedim artık. Yarın ya da cuma gidicem kontrole.
Amin canım. Ağırlaştıkça artıyor bu düşünce. İlkinde tam öyleydim. Şimdikinde de bayadır tetikte durunca artık hayırlısı ile gelsin istiyorum, çünkü düiünmekten bir hal oluyor insan:) olsun yinede şükür bugünümüze sağlık olsun :)
Kızlarr nişanım geldi ama rüyamda
Doktora kızıyodum dünki sancıları önemsemedi o yüzden oldu diye . Bir uyandım elim ayağım titriyo . Neyseki nişan mişan yok rahatladım şimdi
İyice koptuk hepimiz, Allahımm sana geliyoruz cümletenn
Bende hemen bakıyorum doğuran varmı diye yazyagmurjndan umudumuz vardida bebisi bize ters köşe yaptırdı şimdide çıkmak istemiyor minnos
Bnm bebiş çok numaracı çıktı, bigün gerçekten doğuruyo olsam inanamıcam geçer naasılsa diye
Hayırlısı olsun canım, sağlıcakla gelsin yeter ki:) gelrn nişan bile olsa doğum hemen olcak diye birşey yok. Bende iki farklı türde geldi akıntı ama halen burdayım :))

kuzum dedim ya nişan da olsa kan veya su falan gelmeden gitmem hastaneye faalan ya, çok sinir ediyorlar beni.. Zaten sancım falan hiç bişeyim de yok
Benim ikinci doğum öyle oldu aynı bahsettiğin gibi akıntı sonrasında 15 gün sonuna doğum yaptım. Nişan olabilir sendekide .
Endişelenme ama bazılarında birkaç güne bazılarında birkaç haftayı buluyor mesela ben :) doktoruna bahset yinede haftanı bilmiyorum .

y4zy4qmurum bu gidişle en sona sen kalıcaksın kuzum ya :)) hergün merakla bakıyorum acaba doğurdun mu diye
Bende kendimi alıştırıyorum şimdiden napayım artık sona kalmak bir yana şu ağrı sancı fena yapıyor, bugünde bulantıyla açtım gözümü. Hergün yeni bişiler çıkıyo ya :))

Ben de aynı şeyi söylüyorum hep .sanki 32 olunca herşey değişti,ben de hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum .dogum sonrasında evde daha fazla kalabilmek için çekiyorum bunu

Bende kendimi alıştırıyorum şimdiden napayım artık sona kalmak bir yana şu ağrı sancı fena yapıyor, bugünde bulantıyla açtım gözümü. Hergün yeni bişiler çıkıyo ya :))
Ağrı sancı bende de 2 gündür acayip olmaya başladı. Hatta karnımın sağ tarafında büyük bi çıkıntı halinde toplanıp toplanıp sivriliyor bebişte. Adeta ayağa kalkamaya çalışıyor sanki :)))) hareketler zaten iyice sertleşmeye başladı canımı acıtıyor nasıl kıpırdıyorsa sarsıyor beni :)) bide bi tokluk hissi aslında açım ama sanki dünyaları yemişimde kusacakmış gibiyim :/ bakalım daha neler göreceğiz

Evet aynen oyle yapiyorumama o zaman sacma olmuyor mu ya iliski gunu hic mi onemli degil yani ona gore haftasi fark ediyorgerci bizim sadece bundan degil bence ya bebek bir turlu kilo almiyor anlamadik valla..

Yok saçma değil çünkü herkes ilişki tarihini bilerek hamile kalmıyor bu yüzden hesaplama son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır o yüzden 40 haftadır hamilelik herkesinki öyle yani ama bebeğin kilosuna hiç takılmayın bence benimki de öyle ve ultrason ölçümleri inanın hiç güvenli olmayabiliyor önemli olan sürekli bir gelişim göstermesi bebeğin yani az az da olsa büyümeye devam ediyorsa sorun yok bir de bazen atak haftaları oluyor mesela 1 hafta içinde 800 900 gr bile alabiliyorlar

Benzetmene bayıldım :)) gerçekten ayağa kalkıcak gibi oluyor. Benim artık hareketler nadiren keskin oluyor, bir süre coşuyor sonra sakinleşiyor. Tokluk hissi rahöin tepe noktasının mideyi sıkıştırmasından oluyomuş canım. Gün geçtikçede kendimizi dinliyoruz, illaki bişiler buluyoruz :))

Slm kızlar nasılsınız doktora gittim bugün canım sıkıldı enfeksiyon için ilaç yazdı. Bide oğlumun kalp atışlarında bi ara yavaşlama var dedi cuma tekrar gitcem sorun ne derece ciddi die sordum bazen olabilir cuma tekrar bakalım dedi. Aranızda böyle yasayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…