2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bnde sana yazıyodum görünmedin nerak ettim :) bu saatlerde basıyor benide uyku.
Oyleki uyudum sancılar var ama devamı yok beklıycez başka çare yok...bu araaa herkesin sümüklü akıntısı oldu sonra diyorum ki yasadıklarımız normal hepimiz yaşıyoruz demekkı bit şekilde

Kızlar napıyosunuz hepinizin sevgililer günü kutlu olsun

Ben bu sene özenemedim hiç, biraz yemek hazırladım bir de masayı süslerim biraz o kadar, şık giyinip süslenesim yok hiç eşofmanla geziyorum

Var mı benim gibi olan ya da şaşalı hazırlıklar yapan

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım cümlemizin :) bende perşembe doğum yaptım canım bebişim küvözde sütümü sağıp götürüyorum ilk 3gün baya azdı 2.gün humana still tee aldım onu kullandım bide bol soğanlı bulgur pilavı ,hoşaf ,irmik helvası,balık bunları yedim içtim ertesi gün maşallah arttı epey dene istersen sende inşallah işe yarar artar sütün

Biz de evdeyiz yemege çıkamadık,tatli yemeye bile gidemiyoruz,seker diyetine devamAma bi yemek yaptım esimi bekliyorum,zaten pijamalar dışında bisey olmuyo ki hiç suslenemem valla yemeğe sukretsin

Amin cnım insallah

Gitmedim sıklaşması sancılarım böyle devam ederse gideceğim suyum fazlaymış ondan mi bilmiyorum

Kızlar gaz sancısından ölüyorum rezene , termafon, hepsini denedim geçmiyor nefes alamıyorum sırtıma ve göğsüme vuruyor ağrı

Biz de evdeyiz yemege çıkamadık,tatli yemeye bile gidemiyoruz,seker diyetine devamAma bi yemek yaptım esimi bekliyorum,zaten pijamalar dışında bisey olmuyo ki hiç suslenemem valla yemeğe sukretsin
Olsun canım sağlık olsun son ayımız normal hepsi hoş karşılar eşlerimiz bizi :) evlilik yıldönümümüzü kutlarız inşallah bebişlerimizle beraber istediğimiz gibi :)

Ben varım been :)
Ooohh giyinmişim kırmızılı şıkır şıkır elbiselerimi koca göbeğimle pek bir seksiyim sormayın gitsin
Hergünki halimdeyim yaw . Bu sene evlilik yıldönümümüzde de ya doğurmamış olcam yada lohusa sıfır masraf koca kişisi mutlu
Afiyet olsun size .

Gitmedim sıklaşması sancılarım böyle devam ederse gideceğim suyum fazlaymış ondan mi bilmiyorum
Gidersen haber ver mutlaka olur mu fırsat bulunca, inşallah yolundadır herşey
Kızlar gaz sancısından ölüyorum rezene , termafon, hepsini denedim geçmiyor nefes alamıyorum sırtıma ve göğsüme vuruyor ağrı
Canım mideni içilebilir karbonat rahatlatabilir, yarım çay kaşığı kadar karbonatı kuru olarak yutup üstüne birkaç yudum su içmeyi deneyebilirsin

Inşallah sağol ilgin için erken doğum için ilaç kullanıyorum onu ictim biraz daha iyiyim magnezyum da içiyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…