2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben de bugun nst ye girdim. 3 gün sonra çağırdı tekrar. Bu kadar aralığı düşürdüğüne göre benim doğum yakın galibaaa kızlar

biz zaten sevgililer günü kutlamadık hiç o yüzden normal bir gün benim için

Bizim 2 hafta önce kontrolünde 2.700dü. Geçen hafta 2.800 oldu ben sevindim çokta almıuor diye. Bu hafta birden 3.500 olmasına şok oldum. Eşimle aynı anda yok srtık dedik şokla. Şekerden dolayı da 3.700 sınırımız var. 3.700 oldu mu sezeryana alacak. 200 gram kaldı onada. O yüzden normal doğum için 1-2 haftam var geldi geldi yoksa sezeryan

Sende mi doğum yapmıstın ..olur olur ınsaAllah merak etme ..sadece bu konuyu dusunmemeye calıs
Evet yaptım canım oğlum oldu ... bir ay erken olsada herşey yolunda :) benim vücudumda alerji gibi bişey oldu kaşınıp duruyorum başına böyle bişey gelen oldu mu sezeryandan sonra acaba ...

İnşallah canım ya peki sende Doğumdan sonra kaşıntı falan oldu mu alerji gibi çok kötü durumdayım(((
a

Kızlar ben de bugun nst ye girdim. 3 gün sonra çağırdı tekrar. Bu kadar aralığı düşürdüğüne göre benim doğum yakın galibaaa kızlar
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım ... bubarada grubun adını erken doğum yapan anneler olarak değiştirelim bari :)

Bende de şeker var ancak doktorum hiç böyle bir sınır koymadı .
Sınırı neden koyduğunu açıkladı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…