2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Haha önden bakınca iyiyiz de yandan fenaa :) ayaktayken ayaklarını göremeyenler kulübü olarak çok tatlıyız

Bizim evlilik yıldönümü ağustosda oğluşla kutlarız inşallah saolasın canım bu arada

Merhaba hanımlar çok sık yazmasam da hergun okuyordum yazdiklarinizi yarin sezaryen olacağım allah nasip ederse biraz erken ama suyum çok azalmış bir de plesantam aşağıda benim biraz riskli bi ameliyat olacak o yüzden haliyle biraz korkuyorum bu gece bir dua da benim için eder misiniz ben de yarın doğumda hepiniz için edeceğim inşallah

Hayırlı doğumlar canım hersey yolunda gider inşallah göz açıp kapayıncaya kadar

Doğum yaptı canım çok şükür iyiler .kendine gelirse yazar inşallah burayada:)
Ayy çok güzell :) Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Kızlar ben de bugun nst ye girdim. 3 gün sonra çağırdı tekrar. Bu kadar aralığı düşürdüğüne göre benim doğum yakın galibaaa kızlar
Nst sonucun nasıldı canım?
İçilebilir farklı karbonat mı eczaneden mi alınıyor
Marketlerde satılıyor içilebilir soda ya da içilebilir yemeklik toz soda yazıyor. Burda iki çeşiti var, bunlardan farklı olarak. Ben bazen bundan kullanıyorum iyi geliyor.
Benim bildiğim mutfakta kullanılan karbonatlar oluyor canım. İçmek veya yutmak için , zaten üzerinde de yazıyor kağıdının şukadarını sulandırıp içebilirsiniz diye .
Evet aynen. Burda bi çeşit daha var adını hatırlamıyorum. Ama onı içmeye kullanmıyolar.
Allah hayırlısı ile sağ salim kurtarsın, kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz:)

Bende de şeker var ancak doktorum hiç böyle bir sınır koymadı .
Sınırı neden koyduğunu açıkladı mı ?

Normal gebeliklerde bebeğin kilosu fazla olsa dahi kilo orantılı alınıyormuş. Yani kilo fazla olduğunda kafa iri oluyormuş oda normal doğumda bi sorun değilmiş. Normal bi gebe 4-4,5 kiloya kadar normal doğumda bi sorun yaşamıyormuş. Ama şeker bebeklerinde kilo gövdede toplanıyormuş. Bu defa doğumda baş çıkıyor ama gövde takılıyormuş. Buda anne içinde bebek içinde risk bu yüzden bu riske atmam sizi dedi. Doktorum çok bilgili birisi. Burdaki en iyi doktor zaten. O yüzden söylediklerine çok güveniyorum.

Selam kizlar, bende protein fazla cikmisti ya, mesaj atmislar sistemden, sikinti olacak bir durum degilmis, tansiyonum iyi seyrettigi icin onemsenmesine de gerek yokmus. Bende sumuklu akinti devam ediyor, belkide normal, hadi hayirlisi.

Sevgililer gunumuz de kutlu olsun bu arada Bize en guzel hediye oglumuz olacak insallah, tam tarihinde dogarsa evlilik yildonumumize geliyor, o zaman bize bambaska olacak tabi

Selam arkadaşlar çok şık kalamiyorum ama takipdeyim doğuma girecek arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah hepimizin çok az kaldi. Ben sezeryan doğum dan sonra hangi korseyi kullanacaksınız diye sorucaktim biliyorum bu mevzular konuşuldu ama geçmiş yazıları bulamadım bi tavsiye ederseniz çok sevinirim

Yaaaa o akıntı benden de geldi az evvel wcde. Büyüktü hem de. Sarı renk mi? Neden acaba yaa? Benim öncesinde karnım da ağrıdı çok.

Aynı benimkide canım tam gününde olursa evlilik yıldönümümüz
21 mart bizmki sizinki hangi gün . Yakın o zaman tarihlerimiz.

Kim doğum yaptı kııız kaçırdım mı ben

Aynı benimkide canım tam gününde olursa evlilik yıldönümümüz
21 mart bizmki sizinki hangi gün . Yakın o zaman tarihlerimiz.
20 Mart evlilik yildonumumuz canim, ben tabibo gune kadar beklesin istemiyorum cocugumun Daha cabuk gelsin istiyorun, zaten haftama gore 2 hafta onde gidiyor.. Ben 35'e girdim o 37'ye girdi olcumlerde buyuk cikiyor Hayielusi hakkimizda anam

20 Mart evlilik yildonumumuz canim, ben tabibo gune kadar beklesin istemiyorum cocugumun Daha cabuk gelsin istiyorun, zaten haftama gore 2 hafta onde gidiyor.. Ben 35'e girdim o 37'ye girdi olcumlerde buyuk cikiyor Hayielusi hakkimizda anam
Bende aynı isterim valla :):)
Erken doğum kadar , beklemekte zor geliyor insana . 38 den ümtiliyim ben bu sefer
Senin haftan ilerdeymiş ama belki sürpriz yapabilir bebeğin...
Biz ne desek boş tabii , bakalım Rabbim ne takdir etti. Sağlıkla gelsinler hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…