2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
20 Mart evlilik yildonumumuz canim, ben tabibo gune kadar beklesin istemiyorum cocugumun Daha cabuk gelsin istiyorun, zaten haftama gore 2 hafta onde gidiyor.. Ben 35'e girdim o 37'ye girdi olcumlerde buyuk cikiyor Hayielusi hakkimizda anam

Benimde ilkinin muhtemel doğumu 25 ekimdi, evlilik yıldönümüz ayrıca :) ama oğluşum 39+6 ya kadar durup bir gün kala 24 ekimde doğdu :))

O zaman sancı aralıkları sıklaşmış olabilir mi canım, ya da bebiş önden mi gidiyor?

Jeliboni yi sormustum kuzum =)
Hmmm sevindim yaa bende görememiştim yazdıklarını. Maşallah iki bebek daha geldi . mart bebeklerinden şubata terfi eden :) yarın da birtane daha inşallah 3419 un bebeği ...

Ben canımın derdindeyim kv lohusa yatağının derdinde hastaneden gelir gelmez kim gelip görecekse yatağımı siz yapacak mısınız yatak

O zaman sancı aralıkları sıklaşmış olabilir mi canım, ya da bebiş önden mi gidiyor?

Jeliboni yi sormustum kuzum =)
Hmmm sevindim yaa bende görememiştim yazdıklarını. Maşallah iki bebek daha geldi . mart bebeklerinden şuna
Benimde ilkinin muhtemel doğumu 25 ekimdi, evlilik yıldönümüz ayrıca :) ama oğluşum 39+6 ya kadar durup bir gün kala 24 ekimde doğdu :))
Soranlara evlilik yıldönümümüzde de :)
Ben öyle yaparım

Yatak derken nasıl bişeyki canım
Hastane odası için mi evde mi?
Ben , hastanede oda süslemesi yaptırmıcam.

Ben canımın derdindeyim kv lohusa yatağının derdinde hastaneden gelir gelmez kim gelip görecekse yatağımı siz yapacak mısınız yatak
Ayy benim kv de Mevlütte güzel bi yatak örtüsü olsun serelim şöyyyleee demişti. Kim bakıyo artık böle şeylere kii:) ilerde biz de yaparmıyız böle şeyler bilemiyorum büyük te konuşmayalım

Hmmm sevindim yaa bende görememiştim yazdıklarını. Maşallah iki bebek daha geldi . mart bebeklerinden şubata terfi eden :) yarın da birtane daha inşallah 3419 un bebeği ...
Ayy evet ya :) Allah sağlıcakla kurtarsın inşallah onuda bizleride..
Evet 2 hafta 5 gün sen ona 3 hafta de. Önden gidiyor. 3 gün sonra cagırdı zaten karnım ağrıyor artık. Son haftalarda temsili ben:
Anladım cnm bende üç gün sonra çağırdı diyince ondan sormustum :) maşallah bebişe, bakalım ne zaman gelicek

Hmm anladım benim kv de ilk doğumumda istemişti o yatak mevzusunu. Diğerlerinde ses etmedi.
Saçma aslında yaaa , doğumdan gelmişin evine yatıp dinlenmek istiyosun , tüylü süslü püslü yatak örtülerini sıyırarak yatağa giriyosun neden? Çünkü biri geçmiş olauna bizr gelirse şık olmalıyız amaaaaan pırtt

Yarın kontrol var benimde.Artık sık sık tabi hemen geliyor kontrol zamanı.Bu haft şeker yüksekti inşallah Allahım güzel haberler alırım.
Hala alışamadık 9 ay oldu hala randevular stresle gidiyoruz.Artık düzensiz kasılmalarım cok arttı Allahtan cok kısa sürüyor nts de görüncek mi bakalım.

Valla benm azaldı sanki yatarken oluyor biraz yarim reninle geçiyor.Yanma saç derler ya benm bebiş saçı az olcak herhalde :)
Bu kadar yanmaya rapunzel olur demiştim ben geçenlerde ama o felan da az gelir heralde :)) kız çok fena buuu.. Ne denediysem olmadı suan sakız çiğniyorum bazen hafifletiyodu ama yok yok yok..

Bnmde vardı yarın ama cumaya erteledim. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Bu kadar yanmaya rapunzel olur demiştim ben geçenlerde ama o felan da az gelir heralde :)) kız çok fena buuu.. Ne denediysem olmadı suan sakız çiğniyorum bazen hafifletiyodu ama yok yok yok..
Senin mide hassas demekki...valla normalde de dilimi ısırayım en güvendiğim organım midem benmne aspirinler gördü kaç aydır maşallah diyim hiç ağrımadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…