2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kız Allah napmasın seni ya, gülme tuttu sayende, amann pırtt

Mide yanmankz geçti mi kızlar ya? Hiç azalmadan devam ediyor ve hiçbişey kesmiyor. Yatamıyorum da.. Feci yanıyor boğazıma kadar
Benim miğdem deliniyor gibi uyanıyorum gece uykudan.soğuk süt içiyorum hemen yatıyorum biraz sakinleştiriyor.2. Kez kalktığımda çoksa ya şurup yada birşeyler yeyip öyle yatıyorum hiç miğdenin az bile boş olmasına gelmiyor

Senin mide hassas demekki...valla normalde de dilimi ısırayım en güvendiğim organım midem benmne aspirinler gördü kaç aydır maşallah diyim hiç ağrımadı.
Oh oh maşallah diyelim o zaman:) benim hamileliklerde tavan yapıyor.
Keşke fayda etse canım. Neler deniyorum ben daha ama şurup dahil hiçbişey kesmiyor. Bazen soğuk süt bir iki saat idare ediyodu ya da elma ama şimdi o da yok. İki göğsümün arasında ateş var sanki.

Aynen beyaz iş yatak eteği fistolu nevresimler bir de onunla uğraş kırışık olmayacak gelen kişinin yatak pdamfa ne işi var ayrıca sanki yatabiliyoruz da gelen kişilerin yanında

Allah yardımcın olsun çok zor geçen birşey.

evet canım sezeryan olucam.bugün kontrolümüz vardı.2.830gr olmus bebisim.boyu 47cm.hersey simdilik yolunda.iki hafta sonra tekrar gidecegiz. kesin gün verecek artık.anestezi uzmanına yönlendirecekmis.
İnşaallah canım saglikla gelsin bebis,sezeryan sebebin ne peki paylaşabilir msn?

Aynen beyaz iş yatak eteği fistolu nevresimler bir de onunla uğraş kırışık olmayacak gelen kişinin yatak pdamfa ne işi var ayrıca sanki yatabiliyoruz da gelen kişilerin yanında
Hec ya su sacma adetler beni bitiriyo.. eskide kaldi anne de gec XD sunnet cocugu gibi.. teyzeler alem zaten sunu gordunmuu yatagi da boyleydi falanlar.. gecen de benim anam diyo altinlarini takarsin ya dedim sacmalama altin bana gore degil altina bakcak olan gelmesin iyy bogazlayasim geliyo oyle kadinlari

Mide yanmankz geçti mi kızlar ya? Hiç azalmadan devam ediyor ve hiçbişey kesmiyor. Yatamıyorum da.. Feci yanıyor boğazıma kadar
Bende Sut Onercektim Ama onermisler benimde bi saat iki saat te bi yaniyo ama nolcak yine iciyom sutumu olsun kızım sacli guzel olsum da

hadi bakalım inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsın bebisini kucağına kaç haftaliktin canım sen?

Hemde çok fena yine uyutmadi ağzıma geliyo yediğim ne varsa reni içiyorum ama fayda etmiyor hem kabizlka hem bu vallahi daraldim artık
Canim doktor bana mide koruyucu verdi 2 3 günde bi tane sabah aç Karina iciyorum çok şükür yanma olmuyor icmeyi ertelersem mahvoluyorum. Sende bi doktoruna danışıp alabilirsin

Bilgi için çok teşekkkurler .gittiğimde sorayım ben bunu .

Günaydın kızlar dünden belli moralim çok bozuk dün herzamanki giydiğim kıyafeti giyince farkettimki Karnım küçülmüs baya süzülmuş suan gayet farkindayim baya inik gibi duruyo acaba suyu falan mı azaldı yada kilomu almadı ki böyle oldu benim gibi olan varmı sizinde gobeginizde değişiklik oldumu?

Günaydın Arkadaşlarım bugün saat2 de hastanede olacağım Doğuma alacaklar sizlerden dua istiyorum inşallah hiçbir risk bize uğramadan çıkarız ameliyathaneden bebeğimle elinizden geldiği kadar inşikak suresini okursanız bizim için çok mutlu olurum sizleri tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…